Logga inBli medlem
Stellas story

Del 11: Längst ner i halsen

Den här följetongen är ett samarbete mellan Stråla och Nata713.

Kapitel 11 – Längst ner i halsen


STELLA

Det hade varit omtumlande. Först hade han ägnat sig åt mina skinkor. Den brännande svedan som hans hand lämnade efter sig hade övergått i en bultande hetta, men ändå kom jag ihåg att räkna slagen högt för honom. Varje gång det känts som om det bara var för mycket, som om jag inte klarade mer, hade han bromsat in och ägnat sig åt att smeka mina skinkor med fingertopparna. Han hade pratat lugnt med mig. Berättat att jag var duktig. Sakligt informerat mig om att det var nödvändigt att jag fick smisk, för att jag skulle förstå vad det innebar att han var min Master. Att det var han som bestämde över min kropp. Det var en så märklig känsla. Så absurt att det gjorde mig så våldsamt kåt. Att det sköt ut blixtar från magen ut i hela kroppen när han uttryckte sitt ägarskap över mig. Men så var det.

Och under varje uppehåll hade han stuckit sin handflata inunder mina ben och placerat den över mitt blöta kön. Därefter hade han dragit ut handen igen och sträckt fram den till min mun så att jag fick slicka ren den där jag låg på mage på sängen.

Efter vad som kändes som en evighet, men som kan ha varit allt mellan en kvart och 45 minuter, kom det inga flbara varer slag. Nu låg jag på sängen och njöt av hans mjuka smekningar över mina avdomnade skinkor. ”Nu är hon redo för redskapen”, kommenterade han. Sängen sviktade när han rörde sig. ”Lyft på rumpan!”

Jag lydde hans uppmaning och fick en kudde under mig som lyfte upp min stjärt ytterligare. Jag tror att han stannade till och beundrade sitt verk för det blev plötsligt helt stilla. Så hörde jag ett mjukt surrande läte, sen blev det tyst igen. Han bökade lite mellan kudden och min kropp och något placerades där. Något hårt. Plötsligt återvände det surrande ljudet och samtidigt kände jag mjuka vibrationer mot hela framsidan på min fitta. En vibrator! Den låg inklämd mellan mina blygdläppar med toppen mot klitoris och vibrerade med ett dovt surrande. Jag gav ifrån mig ett långdraget stön. Det var så oväntat! Jag hade utgått från att hans verktyg hade varit saker att plåga mig med, inte något så här... skönt!!
 
Jag började röra mig, det var så svårt att ligga still, men hans stränga röst och en hård hand i min svank fick mig att skärpa mig. ”Nej! Hon ligger helt stilla”.
”Ja”, pressade jag fram, i något som mest lät som en snyftning. ”Ja, Master!”

Nu kände jag något hårt mot mina lår. Han drog med något hårt, som en... pinne? Över låren och upp på mina ömmande skinkor. Så började han med små lätta slag. Över baksidan på låren och sen en hård snärt över skinkorna. Jag skrek till och min ena arm flög ut, men han greppade handleden och tryckte ner den i madrassen. ”Vad sa Master att hon skulle göra?” Han lät sträng.

”Ligga helt stilla, Master! Jag ska ligga helt stilla!” flämtade jag och borrade ner huvudet i kudden. Han släppte min handled. Vibrationerna mot min klitoris var precis lagom. Inte för kraftiga så det blev för mycket, utan mjuka och så små att de bara byggde upp en starkare kåthet. Han fortsatte sin behandling. Korta lätta slag mot övre delen av lårens baksida och sen hårda snärtar på skinkorna.

MASTER

Jag var faktiskt imponerad över vad hon klarade. Jag visste att hon var oerfaren, att hon inte fått mer smisk än det jag hade gett henne, och det var sannerligen inte mycket! Det där att hon skulle välja tre siffror hade varit en stundens ingivelse. Hon kunde gärna få tro att hon var med och påverkade händelseförloppet, men jag hade förstås bestämt sedan tidigare exakt vilka verktyg jag skulle använda och hur.

