Notiser:   Alla (966)   Darkside (163)   Samhälle (192)   Kultur (535)   Internationellt (35)   Shopping (41)

Darkside (sida 1 av 17)

Har du skrivit en bra artikel eller partyrecension? Vet du
om någon nyhet eller händelse som borde belysas här?
Tips på material mottages med tacksamhet, kontakta oss

Darkside i förrgår 16:43 av David

Blodfetisch på Göteborgs filmfestival

Göteborgs filmfestival visar flera filmer med BDSM- och fetischtema. The Monster är en svenskproducerad film om en ung som brottats med att komma till acceptans med sin sexualitet och identitet. Hon upptäckte redan som liten att hon hade en särskild dragning till blod vilket har fått henne att känna sig som ett monster genom hela sin uppväxt. Filmen handlar om hennes resa och om den otroliga lust, ja begär, hon känner efter människoblod. Sen dagen hon första gången drack det är det hennes drog och stora hemlighet. Läs mer om filmen här och se trailern här. Förutom The Monster premiärvisar festivalen även storfilmen Tom of Finland (som Darkside rapporterat om tidigare), kortfilmer om bondage och mer.

Darkside 17 jan 12:24 av David

Internationella fetischdagen 20 januari

På fredag den 20 januari är det internationella fetischdagen. Varför inte denna dag uttrycka din fetisch med lite extra stolthet? Du kan också bära något lila för att markera ditt deltagande. Dagen äger alltid rum den tredje fredagen i januari. Mer

Darkside 16 jan 08:52 av David

Litet ansiktslyft på Darkside

Efter överväldigande positiva responser på förhandstitten har Darkside idag fått ett litet ansiktslyft. Ett stort tack till alla som givit åsikter och feedback!

Darkside 12 jan 18:13 av David

Club Abzint ambulerar, Skåne 18 februari

Club Abzint kommer arrangera fester runt om i Sverige i år. De första som drar vinstlott är alla från södra Sverige, när det dräms till med utlevnadsbetonade festen Club Abzint Macro i Skåne den 18 februari. Det finns ett begränsat antal biljetter varav ett tiotal är rabatterade ungdomsbiljetter för de upp till 26 år. Läs mer om festen i kalendariet: Club Abzint Macro. Dress black, play hard, act sharp!

Darkside 23 dec 2016 av David

God Jul önskar Darkside

En riktigt God Jul önskar Darkside, med webmaster David och alla webbslavar. När du fått nog av glögg, se här vilka träffar och fester som arrangeras i din närhet.

Darkside 11 dec 2016 av David

Tom of Finland: Trailer, premiär 3 mars

Filmen om Touko Laaksonen, den finländske konstnären vars muskelbergiga lädermän blivit ikoniska under namnet Tom of Finland, har premiär den 3 mars. Se den nysläppta trailern här:

Darkside 11 dec 2016 av David

Bilder från Photolicious

Lördagen den 3 december anordnades Photolicious i Stockholm, en fest ägnad åt fotografering och att skapa konst av utlevnad. Darkside har bilderna! Kolla in dessa här!

Darkside 31 aug 2016 av Xzenu

Priderapport 2016: Dags för fler kinkykvarter


I sin årliga priderapport (finns både som video och i textformat noterar Xzenu att Kinkykvarteret inte längre är något experiment, utan numera en stor självklar och välintegrerad del av Stockholm Pride: En mycket positiv och viktig del av festivalen. Det börjar bli dags att införa motsvarigheter till Kinkykvarteret även i andra svenska pridefestivaler. Kanske börja med Stockholms och Göteborgs gemensamma Europride 2018, eller rentav rivstarta med Kinkykvarter redan på West Pride 2017? :-)

Darkside 11 aug 2016 av David

Välj aviseringsnivå i kalendariet

Har du drunknat i aviseringar när det skrivits inlägg i evenemang du är intresserad av? Nu kan du för varje evenemang välja vilka aviseringar du vill ha: Alla inlägg, Höjdpunkter (inlägg från värden / bekanta), Endast inlägg från värden eller Inga.

Darkside 3 maj 2016 av David

Bluffmail där Darkside nämns cirkulerar

Just nu cirkulerar ett underligt e-postutskick från en Hotmailadress där det i meddelandetexten står att någon lagt upp bilder föreställandes mottagaren på Darkside. Utskicket är en bluff. Darkside har inte gjort något sådant e-postutskick. Vi skulle heller aldrig göra utskick från en Hotmailadress.


« Föregående     Nästa »