Logga inBli medlem
Trebarnspappa får blue balls och lockar fram Madames sadistiska sida

Del 4: Disciplin, bondage och smärta

Han skulle ha stringtrosorna på sig till jobbet kommande vecka men efter två dagar har hans kuk pressat sönder dom. Jag ber honom slänga trosorna i papperskorgen på jobbet och gå utan underkläder resten av dagen och nästa dag.

Han sköter sig bra och tar även ett steg vidare i ett rätt utlämnande uppdrag dagen därpå. Han har fått riktlinjer och sköter sig exemplariskt. Blandade känslor rusar i min kropp när han återrapporterar vad som hände och hur han gillade det. Känner att jag pushat honom i en riktning jag inte kan vara inblandad i så jag väljer att backa. Jag frigör honom från mina regler.

Efter ett par dagar återtar vi kontakten och bestämmer att ses. Han har inte kommit trots att han var fri att göra vad han ville. Han har inte kommit på 22 dagar och han ska inte få komma idag heller, men det vet han inte än.

Jag sätter upp håret i en tofs och tar på mig en svart lång klänning som smiter åt över min kropp. Jag är lång men klänningen är ännu längre så jag tar på mig ett par skor med klack. Under klänningen har jag ingenting, men det är inget som syns förutom att brösten skulle se bättre ut med bh. Jag låter mina händer kupa sig runt brösten i spegeln innan jag låter dom glida ner över höfterna. På vänster sida har klänningen en hög slits som enkelt kan föras till sidan och öppnas upp om jag känner för det. Smeker mitt lår och in mot mitt sköte där jag låter handen stanna innan jag avbryts av att det ringer på dörren. Han är punktlig som alltid.

-Välkommen, säger jag och ler mot honom där han står utanför dörren.
-Vad fin du är. Jag kommer i jobbkläder.
-Tack, kom in, säger jag.

Han kommer in och ser lite bortkommen ut eftersom jag inte flyttar på mig utan står kvar nära honom. Det är för att dölja några saker som ligger på pallen bakom mig.

-Du kanske behöver kissa, säger jag och fnissar till.
-Ja, faktiskt, säger han och ler.

När han kommer ut från toaletten tar jag upp den ena saken som låg på pallen. Ett koppel med svart kedja som jag håller i handen så han anar vad som är på gång.

-Du kan klä av dig och lägga kläderna på pallen här.
-Okej
-Ursäkta?
-Ja, Madame.

Han klär av sig och står nu vackert naken framför mig. Jag räcker fram ett par rosa Hanky panky-trosor.

-Var så god och sätt på dig dom här. Dom är dyrare än dom andra, så förstör dom inte.
-Nej, Madame

Han sätter på sig trosorna och dom är lite mer töjbara än dom han fick sist. Nu ligger kuken fint innanför troskanten även när han har stånd. Jag står fortfarande med kopplet i handen. Rasslar lite med kedjan medan han står stilla och väntar. Jag ser honom i ögonen och medan jag knäpper den svarta remmen runt hans hals.

-Så hur tackar man för att du fick träffa mig igen?
-Tack, Madame
-Bättre kan du.

Han förstår och går ner på knä för att sedan lägga sig i tacksamhetspositionen. Han ligger fint med rumpan mot sina fötter och armarna utsträckta mot mig. Jag känner mig nöjd och drar i kopplet så han står på alla fyra. Jag leder honom in i vardagsrummet som är fullt av flyttkartonger. Det är snart dags för min flytt men han är inte här för att packa kartonger eller gå med dammvippan. Vi ska göra roligare saker idag. Jag tittar ner på honom och undrar hur det känns i knäna.

-Det går bra, Madame.
-Bra, då kan vi gå här också, säger jag och leder honom mot klinkerplattorna i köksdelen.

Han ojar sig lite när han kryper på det hårda golvet. Jag tittar ner på honom där han går kopplad helt naken på alla fyra. Jag klappar honom på huvudet och leder honom till en svart mjuk filt jag lagt fram nedanför soffan.

