Logga inBli medlem
Stellas story

Del 8: Olivias plan

Den här följetongen är ett samarbete mellan Stråla och Nata713. Vi skriver ungefär hälften var.

Kapitel 8 – Olivias plan


OLIVIA

Det var oklart vad jag vaknat av men när jag snabbt kollade på telefonen så visade den 04.10 på morgonen.

Jag vände mig om. Bredvid mig låg min unge älskare och sov djupt. Vi var båda nakna – värmeböljan höll i sig trots att det nu var en bit in augusti – och det tomma påslakanet hade tillskrynklat blivit liggande mellan oss.

Rummet var mörklagt och jag kunde bara vagt urskilja hans vackra kropp. Att han hade så där extra mörk hudfärg gjorde inte saken lättare, men nu när mina ögon anpassat sig lite i mörkret såg jag hans bringa sakta höjas och sänkas.

Vi hade träffats ett år tidigare. Han jobbade som dörrvakt på diverse nattklubbar runt om i Stockholm och vi hade bytt några ord vid ett par olika tillfällen. Han var lätt att känna igen, lång, muskulös och mörkhyad. Vid ett tillfälle hade jag varit en av eftersläntrarna från en klubb tidigt på morgonkvisten. Vi hade börjat prata och blivit mer personliga. Jag fick veta att han kom från Kenya och pluggade på KTH. Jag hade bjudit hem honom på en sängfösare och sen blev det inte mycket sova av den morgonen.

Det var samma morgon som jag hade insett att storleken absolut har betydelse!

Han hade sagt att han var 28 år, men jag hade anat att det inte stämde. Så en gång någon månad senare hade jag gått upp mitt i natten när han sov och letat upp id-kortet i hans plånbok. Jag fnissade till när jag räknade ut att han bara var nyss fyllda 22! Olivia, han har inte ens passerat sin peak, tänkte jag!

I går hade jag känt ett sug efter lite kärlek och överst på önskelistan stod Mbguete, som han hette, men jag kallade alltid honom för M.B. och han verkade inte ha något emot det.

”I need a refill :)” skrev jag till honom på Kik. Vi kommunicerade alltid på engelska, hans svenska var inte direkt dålig, men han var mer bekväm på engelska.
Efter två minuter kom svaret: ”Anytime, miss Olive.” Han kallade mig så, vilket jag tyckte var lite sött.
”One hour, my place?” svarade jag. Vi sågs alltid hos mig, jag var inte ens säker på om han hade ett eget ställe men jag förmodade att han hade ett studentrum någonstans.

Som vanligt när vi träffades lät han mig styra vår kärleksakt i början. Jag tog för mig av hans hungriga, ståtliga kropp, hetsade honom gång på gång tills han var nära att komma. Han var duktig på att signalera när jag skulle sakta ner eller tillfälligt stanna upp, för att strax därefter släppa mig fri att utmana honom om vem som först skulle kapitulera inför den andra. Vi ville båda dra ut på njutningen, men han visste att i det här skedet var det jag som hade övertaget och kontrollerade honom.

När jag fick se hans kuk för första gången den där morgonen för ett år sedan hade jag stirrat på den som om den var något utomjordiskt. Min första tanke var att ”det här går aldrig”. Han var förstås mer van vid hur hans sängkamrater reagerade och han hade bara gett mig sitt breda leende och skrattat över min reaktion.

”It’s OK, it’s OK”, hade han sagt med sin gulliga engelsk-afrikanska brytning och fortsatt flina. ”You will see. It will work, I promise!”
Jag hade greppat den med ena handen, men jag var inte ens i närheten av nå hela vägen runt med en hand, och då är ändå inte mina händer särskilt små. Jag hade provrunkat lite långsamt, bara för att övertyga mig själv om att den var på riktigt. Det var den definitivt. Jag kände att den var varm och pulserade, och den hade en så vacker svartglänsande färg. Och i kontrast såg min hand så fruktansvärt blek ut.

Jag bestämde mig för att testa hans påstående först genom att ta honom i munnen. När jag är hos tandläkaren gapar jag alltid instinktiv för mycket till en början innan jag blir instruerad bara gapa hälften så stort, med slappa kinder. Jag insåg snabbt att i den här situationen var tandläkarråden totalt värdelösa! Åtminstone om jag skulle kunna ta honom längre in än till ollonet. Så jag gapade stort och omslöt ollonet med båda läpparna. Sen pressade jag huvudet ner längs skaftet kanske en dryg centimeter till och där tog det stopp!