Jag önskade att hon kunde se sina skinkor. De var alldeles rosa och där jag varit extra hårdhänt övergick de i mörkrött. Det skulle bli fina blåmärken av det här! Jag lade ifrån mig rottingen. Det kanske fick vara nog med smisk för idag. Jag tror inte att hon märkte det själv men hon stönade på varje utandning. Hon skulle ligga helt stilla men det förstod jag att hon inte skulle klara. Hon roterade med underlivet mot wanden. Hjälpte på så vis till – kanske omedvetet – att justera trycket mot klittan så att det blev så skönt som möjligt.

Det sista verktyget var bröstklämmorna men de tänkte jag vänta med. Fråga var om hon skulle få komma en gång innan hon tog sig an mig. Jag övervägde det under bråkdelen av en sekund, men log sedan för mig själv samtidigt som jag sträckte mig mot wanden. Självklart inte. Jag drog bort den från hennes klitta, lät det vibrerande huvudet ligga några sekunder mot pluggen innan jag stängde av den. Jag tittade på henne. Hon andades häftigt, korta stön på varje utandning. Underlivet som fortfarande roterade, liksom sökte efter trycket mot klittan som jag avlägsnat. Det kom viskningar från henne nu. Jag böjde mig fram för att höra bättre. Hon viskade om och om igen ”… snälla Master, snälla Master, snälla Master...” Jag log för mig själv igen. Hon var så jävla perfekt! Hon var allt jag förväntat mig. Hon var så mycket bättre än jag förväntat mig!

Jag tog av henne ögonbindeln och strök henne över håret så hon rycktes ur sin trance. Hon blinkade lite yrvaket och tittade förvånat upp på mig. Rummet var bara dunkelt upplyst av ett par sänglampor, men det tog ändå en stund innan hon vande sig vid att plötsligt kunna se något. Hon såg sig generat omkring, som om hon precis insett att hon befann sig på något ställe där hon inte borde vara. Ögonen var fuktiga av min behandling med wanden.
”Jag tror bestämt att hon har det skönt!” Min röst var retsam, men det var också ett sätt att dra upp henne ur den här njutningsbrunnen hon uppenbarligen var nedsänkt i. Hon klippte med ögonen ett par gånger och reste sig sedan på armbågarna. Nu log hon ett snett leende och tog upp handen till sitt nya halsband och kände på det.

”Jag vet inte vad det är Master gör med mig, men jag önskar att Master hade fortsatt...”
Jag gav henne en sträng blick. ”Vems njutning är viktig?” Hon förstod direkt och svarade ivrigt.
”Masters njutning!! Tack för att jag fått njuta, snälla Master, men det är Masters njutning som är viktig!” Jag nickade och började knäppa upp knapparna i min skjorta. Hon följde koncentrerat mina rörelser medan jag tog av mig skjortan. Det här var första gången hon såg min överkropp och hon åt mig med blicken. Japp, jag var vältränad och lapade i mig hennes beundran.

Jag reste mig från sängen och knäppte upp byxorna. Kuken var halvhård och jag fokuserade för att den inte skulle styvna ytterligare. Tänkte på motvind vid cykling, dåligt stekt kyckling och naglar mot griffeltavla för att hålla kåtheten i schack. Jag ville att hon skulle suga mig hård. Jag klev ur byxorna och drog av strumporna. Stod så helt naken framför henne där hon halvlåg på sängen. Jag tog två steg fram till sängkanten. Hennes blick var fäst vid min kuk, som stannat i halvhårt läge. Hon sträckte fram en hand men jag tog ett kliv tillbaka. Hon rättade sig genast.

”Snälla Master, får jag känna på Masters kuk!” Jag skakade på huvudet.

”Gapa”. Hon gapade lydigt och fångade in min kuk med sin mun. Åh, helvete vad skönt det var! Hennes tunga som smekte undersidan av kuken och sen de kraftiga sugrörelserna som kramade ollonet. Hon höll händerna borta och stod på knä i en framåtlutad position. På kort tid hade hon utvecklats till en utomordentlig duktig kuksugerska, övningarna hade definitivt betalat sig. Jag tog ett halvt steg bakåt så att hon fick sträcka sig fram ytterligare, hennes tunga bröst vajade av hennes rörelser. Fy fan, vad sexig hon var. Jag var hård nu. Stenhård. Och det hade gått på mindre än en halvminut. Det här skulle kunna vara över alldeles för snabbt om jag inte satte stopp.

