Notiser:   Alla (977)   Darkside (165)   Samhälle (193)   Kultur (543)   Internationellt (35)   Shopping (41)

Alla (sida 1 av 98)

Har du skrivit en bra artikel eller partyrecension? Vet du
om någon nyhet eller händelse som borde belysas här?
Tips på material mottages med tacksamhet, kontakta oss

Darkside 17 feb 17:22 av David

BDSM i P3 på lördag

Radioprogrammet Fråga vad du vill kommer imorgon lördag (18 februari) gästas av BDSM-utövare. Programmet går ut på att lyssnarna har möjlighet att ställa sina frågor. Du kan lyssna på programmet här.

Darkside 16 feb 14:10 av David

Hur vill du att Darkside ska vara i framtiden?

Darkside strävar efter att tillgodose alla Darkside-medlemmar så gott det går. Som ett led i det har en förslagslåda har startats. Hur vill du att vårt community ska vara framöver? Vilka förändringar skulle du helst se, vilka funktioner skulle göra sajten bättre? Lämna dina åsikter och idéer här. (Dina förslag görs inte offentliga så du kan tala direkt ur hjärtat.)

Darkside 6 feb 20:30 av David

Gör din Darkside-upplevelse så regional eller så internationell som du vill

Du som angivit vilka språk du talar behöver inte utsättas för obegripliga språk i onödan. Har du angivit att du talar engelska och någon har skrivit presentationstexter eller kontaktönskemål på engelska, rätromanska och khoisan så ser du i första hand den engelska. I nätverk visas nu tydligt vilka språk som moderatorer har bestämt att nätverket är till för. I diskussionsöversikten kan du välja bort diskussionsspråk du inte är intresserad av och i kalendern kan du välja bort regioner du inte är intresserad av. Mer av liknande valmöjligheter kommer dyka upp den närmaste tiden. På så sätt kan du få din Darkside-upplevelse att bli så regional eller så internationell som du vill.

Kultur 31 jan 15:10 av David

Tom of Finland - En försiktig skildring av en läderikon och en frihetslängtan

Filmen om läderkulturikonen Touko Laaksonen, a.k.a. Tom of Finland, har biopremiär i vår. Darksides David har sett den och delar med sig av sin upplevelse.

Läs mer »

Kultur 30 jan 09:50 av David

Shibari Sweden - tillskott till Göteborgs repscen

Shibari Sweden är en grupp människor som brinner för den japanska repkonsten kallad Shibari och Kinbaku och har som mål skapa fler mötesplatser för rep i Göteborg. Filosofin är att det inte finns någon absolut sanning i hur rep kan uttryckas. Därför har de som mål att bjuda in utövare och lärare med olika stilar som är passionerade inom rep och som kan dela med sig av kunskap. Genom att erbjuda repträffar, workshops och utlevnadsfester med rep i fokus hoppas de kunna skapa en aktiv och levande repscen i Göteborg - tillsammans med dig! Läs mer på deras profil om du vill hålla dig uppdaterad.

Samhälle 30 jan 09:26 av David

Transpersoner ska inte längre sjukdomsklassas

Flera demonstrationer har ägt rum mot att transpersoner klassas som "sjuka" i vården. Socialstyrelsen har nu hörsammat detta. Transpersoner kommer framöver inte längre få sin könsidentitet klassad som en sjukdom, skriver Socialstyrelsen i ett pressmeddelande. Läs mer i Sydsvenskan.

Kultur 27 jan 14:06 av David

Strange love, Hard love, Tainted love på Fraukes Twisted Valentine

Burleskklubben Fröken Frauke Presents ställer till med dekadent kärleksfest i Stockholm den 11 februari inför Alla Hjärtans Dag. Fetischfolk tas emot med ännu öppnare armar än vanligt när temat är Twisted Valentine! Är din kärlek strange, true, tainted, hard, lost, romantic, unanswered, sweet, scary eller TWISTED? Du underhålls bl.a. av The Scarlet Diva of Fetsh Cabaret Marnie Scarlet, extrovert-galna svenska Butcher Queen, DJs och ett spektakulärt (nytt) live band! Allt som är uppklätt, utklätt eller galet är extra välkommet - se officiella inspirationsbilder. Läs mer i kalendariet: FFP Twisted Valentine

Darkside 26 jan 18:35 av David

Välkomna en holländare!

Vi har genom Darksides internationella ingång Fetopia i dagarna fått tillskott av ett större gäng entusiastiska holländare. Förhoppningsvis kan många nya vänskapsband knytas, the more the merrier! Du hittar dem t.ex. här. Låt oss ge ett varmt välkomnande - warm welkom!

Darkside 25 jan 14:30 av David

Hemliga bildalbum

Sedan tidigare har man kunnat välja vilka som ska kunna ta del av albumen i ens galleri. Du kan nu välja att ett bildalbum ska vara helt hemligt, dvs. inte tillgängligt för någon annan än du själv.

Kultur 25 jan 09:04 av David

Trump har gett oss en guldchans att prata om kiss-sex

Kiss i sängen kan vara så mycket mer än många tror. KIT har bett fyra svenskar berätta om sin relation till guldduschar. Läs mer


« Föregående     Nästa »