Logga inBli medlem
Hennes utmaning.

Del 3

Hon har självklart ingen aning om hur många männen är, och hon har heller ingen koll på hur många olika kukar hon har haft i munnen eller fittan, men hon har förstått att de är rätt många.
Hon gör vad hon kan för att behaga med munnen men än har inge försökt tränga ner i hennes hals. Hon tycker själv att hon har blivit rätt duktig på att ta den hela vägen och när någon uppmanar henne att ta den djupt så gör hon sitt bästa. Mannen är försiktig till en början och har inte bråttom. Han trycker sakta på och håller lätt med ena handen runt hennes nacke, och snart är hela hans kuk inne. Han knullar hennes hals några minuter och låter henne andas emellanåt. Under tiden känner hon hur flera turas om att använda hennes fitta, dock utan att komma i henne.

-Nu ska hon få en riktig utmaning, tror ni hon klarar att svälja hela min kuk, hör hon någon säga. Några skrattar och ett par kommentarer om storlek gör henne orolig.

Hon känner en ny kuk mot sina läppar och inser att den här har inte varit i henne tidigare. Storleken får henne att rysa och hon gör vad hon kan för att släppa in den i sin mun. Mannen trycker sig in och närmar sig hennes svalg sär han stannar upp ett tag och håller den stilla.

-Nu är nästan halva inne, klarar du resten, hör hon mannen fråga.

Hon kan självklart inte svara med munnen full och det blir bara ett svagt mumlande av det hon försöker säga.

-Så bra säger mannen och fortsätter trycka på.

Som tur är så är han bara halvhård och hon känner att hon lyckas få ner ollonet och lite till i svalget. Mannen verkar nöja sig med det och stöter försiktigt några gånger. Även den här mannen låter henne andas med jämna mellanrum och berömmer henne för att hon nästan lyckas med det ingen lyckats med tidigare.
Hennes fitta används fortfarande lika flitigt och männen byter av varandra efter någon minut när hon hör någon säga att de ska vända på henne.

Männen drar sig ur henne samtidigt och hon känner hur de börjar lossa remmarna runt hennes vrister och handleder. Starka händer greppar henne och hon vänds runt på rygg och läggs ner på lyftbordet igen. De rättar till henne så att hennes huvud faller ner över kanten, armarna fäst med remmar vid bordets sida och hon känner hur remmar fästs runt hennes vrister igen.

-Vi ska se hur vig hon är, koppla och spänn där, hör hon någon säga.

Hon känner hur de fäster rep vid remmarna och de lyfter hennes ben rakt upp. De sträcks sedan ut åt sidorna och öppnar henne på vid gavel. Repen sträcks även lite upp mot hennes huvud så att hon slutligen ligger med underlivet lite lyft från bordet och benen nästan smärtsamt brett isär.
Någon trycker på lyftbordets knappar och hon lyfts en aning för att höjden ska vara enligt deras önskemål.

Utan att någon säger något så har hon en kuk i munnen igen, samtidigt som någon tränger in i hennes fitta. Precis som tidigare byts de av med jämna mellanrum och nu känner hon även att den stora tränger in i hennes fitta. Hon är rejält blöt och han tränger in utan något större problem. Hon känner hur han bottnar och försöker få in hela kuken utan att lyckas.

Fortsättning följer.....

Tillagd 13 sep 2022   Noveller   #Man #Kvinna #Annan som bottom #Kläder/leksaker #BDSM #Utlevnad #Dominant #Undergiven #Bondage #Piskning/flogging #Service #Utlåning #Disciplin #Orgasmkontroll

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 33123  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024