Logga inBli medlem
Trebarnspappa får blue balls och lockar fram Madames sadistiska sida

Del 5: BDSM klubben Secret

Han kommer gåendes och ser allvarlig ut. Jag vet inte om det beror på nervositet eller om han bara är inne i sina egna tankar. Han har på sig en klädsam svart skinnjacka o jeans. Vi kramas hej och går sedan in i lokalen. Det är premiär för oss båda och känns lite nervöst. Vi prickar av oss i receptionen och går sedan mot skåpen för att lägga ifrån oss väska och kläder. Jag var osäker på om det finns redskap att låna eller inte. För säkerhets skull har jag lagt ner rep, en flogger och en ettrig liten piska med svart silikonhjärta i toppen.

Vi stöter ihop med en bekant till mig och får en guidad tur inne på Secret. Klockan är halv åtta och det är ganska glest med folk. Vi småpratar lite och tackar sedan för guidningen. Nu är vi nyfikna på vad som händer i korsrummet. Här finns det soffor utplacerade längs väggarna och i bortre delen är det stora korset uppställt. Det sitter folk i sofforna och några står. Vi ställer oss i dörröppningen för att få en överblick över rummet. Klädseln på besökarna varierar från jeans till harness med kukbur. Det finns plats i en av sofforna så vi går mot den och slår oss ner. Framför oss står en kille och en tjej och utdelar smisk till en tjej som är fasthållen i en fästanordning i taket.

Vi sitter nära varandra i soffan. Jag känner hur han drar i min ärm som ett litet barn som söker trygghet. Jag låtsas inte om hur han vill ha uppmärksamhet så till slut byter han strategi och lägger sin arm på soffans ryggstöd bakom mig. Jag undviker att titta på hans skrev men jag är rätt säker på att han är både kåt och hård. Det kommer in fler besökare och efter en stund reser vi oss för att gå vidare. Jag vill att han klär av sig. Vi går mot skåpen och jag ber honom ta fram dom rosa stringen. Han bleknar och ber att få slippa dom.

-Visa mig dom, upprepar jag.

Han visar mig dom och ber om att få slippa ta av sig jeansen. Jag ler och säger att han får ha jeansen på sig. Han ser nöjd ut och jag är också nöjd att han faktiskt la ner trosorna och tog med sig dom hit. Det trodde jag inte. Ber honom ta av sig tröjan och lägga in den i skåpet medan jag plockar upp ett svart rep ur min väska. Vi låser skåpet och går sedan mot reprummet.

Där ligger en skäggig kille i en soffa och pratar med en tjej som sitter på golvet. Utöver dom är rummet tomt. Vi går in och ställer oss mittemot varandra. Jag gör en enkel bindning på hans överkropp och det svarta repet blir riktigt effektfullt mot hans ljusa hud. Smeker över hans bröstvårtor innan jag låter repet omsluta hans skrev och vidare mot rumpan för att avsluta bakom ryggen. Han hade varit mer effektfull naken eller i de rosa trosorna tänker jag och ger honom en smekning över ryggen.

Vi går runt och det har strömmat till mer folk. I mingelrummet är det nu ett sorl av prat och skratt. Jag leder oss till massagerummet där jag slår mig ner i massagestolen. Jag ber honom ge mig nackmassage medan jag lutar mitt huvud mot stödet. Han letar fram lite olja som han smörjer in sina händer med innan han med ett fast grepp masserar min nacke och mina axlar. Det är gudomligt. Jag vill stoppa tiden och stanna här resten av kvällen. Han låter sina händer massera mina axlar innan dom söker sig neråt mina bröst. Jag lutar mig bakåt så hans händer når mina bröst. Han masserar dom och sedan vidare upp mot min hals innan jag lutar mig framåt så han återigen kan nå min nacke och axlar. Det är så skönt att jag vill slita av mig kläderna och låta honom olja in hela mig. Jag tar tag i hans händer och omsluter dom med mina innan jag tackar honom och reser mig upp från stolen.

Det finns ett litet korsrum där man kan stänga dörren om sig. Vi går dit. Jag hinner precis binda upp repet och be honom klä av sig när min bekant dyker upp och annonserar att han ska ha session där om tio minuter. Vi kommer inte hinna göra det vi vill på tio minuter så vi avbryter och går och bokar en egen tid i receptionen.