Jag drog mig ur hennes våta mun, lämnade henne halvt gapande med en salivsträng glänsande på hakan. Hon följde mig med blicken. Det var snart dags för det tredje verktyget. ”Ligg på rygg!” beordrade jag och hon gjorde som jag sa, men hon lade sig tillrätta åt rätt håll i sängen och det var inte vad jag tänkt. ”Här!” Jag klappade på sängen där jag stod. ”Huvudet över kanten!” 

Hon flyttade sig tveksamt, uppenbart osäker på hur jag menade. Jag förtydligade. ”Hon ska ligga på rygg med huvudet över kanten på sängen”.

Nu nickade hon. ”Ja, Master”, och hon lade sig tillrätta med nacken vid sängkanten så att hennes huvud hängde ner. Jag drog fram några hårslingor som fastnat. Jag ville att håret skulle hänga fritt ner mot golvet. Därefter tog jag av henne halsbandet, det skulle bara vara i vägen. Jag knölade upp täcket lite under hennes nacke så att det inte skulle bli obekvämt och plockade därefter fram bröstklämmorna och lade dem bredvid henne på sängen, utan att hon såg dem. Jag hörde henne flämta till. Nu så! Jag anade vad hon till slut hade upptäckt.

STELLA

En spegel i taket! Så klart att en man som han hade en spegel i taket! Det kändes ovant att se mig själv från den här positionen, liggande naken på rygg i en främmande säng, med huvudet utanför sängkanten. Det var som om jag medverkade i en film där jag varken kunde replikerna eller vad som skulle hända. Fast hjärnan var i full gång med att försöka komma på det.

Men i spegeln hade jag lite bättre uppsikt över rummet, än från min halvt om halvt upp-och-ner-vända position med huvudet. Jag såg honom stå vid sidan av mig, vid huvudänden av sängen. Han höll ena handen om sin stora kuk, som om han var rädd att den skulle rymma annars. Den andra handen fingrade på någon slags fjärrkontroll, det var svårt att se exakt vad det var för något i halvmörkret.

Plötsligt surrade hela sängen till och den började sakta höja sig, och jag med den. När sängen stannat gav han ifrån sig ett nöjt grymtande och nu stod han alldeles intill mitt ansikte. ”Nu ska vi se om hon är Duktigast den här gången. För det vill hon väl vara?”

Jag började förstå vad han tänkte göra med mig, och jag stirrade bara på den ”felvända” kuken som svajade framför ansiktet på mig. Jag nickade mekaniskt och tog ett djupt andetag, jag hade en känsla av att jag skulle behöva allt syre jag kunde komma åt.

Han ställde sig bredbent över mitt ansikte så att hans ollon rörde vid mina läppar. Jag öppnade munnen, släppte in honom och sög ollonet hårt samtidigt som min tunga snabbt lekte på toppen av det. Han gav ifrån sig ett djupt stön, vilket bara sporrade mig att fortsätta. Jag älskade hur min saliv blandades med hans sälta, och när jag kände vätskorna okontrollerat rinna ut ur munnen och nerför kinden kände jag mig för första gången som en dekadent slampa. Hans slampa!

Han måste gett fjärrkontrollen en snabb tryckning igen eftersom sängen nu rörde sig uppåt några centimeter till. Helt plötsligt hade jag halva kuken i munnen och jag fick släppa alla försök att suga och koncentrera mig på att svälja i stället. Hans hand höll mig om bakhuvudet och han tryckte omväxlande upp huvudet för att sedan släppa ner det igen. Nu var kuken styv och varje gång han tryckte upp mitt huvud träffade den längst bak i gommen. Jag försökte kippa efter andan när han släppte ner huvudet – vilket inte var det lättaste – men jag var i alla fall tacksam för att jag inte klöktes som förra gången.

”Hon har verkligen utvecklats.” Hans röst lät pressad och andfådd när han fortsatte: ”Master är väldigt nöjd med henne. Är hon beredd på att gå till botten med hela saken?”