Jag tänkte i alla fall ge det ett försök, det kanske hände något underverk nere i svalget när man passerat en viss outforskad punkt? Så jag pressade kuken längre in i svalget men när jag nådde den trånga passagen kom jag inte längre. M.B. förstod tydligen mitt predikament för han placerade en stark hand baktill på mitt huvud och gav det en kvick, hård stöt så att kuken åkte in en bit till. Men nu kunde jag inte andas längre, så jag var tvungen att hostande, frustande och flämtande dra mig ur.

M.B. log bländande mot mig. ”Anyway, most girls don’t make it as deep as you!”

Jag började gapskratta. Snacka om att jag hade gått på hans försäkring om att det skulle fungera. Vi skrattar båda åt detta än i dag. Det räcker med att jag säger: ”It will work, I promise!” givetvis med hans brytning, så kan ingen av oss hålla oss för skratt.

Så efter det hade jag främst låtit honom ta mig i de två andra hålen, och med lite förberedelser och hjälpmedel lyckades han otroligt nog tränga sig in i mig även där bak. Och för min del spelar det mindre roll att han inte lyckas trycka in hela kuken, det är grovleken som tillför den extra dimensionen i min njutning.

Nu när jag låg där och tänkte tillbaka på gårdagskvällen tillsammans med M.B. och hur han hade fått mig komma flera gånger hade min högerhand omedvetet sökt sig ner till min klitta. Pekfingret vidrörde fjäderlätt min känsligaste punkt med små, små roterande rörelser. Fingret var egentligen kvar på samma ställe hela tiden, men genom att flytta trycket i en cirkelrörelse rörde sig klitoris i stället för fingret.

Jag såg på M.B., men han sov fortfarande. Jag andades lite häftigare allteftersom som jag ökade trycket och hastigheten. Efter fem minuter var jag ordentligt kåt och klittan hård. Jag stoppade in långfingret i mig och blötte klittan, samtidigt som jag fortsatte att rotera med pekfingret, nu med ännu lite hårdare tryck.

Jag ansträngde mig verkligen att flämta så tyst som jag kunde, så att M.B. inte skulle vakna, och ett tag trodde jag att det skulle lyckas. Men nästa gång jag såg på honom, var hans båda ögon uppspärrade och riktade mot mig. Ögonvitorna lyste i mörkret. Jag stirrade tillbaka på honom utan att säga något och han gjorde inte heller någon ansats att prata eller röra sig. Vi låg på det viset och såg på varandra i flera minuter medan jag fortsatte rotera med fingret och nu började jag stöna lite återhållsamt och jag lade märke till att hans kuk återigen hade börjat bli hård.

Jag kände hans hand ta tag i min vänsterhand som han drog mot sin kuk. Jag fattade tag runt den så gott det gick och drog förhuden långsamt upp och ned. När handen fastnade precis under ollonets kant en sekund eller två på väg upp och sedan gled upp över det, ryckte han till av njutning och jag kände hur han hårdnade mer och mer för varje långsamma runk.

Tidigare hade vi alltid älskat så intensivt och fysiskt som det bara gick. Men nu befann vi oss båda i ett nytt mode, lågintensivt med små, små långsamma rörelser och ständig ögonkontakt. Det gav en helt annan kåthet och psykisk närhet och det var nytt för oss.

Till slut gick det inte längre. M.B.s starka händer lyfte upp mig så att jag gränslade honom. När jag sjönk ned på kuken var jag nära att komma direkt, men jag lyckades hålla mig genom att återigen sänka tempot och rida honom så långsamt som jag bara kunde och han juckade emot lika långsamt. Det kändes nästan som om tiden stod stilla eller det kanske var vi som tänjde så mycket på kärleksakten att vi tappade tidsuppfattningen?

Jag fortsatte rida honom oändligt långsamt. Trots att det gick så sakta blev både hans och min andhämtning allt häftigare, och när han signalerade att han snart skulle komma ökade jag takten och red honom i ett allt hetsigare tempo. När han sprutade in sin varma säd i mig kändes det som en skön belöning för det vi hade byggt upp tillsammans, och strax efteråt kom jag också i en utdragen men intensiv orgasm. Jag föll ihop över honom, förundrad över denna nya känsla av närhet och ömhet som vi uppnått tillsammans.

