Notiser:   Alla (966)   Darkside (163)   Samhälle (192)   Kultur (535)   Internationellt (35)   Shopping (41)

Alla (sida 1 av 97)

Har du skrivit en bra artikel eller partyrecension? Vet du
om någon nyhet eller händelse som borde belysas här?
Tips på material mottages med tacksamhet, kontakta oss

Darkside i förrgår 16:43 av David

Blodfetisch på Göteborgs filmfestival

Göteborgs filmfestival visar flera filmer med BDSM- och fetischtema. The Monster är en svenskproducerad film om en ung som brottats med att komma till acceptans med sin sexualitet och identitet. Hon upptäckte redan som liten att hon hade en särskild dragning till blod vilket har fått henne att känna sig som ett monster genom hela sin uppväxt. Filmen handlar om hennes resa och om den otroliga lust, ja begär, hon känner efter människoblod. Sen dagen hon första gången drack det är det hennes drog och stora hemlighet. Läs mer om filmen här och se trailern här. Förutom The Monster premiärvisar festivalen även storfilmen Tom of Finland (som Darkside rapporterat om tidigare), kortfilmer om bondage och mer.

Darkside 17 jan 12:24 av David

Internationella fetischdagen 20 januari

På fredag den 20 januari är det internationella fetischdagen. Varför inte denna dag uttrycka din fetisch med lite extra stolthet? Du kan också bära något lila för att markera ditt deltagande. Dagen äger alltid rum den tredje fredagen i januari. Mer

Darkside 16 jan 08:52 av David

Litet ansiktslyft på Darkside

Efter överväldigande positiva responser på förhandstitten har Darkside idag fått ett litet ansiktslyft. Ett stort tack till alla som givit åsikter och feedback!

Darkside 12 jan 18:13 av David

Club Abzint ambulerar, Skåne 18 februari

Club Abzint kommer arrangera fester runt om i Sverige i år. De första som drar vinstlott är alla från södra Sverige, när det dräms till med utlevnadsbetonade festen Club Abzint Macro i Skåne den 18 februari. Det finns ett begränsat antal biljetter varav ett tiotal är rabatterade ungdomsbiljetter för de upp till 26 år. Läs mer om festen i kalendariet: Club Abzint Macro. Dress black, play hard, act sharp!

Kultur 10 jan 13:55 av Hedwig

Tom of Finland öppnar GBGs filmfestival

Den stundande premiären av filmen om Tom of Finland kommer närmare. Nu kommer filmen om läderbögikonen att öppna Göteborgs filmfestival. En något historisk dag, där vi får se läderkultur på storfilmsskärmen.

Läs mer »

Kultur 30 dec 2016 av David

Varglyan återuppstår

Efter sex års slummer är det dags att plocka fram ridstövlarna igen; Göteborgska uniformsklubben Varglyan har återuppstått och kallar till samkväm. Den första festen äger rum den 18 februari, där vi "lyssnar vi på jazz och storband, shottar apfelkorn och sätter skärmmössan på svaj". Faller lusten på att komma in under uniformer och strumpeband finns det alltid mörka hörnen att smita iväg till. Läs mer

Kultur 25 dec 2016 av David

BDSM Community Stockholm söker flytthjälp

BDSM Community Stockholm söker frivilliga som vill hjälpa till med utflytten från lokalen i Sätra 26-30 December. Läs mer i deras dagbok här.

Darkside 23 dec 2016 av David

God Jul önskar Darkside

En riktigt God Jul önskar Darkside, med webmaster David och alla webbslavar. När du fått nog av glögg, se här vilka träffar och fester som arrangeras i din närhet.

Kultur 19 dec 2016 av David

Julträffar, kinky-julbord, säsongens fester

Julen närmar sig? Fear not! På många ställen runtom i landet kan du få en break från grisfötter eller bli kompensationsbestraffad om snällhets-pepparkakorna inte hjälpt. Här hittar du fester, julfikor, kinky-julbord och mellandags- och nyårsfester.

Läs mer »

Kultur 15 dec 2016 av David

Ny klubb i Göteborg: Club Sunset

Club Sunset vill bli din nya bästa vän på Göteborgs BDSM-scen. Din egen trygga frizon där du kan leva ut dina allra hemligaste fantasier. Fester kommer bestå av två delar: Först en workshop i något BDSM-relaterat ämne och direkt efteråt en fest med ett tema som speglar workshopens ämne. Dessutom kommer andra gemensamma aktiviteter arrangeras såsom grillträffar, firande av BDSM-dagen 24/7, biobesök, Pride-tågsdeltagande och byggande av BDSM-möbler. Namnet Club Sunset är taget efter den gamla rikstäckande föreningen Club Sunrise som samlade Sveriges BDSM-människor från 80-talet. Läs mer på klubbens egen Darkside-profil: ClubSunset.


« Föregående     Nästa »