Logga inBli medlem

Redaktionella artiklar / Darkside (sida 1 av 21)

Alla (1554)   Darkside (209)   Samhälle (251)   Kultur (716)   Internationellt (35)   Shopping (53)  

Om du vill tipsa om nyheter eller händelser, delge pressreleaser, har skrivit en bra artikel eller partyrecension, söker intervjuer etc., vänligen kontakta

Darkside 22 feb 14:53 av David

Ny teknik har fasats in

Bakom kulisserna på Darkside har lite ny teknik tagits i bruk, för att kunna betjäna den allt högre aktiviteten. Den senaste veckan kan det ha förekommit vissa störningar medans den nya tekniken fasades in. Förhoppningsvis har det inte märkts alltför mycket; framöver bör alla kunna åtnjuta en smidigare Darkside-upplevelse.

Darkside 19 jan 10:29 av David

Godkända personer har blivit Anpassade listor

Har du haft bildalbum eller dagboksinlägg som du enbart visat för speciellt godkända personer? Dessa personurval som har funnits sedan Darksides barndom har nu flyttat in under den nya avdelningen Anpassade listor. Allt fungerar som det alltid gjort, men du har nu större möjlighet att styra ditt innehåll: Vill du att ett dagboksinlägg ska visas både för det sedan länge godkända personurvalet OCH även för personer som finns i någon annan lista? – Nu går det att kombinera hur som helst. Om du vill kan du även byta namn på dessa personurval.

Darkside 23 dec 2022 av David

God Jul och Gott Nytt År

Oavsett om och vad du firar - Jul, saturnalia, hanukka, yule eller något annat: En riktigt fin helg, sköna mellandagar och ett riktigt gott nytt 2023 önskar Darkside!
(Hur har ditt Darkside-bästa varit 2022?)

Darkside 8 dec 2022 av David

Möjlighet att dölja att man är inloggad

Den som vill kan nu dölja sin inloggning. Detta innebär att man inte visas i översikter över inloggade medlemmar och att inloggningstid inte visas på ens profilsidor. Inställningen för detta hittar du bland dina sociala inställningar.

Darkside 3 nov 2022 av David

Välj vilka som kan se dagböcker och bilder

Nu kan du mer detaljerat styra vilka som ska kunna se de bilder och dagboksinlägg som du lägger upp. Genom anpassade listor kan du skapa grupper av personer – Exempelvis separata grupper för personer du flirtar med, personer som du träffade på en viss fest eller personer som du delar något särskilt intresse med. När du sedan publicerar något material kan du rikta det till valfria kombinationer av dessa grupper, vänner och deras vänner, samt personer med ett visst antal verifieringar. Du väljer själv genom att ställa in dagboksinlägget eller bildalbumet på tillgänglighet "anpassat".

Darkside 1 sep 2022 av David

Se vilka personer du verifierat

Är du osäker på vilka personer du verifierat? Om du känner att du behöver, så finns det nu en översikt över dessa här. (Länken till översikten hittar du även på sidan där du ser vilka som verifierat dig.)

Darkside 11 jul 2022 av David

Två förändringar för att alla ska kunna uttrycka sig på egna villkor

I vår gemenskap finns ett socialt ideal om att var och en ska kunna kunna uttrycka sig på sina egna villkor. På Darkside är två förändringar avseende detta aktuella: Darksides riktlinjer har utökats med ett par formuleringar för att inkludera vikten av att respektera att det som skrivs på Darkside antagligen inte är menat att återges utanför Darkside. Som komplement till detta kommer under sensommaren även mer nyanserade behörighetsfunktioner införas, som bland annat tillåter var och en att dela material till olika egendefinierade målgrupper. Förhoppningen är att detta bidrar till ökade möjligheter att kunna uttrycka sig på sina egna villkor.

Darkside 8 jun 2022 av David

Arrangör: Tagga deltagare med färger

Är du en arrangör som lägger upp evenemang med många deltagare i Darksides kalendarium? Nu kan du tagga intressenter med olika färger, om du behöver organisera dessa på olika sätt: Kanske för att hålla koll på vilka som uppfyllt vissa kriterier, vilka som beviljats biljett eller vilka som har särskilda roller -- du bestämmer såklart själv vad du vill använda färgerna till.

Darkside 1 apr 2022 av

Undergivnas rättigheter stärks i nytt internationellt projekt

Det har varit på gång i många år nu, redan sedan innan pandemin höjdes röster för att på riktigt arbeta med säkerheten och rimligheten på BDSM-scenen. Framför allt handlar det om rimligare krav på tillgänglighet och lydnad, avskaffandet av hälsovådliga normer samt möjligheten att vara ledig, s.k. 24/6-kontrakt.

Läs mer »

Darkside 15 feb 2022 av David

14 000 flersamma på bara ett par dagar

På sidan Sexualitet & Identitet finns möjlighet att ange ens inställning till partners: Huruvida en är monogam eller öppen för fler. På bara ett par dagar är det hela 14.000 som angett att de är flersamma på något vis – och siffran ökar hela tiden. Detta gör, glädjande nog, att Darkside därmed bör vara den största samlingspunkten för flersamma i Norden!

Som ett led i den pågående utvidgningen av Sexualitet & Identitet-sidan finns även ett par nya valmöjligheter som handlar om olika slags flerpersonspraktiker - Cuddle puddles, swinging, orgier och mer. Så, är du polyamorös och har just skaffat nya batiktights: Nu går det finfint att hitta likasinnade som kan beundra dem på riktigt nära håll! Delad kärlek är dubbel kärlek!


« Föregående     Nästa »
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.