- Sitt fint, säger jag och pekar på filten.
- Ja, Madame.

Han ser ansträngd ut och jag låter honom stå på knä med överkroppen rak. Tittar på honom och tycker att han är sexig i det svarta kopplet och med kuken i givakt.

-Hur känns det?
-Bra Madame

Det är dags för förhör. Bredvid mig i soffan har jag lagt fram en huva som jag nu tar upp. Visar den för honom så han ser vad jag ska göra. När huvan är på greppar jag hans ömma pung och håller fast den i min hand. Han flämtar till.

- Hur öm är din pung
- Väldigt Madame

Jag kramar åt lite till innan jag ber honom detaljerat redogöra för en händelse.

-Berätta om i onsdags. Alla detaljer, säger jag.

Han är tyst och avvaktande. Jag ger honom en örfil.
-Tack, Madame.

Han börjar berätta och jag pressar honom på detaljer. Jag vill att han ska skämmas. När han tystnar och tänker efter får han en ny örfil. När jag ska smeka hans kind för att han är duktig och berättar rycker han till som inför ett slag. Jag håller båda hans kinder i mina händer en stund innan jag återigen greppar hans pung och ber honom fortsätta.

Hans kuk är stenhård och avger försats så jag tar kuken och smetar ut försatsen mot hans mage medan han berättar. Låter mina händer smeka hans bröst innan jag greppar hans hår på bröstet och drar i det så han ger ifrån sig en flämtning. När jag har handen på hans sidor känner jag att det rinner en strimma svett från armhålan. Tar tag i hans händer och de är alldeles kallsvettiga. Det har han aldrig varit tidigare. Plutten, nu är han allt lite nervös. Han mumlar något om att han aldrig brukar svettas.
Han har redogjort för alla detaljer och jag går över till att ställa andra frågor. Vid fel svar eller inget svar får han en örfil. Han tackar varje gång.

Tar hans hand och för den till mitt ena bröst.
-Åhh, säger han mjukt.

Jag låter hans hand vila där en stund innan jag tar bort den. Daskar till med min hand över hans kuk. Han rycker till och jag smiskar till kuken en gång till innan jag siktar in mig på pungen. Han flämtar till men står stilla fortfarande på knä. Jag drar i kopplet och tar pungen i ett stadigt grepp och låter mina läppar snudda hans innan jag fortsätter utfrågningen.

Växlar mellan att daska till kuken, den gungar till men återtar snabbt sitt styva läge i givakt, och att daska till pungen. Den är så spänd så den knappt rör sig. Att känna pungkulorna är omöjligt då den är så tajt.

För hans huvud mot mitt lår, öppnar upp slitsen, särar mina lår och låter han nudda min fitta innan jag puttar tillbaka honom.
-Förlåt, Madame. Jag trodde jag fick, säger han.

Jag tar av honom luvan och ger honom en kram innan jag reser mig och säger åt honom att sitta stilla och vänta. Jag går mot en bänk där jag förberett med rep. Han är nyfiken och vänder på huvudet för att se vad jag gör. Jag möter hans blick och han vänder sig genast om och sitter still med huvudet bortvänt från mig.

Jag går mot honom. Drar i kopplet så han vrider runt och står på alla fyra. Leder honom en bit in i rummet innan jag stramar till kopplet och ber honom ställa sig upp. Det är dags att träna lite rep. Han står nu framför mig och väntar. Jag lägger kopplet på hans axel och släpper det så det hänger längs med hans rygg.

Tar repet och går bakom hans rygg för att binda hans armar. En axelskada gör att han inte kommer upp så högt med armarna och det är trångt att linda repet runt hans handleder. Men han står avslappnat och låter mig hålla på i lugn och ro. Drar repet runt hans handleder och sedan vidare snett över hans vänstra arm och vidare fram över hans bröst. Passar på att nudda hans bröstvårtor medan jag stannar framför honom och söker ögonkontakt. Ger honom en puss och fortsätter sedan vidare över högra armen och mot ryggen. Fortsätter bindningen och när jag är klar ställer jag mig framför honom. Stryker med mina fingrar över hans ansikte.