MASTER

Jag fick ett oartikulerat svar, det lät ungefär som: ”Grlubschkowp!” Det betydde åtminstone inte ”rött” och hon protesterade inte på något annat synligt sätt, förutom att hon viftade instinktivt med ena armen.
Jag lät Stella andas en kort stund medan jag sträckte mig efter bröstklämmorna. Hennes bröstvårtor var definitivt på humör och det skulle inte bli något problem att få dem att sitta fast. Jag klämde fast bägge samtidigt, en i var hand och i samma ögonblick spändes hela hennes överkropp och hon gav till ett skrik. Eftersom hon inte såg vad jag gjorde sa jag: ”Det tredje redskapet är ett par bröstklämmor. Det kan bränna till lite när Master drar i dem, men det är som det ska vara.”

Jag drog lite försiktigt i kedjan som satt mellan klämmorna, de styva bröstvårtorna sträcktes uppåt, och hon gav till ett nytt skrik. Efter några gånger till verkade hon ha vant sig en smula och det var mer dämpade stön som kom över hennes läppar. Jag nickade nöjt för mig själv och ställde mig över hennes mun igen och tryckte på sängens fjärrkontroll en gång till, och nu var hon i position för att kunna ta hela min kuk ända längst ner i halsen.

STELLA

Inte för att jag hade tänkt använda något stoppord (än) men jag undrade ändå hur jag skulle jag kunna säga "rött" med hans blodsvällda kuk i munnen? Och de där klämmorna var vidriga, en ren och skär tortyr. Vad är det för sjuka människor som uppfinner sånt? tänkte jag. Det kändes som det skulle gå hål på bröstvårtorna. Jag försökte försvara mig med ena handen, men han knuffade resolut den åt sidan.

Och så drog han i klämmorna flera gånger till och jag tror nästan att jag till slut hamnade i någon slags ”dimma” där hjärnan verkade frikoppla mig från smärtan, för helt plötsligt var den ”inkapslad” i något vitt, bomullsaktigt och jag flöt fram, lite grann som när man har en dröm om att man svävar bland molnen precis innan man vaknar.

Samtidigt pressades hans kuk in i munnen på mig igen och den här gången var det – kanske av samma anledning? – också mycket lättare att öppna alla passager som den skulle passera innan roten stötte emot ansiktet på mig. Jag kände hur han träffade den bakre väggen i halsen, inte en gång, utan tre gånger, innan han lät mig vila och andas några sekunder och sedan började han om igen. Varje gång han var allra längst ner stönade han högt.

”Hon är Duktigast av de Duktigaste!” och det gav mig så mycket extra energi. Känslan av att lyckas, att han var nöjd, att jag var Duktig. Känslan av att finnas där för honom, att inte ha något annat syfte än att ge honom njutning. Känslan av att vara berövad all makt att bestämma själv. Allt detta var underbart och jag ville inte att det skulle ta slut.

MASTER

Det här var helt sanslöst! Visst hade jag kommit lika långt ner i halsen tillsammans med andra kvinnor, men Stella var en naturbegåvning. Det fanns inget annat sätt att beskriva någon som gått från novis till expert på tre ynka veckor! Och nu tog hon examen med toppbetyg, hon var verkligen värd en guldstjärna.

Och vilken uthållighet! Hon verkade aldrig få nog av mina tre djupa knull, följd av två snabba inandningar, och sedan tre djupa till. Vi var redan perfekt synkade i den rytmen! Där andra hade gett upp efter någon minut eller två, gav hon allt ända in i kaklet. Ja, jag tror nästan att hon njöt lika mycket som jag! Jag tackade min lyckliga stjärna att jag inte hade gett upp henne redan vid det där första mötet på Tinder.

Till slut var jag så sprängkåt att jag inte kunde hålla mig längre. Jag tittade på hennes gungande bröst, salivkladdiga ansikte, hennes långa hår. Det skulle se vackert ut när min sperma träffade henne. Jag kände att jag hade ett rekordsprut på gång.

STELLA
 
När han till slut drog sig ur mig blev jag först besviken. Det kändes som om jag återigen blivit lurad på konfekten. Jag öppnade ögonen. Han hade kvickt vänt sig om över mitt ansikte och nu sjönk sängen ner igen. "Master kommer att spruta över henne nu", sa han andfått och han förde min ena hand till sin kuk och placerade sin egen ovanpå min. Vi runkade ikapp och jag kände blodet pumpa i kuken, och när hans kropp spändes bakåt och han gav upp ett högt stön, så gjorde jag det också! Det var som om hans njutning passerade genom min kropp också och jag genomfors av ett lyckorus vid tanken på att få hans sperma.

