HJÄLP - jag behöver feedback och kritik!
Jag har i flera år hållit på att skriva en bok med mest fokus på mitt sexliv. Hur jag som yngre blev utnyttjad av diverse män fram tills idag då jag njuter mer än någonsin av min sexualitet! Dela med mig av mina sköna, roliga och galna sexupplevelser men även de dåliga. Dela med hur händelser har format mig till den jag är idag.

Jag har dock bara skrivit 4 kapitel. Det tar sin tid med allt och är mycket att minnas och mycket att bearbeta under tiden!

Jag delar här med det första kapitlet i den eventuella boken. Får se om den någonsin blir klar eller ej? Oavsett vad så önskar jag att ni ger mig feedback och kritik på texten. Vad är bra? Vad kan jag göra bättre? Vad är dåligt? Osv. Tack på förhand 🙏🏻🙏🏻


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Kapitel 1.
Älskare Ett, Två, Tre, Fyra, Fem och Sex


Jag var i den tidiga tonåren. Jag var nästintill okysst, om man inte räknade med den kyss jag hade fått något år tidigare - i ett tält under en skolresa! En ganska oskyldig kyss, men en riktig kyss med tunga och allt som hörde dit. Vi lekte leken Sanning och Konsekvens - självklart var jag tvungen att utmana ödet, så jag valde konsekvens; ler lite åt mig själv såhär flera år senare när jag tänker på hur många gånger jag valt att utmana ödet! Konsekvensen jag fick var att jag skulle kyssa killen närmast mig. Tur att han hade kysst någon innan så det var bara för min tunga att följa hans och förhoppningsvis var det ingen som märkte att jag var okysst sekunden innan hans läppar pressades mot mina, hans tunga in i min mun, vevandes runt medan vi bytte saliv med varandra.

Min kropp var även den nästintill orörd, om man inte räknade med den gången en kille hade med sina fumliga händer tagit på mitt lår. Han hade bjudit upp mig för sista dansen - på ett av alla dessa discon i skolmatsalens källare, där vi brukade hänga nästan varje Fredag kväll. En tryckare - den där lite mer intima pardansen när man trycker sina kroppar mot varandra nästan som man kramas, samtidigt som killen håller sina händer på tjejens rumpa medan man snurrar långsamt runt. Han hade sakta dragit sin hand uppför mitt lår, närmare, närmare och närmare mitt mest privataste område. Precis innan han nådde fram så drog han bort handen och la tillbaka den på rumpan igen. Tittade sedan med sina vackra bruna ögon rakt in i mina förvånande ögon och gav mig världens största leende.

Det var första gången jag kände det där pirret långt ner i magen, enda ner i dem undre regionerna i samband med att någon rörde mig. Fast kanske inte så konstigt heller, för det var första gången någon annan rörde min kropp. Efter den dansen skulle jag få känna det där pirret många gånger igen genom livet. Pirret jag knappt ens visste vad det betydde vid denna tidpunkt, men som ändå inte var helt okänt för mig! Jag hade känt det redan hemma i min vita stora säng i mitt rosa flickrum medan jag låg under täcket med röda rosor på och tjuvläst Veckorevyns erotiknoveller. Tjuvläste är precis rätta ordet, för jag skämdes! Skämdes över att jag kände ett varmt pirrande mellan benen. Kände en längtan efter något, något jag inte kunde sätta ord på!

Allting började i skolan. Han var något år äldre än mig och hade flickvän. Han var den snyggaste, sötaste, vackraste, underbaraste kille jag någonsin sett. Hans hår, hans ögon, hans leende, hans kropp – perfektion i levande form! Han var killen med det stora H:t. Jag smälte varje gång han tittade på mig, sade något till mig, var i närheten av mig eller bara när jag hörde hans namn. Hela mitt universum snurrade runt honom; varje sekund jag var vaken tänkte jag på honom, varje natt jag sov drömde jag om honom. Jag var så kär, han var verkligen mitt livs första kärlek. Han var även den killen som fick min oskuld eller snarare tog den, det beror på hur man ser på saken?

Jag fortsatte dagdrömma om honom. Jag ville bli hans universum, precis som han var mitt. Nu hur det skulle gå till? Faktumet var att han redan hade en flickvän som han var lycklig med, dessutom var jag både ful, tjock, stor rumpa, ett snett leende, utstående tänder, små snea ögon och var mobbad. Och inte bara mobbad utav en person, utan mobbad av nästan en hel skola! Visserligen hade jag redan bröst på den här tiden. Minns att jag alltid stod med bar överkropp extra länge i omklädningsrummet efter gymnastiken - bara för att få visa upp mig lite och skryta inför dom andra tjejerna. Men det var väl det enda som var något att hurra för på min kropp? Klart han aldrig ens skulle titta åt mitt håll! Jag var den fula ankungen, den fulaste av dem alla.

