Notiser:   Alla (977)   Darkside (165)   Samhälle (193)   Kultur (543)   Internationellt (35)   Shopping (41)

Darkside (sida 1 av 17)

Har du skrivit en bra artikel eller partyrecension? Vet du
om någon nyhet eller händelse som borde belysas här?
Tips på material mottages med tacksamhet, kontakta oss

Darkside 17 feb 17:22 av David

BDSM i P3 på lördag

Radioprogrammet Fråga vad du vill kommer imorgon lördag (18 februari) gästas av BDSM-utövare. Programmet går ut på att lyssnarna har möjlighet att ställa sina frågor. Du kan lyssna på programmet här.

Darkside 16 feb 14:10 av David

Hur vill du att Darkside ska vara i framtiden?

Darkside strävar efter att tillgodose alla Darkside-medlemmar så gott det går. Som ett led i det har en förslagslåda har startats. Hur vill du att vårt community ska vara framöver? Vilka förändringar skulle du helst se, vilka funktioner skulle göra sajten bättre? Lämna dina åsikter och idéer här. (Dina förslag görs inte offentliga så du kan tala direkt ur hjärtat.)

Darkside 6 feb 20:30 av David

Gör din Darkside-upplevelse så regional eller så internationell som du vill

Du som angivit vilka språk du talar behöver inte utsättas för obegripliga språk i onödan. Har du angivit att du talar engelska och någon har skrivit presentationstexter eller kontaktönskemål på engelska, rätromanska och khoisan så ser du i första hand den engelska. I nätverk visas nu tydligt vilka språk som moderatorer har bestämt att nätverket är till för. I diskussionsöversikten kan du välja bort diskussionsspråk du inte är intresserad av och i kalendern kan du välja bort regioner du inte är intresserad av. Mer av liknande valmöjligheter kommer dyka upp den närmaste tiden. På så sätt kan du få din Darkside-upplevelse att bli så regional eller så internationell som du vill.

Darkside 26 jan 18:35 av David

Välkomna en holländare!

Vi har genom Darksides internationella ingång Fetopia i dagarna fått tillskott av ett större gäng entusiastiska holländare. Förhoppningsvis kan många nya vänskapsband knytas, the more the merrier! Du hittar dem t.ex. här. Låt oss ge ett varmt välkomnande - warm welkom!

Darkside 25 jan 14:30 av David

Hemliga bildalbum

Sedan tidigare har man kunnat välja vilka som ska kunna ta del av albumen i ens galleri. Du kan nu välja att ett bildalbum ska vara helt hemligt, dvs. inte tillgängligt för någon annan än du själv.

Darkside 23 jan 16:07 av David

Vi måste komma varandra närmare! Kan du holländska, tyska eller franska?

Vi i nordeuropa har snarlika fester, snarlika scener, snarlika kulturer. Men fastän våra respektive fetisch-/BDSM-kulturer oftast bara är en kort flygresa bort, har vi ändå utvecklats onödigt mycket skilda från varandra. Spelar det egentligen någon jätteroll om kärleken, gemenskapen eller den underbara upplevelsen finns i Danmark eller bara en bit längre bort? Darkside, med dess internationella ingång Fetopia, vill att vi ska komma varandra närmare! Man har sedan tidigare kunnat välja att ta del av Darkside/Fetopia på svenska, norska, danska och engelska. Nu är det dags för mer! Kan du holländska, tyska eller franska och kan tänka dig att hjälpa till med ett par översättningar av ett par av de texter som visas på Darkside? Kontakta då gärna webmaster David! Tack på förhand! :-)

Darkside 16 jan 08:52 av David

Litet ansiktslyft på Darkside

Efter överväldigande positiva responser på förhandstitten har Darkside idag fått ett litet ansiktslyft. Ett stort tack till alla som givit åsikter och feedback!

Darkside 23 dec 2016 av David

God Jul önskar Darkside

En riktigt God Jul önskar Darkside, med webmaster David och alla webbslavar. När du fått nog av glögg, se här vilka träffar och fester som arrangeras i din närhet.

Darkside 11 dec 2016 av David

Tom of Finland: Trailer, premiär 3 mars

Filmen om Touko Laaksonen, den finländske konstnären vars muskelbergiga lädermän blivit ikoniska under namnet Tom of Finland, har premiär den 3 mars. Se den nysläppta trailern här:

Darkside 31 aug 2016 av Xzenu

Priderapport 2016: Dags för fler kinkykvarter


I sin årliga priderapport (finns både som video och i textformat noterar Xzenu att Kinkykvarteret inte längre är något experiment, utan numera en stor självklar och välintegrerad del av Stockholm Pride: En mycket positiv och viktig del av festivalen. Det börjar bli dags att införa motsvarigheter till Kinkykvarteret även i andra svenska pridefestivaler. Kanske börja med Stockholms och Göteborgs gemensamma Europride 2018, eller rentav rivstarta med Kinkykvarter redan på West Pride 2017? :-)


« Föregående     Nästa »