Logga inBli medlem
Trebarnspappa får blue balls och lockar fram Madames sadistiska sida

Del 2: Belönad

Han har skött sig bra även om det gått ett tag sedan vi sågs. Dock har han gjort ett stort misstag; han glömde att han hade runkförbud. Kuken är verkligen hans bästa vän. Han är som en 3-åring som inte kan sluta leka med sin roligaste leksak. Jag uppdaterade honom på att han hade förbud att både komma och röra. Efter det har han skött sig exemplariskt.

Inför att vi ska ses ber jag honom vara nyrakad och utan hårgelé. Han ska ha på sig stringtrosan, jeans och t-shirt. Några timmar innan vi ska ses messar han att han inte hittar stringtrosan. Jag uppmanar honom att leta ordentligt. Han letar men hittar den inte.

”Får jag komma ändå?”

Jag borde ställa in, men i stället får han ett straff. Han ska åka med byxorna neddragna och kuken blottad i bilen hela vägen hem till mig. Det tar ungefär 35 minuter och han skickar en bild som bevis. Jag kan inte låta bli att skratta högt när jag ser bilden. Naturligtvis är han hård i bilen.

Han ringer på och jag hälsar honom välkommen med en kram. Vi tar en liten tur runt i huset innan vi stannar i köket. Han berättar att en lastbilschaufför tittade ner på honom när han satt blottad i bilen. Jag skrattar och tänker att det ändå var lindrigt. Det kunde varit poliskontroll.

- Jag tänkte att du ska fixa lite dricka till oss, säger jag.

Han ser lite förvånad ut, men inväntar lydigt mina instruktioner. Jag tar fram ingredienserna och han får mäta upp och lägga allt i blendern.

-Ta av dig tröjan, säger jag.

Han tvekar inte en sekund utan tar snabbt av sig tröjan. Jag tittar på honom och säger att han är min Joe & the juice-barista. Han hör inte för blendern vrålar nu högt medan ingredienserna mixas sönder till en dryck. Låter mina fingrar glida över hans rygg och ner till rumpan som jag greppar innan jag tar ner ett par stora vinglas från köksskåpet. Han häller upp frappuccinon i glasen medan jag går och sätter mig i soffan.

Jag njuter av utsikten när han kommer gåendes med våra drycker. Den fint tonade överkroppen, hans sexiga armar, mängder av tatueringar, håret ostyrigt och lockigt, det svarta skärpet och de blå slitna jeansen som sitter löst över hans höfter. Han håller glasen med sina maskulina händer och stannar till framför mig. Jag pekar var han ska sitta och säger att han inte får spilla.

Han ler och lovar att inte spilla. Vi småpratar lite medan vi dricker våra frappuccino. Mina fingrar rör lätt hans mage och bröst och det visar sig att han har känsliga bröstvårtor. Han stönar lätt varje gång jag cirklar nära dom. Hans hår på bröstet känns lite strävt och jag frågar om han brukar raka det. Han säger att han tar bort det gråa ibland. Mina fingrar leker med hans hårväxt och glider emellanåt över till hans känsliga bröstvårtor som får honom att stelna till innan han slappnar av igen.

Jag ber honom sätta på sig tröjan igen. Han går till köksbänken och sätter på sig tröjan.

-Nu ska du få strippa för mig

Han ser generad ut och det märks att han blir obekväm, men så börjar han röra sig till musiken och får in lite moves med höfterna. Han drar av sig tröjan och för sina händer genom sitt hår och ner över bröstet. Hans armar är så sexiga. Han rör sina bröstvårtor och smeker sig ner över magen. Jag har aldrig träffat någon med tatueringar förut så det i kombination med hans fina muskulösa armar är verkligen något nytt att vila ögonen på. Jag ler och uppmuntrar honom att fortsätta.

