Logga inBli medlem
En reflektion
En reflektion från en undergiven

Efter några års medlemskap i detta forum har jag kommit till en insikt (möjligen lite sent kan man tycka).

Som undergiven man som då och då sökt efter en dominant kvinna har upptäckt att det finns många kvinnor där ute som försöker utnyttja den undergivnes önskas om att domineras. Kvinnan är ofta ute efter enbart en sak, pengar.

Faktum är att dessa kvinnliga sol- och vårare är förhållandevis vanliga.

Jag skriver som jag gör därför att skänka pengar till en främmande person inte är mitt kink. Det vet oftast kvinnan om som jag skriver med. Med vaga löften om att jag nog kan få uppleva mina kinks ombeds jag först att överföra pengar, därefter (antar jag) att mer monetär ersättning skall erläggas innan eller om vi kommer att ses.

Detta blir helt fel enligt mig.

Jag vill därför berätta om detta mindre smickrande fenomen och även höja en varande röst.

Vi som undergivna, oavsett könstillhörighet, måste värna om våra intressen. Vi ska inte låta oss förföras av vaga löften mot betydande ersättning i pengar.

Detta förstör även för de seriösa dominanta som finns.

Att vara undergiven handlar om tillit och förtroende. Utnyttjande skadar förtroendebalansen.

Jag säger inte att det är fel att vara undergiven och vilja ge pengar eller dominant och vilja ta emot pengar. Men när det så uppenbart ibland enbart handlar om utnyttjande då anser jag att det är fel.
En undergivens reflektion om tillit och missbruk

Tillagd 12 nov 2021   Debattartiklar om sexualitet och identitet   #Disciplin #Egenupplevt #Psykisk dominans #Man #Kvinna #Annat kön #Service

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024