Logga inBli medlem
Trebarnspappa får blue balls och lockar fram Madames sadistiska sida

Del 3: Bondage, lapdance och buttplug

Jag är sen och går mot porten där vi ska mötas. Den är stängd och jag ser inte skymten av honom. Plockar fram telefonen och skriver att jag är här. Så dyker han upp helt klädd i svart. En svart jacka, slitna svarta jeans och svart t-shirt. En lite rockig stil som passar honom.

-Såg du mig inte? Jag satt ju precis här, säger han med ett leende och pekar mot en bänk.
-Hej, nej, jag såg dig inte, säger jag och ger honom en puss på munnen.

Jag ringer ett nummer och säger att vi står vid porten. Vi ska på introkurs i bondage och jag är nyfiken på om han gillar att bli bunden på ett lite snyggare sätt än hemma hos mig sist. Han har haft en ”mental kukbur” i en veckas tid. Inte röra sig själv förutom när han kissar eller tvättar sig.

Han har varit väldigt uppmärksam och ordentlig sedan den infördes. Han har fått utmaningar och levererat alla konstigheter jag bett om utan att gnälla. Jag har tänjt rejält på vad jag bett någon göra för mig och förvånas varje gång att han säger ja och gör det jag ber om. En gång frågade han om det var någon slags test och om han borde säga nej. Jag svarade inte på det men tänkte att det är upp till dig. Jag testar var dina gränser går och samtidigt mina egna.

Han har vid enstaka tillfällen gnällt över att det bränner och trycker i pungen men han är också ärlig och berättar att han vaknat med handen i ett fast grepp runt kuken vissa morgnar. Han vill vara duktig och det är han. Nu är han extra känslig för sinnesintryck och beröring så det ska bli intressant att se hur repkursen påverkar honom.

Vi kommer in i lokalen där alla deltagare redan sitter ner. Det är dags för presentationsrunda när vi slår oss ner på några stolar. Han frågade innan vad han skulle svara om någon frågade om oss. Jag undvek att svara på det eftersom jag gillar att han är nervös och lite orolig utan riktlinjer.

Vi presenterar oss och turen går vidare till nästa deltagare. Jag har fortfarande min handväska i knät och medan jag ställer ner den på golvet låter jag min hand ”råka” hamna på hans kön. Han är hård under jeansen. Kan inte låta bli att le och tänker att han kommer definitivt få behålla jeansen på. Han ser lätt ansträngd ut medan jag glatt ler mot honom.

Det är dags att prova en bindning som vi just fått demonstrerad.
-Du kan ta av dig tröjan, säger jag.

Han drar av sig tröjan och lägger den på stolen. Jag tittar på honom där han står framför mig med bar överkropp och bultande kön innanför jeansen. Han skäms över att han är hård och vänder sig så han står med ryggen mot dom andra. Jag ställer mig bakom hans rygg, lägger repet på hans axel och låter det glida längs med halsen och ner över ryggen innan jag påbörjar bindningen och fortsätter till hans framsida.

Jag söker ögonkontakt och passar på att nudda hans känsliga bröstvårtor medan jag låter repen gå runt hans nakna överkropp. Han blundar och flämtar till. Så otroligt närvarande med alla sinnen. Han verkar gilla stillheten i att mina händer jobbar med repet längs hans nakna hud. Jag dras med i det sensuella och erotiska i att vara nära hans kropp med repen.

Vi får lära oss olika slags knutar men jag har svårt att fokusera på något annat än hans närhet och varma hud när jag låter mina händer föra repet längs hans kropp. Tar varje tillfälle i akt att vidröra hans känsliga bröstvårtor. Han ser ansträngd ut och flämtar till emellanåt. Jag gillar att han är kåt och hård på ett ställe där det inte riktigt passar sig. Det är något speciellt att mitt bland folk veta något som de andra inte vet. Att röra och teasa men inte göra. Jag ler och låter min hand smeka över hans kön i en snabb hemlig rörelse när jag ska föra repen under hans bröst. Han ger ifrån sig ett ljud och stelnar till.

Det är dags att sitta ner och titta när ledaren demonstrerar en lite mer avancerad knytning. Vi sitter nära varandra på stolarna. Våra armar nuddar varandras och det känns som en erotisk laddning bara av närheten, hans hand på mitt lår och vetskapen om att innanför jeansen bultar det i hans kön.

Det är dags att prova det vi precis fått demonstrerat för oss. Jag har redan glömt den första knuten men får assistans av ledaren som med sina blåmålade naglar hjälper mig med repet bakom ryggen på mitt objekt. Jag tackar och känner att jag kan fortsätta själv. Återigen är bindningen som en top som går över och under brösten och jag retas lite extra när jag drar repet på framsidan av hans kropp.

Står extra nära och trycker lätt in min höft mot hans kön innan jag tar ett steg bak och låter ett finger glida längs hans känsliga bröstvårta. Han flämtar till och nästan håller andan tills jag återigen är bakom ryggen på honom. Låter mina händer röra hans händer som är bundna bakom ryggen. Dom är kalla så jag försöker ge dom lite värme. Håller hans ena hand och tänker att det inte är så konstigt att dom är så kalla då blodet är i en annan kroppsdel för tillfället.
Jag ler för mig själv och går fram så jag står ansikte mot ansikte med honom. Rättar till repen lite ovanför brösten och söker ögonkontakt i samband med att jag lägger min hand på hans kön och ler mot honom. Han ler inte tillbaka.

Kursen är slut och han skjutsar mig hem. I bilen retas jag genom att lägga min hand på hans kön och låta mina fingrar följa konturen av hans hårda kuk som är innanför jeansen.