Han tar av skärpet och drar det runt sin hals medan han rör sig i takt till musiken. Skärpet landar sedan på soffan med ett kast. Näst på tur är strumporna som åker av och med den sista så vill han visa sina fotbollstalanger. Han formar strumpan till en boll och kastar den upp i luften för att sedan låta den landa på nacken. Jag klappar uppmuntrande händerna och han ler innan han slänger i väg strumpan.

-Vänd dig om.

Han visar rumpan och låter byxorna glida ner över hans höfter och stjärt samtidigt som han vickar på höfterna. Han rör på rumpan och snurrar sedan ett halvt varv så jag ser hans framsida igen. Jag möter hans ögon samtidigt som han börjar hasa ner byxorna fram. Den sexiga hårda kuken blottas och drar till sig min blick. Hans stånd är som en 20-årings. Står i givakt tätt mot magen när han rör sig naken framför mig.

-Tack, nu ska du få visa positionerna du tränat på.

Han avbryter dansen och jag placerar en filt på golvet och ber honom sitta ner. Han sätter sig i grundpositionen men ser återigen ansträngd ut. Han har träningsvärk efter ett par dagars skidåkning urskuldar han sig. Det ser ut att strama ordentligt i lårmusklerna. Jag pussar hans panna och säger att han var duktig på att strippa. Tar tag om hans kinder och för ner hans huvud i mitt knä och stryker över hans rygg.Vi sitter så en stund innan jag ber honom visa de andra positionerna.

Han reser upp överkroppen och särar lydigt på benen så hans hårda kuk och pung syns ännu mer mellan de muskulösa låren. Han lyfter upp armarna och knäpper dom bakom nacken. Det är bara ett koppel som saknas tänker jag när jag insuper hur sexigt han sitter där framför mig. Jag rör hans pung och han ger ifrån sig en suck av vällust.

-Vad duktig du är, säger jag innan jag ber honom visa den sista positionen.

Han tar ner sina armar och fäller överkroppen mot mig. Låter sina armar sträckas ut längs med golvet i riktning mot mig samtidigt som han sänker ner stjärten mot sina hälar. Så vackert tänker jag och smeker hans händer och fingrar som ligger längs med golvet.

Jag reser mig från soffan och ber honom ställa sig upp. Leder honom mot en pelare i vardagsrummet. Lägger handen på hans bröst och pressar in honom mot pelaren. Våra blickar möts och jag för upp mina fingrar mot hans ögon och sluter hans ögonlock. Hans armar hänger utmed sidorna, ryggen är tryckt mot den kalla pelaren och hans ansikte är lugnt och avslappnat. Han väntar lydigt och låter mig göra det jag vill med honom.

Jag lägger en hand om hans hals och lutar mig nära hans ansikte, låter mina läppar möta hans mjuka välformade läppar. Han särar på läpparna och vill låta sin tunga möta min.

-Ingen tunga

Har stannar upp och vågar varken röra läppar eller tunga mer. Jag öppnar min mun och omsluter hans läppar samtidigt som jag säger:

-Andas som vanligt

Våra läppar sluter tätt och vi andas ihop. Jag håller för hans näsa med fingrarna och han håller andan.

-Fortsätt andas, andas genom mig, säger jag lugnande.

Vi andas ihop en stund innan jag ber honom stå stilla och blunda. Jag går i väg för att hämta ett sidenband och ett rep.

Han står kvar precis som jag lämnade honom. Sidenbandet lägger jag över hans ögonlock och knyter som en ögonbindel. Plockar upp repet och surrar fast hans överkropp runt pelaren. Stannar upp och tittar på honom. Enkelt bunden men så vackert.

Jag lossar repet igen och leder honom till en stol i stället. Han sätter sig till rätta och jag för hans händer bakom stolsryggen. Det ser ansträngt ut så jag släpper armarna och låter dom hänga fritt utefter sidorna. Tar repet och går runt honom varv efter varv till han har repet tätt kring sin överkropp och armarna. Trots att han fått stå stilla och vänta, blivit flyttad till en stol och är utan beröring så står hans kuk fortfarande i givakt. Jag undrar om den aldrig vilar. Måste be om en bild när den är slak tänker jag.