På den här tiden brukade vi hänga på en fritidsgård när dagarna i skolan var slut. Självklart hängde även dem äldre killarna där och han med stort H, som jag var så hopplöst förälskad i. Jag kommer så väl ihåg första gången han tog på mig. Han satt på en grön parkbänk av trä utanför fritidsgården och rökte. Jag hade ett par korta blåa jeansshorts på mig, trots mina för feta lår. Han bad mig att sätta mig i hans knä. Jag gick fram till honom och satte mig snällt i hans knä precis som han ville, hur skulle jag kunna motstå det? Medan jag satt i hans knä så smekte han mitt ena lår - medan han med den andra handen tog sin cigarett och brände mig på mitt andra lår. Det gjorde så ont, men ändå blev jag glad – glad över att jag fått ett märke på min kropp från honom. Han började skratta och likaså hans vänner som satt bredvid. Än idag, mer än 20 år senare har jag brännmärket kvar, dock inte bara det märket – utan även märkena han gjorde i min själ!

Några dagar senare efter incidenten med cigarettbränningen, så träffades vi igen på samma fritidsgård. På något sätt hamna han och jag själva i en skogsdunge. En väldigt gles skogsdunge med några få träd och buskar, i närheten av ett bostadsområde. Om någon hade gått på grusvägen bredvid så kunde dem ha sett vad som försiggick där inne i skogsdungen. Han började kyssa mig. Jag kände hur jag började bli väldigt nervös, nästan som jag redan visste vad som höll på att hända innan det hänt. Jag hade svarta jeans och inlines på mig. Han tog av mig inlinesen, la ut sin jacka på marken som underlag och la sedan ner mig på rygg på jackan. Han drog ner ena byxbenet på mina jeans och drog ner hans egna byxor till knävecken. Rätt som det var, så var han inne i mig. Jag förstod knappt själv hur allt gick till. Han juckade några gånger och sen var det över. Det gjorde så förbaskat ont och jag blödde så mycket. Jag var så tacksam att jag hade just svarta jeans på mig den dagen! Det här var dagen jag fick min älskare nummer Ett. Det var också vid detta tillfället jag sa hej då till min oskuld, vad jag inte visste då var att jag samtidigt sa hej till ett nytt destruktivt liv. Ett liv jag inte hade en aning om att det ens fanns!

Dagen efter han hade tagit min oskuld så slutade han titta åt mitt håll i skolan. Jag fanns inte i hans värld längre. Men jag fortsatte dagdrömma, kanske jag ändå skulle bli hans universum någon gång? Men så kom den dagen, någon vecka efter han tagit min oskuld - då han pratade med mig igen! På något sett övertala han mig att följa med han till en annan skogsdunge. Denna skogsdunge bestod av mer träd och buskar än den första, så om någon gick förbi denna gången så skulle dem ha svårt att se vad som pågick. Denna gången var jag lite mer förberedd över vad som skulle ske, trodde jag ja! Han gjorde samma procedur som första gången, drog av mitt ena byxben och drog ner sina egna byxor till knävecken. Men denna gången la han mig inte ner, utan bad mig stå lutande mot en sten, putande med rumpan utåt. Han tryckte in sig i mig bakifrån, juckade några gånger och rätt som det var så var han i fel hål – han hade tryckt in sig mitt anus. Eller fel och fel, det var det hålet han var sugen på. Aj, det gjorde ändå ondare och jag blödde även denna gången. Men jag blev bara mer och mer kär...

Mobbningen i skolan blev värre och värre... Nu blev jag inte mobbad bara för mitt utseende, nu kallades jag även för hora - alla visste vad som pågick mellan han och mig. Men jag var väl ingen hora? Jag hade ju inte tagit betalt för något och bara haft sex med honom – en så länge! Eftersom mobbningen blev värre och värre så skolka jag mer och mer från skolan. De dagarna jag stannade hemma så brukade han komma till mig. Det var så det fungera - bland folk var jag död i hans ögon men när vi var själva var jag hans älskarinna, för saken var att han fortfarande hade kvar sin flickvän. Det var höjdpunkten i mitt liv, när han kom och bokstavligen tömde sig i mig - medan jag fick lyckan att ha han nära mig, se och röra på honom. Äntligen var han på väg att bli min, eller?