==========================================

Efter en brunch med M.B. fick jag bråttom att få i väg honom. Det var nämligen i dag som jag skulle sätta min plan till verket för att om möjligt få en glimt av Stellas hemlighetsfulle mister X.

Det kanske inte var världens mest genomtänkta plan. Från mitt jobb på reklambyrån var jag van vid att vara mer av en ständig idéspruta och inte den som lägger upp storslagna, perfekt strukturerade planer som tar höjd för alla möjliga saker som kan gå fel längre fram. Men om det händer är jag i så fall hyfsad på att improvisera i stället och på så sätt återigen styra in händelseförloppet i den riktning som jag vill. Men nu hade jag som sagt en plan. Sort of.

Ju mer Stella hade berättat om sin hemlighetsfulla mister X, desto mer intresserad hade jag blivit av hela ”affären”. Det stod klart för mig att Stella behövde hjälp. En knuff i rätt riktning kunde aldrig skada, enligt mitt sätt att se på saken. Hon var ju uppenbarligen djupt tagen av hela mannens persona, och på grund av det hade hon blivit mer eller mindre pacificerad i alla andra avseenden. Hon gjorde som han sa och inte så mycket mer

Stella och jag hade ända sedan vi träffades i första ring kommit otroligt bra överens. Vi var lika långa – ok, enligt passet var hon en centimeter längre än jag – men hon hade säkert stått på tå när hon mättes. Annars var vi rätt olika till sättet, men trots det passade vi varandra som handen i handsken. Vi var verkligen ”bästisar” i ordets rätta bemärkelse och nu hade vi känt varandra i nästan halva livet. Det kanske skulle komma en tid när vi inte var så viktiga för varandra, men den stunden var inte kommen än, det hade jag bestämt!

Nu när vi pratade kunde Stella inte prata om annat än honom och jag lyssnade tålmodigt. Det spelade ingen roll hur mycket jag blev serverad Stellas beskrivningar av hur snygg och spännande han var. Det gick ändå inte för mig att ta in hur han så enkelt hade lyckats ”förtrolla” henne. Och eftersom någon dubbeldejt inte verkade vara aktuell i närtid, måste jag få en chans att se och uppleva det med egna ögon. Kanske bara på håll – i smyg. Om det skulle bli något mer interagerande från min sida fick bli en del av ”improvisationen” om det kom så långt. Att få veta vad han hette och var han bodde var sekundärt, men ändå intressant för mig, eftersom det tydligen var så hemligt.

Men en sak var jag säker på: Jag kunde inte berätta om vad jag tänkte göra för någon, allra minst för Stella. Hon skulle komma på hundra anledningar att stoppa mig, och kanske ännu värre, bli seriöst arg på mig. Ibland var det bättre att inget veta. Jag värderade vår vänskap så otroligt högt, men min oro för Stella och vart hon var på väg, tog överhanden. På vissa sätt var hon faktiskt rätt naiv.

Även om min plan inte var fulländad, hade jag varit tvungen att förbereda mig grundligt på flera olika sätt under några dagar. Jag inhandlade nya kläder i en helt annan stil än min vanliga. Min klädsmak är vanligtvis lite mer färgstark än de flesta andras. Blandningen av olika färger gör mig till den jag är. För att planen skulle fungera var jag tvungen att hitta något som var totalt annorlunda och jag bestämde mig för svart! Ingen hade sett mig i sådana kläder förut! Eftersom det var augusti och varmt valde jag ändå sommartunna kläder, det viktigaste var att de var svarta och att jag inte skulle bli igenkänd.

Först funderade jag på att skaffa en svart peruk, men till slut valde jag i stället att färga mitt mellanblonda hår kolsvart och jag kammade en frisyr där håret hängde rakt ner och dolde stora delar av ansiktet.

Även när det kom till sminkningen skalade jag bort mina naturliga nyanser och anlade en blekare kopia av mig själv. Längre lösögonfransar och massor med mörk ögonskugga ingick också i min förvandling. När jag inspekterade mig själv i spegeln kände inte ens jag igen mig själv. Jag såg grym ut. Bokstavligen. Solglasögon, ett par halskedjor, några pråliga ringar, mörkrött läppstift och svarta nätstrumpor fulländade mitt nya jag. Det fick bära eller brista.

