Ägd utan återvändo - en undergiven tar steget
Min önskan för honom var att han skulle släppa taget.

Som en mekaniker med vertygsväskor i båda händerna, som helt plötsligt bara stannar i sin rusning mellan trasiga bilar med händerna efter sidorna och släpper väskorna rakt ner där han är. Och i det ögonblicket upphör han att vara mekaniker och allt intresse av att laga saker lämnas där med väskorna, i detta ögonblick, som ett kliv ut i okänt.

Från och med nu är det bara han och kläderna han bär på kroppen. Och det är just det som är hans frihet, hans stillade sinne, att det enda som finns att hantera är hans kropp och det den gör just nu, just här. Och istället för att låta kalender, telefon, skulder, relationer och förväntningar styra hans tanke från morgonens första drunkna ögonblick tills insomnandets bortkopplande av hans agendor, låter han nu ögonblicket styra honom.

Detta har varit i hans dolda så länge han kan minnas. Det tog tid att hitta insikten, modet och graden av angelägenheten i hans längta. Nu är stunden kommen att överlämna sig till varandet i enkelhet och följande av det som bara är.

Möjligheten är given honom och han är redo. Den som är satt att sörja för de världsliga kraven och dess behov av interaktion har visat sig och öppnat sin värld för honom. Han har genom honom blivit given den gåva han saknat och med tiden förstått att den som är visad att leda honom är bunden av samma, fast motsatta, längtan. En längtan som fått även honom, hans guide, att släppa sina väskor för att följa sitt kall innan det är för sent, det är dags nu när möjligheten är given.

”Jag har glömt vad jag var och är nu bara hans” ekar inom honom och han njuter av innebörden av de orden. Det är friheten från ansvar och närvaron av att veta, alltid veta, exakt vad som förväntas av honom. Och i egenskap av att bara ha sin kropp och sitt intellekt som verktyg, och inte förväntas vara mer än så utan kunna fokusera endast på det som är hans uppdrag och plikt, det enda som krävs av honom för att bli given denna gåva, finner han motivationen och glädjen i att överlämna sig till sin honom. Att överlämna sig som ett redskap.

”Att vara hans ägodel. Han äger mig.”

Han bli objektet genom vilket hans ägare finner utlevelse för sin längtan, sin mening, sin frid och motivation. Ett objekt bestående av denna kropp, ägarens kropp, med vilken ägaren utför sina behov och begär som han behagar. Att få se sin ägare blomstra och leva ut sin sanning på samma sätt som honom själv i sin frihet som hans, är en symbios mellan hans eget vilande i stunden och hans ägares syften och planer. Två motsatta varanden drivna av hur de kompletterar och förutsätter varandra.

Från det ögonblick han släppte väskorna blev allt tyst vilket han bara anat och hoppas stunden innan beslutet. En tystnad som låter honom användas så som ägaren behagar. Om det så är med ägarens, eller hans väns, kuk nedtryckt i hans hals, kväljandes, vet han att han är allt han behöver vara och att alla tankar kan ses som texter i en bok, en berättelse, och inte ges mer vikt än så. En bok som blir en erfarenhet, som inte behövs, men finns där hedanefter. Inga efterspel, inga påhopp, utan bara en tillfredsställelse och nöjdhet hos hans ägare, och i honom själv över ha fått bli använd och i det fått möjligheten att ge tillbaka.

Utöver njutningen och friden i att vara fri från ansvar, på alla plan, uppstår ett varande i ögonblicket, i nuet, som lämnar honom i full kontakt med hans kropp och sinne. I denna kontakt upptäcker han, på ett sätt han aldrig haft tid, närvoro eller intresse för tidigare, att han tycker om sin kropp och alla sensationer den kan producera, allt den kan uträtta och utföra, och användas till.
Och utöver sitt egen kreativitets utforskande och fantasi har hans ägare massor av sätt ägaren använder den på som han själv aldrig hade kommit tanke på. Att få uppleva allt detta i full nörvaro och i ägarens trygghet är en djup bonus vid sidan om ansvarsfriheten. Och ägarens egna fantasifulla ”projekt”, har han märkt, har en alldeles egen extra krydda och aura omkring sig. Att bli förvånad och överraskad, och alla känslor det innebär, är en del av upplevelsen, meningar och kapitel i boken, på olika nivå. Att bli använd utan egen inblandning eller val har en speciell energi kring sig.

Han visste att när han släppte väskorna var det för gått. Något öppnade sig i en varm okändhet som omslöt omgående och utan återvändo.

Nu är han ägarens, och han ser fram emot att få hans uppmärksamhet igen. Tills dess är han i stunden och njuter av tomheten och lugnet, det tomrum hans ägare skapat åt honom.

”Steget hit - det tog jag själv.”

Print  Alster ID 30384  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.