Logga inBli medlem
Redaktionella artiklar:   Alla (1541)   Darkside (209)   Samhälle (249)   Kultur (709)   Internationellt (35)   Shopping (53)

Kultur 7 aug 2022 av David

Klubbpremiär: Kroppsfabriken - Fetish Bunker

Den 20 augusti slår portarna till en ny klubb upp – då är det nämligen premiär för Kroppsfabrikens första fest på Hornsgatan 62 i Stockholm. The Fetish Bunker ger en mix av dans, uppträdanden, konst, social samvaro och party.

Premiärfesten gästas av starka DJs: Starving Insect som är en väletablerad hardcore-, hard techno- och doomcoreproducent samt DJ som hos oss lägger fokus på svettig EBM, acid och electro; Post Kontrôl som har en faiblesse för mörkare elektroniskt, syntetiskt sound kommer spela mycket EBM, industri och hårdare techno; DJ Slackerbitch som är väletablerad på gothscenen, bland annat genom Klubb Död kommer få dansgolvet att pulsera; och Conan som är resident EBM- och aggrotech-DJ på Tech Noir och keyboardist i TraKKtor. Tillsammans bjuder de på en fenomenal blandning av body, electro, industri, hård techno och aggrotech.

Mizzen n’Minxx är en två år gammal duo, båda erfarna poledansare som har tävlat och uppträtt i flera år. De kommer att bjuda på en kreativ och ångande poleshow i höga klackar med självkänsla och kroppspositivism som drivkraft.

FlickerFuckers är en konstnärsduo från södra Sverige som arbetar med erotisk konst i videor, livebilder, foton och performance och hittar den erotiska laddningen i estetik, situationer, material och möten som inte har uppenbart sexuellt innehåll. Hos Kroppsfabriken kommer deras kortfilm "Tonus Tensus” att visas.

Utöver dessa framträden kommer Shiner hjälpa latexbärarna att glänsa; det bjuds på en en stund i vakuumbädd, på Sybian, på lite elektricitet och på ett par trevliga överraskningar.


Om arrangören: Kroppsfabriken är en del av Rubber Mayhem AB, som beskriver sig som drivna av en önskan om att vara en del av utvecklingen av den svenska fetischscenen och att göra detta genom samarbete med seriösa och etablerade såväl som nytillkomna aktörer. Idén föddes efter en insikt att Sverige saknade fester som kombinerar en viss typ av fetischism och musik på ett sätt som är sexpositivt men som inte lägger fokus vid det sexuella. Det absolut viktigaste enligt arrangörerna är ändå glädjen och de sociala aspekterna - att besökarna ska kunna dansa, glänsa OCH föra samtal i normal ton med nya och gamla vänner.

Om The Fetish Bunker: Premiärfesten blir som bekant i Stockholm, i lokalen H62. Valet föll på Stockholm då det gör det lättare att kunna presentera klubben och dess koncept. Planen är att i framtiden arrangera i fler städer och att använda lokaler med plats för fler människor och fler spektakel.

Darkside önskar en episk premiärfest!

Biljetter och mer information om The Fetish Bunker hos Kroppsfabriken: https://www.kroppsfabriken.se/events/1
Mer information om The Fetish Bunker på Darkside: https://www.darkside.se/?event=48908


David
7 aug 2022

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.