Notiser:   Alla (987)   Darkside (175)   Samhälle (193)   Kultur (543)   Internationellt (35)   Shopping (41)

Alla (sida 1 av 99)

Har du skrivit en bra artikel eller partyrecension? Vet du
om någon nyhet eller händelse som borde belysas här?
Tips på material mottages med tacksamhet, kontakta oss

Darkside igår 20:50 av David

Undersökning: Stigma hos BDSM-utövare

Till en kandidatuppsats i psykologi vid Stockholms Universitets sker en undersökning om hur det står till med internaliserad stigma bland BDSM-utövare. Är du BDSM-utövare och kan tänka dig att ge ett par minuter åt att besvara en enkät? Klicka då här!

Darkside igår 15:55 av Lejon_65

Lyckad premiär för Club Sunset

Förväntningarna från både gäster och arrangörer hade hunnit byggas upp rejält då de flesta gästerna anmälde sig redan innan jul till Club Sunsets storslagna premiär med tema Electroplay den 18 mars. M

(Artikel inskickad av Lejon_65, ej författad av Darkside-redaktionen)

Darkside 21 mar 17:02 av David

KinkClub: Nytt häng i Sthlm

"Ett nytt häng för Kinkyfamiljen", "... i Stockholm med utlevnadsbar & finurligheter, gemytliga träffar med lekrum i all anspråkslöshet". Så beskriver det nystartade KinkClub sig själva. Smygpremiären är torsdagen den 4 maj. Under Stockholm Pride-veckan planeras Pride Fetish Ball. Gå med i nätverket KinkClub för att läsa mer och för att ta det första medlemssteget!

Darkside 17 mar 15:55 av David

Kinkykvarteret återvänder i sommar

Kinkykvarteret, BDSM- och fetischfestivalområdet under Stockholm Pride, blir av även i år! Stockholm Pride äger i år rum mellan den 31 juli och 6 augusti och i år har Kinkykvarteret blivit en mer integrerad del av Pridefirandet. Det kommer vara öppet de dagar som Pride Park har öppet, möjligtvis onsdag till söndag.

Darkside 7 mar 18:57 av David

Ny Stockholmklubb på onsdagar varje vecka

Är du Stockholmare och saknar en regelbunden umgängesplats? Club Abzints Micro är ditt nya vattenhål! På onsdagar från och med nästa vecka (den 15 mars) bjuder den nya medlemsklubben in till att träffa nya och gamla bekanta och hitta nya vägar in i gemenskap med likasinnade. Det finns inga dresscodekrav men för den som vill finns det möjlighet att klä upp och leva ut under trygga former utifrån Club Abzints värdegrund (det kommer finnas lekområden). Klubben, som äger rum på Hornsgatan 62, kommer ha öppet 19-24 med fullständiga rättigheter. Entrén är 80:- inkl moms och garderob, kort accepteras. Medlem blir du först på clubabzint.se. Om uppslutningen visar sig vara god efter de första fyra veckorna rullar klubben på framöver, så ta tillfället i akt! Kolla in premiärkvällen här: Club Abzint Micro 15 mars

Darkside 7 mar 14:42 av David

Hur kinkykulturen hanterar och upprätthåller stigma och avvikelse

Vid Stockholms universitets socialantropologiska institution har det publicerats ett arbete om BDSM-kulturen. Syftet är att undersöka uppfattningar om stigma och avvikande och hur dessa upprätthålls och reproduceras. Läs det här: "Your kink is not my kink, but that's OK" - Deconstructing Sexual Deviance and the Stigma on BDSM.

Darkside 3 mar 15:45 av David

Talar du Finska, Tyska eller Franska?

För ett mer tillgängligt Darkside ska man framöver kunna få sajten även på finska, tyska eller franska. Om du talar finska, tyska eller franska så är översättningsbidrag uppskattat. Gå till dina inställningar och välj finska, tyska eller franska som ditt språk. När en avdelning på Darkside saknar översättning på ditt språk (eller om översättningen kan förbättras) ser du länken "Improve existing translations of this page" längst ner. Där går det lätt och kvickt att fylla i det som saknas! Inskickade översättningar tas i bruk med ett par dagars mellanrum. Kiitos, Danke, Merci! :-)

Darkside 26 feb 15:38 av David

Föreningen Framsidan Fyller Fem, Firar Fint

Föreningen Framsidan i Göteborg fyller 5 år på lördag. Det ställs bland annat till med Kinky Banquet där det utöver ordinarie dresscode uppmuntras till bal- och aftonklänningar, smoking, kostymer, uniformer, glitter och glamour för att fira lite extra. Läs mer om evenemanget här. Ett stort grattis på 5-årsdagen önskar Darkside!

Darkside 26 feb 15:18 av David

Grattis till Tom of Finland-vinnarna!

Vinnarna i Tom of Finland-lotteriet är dragna. De lyckliga är tripps, Obscurity, Sejour och Faap som alla visste att Tom of Finland-konstnärens riktiga namn är Touko Laaksonen och att han hedras med en musikal i Åbo. Ett Tom of Finland-presentpaket vardera är på väg hem till er, innehållandes två biobiljetter, t-shirt med Tom-motiv och ett ark (tillfälliga) Tom-tatueringar. Ett stort grattis önskar Darkside!

Darkside 22 feb 18:43 av David

Tom of Finland-feber! Darkside lottar ut biobiljetter, t-shirts och tatueringar!

Tom of Finland, konstnären som berikade världen med muskelsvällande lädermän, porträtteras i en film som har biopremiär den 3 mars. (Läs Darksides recension av filmen här.) Inför premiären lottar Darkside, i samarbete med Helsinki-filmi, Anagram Produktion och Film i Väst, ut 4 stycken Tom of Finland-paket! Varje paket innehåller 2 biobiljetter, en t-shirt med motiv från Tom of Finlands konstproduktion och ett ark icke-permanenta Tom of Finland-tatueringar. Biobiljetterna kan utnyttjas på valfri biograf valfri dag som filmen visas. Ta chansen att vinna ett av paketen genom att svara på två inte-så-värst-supersvåra frågor!

Läs mer »


« Föregående     Nästa »