Jag hade valt en dag när jag visste att Stella hade en dejt med honom. Och den här gången hade hon – och därmed också jag – fått veta i förväg vart de skulle gå. Därför kändes det smartast att komma dit före dem, då försvann jag mer i mängden och väckte mindre uppmärksamhet än om jag anlände när de redan satt där.

Så jag kom till restaurangen gott och väl en timme innan de båda skulle dyka upp, och förskansade mig långt in mot väggen på uteserveringen. Eftersom jag tagit bilen var jag tvungen att dricka min enda öl hemskt långsamt.

Via spårningsappen i mobilen kunde jag se när Stella åkte hemifrån och påbörjade sin snirklande färd mot mig. Under tiden kollade jag in folk, tjuvlyssnade på några ointressanta samtal, kollade Instagram och försökte se allmänt upptagen ut. Jag satt med utsikt mot gatan, vilket borde ge mig fördelen att jag skulle få syn på dem först. När jag såg i appen att de närmade sig satte jag på mig solglasögonen.

Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, med tanke på Stellas beskrivning av honom. Hon hade sagt att han liknade en Hollywoodstjärna och direkt när jag fick syn på honom förstod jag vem hon hade syftat på. Han var klädd i en mörkblå kostym, kanske en lite för konservativ klädsmak i mitt tycke, men hans skitsnygga face och att han uppenbarligen hade stil kompenserade för mycket. Han utstrålade ett världsvant intryck och rörde sig smidigt mellan borden. Stella såg både stolt och osäker ut på samma gång, som om hon inte visste vilken känsla hon skulle lita mest på. Stoltheten kom uppenbarligen av att ha kvällens snyggaste kavaljer vid sin sida, medan hennes osäkerhet kanske kom sig av att hon inte visste hur länge det skulle vara. Jag visste från alla våra samtal att hon var osäker på var hon hade honom, han kanske bara var till låns?

De ägnade förstås inte mig en enda blick när de kom in, trots att jag satt bara två bord bort från dem. Stella satte sig med ryggen mot mig, vilket var perfekt för det gjorde det möjligt för mig att mer ingående betrakta mister X snett ovanför Stellas axel, samtidigt som jag slapp att riskera bli igenkänd av henne. Jag tog upp min telefon och låtsades fingra lite på den, men i själva verket zoomade jag med kameran och knäppte av en snabb serie bilder på honom. Got ya, tänkte jag nöjt och lade ner mobilen i handväskan.

Det var intressant för mig att se hur de agerade ihop. Han var uppenbarligen den som var mest aktiv, han pratade mest och skötte all kontakt med servitrisen. Jag kunde inte höra vad de sa, det var alltför stimmigt, men deras kroppsspråk avslöjade en del, om man visste något om dem i förväg. När de hade anlänt hade han hållit en beskyddande arm om hennes axel, och hennes motsatta hand hade sökt sig upp mot hans fingerspetsar på hennes axel, som om hon ville försäkra sig om att hans hand blev kvar där den var. Nu när de satt mitt emot varandra, såg jag hur hennes hand diskret smekte ovansidan av hans lår under bordet och därefter vidare mot skrevet, och han låtsades som ingenting. Jag fick för mig att han hade sagt åt henne att göra så, men jag kanske hade fel. Jag såg hastigt bort, det här var något som jag inte behövde se. Tydligen var jag inte en så pass hårdhudad spion som jag hade trott!

Efter ett tag insåg jag att det inte fanns så mycket mer för mig att göra här på restaurangen, så när de hade fått sin mat och var upptagna med att äta passade jag på att resa mig och tog en onödig omväg runt några andra bord för att slippa passera alldeles intill dem på min väg ut.

Ute på gatan gick jag åt det håll som de hade kommit ifrån. Jag tog in på en tvärgata i jakt på hans röda italienska sportbil. Efter att ha irrat runt en stund på de intilliggande gatorna stod jag plötsligt bredvid en röd Pagani. Den här kunde inte ha varit billig, tänkte jag, och fotade kvickt av registreringsskylten i hopp om jag hade hittat rätt bil. Det fick bli en koll mot bilregistret i morgon. Jag började söka mig bort mot min egen lilla Peugot som stod några kvarter därifrån.