Jag ber honom komma med in då jag har barnfritt någon timme till. Tänker att jag vill se den uppgraderade stripteasen jag bett honom öva på. Denna gång har jag bett att den också ska innehålla en lapdance. Vi landar i soffan en stund först, småpratar och kysser varandra innan jag sätter mig grensle över honom. Han tittar mot min urringning och närmar sig med sin hand, men jag ger honom en örfil och han avbryter direkt. Jag gnider mig mot hans hårda kön som fortfarande är innanför jeansen.

-Nu ska du få visa hur du tränat på striptease och lapdance, säger jag och lämnar hans knä.

Han ser inte överlycklig ut men reser sig upp. Jag går och hämtar en stol och letar fram låten som han övat till. Självklart är det ”Pony” från ”Magic Mike” filmen han ska showa till. Jag slår mig ner på stolen och kör i gång musiken medan han börjar röra sig till musiken framför mig. Han känns mer bekväm i sina moves denna gång.

Kläderna åker av ett plagg i taget. Med endast jeansen på sig kommer han fram mot mig och grenslar mig på stolen och juckar med sina höfter. Så vänder han runt och har rumpan mot mig. Drar ner jeansen över höfterna och låter dom åka hela vägen ner till golvet Han sätter händerna på rumpan och ger sig själv smisk på båda skinkorna med en snärt. Jag ler och tänker att det där har han gjort förr.

Han gungar med rumpan mot mig och så åker kalsongerna av. Det är så sexigt och jag känner hur jag blir generad när han vänder runt och naken gungar sina höfter mot mig. Hans kuk är så hård och pungen ser ut som den ska sprängas. Det är min första lapdance och jag älskar det.

Jag tackar för numret och går för att hämta ett par rosa stringtrosor med spets.

-Sätt på dig dom här.

Dom är små, väldigt små men han kommer i dom. Stringtrosan sitter trångt men ändå perfekt över hans rumpa och sprängfyllda kuk.

-Vad fin du blev, säger jag uppmuntrande.

Jag sätter undan stolen och han står kvar i rummet. När jag kommer tillbaka går jag nära och slår armarna om honom och åmar mig med mina höfter mot hans kön. Hans händer vill ta på mina bröst men jag tar ner dom.

-Får jag inte ta på dina bröst? Får jag inte röra dig? frågar han.
-Inte än, säger jag och puttar honom närmare pelaren.

Pressar honom mot pelaren, håller hans händer samtidigt som jag trycker mig mot honom. Jag möter hans läppar i en kyss innan jag ber honom komma med till soffan igen. Han slår sig ner och jag går och hämtar en påse med leksaker som vi tittar på. Jag ber honom välja en buttplug. Han tittar och känner på lite olika varianter innan han väljer den minsta. Jag stoppar ner de övriga sakerna i påsen igen och drar igen snöret.

-Du kan visa positionerna du övat på, säger jag och pekar mot golvet.

Den första positionen är fortfarande ansträngd och nu kan han inte skylla på skidåkning längre. Jag säger att han kan ha en kudde mellan fötterna och rumpan om han vill. Dom andra positionerna gör han jättefint.

-Tack, du kan resa dig upp.

Han kommer mot mig, naken och hård. Jag tar fram min hand så han förstår att han ska stanna precis framför mig. Han stannar och jag smeker hans starka lår och kupar min hand runt hans pung, den känsliga, sprängfyllda pungen. Jag förundras över hans kuk som varit i givakt i flera timmar nu. Jag lutar mig fram och låter min tunga smeka hans ollon.

-Jag kommer börja gråta, säger han svagt.

Jag tror knappt det är sant. Otroligt att en ”mental kukbur” kan fungera så ypperligt bra. Han är så lydig, känslig och närvarande. Jag låtsas att jag inte hörde vad han sa och ber honom upprepa medan jag gapar stort och tar in hela hans kuk i munnen.

Han flämtar till och mumlar återigen:
-Jag kommer börja gråta

Tänk vad lite regler kan göra tänker jag nöjt och släpper greppet om hans kuk. Jag tycker om den mjuka, känsliga sidan han visat idag.

-Kom, säger jag och tar hans hand.

Vi går in i sovrummet och jag ber honom välja om han vill stå på alla fyra eller ligga på rygg. Han förstår direkt vad jag ska göra och väljer att stå på alla fyra. Jag tar fram den lilla pluggen han valt och smörjer in den med glid. Tittar på honom där han lydigt står på alla fyra i min säng med stjärten mot mig. Hans starka lår och välformade stjärt. Jag smeker hans stjärt innan jag smörjer det lilla stjärthålet. För den svarta pluggen mot hålet och låter den spetsigare delen leta sig in i honom. Han ger ifrån sig en liten suck. Jag fortsätter att föra in lite mer och det går smidigt fram till den lite tjockare delen. Där får jag hålla emot till han slappnar av och öppnar upp. Han stönar till och så är den helt inne i honom. Jag ber honom lägga sig ner på sidan medan jag går och tvättar av mig glidet. Tiden är ute och det är dags för honom att åka hem med buttplug och rosa stringtrosor på sig under jeansen.

”Kan inte sluta tänka på din mun… och dansen … och stå på alla fyra ….knytningarna… och örfilen”
”Det kändes som ett godkännande att få vara i din mun”


5:e träff:
Disciplin, bondage och smärta, se nästa avsnitt



Tillagd 28 maj 2022   Noveller   #Kvinna som top #Bondage #Disciplin #Skamlekar #Smisk #Fysisk dominans #Psykisk dominans #Orgasmkontroll #Tejp #Voyeurism #Man som bottom #Egenupplevt #Kläder/leksaker #BDSM #Naken vs. påklädd

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 32261  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024