Logga inBli medlem

Annonsera

Med en annons på Darkside når din verksamhet ut till över 80,000 medlemmar – Ett idealt sätt att få kunder och etablera dig hos den stora och hugade målgrupp som endast Darkside kan ge dig tillgång till.
  • Lådformad, alternerar runt på samtliga sidor

    Exempel

    En lådformad annons är 180x150 pixlar stor. Den alternerar runt på annonsplatser på i princip samtliga sidor på hela Darkside. Darkside brukar ha knappt 10 av dessa annonser inne. Varje gång en webbsida visas så slumpas så många annonser som får plats på webbsidan ut av de tillgängliga annonserna. På Darksides framsida ("löpsedeln") väljs t.ex. 8 annonser ut, vilket gör att varje lådformad annons visas nästan varje gång som någon tittar på framsidan. Andra högbesökta sidor är mailläsning och presentationssidor, även dessa har extra många platser som din annons alternerar mellan. I och med att Darkside har runt miljonen sidvisningar varje dygn, får din annons väldigt hög exponeringsgrad. En lådformad annons kostar 500 kr per 7-dagarsperiod (exkl. moms).

Klick på en annons gör att användaren dirigeras vidare till valfri webbsideadress. En annonsbild kan vara en konventionell JPEG- eller PNG-bild, animerad GIF eller Flash (det sista rekommenderas dock inte då det är en teknik som är på väg ut och därmed får dålig genomslagskraft). Vi kan tillhandahålla statistik över den internettrafik som annonsen genererat, så att du kan utvärdera annonseringen.

Övrig praktisk information och regler:
Annonsmaterial måste vara smakfullt (ej avbilda könsorgan) så att det inte stör medlemmarna. Om du vill kan du få faktura i elektronisk PDF-form. Betalningsvillkor är standard (30 dagar) och konventionella betalkanaler såsom plusgiro/bankgiro finnes. Vi tar hänsyn till din föredragna diskretionsnivå när det gäller betalning, fakturautställare och fakturaspecifikation. Darkside förbehåller sig rätten att avbryta annonsering som innebär nackdel för Darkside. Vi kan lägga upp och påbörja din annonskampanj på kort varsel, du kan börja nå ut till dina kunder närhelst du vill.

Gå inte miste om fördelarna med att synas på Darkside!

Kontakta oss så återkommer vi med mer information och svar på alla dina funderingar:

Data du skickar in lagras och behandlas av Darkside för att vi ska kunna återkoppla till dig och administrera ärendet. Uppgifter handhas endast inom ramen för Darkside-verksamheten och överförs inte till utomstående för andra syften. Vår grund för behandlingen är ditt samtycke, vi tar bort uppgifter när de inte längre bedöms tjäna syftet. Läs mer om behandlingen och hur du kontaktar personuppgiftsansvarig i informationssidorna.

Namn*:
E-mailadress*:
Företag:
Text:
Captcha*: Ange denna kod :

* = Krävs

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023