Logga inBli medlem

Kontakt / abuse

Via denna sida kan du ta kontakt med och skicka feedback till sajtens administratörer.

Observera detta innan du skickar in ett ärende:

  • Personliga tvistemål/intriger lägger sig sajten INTE i. Anmäl inte sådana här, utan blockera vederbörande istället.
  • För icke-akuta ärenden kan det hända att ev. svar kan dröja, då många engagerar sig i sajtens drift på ideell basis. Administratörerna förbehåller sig även rätten att behandla ett angeläget urval av ärenden.
  • Elementära frågor (hur man loggar in, hur man avslutar medlemskapet, hur man skickar ett mail, etc.) finns antingen redan besvarade i informationssidorna eller hör till allmänn datorkunskap som vi inte har tid att bistå med.

Data du skickar in lagras och behandlas av Darkside för att vi ska kunna återkoppla till dig och administrera ärendet. Uppgifter handhas endast inom ramen för Darkside-verksamheten och överförs inte till utomstående för andra syften. Vår grund för behandlingen är ditt samtycke, vi tar bort uppgifter när de inte längre bedöms tjäna syftet. Läs mer om behandlingen och hur du kontaktar personuppgiftsansvarig i informationssidorna.

Min emailadress:

Om ditt ärende gäller ett specifikt medlemskap, kom ihåg att i ärendetexten ange dess medlemsnamn/medlemsnummer så sajtadministrationen vet vilket du menar.

Vad gäller saken?

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023