Redaktionella artiklar / Darkside (sida 1 av 18)

Alla (1104)   Darkside (174)   Samhälle (200)   Kultur (585)   Internationellt (35)   Shopping (46)  

Om du vill tipsa om nyheter eller händelser, delge pressreleaser, har skrivit en bra artikel eller partyrecension, söker intervjuer etc., vänligen kontakta

Darkside 18 okt 11:20 av David

Du som är moderator i något nätverk: Möjlighet att flytta diskussioner

Framöver kommer översikter över Darksides nätverk och diskussioner styras upp så att det blir lättare att hitta det man är intresserad av, och så att det man brinner för inte störs av annat brus. Som ett första steg finns det en ny funktion för dig som är moderator i ett nätverk: Du kan nu flytta offtopic-diskussioner till mer passande nätverk. Gör gärna det så att ditt nätverk håller sig on-topic och relevant! :-)

Darkside 13 maj 11:47 av David

Omröstningar i nätverken

Det går nu att ha omröstningar i Darksides nätverk. När du startar en diskussion kan du kryssa i om den ska vara en omröstning och i så fall ange dess svarsalternativ. Ett exempel på en omröstning hittar du här: Hur bör latex helst vara?

Darkside 3 maj 14:26 av David

Nå ut med din debattartikel, nyhet, essä, reportage eller pressrelease

Vill du nå ut med en debattartikel? Har du skrivit en essä eller ett reportage? Om du lägger till din text i de nya bibliotekskategorierna Essäer och debattartiklar, Reportage eller Nyheter & pressreleaser så visas de i Darksides nya Öppna Artikelsektion (se högerkolumnen här på löpsedeln). Här kan du även lägga in länkar till bra artiklar som finns publicerade på andra sajter. Högkvalitativa och angelägna artiklar från den Öppna Artikelsektionen kan komma att lyftas fram extra mycket och ges plats bland löpsedelns vanliga redaktionella nyheter.

Darkside 18 apr 11:09 av David

Stängnings-utförsäljning hos Justine & Juliette

Stiliga sexleksaksbutiken Justine & Juliette som servat kinkykulturen med sexleksaker i flera år tar farväl under våren. Passa på att fynda under utförsäljningen som pågår nu!

Darkside 1 apr 12:19 av David

För säkerhet, erfarenhet och nytänkande inom communityt

En av årets största nyheter är nog att den nybildade internationella kommittén för BDSM-utövande (ICWUDT) har enats om en rad kriterier för att kunna utfärda certifikat gällande säkerhet, erfarenhet och nytänkande inom communityt.
- En certifiering är något som skulle kunna skilja äkta och säkra utövare från alla 50 Shades of Grey-wannabes, säger ordföranden Pete, aka Master_of_Disaster i ett mejl till Darksides redaktion, och fortsätter;
- Just nu är certifieringen tänkt främst för Dominanta eftersom det främst är de som har ansvaret för hur BDSM utövas, men på sikt tänker vi nog att vi ska kunna utforma en version för undergivna också.

För en fullständig lista och instruktioner på hur du skaffar dig ditt alldeles egna certifikat (OM du är behörig såklart) läs mer här.

Darkside 23 mar 15:55 av Lejon_65

Lyckad premiär för Club Sunset

Förväntningarna från både gäster och arrangörer hade hunnit byggas upp rejält då de flesta gästerna anmälde sig redan innan jul till Club Sunsets storslagna premiär med tema Electroplay den 18 mars. M

(Artikel inskickad av Lejon_65, ej författad av Darkside-redaktionen)

Darkside 3 mar 15:45 av David

Talar du Finska, Tyska eller Franska?

För ett mer tillgängligt Darkside ska man framöver kunna få sajten även på finska, tyska eller franska. Om du talar finska, tyska eller franska så är översättningsbidrag uppskattat. Gå till dina inställningar och välj finska, tyska eller franska som ditt språk. När en avdelning på Darkside saknar översättning på ditt språk (eller om översättningen kan förbättras) ser du länken "Improve existing translations of this page" längst ner. Där går det lätt och kvickt att fylla i det som saknas! Inskickade översättningar tas i bruk med ett par dagars mellanrum. Kiitos, Danke, Merci! :-)

Darkside 26 feb 15:18 av David

Grattis till Tom of Finland-vinnarna!

Vinnarna i Tom of Finland-lotteriet är dragna. De lyckliga är tripps, Obscurity, Sejour och Faap som alla visste att Tom of Finland-konstnärens riktiga namn är Touko Laaksonen och att han hedras med en musikal i Åbo. Ett Tom of Finland-presentpaket vardera är på väg hem till er, innehållandes två biobiljetter, t-shirt med Tom-motiv och ett ark (tillfälliga) Tom-tatueringar. Ett stort grattis önskar Darkside!

Darkside 22 feb 18:43 av David

Tom of Finland-feber! Darkside lottar ut biobiljetter, t-shirts och tatueringar!

Tom of Finland, konstnären som berikade världen med muskelsvällande lädermän, porträtteras i en film som har biopremiär den 3 mars. (Läs Darksides recension av filmen här.) Inför premiären lottar Darkside, i samarbete med Helsinki-filmi, Anagram Produktion och Film i Väst, ut 4 stycken Tom of Finland-paket! Varje paket innehåller 2 biobiljetter, en t-shirt med motiv från Tom of Finlands konstproduktion och ett ark icke-permanenta Tom of Finland-tatueringar. Biobiljetterna kan utnyttjas på valfri biograf valfri dag som filmen visas. Ta chansen att vinna ett av paketen genom att svara på två inte-så-värst-supersvåra frågor!

Läs mer »

Darkside 17 feb 17:22 av David

BDSM i P3 på lördag

Radioprogrammet Fråga vad du vill kommer imorgon lördag (18 februari) gästas av BDSM-utövare. Programmet går ut på att lyssnarna har möjlighet att ställa sina frågor. Du kan lyssna på programmet här.


« Föregående     Nästa »