Jag rör vid hans kropp. Står bakom honom och greppar hans haka samtidigt som jag pussar hans hals. Låter händerna glida över hans axlar, armar och tillbaka upp igen. Låter händerna vila på hans axlar innan jag smeker ner över hans bröst och hans känsliga bröstvårtor. Vidare ner över magen och till pungen. Han ger ifrån sig små ljud. Jag pussar hans hals och börjar lossa repen. Vill ha honom vid pelaren igen.

Tar hans arm och leder honom tillbaka till pelaren. Han står alldeles stilla och inväntar vad som ska ske. Smeker hans kind innan jag kysser honom lätt. Hans mun är passiv eftersom jag inte sagt något annat. Låter mina händer smeka hans bröstvårtor och vidare ner över magen. Känner den hårda kuken mot mina fingrar. Tar tag om pungen medan jag rullar på ett armband med pärlor på hans kuk. Rullar det ner mot kukroten och sedan upp igen. Han släpper ifrån sig små stön och ljud.

-Har jag sagt att du får låta?

Han slutar genast med sina ljud. Jag fortsätter rulla pärlorna längs hans kuk samtidigt som min andra hand smeker hans pung.

-Kom.

Jag tar hans arm och leder honom in i sovrummet.

-Lägg dig på sängen.

Han har fortfarande ögonbindeln på sig och behöver känna efter med sina händer var sängen är. Han lägger sig till rätta och jag går runt sängen och formar hans armar och ben som ett X innan jag fäster hans handleder och fötter i remmar. Nu ligger han fastspänd med benen brett isär utlämnad till mig. Jag sätter mig grensle över hans ena lår och lutar mig över honom och sätter in en napp i munnen.

-Den är oanvänd, säger jag så han slipper tänka på det.

Vissa saker är inte ämnade att återanvända tycker jag. Jag smörjer in kuken med glid och smetar ut det runt pungen och mellangården. Använder en liten vibrator och omsluter hans kuk med något som kan ge en annorlunda känsla än enbart handen. Mina händer är fulla av glid och jag smetar ut ännu mer över pungen och mellangården. Masserar hans kuk samtidigt som den lilla vibratorn rör sig över hans mellangård. Han flämtar och ger stön ifrån sig av och till. Hans huvud åker upp och jag ber honom ligga still.

Låter vibratorn glida runt ollonet, ner över strängen och upp över ollonet igen samtidigt som kuken runkas i jämnt tempo. För vibratorn ner längs mot kukroten och upp igen innan jag fixerar den vid mellangården och nära stjärthålet.

Huvudet åker upp och jag tar tag i hans haka och trycker ner huvudet tills han ligger stilla.

-Vad händer om jag kommer, stönar han.
-Du behöver be om lov så får vi se vad du får för svar.
-Får jag komma, säger han ansträngt.
-Nej, svarar jag med ett leende som han inte ser under sin ögonbindel.

Jag retar honom lite extra med vibratorn vid stjärthålet. Vet hur gärna han skulle vilja att jag förde in den i honom. Fortsätter runka honom samtidigt som vibratorn glider runt den sprängfyllda pungen ner över mellangården och stannar vid stjärthålet.

-Aaahhh, får jag komma
-Ursäkta?
-Får jag komma Madame?
-Varsågod

Han kommer med ett stön och sprider säden på sin mage.

”Tyckte om att vara bunden vid din pelare. Utlämnad, blottad till dig” ”Som i sängen, explosiv orgasm … skakade… bra fantasier efter… ”


4:e träffen
Jag är sen och går mot porten där vi ska mötas.

Fortsättning kommer….

Tillagd 24 maj 2022   Noveller   #Kvinna som top #Bondage #Disciplin #Skamlekar #Smisk #Fysisk dominans #Psykisk dominans #Orgasmkontroll #Tejp #Voyeurism #Man som bottom #Egenupplevt #Kläder/leksaker #BDSM #Naken vs. påklädd

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 32217  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024