Redaktionella artiklar:   Alla (1450)   Darkside (197)   Samhälle (236)   Kultur (679)   Internationellt (35)   Shopping (51)

Kultur 5 nov 2020 av David

Sex med oss!

Sex med oss är en ny inspirations- och informationspodd med kinkyfokus. Bakom podden står tre vänner från burlesk-, kinky- och BDSM-communityt. Darkside har pratat med Norma_Jeane_Norrsken som återfinns som Karolina i podden.

Hej Karolina! Berätta om Sex med oss! Vad är det för podd?

- Vårt syfte är att inspirera och informera om sex och sexualitet ur ett icke-manligt perspektiv och lyfta ämnen som rör härligt sex lite utanför normen. Vi vill skapa ett safe space för diskussion kring sex ur lustperspektiv som är inkluderande och sexpositivt. Vi vill även informera om eventuella risker och prata om kommunikation och samtycke eftersom vi vet att det behövs både inom "scenen" och utanför. Vi som driver den här podden är tre vänner som i podden är ärliga, personliga och privata. Vi delar med oss av våra egna erfarenheter men har valt att gå under pseudonymer för att skydda vänner, älskare och familj. Vi är din kompis och din ledsagare in till ett säkrare, mer njutningsfullt och eventuellt mer avancerat sex!

Vad har ni pratat om hittills?

- Vi har pratat om ämnen som ligger var och en av oss väldigt varmt om hjärtat. Vi har pratat om analsex i ett avsnitt, om vaginal fisting i ett annat och om squirting i ett tredje. Dessutom har vi släppt ett bonusavsnitt där vi berättar mer allmänt kring vad vi vill uppnå och göra med podden.

Vad har podden fått för mottagande?

- Vi är precis i början av den här resan och har bara släppt några få avsnitt, men ändå har vi fått ett galet fint mottagande av våra lyssnare! Hjärtat svämmar över på oss för det verkar som att folk har längtat efter just det här! Jag fick så många meddelanden att jag var tvungen att programmera om min telefon så att de inte skulle dyka upp och störa hela tiden (skratt). Nej men det har gått jättebra! Hittils är det främst folk inom "scenen" som hört av sig, nu ska vi vinna över alla nyfikna vaniljsexare som nog också längtat efter detta!

Kommande avsnittet lär beröra den aktuella debatten kring porr och hårt sex. Vill du avslöja något om det?

- Ja, så är det. Nästa avsnitt som släpps på fredag (6 november) handlar om breath play. Vi har valt att rubricera avsnittet ”strypsex” men vi går även in på ett sidospår kring rape play. Jag har i samband med det valt att berätta om en händelse då det gick oerhört fel, då jag faktiskt fruktade för mitt liv, som ett exempel på och ett avstamp till att prata om gränsdragning, kommunikation och samtycke. Detta kan vara vårat viktigaste avsnitt hittills och vi kopplar gärna ihop det med den diskussion om porr och hårt sex som förts på sistone, då det både skulle kunna vara ett inlägg i #metoo-debatten och samtidigt en nyanserande bild av hårt sex, dess lockelser och risker. Med det sagt vill vi betona att vi är sex- och sexwork-positiva och till hundra procent för att utforska hårt sex, vilket vi aldrig kommer moralisera över. Vi är emot slut shameing och den nymoralistiska våg som sveper över landet och vi står på sexarbetares sida. Vi vill öppna upp debatten kring hårdare sex från ett lustfyllt perspektiv samtidigt som vi informerar om risker. Vi hoppas att det ska kunna bidra till en mer nyanserad debatt vad gäller kvinnlig och manlig sexualitet; ett sätt att förklara sexualitet på ett bredare sätt, bortom könsstereotyper. Vi hoppas att alla vill och vågar lyssna, att vi kan få våra röster hörda och att sex kan få vara det det är: En källa till glädje och njutning!

Sex med oss kan du hitta på Acast och Spotify, på Facebook, Instagram och på Twitter. Om du vill kan du kontakta Sex med oss via sexmedosspodcast@gmail.com.
David
5 nov 2020

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: https://www.darkside.se/?news=3404

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.