Vi går tillbaka och tittar på sessionen som precis börjat. En domina snyggt klädd i korsett utdelar smärta åt min bekant som står fastlåst i kalsonger vid korset. Jag ser hur han spänner sig när slagen kommer och jag vet att han går igenom en hel del där han står. Jag är glad att han hittat sitt sätt att utvecklas vidare. Vi tittar en stund innan vi går vidare och landar i stora korsrummet igen.

En tjej utdelar smärta till en tjej som sitter på en stol. Slag med hårda redskap över låren. Hon flämtar, svär och kvider när slagen träffar hennes hud. En ny session tar vid. En kille kör florentine på sin tjej och bjuder upp andra att delta genom att finnas där för att smeka henne under tiden han floggar henne. Det känns som tiden släpar sig fram tills det äntligen är dags för vår session i lilla korsrummet.

Väl inne i lilla rummet ber han mig stänga dörren men jag negligerar honom och säger åt honom att ta av sig kläderna. Han ser orolig ut, fjompar sig och ber återigen om att få ha dörren stängd.

-Klä av dig nu, upprepar jag.

Jag letar efter våtservetter för att rengöra korset med innan han ska ställa sig där, men allt jag hittar är kondomer. Han är nu naken och ställer sig med ryggen mot dörren och magen mot korset. Jag fäster hans händer i banden som finns, men till fötterna saknas det fästen. Jag ber honom stå bredbent som om han vore fastspänd. Det är en vacker syn - hans nakna kropp överlämnad till mig vid korset. Jag stänger dörren, släcker ner belysningen helt och tar av mig min "kappa" som jag hittills burit hela kvällen.

Jag smeker hans rygg innan jag smiskar till honom med handen på hans rumpa. Ger ytterligare några slag med hand innan jag plockar upp floggern och svingar den över hans rumpa och lår. Så tar jag upp den lite mer elaka piskan och snärtar till ett par gånger. Han vrider sin kropp och för ihop benen. Han ser plågad ut och vrider sitt ansikte mot mig. Jag snärtar till igen och igen. Han möter min blick och jag fortsätter och ber honom sära på benen igen. Han ställer sig bredbent och jag byter till floggern. Låter den mjukt landa på hans axlar innan jag tar i mer och siktar på hans rumpa och lår. Jag märker att jag vill slå hårt så jag sansar mig och ger honom en puss och frågar om det går bra.

-Ja, Madame.

Jag fortsätter väl medveten om att han kan säga ifrån om det skulle behövas. Har svårt att tro att han någonsin kan nå sin smärtgräns med mig. Jag byter till piskan och låter den snärta till hans rumpa. Han jämrar sig och kan inte stå stilla. Benen korsas och han snurrar sin kropp. Jag låter min hand smeka över hans varma stjärt som glöder av hetta. Greppar hans pung och ber honom återigen sära på benen. Låter piskan snärta mjukt över pungen innan jag tar i mer över lår och rumpa igen. Tiden i lilla rummet är satt till 20 minuter, det känns alldeles för kort. Jag hade kunnat hålla på mycket längre och jag gillar att ha honom stående. Jag avrundar med lite mjuka slag och smekningar innan jag frigör hans händer från banden.

-Dina ögon glöder när du slår, säger han medan han klär på sig.

Ja, det är bara att erkänna, med rätt person är jag sadist konstaterar jag tyst och ger honom en kram innan vi öppnar dörren och lämnar lilla korsrummet.

Det är nu fullt i många rum och i passagerna mellan rummen. Vi klämmer in oss i sofforna i stora korsrummet igen och ser på när en kille använder basebollträ på sin fastkedjade lättklädda tjej vid korset. Det känns konstigt att sitta och titta på nu. Jag tycker att det är grovt och osexigt att se killen slå sin tjej. Ändå gjorde jag nyss detsamma i ett annat rum och älskade det. Vi går in i ett annat rum där en kille satt fast sin tjej mot väggen i fästanordningar och smiskar henne medan folk står eller ligger på en säng och tittar på. Allt detta en helt vanlig tisdagskväll.


Tillagd 19 jun 2022   Noveller   #Kvinna som top #Bondage #Disciplin #Skamlekar #Smisk #Fysisk dominans #Psykisk dominans #Orgasmkontroll #Tejp #Voyeurism #Man som bottom #Egenupplevt #Kläder/leksaker #BDSM #Naken vs. påklädd

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 32421  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024