Logga inBli medlem
Ceremonin

Del 3: Låt ljuset lysa upp mörkret!


Du är fjättrad vid eken. Dina armar kramar om eken och är förbundna med varandra så att du ej kan röra dem i höjd eller sidled. Vid din midja så har ett rep förankrats om dig och om trädet. Slutligen så är dina ben likt dina händer förbundna med en länk mellan dina bojor. Du kan böja benen lite, benen skaver då mot barken på trädet. Du är fastgjord så att du skall stå still.

De utvalda piskornas svansar har smekt din hud från nacke över ryggen och stjärten ner till baksidan på dina lår innan de tar ett kort avsked från din kropp. Piskorna läggs att vila över din axel. Svansarna hänger ner på din rygg och handtagen ligger mot din hals under din haka. Jag lämnar dig så för att tända facklorna då skymningen kommer snabbt tidigt på våren.

Din kropp, mitt tempel är vackert i skymningen i skenet från facklorna. Tystnaden i gläntan och din ögonbindel gör att du har lätt att vara här och nu. Då du ej har några öronproppar så kommer det ända du hör vara skogens egna ljud och piskornas vinande innan de träffar dig. Precis den effekt jag söker. Jag vill att du skall vara fokuserad, förväntansfull och lagom skärrad inför vad som komma skall.

Kvällens första val är ett par florentine floggers. De börjar sakta spela mot din kropp från dina skuldror och ner på ryggen för att vända uppåt igen. De spelar en finstämd melodi mot din hud. En melodi som börjar sakta för att sluta i ett crescendo då jag hukar lite och låter svansarna spela mot din rumpa. Svansarna fortsätter ner på baksidan av dina lår. Några gånger får svansarna träffa sidan av dina lår för att topparna skall smeka framsidan på låren. Sedan går dansen vidare upp över stjärten och vidare upp till skuldrorna igen. Upp och ner några gånger innan din stjärt får en redig omgång av svansarna. Din hud börjar att bli lite blank av behandlingen. Du börjar att svettas lite. Din andhämtning är fortfarande lugn och fin. Du är lugn och avspänd men det är du inte länge till.

En läderpiska med lite längre och tyngre kardeler är nu på tur. En liten andningspaus för dig som får sitt slut då topparna på kardelerna svingas nerifrån och upp. De träffar din fitta vilket överaskar dig. Du ger ifrån dig ett litet skrik av smärta och överraskning. Precis då skriket ebbat ut börjar svansarna bearbeta din rumpa ganska hårt. De attackerar ömsom höger skinka ömsom vänster skinka. Nu läggs grunden för kvällen så svansarna får träffa dig hårdare och hårdare tills din andhämtning ökat och ljuden från din mun kommer tätare. Då jag fått dig dit jag vill så kommer en andhämtningspaus. Jag slutar ej slå men lugnar ner takten och hårdheten. Svansarna träffar nu också din rygg. Intensiteten minskar. Din andhämtning lugnar ner sig. Plötsligt ligger piskan på din axel. Du får aktiv vila då jag smeker dig och lyssnar på din andhämtning. Njuter av dig och scenariot med facklorna, mörkret, skogen och du. Det är ett förtrollande ögonblick.

Sakta låter jag piskan glida av din axel. Jag fattar tag i handtaget och för den över mitt huvud. Jag tar sats och låter piskan vina ett par gånger i tomma luften för att låta dig höra ljuden när svansarna färdas genom luften. Du hör men vet att dessa svansar som nu ljuder genom luften snart kommer att dansa på din kropp och uppbringa ljud såväl när de träffar din stjärt som ljud från din mun då du känner svansarna landa på din stjärt. Jag njuter till fullo. Återigen så träffar svansarna din vackra stjärt, intensiteten ökas undan för undan. Du svettas och andas kraftigare. Du uppmanas att slappna av och känna in då de tunga svansarna dansar över din stjärt. Återigen når intensiteten ett crescendo för att lugna ner sig en stund innan tempot ånyo ökas. Dina skinkor visar nu tecken på den bearbetning de utsatts för. Slutet på denna piskas bearbetning av din svettiga kropp blir lugn. Svansarna spelar över hela din kropp från axlar ner till vader i ett lugnt tempo. För att öka din puls så får du order att räkna ner från femton. De sista femton slagen blir hårda. Du vet detta på förhand. Du vet också att efter de femton rapp får du välförtjänt vila och ömhet. Ett lugn lägger sig, du slappnar av och tar in och tar emot smekningar över hela din kropp. Då jag för min hand mellan dina ben och smeker ljumskar, blygdläppar och området utanför blygdläpparna så ser jag att fuktigheten inte enbart är svett. När två fingrar glider in i dig så ökar din andhämtning igen. Då fingrarna stimulerar dig inifrån så börjar dina muskler dra ihop sig,du börjar stöna och kvida. Jag beordrar dig att inte komma ännu. Stimulerar dig lite men lyssnar på dig så att jag inte driver dig för långt. När ögonblicket är inne drar jag ut mina fingrarna ur din våta glatta och sköna fitta. Du får smaka på dina safter.

För den stora finalen väljs en tung flogger. Du är fortfarande påverkad av min behandling av din fitta. Då den tunga floggern träffar din stjärt lite underifrån så börjar du sakta jucka i takt med att piskans svansar träffar din stjärt. Du känner vibrationerna från slagen gå i vågor tills de når clitoris. Jag fattar tag i piskan med båda händerna för maximal effekt. Svansarna träffar din stjärt och känslan vidareplantar sig till ditt kön. Du kvider och stönar. Jag tillåter nu att du låter orgasmen komma. För att skicka dig till ”lilla döden” ökar jag intensiteten och låter svansarna träffa dig hårt. Lite mellanrum mellan då stötarna träffar dig. Snart är du där. Efter ytterligare en serie så övergår andhämtningen till glädjetjut. Du kommer och kommer och kommer. Piskan läggs på marken och jag håller om dig och med min hand över din fitta medans orgasmen flödar.

Då orgasmen upphört är vi båda trötta och belåtna. Du lossas snabbt från dina bojor, får en filt och något att dricka. Vi sitter kvar en stund i ljuset av facklorna.

Kvällen har bara börjat.

Fortsättning:

Del 1 (26 feb 2021)
Del 2: Till min tjänst. (24 feb 2021)
Del 3: Låt ljuset lysa upp mörkret! (26 feb 2021)

Tillagd 26 feb 2021   Noveller   #Kvinna som bottom #BDSM #Disciplin #Psykisk dominans #Breath control #Kyskhetslekar #Naken vs. påklädd

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 28370  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024