Log inRegister

Editorial articles / Shopping (page 1 of 5)

All (1644)   DS (222)   Society (266)   Culture (738)   International (35)   Shopping (55)  

Shopping 14 dec 2023 by David

Kinky Julmarknad i Gamla Stan, Stockholm

Dagen innan tredje advent, den 16 december, ges en Kinky Julmarknad i Gamla Stan, Stockholm. Arrangörerna skriver: "Det här är julmarknaden för dig som vill få det andra julmarknader saknar. För dig som letar efter något utanför ramarna. Lite mörkare mörker och lite hetare eld. Med en gemenskap med alla andra besökare på ett betydligt djupare plan än vinterns andra marknader." Kanske är det här du hittar alla julklapparna? Läs mer

Shopping 12 dec 2023 by catkin_Moon

Klimatsmart smisk – nu är det möjligt!

Hade du önskat att du visste lika mycket om ursprunget och miljöpåverkan på dina smiskredskap som du gör om din mat? Med start på julmarknaden i Gamla Stan (som du kan läsa mer om här) tar en av landets största butiker för BDSM-redskap in paddlar i almträ som tillverkats och fraktats på hållbart sätt i Sverige.

Read more »

Shopping 9 feb 2022 by David

Nya Alla hjärtans dag-böcker från Ordlust: Nakna själars dans och Kinky hjärtans dag

Inför Alla hjärtans dag släpper Ordlust förlag de fortsättande två delarna av Maria Brundins BDSM-serie: Nakna själars dans och Kinky hjärtans dag, om det intima förhållandet mellan Aurora och mannen som äger hennes själ, Zack, som visar henne njutning i en annan tappning. Sedan tidigare finns de tre första delarna samlade i boken Lyda, men avsnitten kan även läsas fristående. Böckerna återfinns via Bokus och AdLibris.

Shopping 24 nov 2020 by David

Ny svensk roman: "Lyda"

Lyda är en bokserie i tre delar av Maria Brundin som handlar om två människor som möts i en djup önskan om att få utforska en stark inneboende passion. Det är en berättelse om inre och yttre utveckling, om att finna sin sexualitet, och om en relation utanför normen. Du hittar boken som inbunden, e-bok och ljudbok, i din bokhandel eller i nätbutiker som Bokus och AdLibris.

Shopping 2 jun 2020 by David

Playa 2020-handduk

Fått nog av pest, längtar du till playa och fest? Ett sätt att stödja festarrangörer och samtidigt få en sommarvibb är med Club Abzints badhandduk! Läs mer hos Club Abzint!

Shopping 19 mar 2020 by David

Stöd små verksamheter, värna scenen!

Små verksamheter, såsom festarrangörer och butiker som säljer kläder, är extra utsatta för isoleringen till följd av Coronaviruset. Många drivs med knappa marginaler. Vårt community är litet och varje aktör är värdefull. Istället för att köpa nya kläder till festen som blev inställd, varför inte skaffa ett presentkort från klädaffären? Den ideella föreningen som var tvungen att avblåsa den tänkta festen, varför inte efterskänka biljetten? När man ändå tvingas vara hemma, varför inte ta tillfället i akt och kolla in det där leksaksutbudet som en alltid varit nyfiken på? Låt oss hoppas att vår scen kan förbli densamma även efter isoleringen.

Shopping 14 jun 2019 by David

Swedish Fetish: Begränsad upplaga, DS-rabatt

Den numera klassiska fotoboken Swedish Fetish, med konstnärliga fotografier från Sveriges kinkykultursscen tagna av fotografen Andrea Belluso, finns nu i en begränsad upplaga. Just nu erbjuds Darksides medlemmar 20% rabatt genom att ange koden DARKSIDE. Den perfekta presenten till någon du tycker om? Du kan se och läsa mer samt beställa från swedishfetish.com.

Shopping 25 apr 2019 by David

Latex-showroom i Stockholms län

Stockholms län har berikats med en latexaffär. Dreamstyle, som tidigare sålt bl.a. latexkläder och sexleksaker över nätet, har öppnat upp ett showroom i Nynäshamn där man kan prova ut vad som passar en bäst. Dreamstyle erbjuder ett brett sortiment och kan även beställa in. För showroom-besöksbokning och mer info, kolla in webbsidan www.dreamstyle.se.

Shopping 18 jul 2017 by David

Justine & Juliette lever vidare, pop-up-butik i Kinkykvarteret

Den uppskattade kinkyleksaksshoppen Justine & Juliette har nya ägare och kommer därmed fortsätta berika Darksideklientelet med stilfulla leksaker. Justine & Juliette göra ett besök i Kinkykvarteret på Stockholm Pride med en pop-up-butik och en egen programpunkt: En informationsträff för dig som är intresserad av att köpa binders, packers och liknande där du kan lyssna på transbloggaren Jonathan som visar och berättar samt ger möjlighet att titta närmare på och känna på olika produkter som finns på marknaden. Justine & Juliettes nätbutik hittar du på www.justinejuliette.se.

Shopping 31 may 2017 by Hedwig

Better Bondage For Every Body - ny repbok

En ny bok strävar efter att göra repbondage mer tillgängligt för alla. Rep-partnerskap som specifik kunskap är ett område som växt över åren; till boken "Better Bondage for Every Body" har många författare bidragit.

Read more »


« Previous     Next »