-Kyss mig, uppmanar jag.
Hans läppar möter mina innan han låter sin tunga leta sig in i min mun. Våra blöta tungor möts och virvlar runt i en mysig dans, ömsom mjukt ömsom mer krävande. Kyssar är mitt livselixir och den här är riktigt mysig. Jag njuter av nuet innan jag tar ett kliv bakåt och plockar upp ett långt skosnöre.

Ska testa om jag kommer ihåg hur jag binder kuk och pung. Har bara gjort det en gång förut men hans pung är fortfarande stenhård så det går inte att separera kulorna. Det blir en knytning över hela pungen i stället för att jag delar upp runt varje pungkula och sedan fortsätter jag upp över kukroten. Jag tittar honom i ögonen innan jag smiskar till den hårda bundna kuken.

-Tack, Madame.

Jag daskar till hans pung och han stönar högt. Det är dags att frigöra honom från repet och höja smärtnivån. Lossar repet från hans överkropp och tar fram ett gäng rosa klädnypor.

Fäster en i varje bröstvårta och han ser lätt ansträngd ut. Vippar lite på dom med mina fingrar och han flämtar till. Jag lossar snöret runt hans kuk och pung innan jag börjar sätta klädnypor i pungen. Han spänner sig och håller andan men slappnar sedan av igen. Han har nu fem klädnypor i pungen och jag fortsätter med att sätta tre i hans kuk. Han drar efter andan innan han slappnar av igen. Jag leder honom fram till spegeln.

-Se dig i spegeln. Vad fin du är, säger jag med ett leende.
-Ja, du tycker väl det, Madame.

Sarkasm belönas med smärta. Daskar till hans kuk och pung när klädnyporna sitter i. Snärtar med fingrarna över klädnyporna på bröstvårtorna. Han flämtar till och spänner sig. Fortsätter daska i hans spända ömma pung. Några klädnypor lossnar och jag tar upp dom och fäster dom på nytt. Han ser ovanligt spänd och sammanbiten ut.

Jag drar ut några klädnypor och ser hur han förbereder sig på smärta. Varvar med att slita av vissa klädnypor och öppna upp andra. Fäster dom igen och börjar om. Hans blick visar att det känns. Han kniper ihop ögonen och grimaserar i väntan på smärtan. Jag söker ögonkontakt och sliter bort klämmorna på bröstvårtorna. För sedan hans händer mot mina bröst.

-Åh, tack, Madame.

Drar in hans huvud mot mitt bröst.
-Kyss mitt bröst, uppmanar jag.

Han låter tungan virvla över min bröstvårta innan han suger in den i sin mun. Efter en stund tar jag tag i kopplet och drar i det samtidigt som jag ber honom gå ner på knä. Jag klappar mjukt hans huvud och ner över kinden medan jag står nära honom med kopplet i min hand.

Jag börjar gå och han traskar efter på alla fyra. Halvvägs mot sovrummet stannar jag och skjuter fram min fot mot honom. Dom högklackade skorna har öppen tå så mina röda tånaglar skymtar fram och jag ber honom kyssa dom. Känner hans mjuka varma läppar mot mina tår när han pussar dom. Jag klappar honom på huvudet som han vore en duktig liten valp.

Jag leder honom vidare in i sovrummet och stannar framför sängen där jag lagt upp olika slagredskap. Ber honom säga vilka som gör honom nyfiken och slutligen får han välja ett redskap. Frågar vilken han tror känns mest respektive minst. Den han tror känns minst väljer jag för jag vet att den känns rätt bra. Så får han välja en till och jag väljer den sköna floggern. Jag har nu fyra slagredskap att varva mellan.