Den första strålen träffade mig rakt in i munnen, men jag märkte att han siktade på olika delar av mitt ansikte för varje stråle. När han var klar hade jag spermakladd överallt i ansiktet och i håret. Jag slickade mig om munnen. Tog in smaken av honom. Min Master. Så överraskade han mig med att böja sig fram och ge mig en kyss. En långsam, innerlig kyss som fick det att hissna i magen på mig. Vi befann oss i en märklig position i sängen, så han hjälpte mig upp över kanten och lade oss till rätta så att vi låg flämtande bredvid varandra, jag på hans arm. Jag tittade upp och såg på oss i takspegeln. Hans andra arm smekte mig över magen, upp till brösten där han drog i kedjan till klämmorna som fortfarande satt kvar. Jag stönade. Det gjorde fortfarande ont, men på ett annat, lite dovare sätt. Men det såg vackert ut med de svarta klämmorna och den silvriga kedjan. Jag såg vacker ut.

”Hon har varit mycket duktig ikväll”, kommenterade han medan han ryckte korta ryck i kedjan. ”När hon varit så duktig så väntar en fin belöning, det lovade ju Master förut!” Jag nickade. Det var den där större pluggen han talade om, det förstod jag. ”Upp på alla fyra!” Bara att höra honom yttra den uppmaningen tände mig igen! Efter hans sprut och den korta stunden av lugn på hans arm hade min kåthet mattats av men nu tog den ny fart! Jag åtlydde honom snabbt och ljudlöst trots att smärtan i bröstvårtorna blev starkare när kedjan hände ner som en tyngd.

”Åh, hon skulle se sin rumpa nu!” Han drog med fingrarna över min bak och jag kände nu hur den sved. Jag hade nästan glömt vilken behandling den utsatts för men nu blev jag påmind!
 
Han gick iväg och hämtade något i en byrålåda, och jag passade snabbt på att vända mig om för få en skymt av skinkorna i takspegeln. De såg ut att ha en spräcklig, vacker rödrosa färg. Sen återvände han till min bak. Jag hade pluggen kvar men nu tog han tag i den och började vicka på den. Tryckte in den, drog den utåt och retade mitt hål. All min kåthet kom tillbaka med full kraft. När han lekt med pluggen en stund drog han helt enkelt ut den och lade den på sängen. Det kändes tomt och jag saknade den i samma stund.

Han sträckte fram armen och visade vad han höll i. Jag drog efter andan. ”Den är för stor, Master!!” Det var en plugg i ett svart gummiliknande material. Den var nog dubbelt så lång som min tidigare plugg och rejält mycket grövre i omkrets. 

”Den är precis lagom stor”, var hans självklara svar. Han började dra med pluggen mellan mina ben. Tryckte den mot klitoris, drog den mellan mina blygdläppar. Jag lät honom veta hur skönt det var, med mina ljud och mina rörelser. Han drog fram kudden jag legat på tidigare och lade in den under mig. ”Ligg ner. Rumpan ska puta upp.”

Jag gjorde som han sa, ryckte till när mina ömma bröstvårtor trycktes mot sängen. Nu låg jag som jag gjort innan, vilket gav honom fri tillgång till båda mina hål. Det var utlämnande att ligga så här, men det i sig gjorde mig upphetsad. Jag var ju hans! Att använda som han ville! Det var en härlig, rå och het tanke.
 
Han lekte med pluggen mellan mina blygdläppar och tryckte så in den i fittan. Därefter drog han den uppåt tills den tryckte mot min analöppning. Det var vått och halkigt. Något extra glidmedel var inte nödvändigt. Han stack in en hand mellan mina ben och smekte området runt klitoris samtidigt som han tryckte på pluggen. Det spände ordentligt och jag sände en tacksam tanke till min andra plugg, som ändå hade sett till att jag var uttänjd inför det här intrånget.

Han fortsatte att pressa samtidigt som han smekte mig mer intensivt. Jag gav ifrån mig ett långt utdraget stön och plötsligt hade den bredaste delen passerat och pluggen gled på plats. Det brände och bultade och jag var så kåt att det kändes som om det rann från mig.

