Redaktionella artiklar / Alla (sida 1 av 104)

Alla (1091)   Darkside (174)   Samhälle (200)   Kultur (580)   Internationellt (35)   Shopping (46)  

Om du vill tipsa om nyheter eller händelser, delge pressreleaser, har skrivit en bra artikel eller partyrecension, söker intervjuer etc., vänligen kontakta

Darkside i förrgår 11:20 av David

Du som är moderator i något nätverk: Möjlighet att flytta diskussioner

Framöver kommer översikter över Darksides nätverk och diskussioner styras upp så att det blir lättare att hitta det man är intresserad av, och så att det man brinner för inte störs av annat brus. Som ett första steg finns det en ny funktion för dig som är moderator i ett nätverk: Du kan nu flytta offtopic-diskussioner till mer passande nätverk. Gör gärna det så att ditt nätverk håller sig on-topic och relevant! :-)

Kultur 17 okt 10:39 av David

Populära diskussionskvällar på SubClub

Nystartade diskussionsgrupper på SubClub (Göteborg) har snabbt blivit populära. Regelbundna träffar har hållits på onsdagkvällar ojämna veckor. De har riktat sig till både erfarna och nybörjare och har avhandlat ett BDSM-relaterat ämne per gång - t.ex. dominans/underkastelse, sadism/masochism, aftercare och förnedring. På sistone har de även börjat utökas med workshops. Intresserad? Du hittar dem i kalendariet.

Kultur 13 okt 13:33 av David

Ola Salo-comeback på BDSM-klubb

På söndag lär Ola Salo göra comeback med en musikvideo inspelad på BDSM-klubb i Göteborg. Vilka bekanta får vi se? Håll utkik efter videon till låten "I call your name"! Mer info Uppdatering 2017-10-15: Här är videon.

Kultur 11 okt 20:36 av David

Open Your Eyes: Massiv Wish-weekend i oktober med filmfestival, fester och mer

Höstens Wish Weekend, arrangerat av Stockholmsklubben Wish, har namnet Open Your Eyes. Från torsdagen den 19 oktober till söndag den 22 oktober bjuds bar-förhäng och fest, en filmfestival (!!), workshops, galafest, söndagsbrunch och dagsfest. Under helgen kommer du att få chansen att utveckla nya skills, visa upp dina finaste outfits och hänga med härliga kinksters från hela Europa. Inte dåligt va? Läs mer här.

Kultur 5 okt 18:19 av David

Inbjudan till möte om Kinkykvarter i Göteborg

Som Darkside anat är mycket riktigt ett Kinkykvarter i Göteborg under diskussion. West Pride skriver: "Som vi har förstått finns det en stor efterfrågan att starta upp ett Kinkykvarter liknande det som bedrivs varje år under Stockholm Pride. Därför bjuder nu West Pride in till ett möte där vi kan presentera vilka förutsättningarna är för att medverka med en programpunkt under EuroPride och där vi kan diskutera hur ett kvarter kan skapas, vad det ska innehålla". Alla som har intresse att driva och medverka i skapandet av kvarteret är inbjudna till ett möte den 19 oktober. Klicka här för att läsa mer.

Kultur 3 okt 14:51 av David

Unleashed Stockholm - bara dagar kvar!

Nedräkningen har börjat. Bara 4 dagar kvar till Unleashed Stockholm - höstens stora fest tillsammans med Dekadance! På lördag intas Slakthuset av internationella artister och DJs för att ge dig en natts fetischextravaganza. Darkside har detaljerna!

Läs mer »

Kultur 29 sep 14:42 av David

Amicita: Nya fikaträffar i Göteborg

Amicitia är nystartade fikaträffar i Göteborg för alla under transparaplyet samt kvinnor oavsett läggning. Har du ett intresse av eller är nyfiken på sadomasochism, fetischism, polysexualitet eller någon annan sexuell eller romantisk minoritet så är du välkommen! Syftet är att erbjuda ett tryggt rum med högt i tak gällande frågor om sex, romantik, relationer och sensualitet men även helt vardagliga ämnen. En mötesplats för att kunna prata om allt, umgås avslappnat, träffa vänner och knyta nya band. Träffarna startade den 7 september och kommer att hållas var tredje torsdag på Sesam i Göteborg. Håll utkik efter träffarna i kalendiariet och i nätverket Amicitia.

Kultur 29 sep 14:39 av David

Läder, cigarrer och whisky

Stockholm Cigar Men är ett sällskap som träffas och umgås över en cigarr. Dresscode Läder, Lack, Latex, Uniform, Kostym, Skinhead. Träffarna sker i en mysig röklounge med lugn musik och välutrustad whiskybar. Nästa gång nu på tisdag: Stockholm Cigar Men #3. Sometimes a cigar is just a cigar, eller?

Kultur 26 sep 14:32 av David

Kink Clubs lokal stänger - Underground-, kinky-, techno- och klubbkulturlivet drabbas

Lokalen som Stockholmsbaserade Kink Club använder sig av har fått stänga efter order av myndigheter. Förutom Kink Club-besökare drabbar det bl.a. Bronx Sauna, Par-i-Bastu, HBTQF-föreningen Technobastun samt antagligen även stundande filmfestivalen Cinemaqueer och klubben Squirt Season. Arrangörerna letar nya lokaler. En av Technobastuns besökare skriver: "Lokalen var nice, visst, men den riktiga magin låg/ligger i ert engagemang, känsla för musik, konst och kink. Fortsätt med det ni satt igång så kommer vi kunna skapa något minst lika magiskt framöver. Stockholm behöver det SÅ mycket." Darkside håller tummarna för framtiden.

Kultur 21 sep 15:53 av David

Kinkykvarter-festivalområden i både Sthlm och Gbg nästa år?

(Denna text uppdaterades 2017-10-02)

Nästa år är Sverige värd för det lite större Europride. Både Stockholm och Göteborg delar på värdskapet och enligt rykten verkar det som att båda städerna kan komma att få var sitt Kinkykvarter - dvs. BDSM-, fetisch- och läderkultursfestivalområden där kinkykulturen visar sig från öppna, stolta och inbjudande sidor. Låt oss hoppas!


« Föregående     Nästa »