Ber honom ställa sig upp och fälla sig fram över sängen. Stoppar in en napp i hans mun och fäster armarna med ett fängsel rakt fram. Hans mage och höfter vilar mot sängkanten. Hämtar en kedja som jag virar runt hans fötter. Jag vrider upp musiken och byter till lite tuffare tongångar och börjar smiska honom med en lång padel. En, två, tre och fyra gånger på ena skinkan innan jag upprepar det på den andra. Jag varvar med att smiska med padeln på hans rumpa och lår innan jag byter till den gummipiska han trodde kändes minst. Snärtar så ändarna når hans hud.

-Känns ingenting va? säger jag spydigt.

Jag väntar inte på något svar utan fortsätter snärta honom med gummipiskan innan jag byter till det tredje redskapet. Det är två läderremmar som sitter ihop med ett halsband av nitar. Den är rätt mjuk och jag försöker ta i ordentligt för det ska kännas mot hans rodnande hud. Växlar till att smiska med handen på rumpan. Känner hur den börjar hetta.

Jag greppar floggern och låter den lätt smeka hans axlar och rygg innan jag tar i hårdare över hans rumpa. Växlar mellan att använda höger och vänster hand för att slå med floggern över hans hettande rumpa och varma lår. Jag lossar hans händer så han kan ligga mer bekvämt.

Nu har han sina armar längs med överkroppen. Jag tar hans ena hand och kramar den innan jag lutar mig fram och låter mitt kön nudda hans fingrar. Vill gnida mig mot hans hand, men låter bara hans fingrar röra mig flyktigt. Jag är vår och kåt, vet inte om det är smärtan jag ger honom eller om det var hans mjuka kyssar som gjorde mig våt.

Jag lossar kedjan runt hans fötter och drar ut hans ben så han står bredbent. Tar upp floggern igen och nu kommer slagen även åt pungen när jag siktar mellan hans ben. Han flämtar och stelnar till.

-Slappna av

Fortsätter ett tag med floggern innan jag byter till padeln. Han svankar och jag greppar hans hårda pung med min ena hand medan jag fortsätter smiska med padeln på hans rumpa. Släpper hans pung och byter till gummipiskan. Låter den landa mellan hans ben och han stelnar till av smärta. Håller hans hand och varvar sedan mellan de olika redskapen och ser hur han ömsom spänner sig och ömsom slappnar av. Hans hud hettar och är rödflammig. Han försvinner iväg och jag börjar avrunda, smeker hans rygg och slår mjukt med floggern över hans axlar, rygg och stjärt innan jag håller hans höft och säger att vi är klara.

- Du kan krypa ner under täcket och vila, säger jag.

Låter honom ligga i fred en liten stund medan jag plockar undan. Går sedan till sängen och drar av mig min klänning innan jag naken kryper ner nära honom. Jag håller om honom, men även denna gång känner jag av ett motstånd så jag släpper taget och lägger mig på hans bröst. Låter mina fingrar dra förstrött över hans mage och ner mot kuken och pungen. Han vill ha mer. Han vill komma. Han vill ha sex, men inte mys. Jag skiter i vad han vill, jag vill bara ha hans hud.

-Lägg dig på sidan mot mig, säger jag.

Vi ligger bröst mot bröst och jag håller om honom. Efter en stund ber jag honom lägga sig lite längre ner, vid mina bröst. Han leker med det ena och slickar och suger på det. Jag klappar hans huvud och låter min hand vila vid hans nacke.

”Det var så sexigt och härligt idag” ”Kände mig så undergiven men litade på dig... ville verkligen bara lyda” ”Tack för att jag fick suga på dina bröst … förlåt för att jag tjatade om mer”



Träff 6,
Vi går på Secret, se nästa del....

Tillagd 5 jun 2022   Noveller   #Kvinna som top #Bondage #Disciplin #Skamlekar #Smisk #Fysisk dominans #Psykisk dominans #Orgasmkontroll #Tejp #Voyeurism #Man som bottom #Egenupplevt #Kläder/leksaker #BDSM #Naken vs. påklädd

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 32319  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024