”Duktigt”, mumlade han bakom mig. ”Se så fint den kom på plats, så fint den passar hennes röv...” Det var oklart om han pratade med mig eller med sig själv men han var i alla fall nöjd! ”Nu ska hon ligga på rygg!”

Det var i alla fall en uppmaning till mig och jag vände mig försiktigt i sängen. Min kropp kändes knappt som min. Brösten var ömma och bultade, skinkorna sved och jag var helt uppfylld av den stora pluggen. 

Han sköt in kudden under min bak så att mitt underliv låg upphöjt. ”Titta!” Uppmanade han mig och jag tittade upp. Synen i spegeln var chockerande och magisk på en och samma gång. Jag såg riktigt sexig ut där jag låg. Jag putade lite extra med brösten vilket föranledde honom att ta tag i kedjan igen och dra några gånger. Jag kved tyst och blundade.

”Nej! Inte blunda, hon ska titta på sig själv i spegeln!” Jag öppnade ögonen igen och tittade. Han rörde sig neråt i sängen tills han befann sig mellan mina ben. Han återupptog smekandet av området runt min klitoris, oväntat mjukt och försiktigt. Det var som att han visste att jag behövde en omstart i ett lugnare tempo. Han lät två fingrar från andra handen glida in i min fitta. Den stora pluggen gjorde att det kändes väldigt trångt. Två fingrar räckte för att jag skulle känna mig uppfylld. Han rörde fingrarna in och ut, samtidigt som han nu lät andra handens fingrar svepa över min klitta.

Det började pirra. Jag kunde inte avgöra varifrån, det var som att det fanns känsliga punkter överallt på min kropp. I anus. I fittan, på bröstvårtorna. Jag såg i spegeln hur fokuserad han var. Att min kropp rörde sig i takt med hans rörelser fastän jag trodde att jag låg stilla! Han mumlade– återigen oklart om han talade till mig eller för sig själv.

”Idag har hon varit så duktig. Hon har tagit emot hela Masters kuk i halsen. Hon har gjort det väldigt skönt för sin Master och för det har hon belönats med en stor och fin plugg. Nu ska hon komma för sin Master. Exakt när Master säger till ska hon komma. Inte före och inte efter.”

Jag lyssnade som i trance. Kände mig hypnotiserad av hans ord. Det kändes som om jag lämnat min kropp och det jag såg i spegeln var någon annan. Han satte tummen mot basen på pluggen och stötte på den och jag kände hur det började byggas upp en knut i nedre delen av ryggen. Det var en domnande känsla av njutning som växte och spred sig ut i mina lemmar. Det sköna strålade inte ut från klitoris, som det brukade när jag själv onanerade. Det kom från andra punkter i kroppen och drog ihop sig mot mitten. Jag kände att jag var nära och mina korta stönanden började övergå i mer utdragna ljud. Jag väntade på honom. På hans signal, hans ord, hans medgivande. Master bestämmer när hon får komma.

Orden upprepades i min hjärna om och om igen tills jag plötsligt hörde hans ord: ”Kom nu!” Och jag tror att ett vrål lämnade min strupe!  Kraftfulla kramper skakade min kropp och när han ryckte bort bröstklämmorna och blodet rusade dit var det som att allt startade om på nytt. Jag hörde som på avstånd någon viska: ”Master, Master, Master, Master...” och förstod att det var jag själv. Sängen sviktade när han lade sig ner bredvid mig. Jag kröp upp mot honom, vilade mitt huvud på hans arm.

Hans lediga hand placerades mot min strupe, först lite löst, sedan tryckte han till så att jag fick svårt att andas.
"Vems är hon?"
"Masters!"
Han kysste min panna och log sitt sneda leende. ”Just det! Masters slyna är helt perfekt! I kväll har hon varit mycket duktig!”
================================
Säsongsavslutning nästa söndag! ❤️

Tillagd 6 jun 2021   Noveller   #Man #Kvinna som bottom #Kvinna #BDSM #Disciplin #Psykisk dominans #Naken vs. påklädd #Smärta #Smisk #Fysisk dominans

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 29360  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024