Efter någon månads tömning fram och tillbaka, så började han tröttna på att vara ensam med mig. Det var då han fick den geniala idén att bjuda in sina vänner till våra möten - vännerna som skulle skapa mitt livs självförakt, men även dem killarna som skulle bli mina älskare nummer Två, Tre, Fyra och Fem.

Alla möten såg likadana ut; han med stort H började alltid sätta på mig samtidigt som den andra killarna han bjudit in satt och tittade på. Ibland hejade dem, ibland satt dem bara tysta bredvid, ibland prata dem med varandra. Ibland drog han sig ur mig så snabbt så jag aldrig hade en chans att hinna reagera - bara för att förnedra mig ännu mer genom att spruta hela sin kladdiga sats spermier i mitt ansikte medan dem andra tittade på och skrattade. När han var klar så tryckte nästa in sig i mig. Ibland var dem två, ibland tre, ibland fem. Konstigt att jag aldrig grät medan detta pågick! Jag låg mest och kollade upp i taket, försökte lyssna så inte mina föräldrar eller syskon skulle komma in i mitt rosa flickrum och se vad som pågick i min vita stora säng.

När dem alla var klara så gick dem och lämnade mig ensam – ensam med min förtvivlan och ångest! När man tänker efter så var det nästintill våldtäkt. Hade samtyckeslagen som finns idag funnits på den här tiden, då hade det inte nästan varit våldtäkt utan det hade varit våldtäkt - dessutom gruppvåldtäkt! För något samtycke från min sida fanns det absolut inte! Även om jag aldrig bokstavligen sa nej, för jag fick ju vara med han med stort H. Dessutom trodde jag att jag skulle få bli vän med dem och bli accepterad om jag ställde upp på det dem ville. Ännu en gång hade jag så fel!

När jag träffade på mina fem älskare ute bland andra människor så var jag allt utom just deras älskarinna. Ibland spottade dem mot mig, ibland slog dem mig men mesta av tiden var jag bara en död person i deras ögon. Precis på samma sett som han med stort H behandlade mig, jag tror det kan ha varit en del av spelreglerna dem hade gjort upp sinsemellan? När någon frågade vad som pågick mellan oss så sade dem alltid; "inte fan skulle jag röra henne, hon är ju för fan en äcklig fet hora! Vad tror du om mig?"

En händelse minns jag så väl; nästan alla vi som brukade hänga på fritidsgården var nere vid sjön där vi brukade bada om somrarna. Dem äldre killarna drack alkohol medan vi yngre tjejer svärmade runt dem, precis så som det ska vara i tonåren. Någon hade tänt en brasa där dem flesta satt runt om - drack, pratade och skrattade. En del av tjejerna smakade på alkoholen och stämningen var på topp. Speciellt för mig, jag fick ju vara med och vara en av alla andra om så bara för en kväll! Rätt som det var så bad en av mina älskare mig att följa med han ut på en av tre bryggor - självklart på den högsta av dem, några meter ovanför vattnet – det var just från den bryggan vi hoppade eller dök ifrån när vi var där och badade. Självklart gjorde jag det, han pratade ju trots allt med mig bland folk! Vi gick utåt på bryggan och rätt som det var så knuffade han mig rakt ned i den kalla sjön med väska och kläder på. Min väska och kalender hade jag köpt samma dag på JC för pengar jag själv hade sparat. Självklart blev det förstört speciellt kalendern, men det var inte det värsta - det värsta var att han sedan ställde sig och kissade på mig medan jag låg i vattnet helt hjälplös. Dem som hade suttit runt elden befann sig nu på bryggan. Alla skrattade, tjejer som killar; dem hade det så roligt på min bekostnad. Förutom en tjej, hon hjälpte mig upp ur vattnet och bad dem andra sluta. Hon var min hjältinna. Jag kände inte henne då, men idag är hon en av mina allra bästa vänner. Hon gick alltid bredvid mig på den krokiga vägen som skulle komma, hon fanns alltid där för mig då jag behövde någon och när ingen annan fanns för mig.

Trots denna incidenten nere vid sjön så fortsatte mina älskare att komma hem till mig och jag var så dum och tillät dem fortsätta att utnyttja mig, trots alla kränkningar, den förbaskade förödmjukelsen och självhatet som bara växte sig större och större inom mig! Jag var deras levande knulldocka, fångad i deras mörker. Jag började bli mer och mer deprimerad, men kunde inte ta modet och säga nej – sätta stopp för allt! För det här var ju det ända sättet för mig att få träffa honom. Och den som är med i leken får leken tåla!

