Log inRegister
Editorial articles:   All (1624)   DS (220)   Society (262)   Culture (730)   International (35)   Shopping (55)

Shopping 31 may 2017 by Hedwig

Better Bondage For Every Body - ny repbok

En ny bok strävar efter att göra repbondage mer tillgängligt för alla. Rep-partnerskap som specifik kunskap är ett område som växt över åren; till boken "Better Bondage for Every Body" har många författare bidragit.

Evie Vane har som redaktör för den här samlingen av texter skapat en bok som vill göra repbondage mer tillgängligt för alla. Den finns nu tillgänglig både på Kindle och i pappersversion. Pappersversionen för Europa dröjer men du kan redan nu införskaffa elektroniska versionen från Amazon. Rep-partnerskap som specifik kunskap är ett område som växt över åren där Evie Vane redan har bidragit genom en tidigare bok. Nu kommer ytterligare en bok, som istället syftar till att inspirera & utmana vår bild av vem som kan vara i rep genom att bredda förståelsen för hur rep partnerskap kan se ut och vad det kan innebära.

Förutom Evie så är det många andra som har bidragit. Du kan hitta ett helt kapitel om självsuspensioner, om att bli bunden med variationer i flexibilitet och mycket mer, som till exempel ett kapitel om att inte vara smal eller att älska rep när du är en person vars identitet ligger utanför tvåkönsnormen.
Hedwig
31 may 2017