En oförglömlig natt
En oförglömlig natt

Del 1

Jag satt ensam hemma och drack en kopp kaffe. Hösten fick mig att känna ensamheten lite extra. Telefonen plingade till och de tog mig en stund innan jag tittade. Du hade skrivit och jag kände direkt hur det började hetta till mellan benen, min andning blev genast djupare.
“Ska vi ses ikväll? ;)” jag kunde inte låta bli att le för mig själv när jag tänkte på dina händer över hela min kropp. Jag svarade och gick till badrummet för att fräscha till mig. Telefonen på handfatet och jag naken i duschen. Det varma vattnet strålade ner på min kropp. Jag tog tvålen och började tvåla in mina bröst, fortsatte smeka mina styva bröstvårtor, min andning djupare, jag rörde mig ner mot min fitta och började smeka mig själv. Varje fingerdrag mot min klitoris och jag skälvde till. “Skynda dig” tänkte jag medan jag smekte mig snabbare och snabbare. Precis innan jag är nära att komma så slutar jag.

Jag tvättar mig klart och rakar mig så jag är alldeles slät inför din behandling. Du har min extranyckel så du vet att du är välkommen in. Jag hör nyckeln i låset och jag väntar spänt på dig. Du låser dörren och har redan klätt av dig när du kommer in i mitt badrum. Jag ser direkt hur hård du blir av min nakna kropp och jag ber dig komma in till mig. Du vrider ditt finger och jag lyder direkt och ställer mig med ryggen emot dig och brösten mot väggen. Du särar mina skinkor och jag känner hur du trycker din hårda kuk mot mig och dina vänstra hand smeker min klitta och din vänstra hand trycker mina bröst. Ett blött finger mot mina styva bröstvårtor. Jag gnyr av njutning och ber om mer. Du fortsätter massera min klitoris och du hör hur jag andas snabbare och snabbare samtidigt som din hårda kuk trycker mot ingången och du känner hur våt jag är när de rinner nerför din kuk. Du trycker in toppen lite lätt och direkt exploderar jag i en häftig orgasm och du känner hur hårt jag krampar om din sköna kuk. Jag skakar och stönar av njutning och när de precis börjar avta smeker du min klitta och trycker in din kuk djupare i mig. Jag blir alldeles knäsvag av orgasmen och du trycker din hand mot min mun för att jag inte ska skrika för högt. Mina armar runt din nacke och jag ber om mer. Du smeker nu båda mina bröst samtidigt som du knullar mig djupt och intensivt bakifrån, varje stöt in får mig att stöna högt av njutning. Du ökar takten och jag känner hur nära jag är att komma igen och du fortsätter. Hela kroppen börjar skaka och rycka och du hör mig skrika ut i njutning, plötsligt blir du alldeles sjöblöt och jag kommer i den kraftigaste fontänorgasmen jag någonsin fått.

Du drar ur kuken till min besvikelse, vänder på mig och du börjar kyssa mina läppar och jag kysser dig tillbaka, du kysser mig på halsen och hela jag skälver igen och ryser av välbehag. Du slickar och kysser mig nerför min kropp, du stannar till vid mina bröst och kysser mina bröstvårtor. Jag njuter och du rör dig neråt mot magen och fortsätter ner till min fitta. Precis innan klittan tittar du upp på mig och jag nickar. Du börjar slicka min klitta och jag stönar till av njutning. Med ena handen för du sakta in ett finger i min fitta samtidigt som du slickar klittan. Du ökar takten och jag stönar av njutning. Jag börjar smeka mina bröst samtidigt och jag känner hur nära jag är att komma och jag ber dig stönande att öka mer. Du fortsätter tills jag skriker ut min orgasm och du fortsätter och fortsätter slicka och pulla mig även fast jag redan kommit. Efter en liten stund ber jag dig sluta då jag inte klarar mer. Du ställer dig upp och jag kysser dig länge och intensivt. Jag ställer mig ner på knä och tar ett stadigt grepp om din kuk och börjar suga lite försiktigt. Jag tittar upp och ser hur du njuter så jag fortsätter suga sådär som du älskar. Efter en stund ber du mig sluta och jag lyssnar inte utan fortsätter och känner hur nära du är på att komma men du tar dina händer om mitt ansikte och jag slutar. Jag tittar upp på dig och ler lite busigt. Vi tar varsin handduk och kliver ur duschen.

Vi går till min säng och du lägger dig på rygg och ber mig sätta mig över dig, jag lyder direkt och känner din hårda kuk tränga djupt in i mig och min fitta har redan blivit trängre igen. Jag börjar rida dig och du smeker min rumpa samtidigt som jag kysser dig. Du känner hur spänd min fitta blir och du börjar jucka hårt och snabbt i mig och jag stönar högre och högre och du känner hur jag kommer samtidigt som du fortsätter pumpa mig. När jag kommit kysser du mig igen och ber mig lägga mig på rygg. Jag gör som du säger. Du har tagit fram glidmedel och ler när du kollar på mig. Jag särar på benen och du tar lite på fingrarna och för in 2 fingrar i min fitta och med den andra handen trycker du ovanför min fitta samtidigt som du börjar pulla mig och du hör hur jag stönar mer och mer. Kort därefter kommer jag igen i en häftig fontänorgasm och du blir alldeles blöt. Du tar mer glidmedel på fingrarna och gör samma sak igen. Jag börjar stöna högre och högre och du känner hur jag spänner fittan och jag kommer igen ännu mer denna gången. Efter att du fått mig att komma mer än fem gånger ställer du dig på knä över mig och håller din kuk framför min mun.

Jag börjar suga av dig igen och du stöter samtidigt som jag suger och jag hör du njuter. Jag spottar lite så din sköna hårda kuk blir ännu våtare och jag fortsätter suga av dig. Jag hör att du börjar närma sig klimax och jag tar ett stadigt grepp om dina höfter så du inte kan avbryta mig. Du blir genast mer upphetsad av det och jag fortsätter du säger att du är nära och jag suger mer och mer tills jag känner hur du kommer. Jag sväljer din sats och fortsätter suga och fortsätter svälja tills du inte klarar mer, jag fortsätter en liten stund till sen slutar jag och ler. Du berättar hur det där var den skönaste avsugningen du någonsin fått och du lägger dig ner bredvid mig alldeles utmattad.

Print  Alster ID 30419  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.