Jag satt i bilen en lång stund och väntade och gäspade. Kvällen och natten med M.B. hade tydligen tagit ut sin rätt. Nu gick min vaga plan ut på att ta reda på var han bodde och på så vis få veta vad han hette. Men så länge Stella var tillsammans med honom var det onödigt att följa efter dem inom synhåll. Det var säkrare att följa vart de åkte via appen.

Jag hade nästan somnat till ett par gånger när appen äntligen avslöjade att de var i rörelse igen. När de väl var på väg i bilen höll jag ett betryggande avstånd på flera kvarter. Efter tio minuters bilfärd tog de av in mot Hagaparken. De körde mot koppartälten och jag kunde inte låta bli att undra vad de skulle göra där. Allt var stängt och det var folktomt den här tiden på kvällen.

När de verkade ha stannat vågade jag mig lite närmare och parkerade min bil. Enligt telefonen befann de sig 300 meter bort. Jag gick ur bilen och gick lite närmare. I ett hörn av parkeringen, under några träd, stod Paganin, jag såg mig omkring i mörkret. Det fanns ingen annan utfart så vitt jag kunde se, alltså måste de komma ut samma väg som de kommit in.

Sportbilens innerbelysning var först tänd och jag kunde på avstånd se två vaga figurer röra sig därinne. Återigen kom jag på mig med att jag förmodligen var vittne till något som det inte var meningen att jag skulle se och när lampan släcktes i nästa sekund drog jag mig skamset bakåt.

Tillbaka i min bil parkerade jag så att jag hade utfarten från parkeringen i sikte. Återigen blev det en lång väntan och jag ifrågasatte allvarligt vad jag höll på med. Efter en halvtimme var jag nästan på väg att ge upp hela grejen när en taxi plötsligt parkerade precis intill utfarten. Strax därefter syntes den röda sportbilens strålkastare närma sig. Den stannade bakom taxin, både Stella och mister X steg ur. Han kysste henne och hjälpte henne sedan in i taxin. När taxin kört i väg följde han samma väg ut ur parken. Jag följde efter på så långt avstånd som jag vågade utan att tappa bort honom. Klockan var bara strax efter elva, så det var fortfarande relativt mycket trafik i sommarnatten.

Nu började han ta åt höger och därefter åt vänster flera gånger i rad. Det var en märklig väg han körde och jag började undra om han hade sett mig. Men samtidigt som jag återigen funderade på att helt dra mig ur den här leken, så parkerade han oväntat längs en gata i Vasastan. Det fanns inga lediga platser i sikte, så jag var tvungen att köra förbi och ta till vänster i nästa korsning. Där fulparkerade jag på handikappruta, kastade mig ur bilen med handväskan hängande på höger axel, och sprang tillbaka till gathörnet.

Där fick jag syn på mister X som snabbt kom gående på motsatta sidan av gatan och han tog av åt höger. Jag korsade gatan och följde efter in på samma gata, nu var han cirka 50 meter framför mig.

När han tog vänster i nästa gathörn var jag strax där och kikade runt hörnet. Han syntes inte till någonstans! Det fanns inte så många ställen som han kunde vara på, jag hade inte hört någon portdörr slås igen. Gömde han sig bakom någon parkerad bil? På andra sidan gatan stod en container, kanske där nånstans?

Jag tog några försiktiga steg in på gatan, i bakhuvudet på mig ringde flera varningsklockor; det här var så fel som det bara kunde bli, som hämtat ur någon dålig film.

Jag stod helt stilla en lång stund och bara såg mig omkring. Det var så tyst i hela kvarteret att jag kunde höra mitt hjärta bulta hårt och snabbt. När jag hade bestämt mig för att vända tillbaka dök det plötsligt upp en person bakifrån som fattade ett hårt tag om min vänsterarm och sa:

”Varför får jag en bestämd känsla av att fröken följer efter mig?”
================================
Fortsättning nästa söndag! ❤️

Tillagd 16 maj 2021   Noveller   #Man #Kvinna som bottom #Kvinna #BDSM #Disciplin #Psykisk dominans #Naken vs. påklädd #Smärta #Smisk #Fysisk dominans

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 29151  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024