Log inRegister
Editorial articles:   All (1637)   DS (222)   Society (266)   Culture (735)   International (35)   Shopping (55)

Culture 1 jan 13:47 by David

Club Abzint firar 10 år: Hier ist’s richtig!

Vad händer 2024? Jo, bland annat fyller Club Abzint 10 år i mars. Jubileet firas på Arbis i Norrköping där allt böjade: I en lokal med en historia av teater, show, musik, burlesque, drag och synd under årtionen bjuder Club Abzint in till Eldoradoinspirerad dekadens.

Club Abzint skriver:
Fredag 29 mars 2024 firar Club Abzint 10-årsjubileum på Arbis i Norrköping, stället där allting började. I en lokal som har en historia av teater, show, musik, burlesque, drag och synd under årtionden bjuder vi er till tre våningar Eldoradoinspirerad* dekadens. Teaterns klassiska guldbalkong och stora scen blir centrum för kvällen.

Möbler från BDSM Architecture https://bdsmarchitecture.com och S/M-Kuben (som varit med från början).

I samarbete med klubb Adam & Eva hålls en episk jubileumsfest i tre plan. Kom och lev ut, upplev och förförs med oss! Show och välkomstmingel med Champagnebar, bistrobar och källarbar. Hundra kvadrat lekbar yta framför scenen plus pool, bastu och dansgolv en trappa ner hos CAE. Ni som var med i början vet vad vi menar.

Vi ser fram emot detta och lovar underbara lokaler, kittlande shower, coola möbler och mycket mer. Observera att dresscode är tvingande som alltid på våra större event, men också utökad jämfört med tidigare. Du kan utöver vår vanliga dresscode ha militär paraduniform eller ”viktoriansk epok”(ex. Brokadkostym & krås).

*”Hier ist’s richtig” var slogan för nattklubben Eldorado som fanns i Berlin under Weimareran och betyder ungefär ”Här är det rätt”. Eldorado var en livfull plats för Queers och deras vänner innan Hitler och nazisterna förändrade allt. Weimareran var en kulturell smältdegel och tiden för Fritz Langes Metropolis, Cabaret, Marlene Dietrich, Bertold Brecht, jazz, foxtrot och musiken som Max Raabe idag för vidare.
https://www.svd.se/a/ec897d0e-8f1d-3d3d-ba26-d498c526830e/weimarrepubliken-en-kreativ-guldalder

Läs mer om 10-årsjubileet i kalendariet: Club Abzints 10 årsjubileum
David
1 jan 13:47