Av alla gånger han med stort H och jag hade sex, så minns jag knappt inga bra gånger. Jag minns bara förnedringen han och dem andra gav mig och ångesten som växte inom mig. Förutom två gånger som kan sammanfattas som relativt sköna tillfällen, så sköna dem kan bli med dem yttrande omständigheterna. Den första gången var en av dem få gånger jag äntligen hade lyckats att övertala mina föräldrar att få gå ned till centrum sent på kvällen. Självklart råkade jag träffa på han precis innan jag behövde skynda mig hem för att komma i tid och slippa utegångsförbud nästkommande dag. Han erbjöd sig att gå en bit med mig hem så jag slapp gå själv hela den långa vägen hem. Eftersom jag var så kär i han, så trodde jag såklart på vad han sa till mig. I själva verket var han bara sugen på att tömma sig i mig. Vi började gå en bit bort från centrum kärnan. Han tog med mig på en liten kulle med några få träd och börja kyssa mig, precis som alla andra gånger vi hade gjort det utomhus. Skillnaden vara bara att här kunde vem som helst upptäcka oss och vi befann oss farligt nära stadens polisstation. Han drog upp min klänning, drog trosorna åt sidan, drog ner hans egna byxor till knävecken och trängde in sig i mig stående. Efter några minuter var allt över. Han drog upp sina byxor igen, log åt mig och sa hej då. Han gick tillbaks till sina vänner och jag fick gå hela den långa vägen hem själv ändå, livrädd när jag korsade den bredvid liggande kyrkogården med sperma rinnande ned för låren. Men jag hade ju iallafall fått varit med om min coolaste sexupplevelse hittills och med honom dessutom. Inte alla som haft sex så så nära en polisstation och framförallt inte så många i den unga åldern jag var.

Den andra gången jag minns är den ända gången jag varit hemma hos honom. Självklart var han inte själv, han hade en kompis hemma hos sig – kompisen som skulle bli min älskare nummer Sex. Vi satt i hans pojkrum med gröna tapeter och pratade i hans stora svarta vattensäng. Det ena ledde till det andra - skillnaden mot alla andra gånger var att jag denna gången var med på allt. Jag ville ha dem båda, jag ville ha mitt livs första trekant. Jag tror även att denna gången, var den första gången jag verkligen njöt av att ha sex? Min älskare nummer Sex var helt klart värd att bli just nummer Sex. Han var lite äldre än mig, precis som dem andra älskarna. Men han gjorde något som ingen annan hade gjort tidigare. Han visa mig respekt, han frågade hela tiden vad jag ville göra, om jag var med på det och om det var skönt för mig, äntligen såg någon mig som en person istället för bara en knulldocka. Genom att han visade mig sådan respekt så började såklart även han med stort H göra det och det kändes så bra. Dem såg till att jag också njöt, den här gången var det inte bara töm och hej då. Tänk att bli tagen av två killar samtidigt, dessutom att den ena killen är den som du är hopplöst förälskad i. När vi hade haft sex klart så satt vi alla tre i hans säng – pratade och log medan vi samtidigt åt på en varsin banan. Snacka om passande efter-sex mat! Det här var första gången jag verkligen kände mig lycklig och tillfreds efter sex, dessutom hade jag fått känna det där pirret igen, som jag aldrig annars hade känt tidigare i samband med sex. Om jag minns rätt så var det här även den sista gången jag någonsin fick känna mitt livs första kärlek i mig. Han hade helt enkelt tröttnat på mig och inte konstigt det - jag visste knappt vad sex var! Jag låg bara där helt blickstilla utan att göra ett ljud ifrån mig, precis som den knulldocka dem skapat mig till.

Men en tanke jag aldrig kommer kunna släppa är tanken om mina älskare verkligen var medvetna om hur dem skadade mig? Om dem någon gång kände ångest över vad dem höll på med? Fast jag kan inte klandra dem, vi var bara tonåringar - nästan barn, ingen av oss visste kanske bättre? Jag kan inte heller låta bli att undra varför ingen av dem vuxna runt omkring såg vad som hände? Varför ingen gjorde något för att hjälpa mig – hjälpa oss? Kanske allt var mitt fel, att jag blev hopplöst förälskad i han med stora H:t? Kanske var mitt fel att jag lät mig utnyttjas, att jag aldrig sa nej? Än idag när jag ser han med stort H så gör det ont i mitt hjärta, trots jag förlåtit och gått vidare i livet. Men ärren kommer alltid finnas kvar, likaså ärret på mitt lår från cigaretten han brände mig med.

Författarens egna ord om alstret:
Jag har länge tänkt att skriva en bok med mesta fokusen på mitt destruktiva sexliv. Hur jag blev utnyttjad som liten fram tills jag idag i vuxen ålder njuter mer än någonsin!

Print  Alster ID 32331  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.