Redaktionella artiklar / Darkside (sida 1 av 21)

Alla (1514)   Darkside (204)   Samhälle (243)   Kultur (703)   Internationellt (35)   Shopping (53)  

Om du vill tipsa om nyheter eller händelser, delge pressreleaser, har skrivit en bra artikel eller partyrecension, söker intervjuer etc., vänligen kontakta

Darkside 1 sep 14:26 av David

Se vilka personer du verifierat

Är du osäker på vilka personer du verifierat? Om du känner att du behöver, så finns det nu en översikt över dessa här. (Länken till översikten hittar du även på sidan där du ser vilka som verifierat dig.)

Darkside 11 jul 19:25 av David

Två förändringar för att alla ska kunna uttrycka sig på egna villkor

I vår gemenskap finns ett socialt ideal om att var och en ska kunna kunna uttrycka sig på sina egna villkor. På Darkside är två förändringar avseende detta aktuella: Darksides riktlinjer har utökats med ett par formuleringar för att inkludera vikten av att respektera att det som skrivs på Darkside antagligen inte är menat att återges utanför Darkside. Som komplement till detta kommer under sensommaren även mer nyanserade behörighetsfunktioner införas, som bland annat tillåter var och en att dela material till olika egendefinierade målgrupper. Förhoppningen är att detta bidrar till ökade möjligheter att kunna uttrycka sig på sina egna villkor.

Darkside 8 jun 14:47 av David

Arrangör: Tagga deltagare med färger

Är du en arrangör som lägger upp evenemang med många deltagare i Darksides kalendarium? Nu kan du tagga intressenter med olika färger, om du behöver organisera dessa på olika sätt: Kanske för att hålla koll på vilka som uppfyllt vissa kriterier, vilka som beviljats biljett eller vilka som har särskilda roller -- du bestämmer såklart själv vad du vill använda färgerna till.

Darkside 1 apr 07:49 av

Undergivnas rättigheter stärks i nytt internationellt projekt

Det har varit på gång i många år nu, redan sedan innan pandemin höjdes röster för att på riktigt arbeta med säkerheten och rimligheten på BDSM-scenen. Framför allt handlar det om rimligare krav på tillgänglighet och lydnad, avskaffandet av hälsovådliga normer samt möjligheten att vara ledig, s.k. 24/6-kontrakt.

Läs mer »

Darkside 15 feb 17:32 av David

14 000 flersamma på bara ett par dagar

På sidan Sexualitet & Identitet finns möjlighet att ange ens inställning till partners: Huruvida en är monogam eller öppen för fler. På bara ett par dagar är det hela 14.000 som angett att de är flersamma på något vis – och siffran ökar hela tiden. Detta gör, glädjande nog, att Darkside därmed bör vara den största samlingspunkten för flersamma i Norden!

Som ett led i den pågående utvidgningen av Sexualitet & Identitet-sidan finns även ett par nya valmöjligheter som handlar om olika slags flerpersonspraktiker - Cuddle puddles, swinging, orgier och mer. Så, är du polyamorös och har just skaffat nya batiktights: Nu går det finfint att hitta likasinnade som kan beundra dem på riktigt nära håll! Delad kärlek är dubbel kärlek!

Darkside 14 jan 12:08 av David

Visa dina kommande evenemang från din Darkside-kalender i din Google Calendar, Apple Calendar eller liknande

Använder du Google Calendar, Apple Calendar eller någon annan för att hålla koll på dina planer? Nu kan du som är VIP-medlem visa dina kommande evenemang från din Darksidekalender i denna! På sidan Mina events hittar du en länk som du lägger in i ditt kalendersystem.

Darkside 23 dec 2021 av David

God Jul!

Oavsett om och vad du firar - Jul, saturnalia, hanukka, yule eller något annat: En riktigt fin helg, sköna mellandagar och ett riktigt gott nytt 2022 önskar Darkside!

Darkside 5 okt 2021 av David

Ny tillgänglighetsnivå för bilder: Vänner och deras offentliga vänner

Vissa av oss är öppna, andra föredrar att enbart lägga upp bilder och annat material för vänner. Nu finns ett mellanting mellan dessa; möjligheten att bildalbum enbart är tillgängligt för vänner och deras offentliga vänner. På så sätt kan bilder ses av en större skara, samtidigt som det inte behöver innefatta precis alla. (Precis som tidigare är dock offentliga topplistor och bildöversikter förbehållna bilder som är tillgängliga för alla.)

Darkside 24 dec 2020 av David

God Jul, nyår och nystart!

Vi är i slutet av ett underligt år. Darksides kalendarie har lyst rött av inställda drömmar, många arrangörer går på knäna och några har lämnat oss i saknad. Vi har antagligen med all önskvärd tydlighet insett vad som egentligen är viktigt; vänskapsband, kärlek och värme. Vid vintersolståndet alldeles nyligen vände världen; på många plan ser vi nu ljuset i tunneln. Efter spanska sjukan tog det glada tjugotalet vid - en komplex period men även en tid där kärleken och glädjen kom i fokus igen. Kanske kommer vår gemenskap in i detta, med bejakandet av våra innersta. Om vi biter ihop bara lite till så kan vi snart vara där. Vad kan vara bättre än att se fram emot en sådan nystart i tiden nu när mörkret ger vika? Vilket namn denna tid än må ha i de olika firanden av återfödelsen som sker nu: En riktigt God Jul, Yule, nyår och nystart önskar Darkside!

Darkside 17 sep 2020 av David

Darksiders: Se upp för Covid-19!

Det har till Darkside inkommit rapporter från privatpersoner om att lokala utbrott av Covid-19 skett i sexklubbssammanhang i Stockholm, vilket kan göra att Darksides klientel kan behöva se upp lite extra och vara noga med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Genom att vara försiktiga med oss själva tar vi hand om varandra.


« Föregående     Nästa »
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.