Log inRegister

Editorial articles / Culture (page 2 of 66)

All (1624)   DS (220)   Society (262)   Culture (730)   International (35)   Shopping (55)  

Culture 5 jul 2023 by David

Hälsningar från Wicked Grounds i San Fransisco

I januari i år var catkin_Moon på besök i San Fransisco av helt andra anledningar än kinky, men såklart besökte hon legendariska Wicked Grounds, café och mötesplats för BDSM-utövare i hela Bay area. Här kommer en hälsning från två profiler som engagerar sig i en trygg, välkomnande och queer mötesplats!

Read more »

Culture 12 jun 2023 by David

BDSM-Teaterladans sommarläger 2023

I trakten kring Gnesta håller BDSM-Teaterladan ett par lägerveckor i juli. Den första fokuserar på miljön och umgänget utan uppstyrt program. Den andra, 10-15 juli, har ett fullspäckat program med workshops och aktiviteter på dagarna och upptåg på kvällarna. Det finns möjlighet att bo i egen stuga, i delad sovplats eller med eget tält. Kolla in lägret och se bilder från tidigare år här: BDSM-Teaterladans läger

Culture 8 jun 2023 by David

Abzint Sideshow Circus

Vad gör du lördagen den 17 juni? Du är på Magasinet på Söder Mälarstrand i Stockholm och går på Club Abzints stora fest Sideshow Circus såklart! Uppträder gör bland andra Fröken Frauke, våghalsiga Vira Valkiria och fler. Festens lekområde är möblerat av litauiska BDSM Architecture. Läs mer i kalendariet: Sideshow Circus

Culture 18 may 2023 by David

Sommarens lägerveckor på gården i Bohuslän

Lockas du av sol, varma bad och gött häng med likasinnade? Då ska du kolla in vad som händer på gården i vackra Bohuslän! Sommaren 2023 är späckad med lägerveckor: Femdomlägret Spankåkra, Mandomläger, B&B Pensionat Paradiset, festbetonade Vecka 30-lägret och Shibaricamp. Det finns säkert något som passar dina önskemål. Häng med! Darkside har gårdens sommarschema.

Read more »

Culture 16 may 2023 by David

Ageplay: Pjäs om livets temporalitet på Konträr

Ageplay är en omogen pjäs och ett utforskande av ålderslekar. På scenen ser vi Lisen Rosell och Amanda Apetrea som spelar cello och tvärflöjt, de huffar och puffar, de suger, dreglar, slickar, de stretar och drar. Ibland måste de ta på sig sparkdräkt och gråta över spilld mjölk och ibland måste de hänge sig åt seniorgympa. Pjäsen ges på Konträr på Södermalm i Stockholm den 17-26 maj. Läs mer

Culture 10 may 2023 by David

Stor festvecka i Stockholm: Fester och KinkBash 17-20 maj

Den 17-20 maj ger föreningarna Dekadance, Club Abzint, SLM och Club Wish en festvecka som riktar sig till kinkykulturen; fylld av fester, marknaden KinkBash, föreläsningar och kinkstermingel. Darkside har schemat!

Read more »

Culture 24 apr 2023 by David

AKB åter regelbunden torsdagsklubb

Stockholmska AKB, Another Kinky Bar, blir åter en regelbunden torsdagsklubb efter skärtorsdagens återuppståndelse. På torsdagar framöver, med start 4 maj, blir AKB vid Midsommarkransen "ett vardagsrum för Kinkyfamiljen" – "Ibland pub, ibland klubb, ibland något mittemellan". Kommande evenemang kan du se här.

Culture 24 apr 2023 by David

Tre nya poddar: Kinkypodden, Jag är kinky och Sex som trans

Tre nya poddar är på väg: Kinkypodden, Jag är kinky och Sex som trans. Kinkypodden djupdyker i "diskussioner som rör sex och sexualitet med koppling till bdsm och olika kinks". Sex som trans ger "lustfyllda möten som både kan bekräfta och utmana fantasin". Kinkypodden släpps på Acast. Sex som trans släpps på Acast nu på torsdag, den 27 april.

Culture 15 apr 2023 by David

Ny svensk BDSM-roman: Papporna och ungen

En ny svensk BDSM-romanen, Papporna och ungen, har just släppts. Boken skildrar ett flersamt par som ägnar sig åt BDSM i många olika former – en roman om möten, separationer och kärlek. Du kan hitta boken hos bokhandlare online. Om någon månad kommer den även att finnas som ljudbok och E-bok.

Culture 5 apr 2023 by David

Another Kinky Bar återuppstår tillfälligt

Passande till påsk återuppstår Stockholms populära Another Kinky Bar för en kväll. På självaste skärtorsdagskvällen bjuds mingel och utlevnad. Kinkybaren avlöses senare av rave där bland andra stjärnskottet Mezquida – känd från bland annat Kink Vibe, Dekadance och Slakthuset – och James Lorentzon med vänner står i DJ-båset. Om ödet vill väl kan påskens AKB följas av fler tillfällen. Läs mer


« Previous     Next »