Logga inBli medlem
Nu är det dags att ses..

Del 4: Nya fantasier..

Vi ligger i sängen, du är helt slut, utmattad med en varm underbar känsla i hela kroppen efter alla orgasmer, du ligger på mage med huvudet vänt mot mig samtidigt som jag varsamt smeker dig över din rygg och ner över dina skinkor. Du tittar på mig och säger ”Du vet att du får göra vad du vill med mig? Jag är med på allt bara jag vet att du går igång på det!” Jag ler och ger dig en kyss och säger ”Nu vet jag det! Och jag älskar att du säger det för jag har haft lite tankar på en del saker men väntat med dom fantasierna!”. Jag tittar dig djupt in i ögonen och du ser hur en låga tänts och du tänker ”Vad har jag nu gett mig in på?”
Vi ligger kvar i sängen, pratar, myser och jag tar hand om dig och ser till så att du får den fina aftercaren som du är värd! Efter en stund somnar vi.

Du vaknar till och upptäcker att du sovit hela natten, jag är inte längre kvar i sängen och du undrar vart jag är. Du sätter dig upp och upptäcker att det ligger en lapp på min kudde, du öppnar lappen och läser vad jag skrivit.

”God morgon Sötnos!
Vad vacker du är när du sover, jag satt och tittade på dig och smekte ditt hår när jag vaknade. Du vaknade inte men du log i sömnen!
Jag var tvungen att kila iväg till jobbet men jag har ställt en väska som du ska ta med dig hem när du går!
Det enda du behöver veta är att jag kommer ihåg vad du sa till mig innan vi somnade igår!
Ha en härlig dag så ses vi hemma hos dig kl 18:00!”

Du viker ihop lappen och tänkte på vad du sa: Du vet att du får göra vad du vill med mig?... vad har jag nu gett mig inpå tänkte du med ett leende.

Du går upp och sätter dig och äter lite frukost och funderar på vad som kommer hända idag. Du tänker på det vi pratat om, om att du fantiserar om att inte låta din vilja betyda något, vara tvingad att göra saker utan att du får säga emot. ”hoppas han kommer ihåg dessa saker, jag vill verkligen ge mig hän” tänker du med ett lite oroligt leende på läpparna.

Du tar väskan när du går och låser dörren efter dig, men du låter det medvetet vara obäddat och din disk låter du stå i diskhon, lite olydig känner jag för att vara tänker du!

Dagen går och klockan blir 18:00, det ringer på dörren och du öppnar och tar emot mig. Jag kliver in och tittar dig hårt i ögonen. ”Vad var det där hemma idag?” Säger jag med en skarp ton. ”Vad menar du??” säger du. ”Sången, disken!! Har jag inte sagt att jag kommer bestraffa olydiga flickor som inte sköter sig hemma hos mig?” Du viker ner blicken utan att säga något och du känner ett fast grepp om ditt hår, jag drar in dig i vardagsrummet och jag trycker ner dig i soffan. ”Nu är du tyst och gör precis som jag säger” Du känner hur jag hårt sliter av dig dina byxor och trosor, du känner mina fingrar mellan dina ben och du är redan blöt och kåt. ”Bra säger jag när mina fingrar upptäcker din blöta skåra, precis så där ska den vara” Du hör hur jag tar av mig mina byxor och känner hur jag särar på dina ben, jag ställer mig på knä bakom dig så att jag kan trycka in kuken hårt och brutalt i dig, den glider in lätt och jag tar dig hårt bakifrån och du stönar till vid varje stöt, jag håller ett hårt tag om ditt hår samtidigt som jag med kraft kommer in i dig. Efter ett tag slutar jag och jag säger till dig att hämta väskan. Jag sätter mig i soffan och du börjar gå iväg för att hämta väskan. ”Stop!! Vad gör du? Kryp på alla fyra och hämta väskan, ta väskan i munnen och släpp inte min blick när du kryper tillbaka!”

Du går direkt ner på knä och kryper iväg, du tar väskan i munnen och vänder dig om. Du ser att jag nu står i mitten av rummet med bältet i handen och du kryper tillbaka mot mig med blicken fäst i min. ”Duktig flicka, sätt dig på knä framför mig!” säger jag och du gör som jag säger. Jag tar väskan och tar fram ett halsband som jag sätter tight runt din hals. Jag ställer mig framför dig och säger åt dig att gapa. ”Nu gör du som jag säger, ta hela min kuk i munnen, hela vägen till roten men håll munnen öppen hela tiden” du böjer dig fram och tar min hårda kuk i munnen och lutar dig fram mer så att den glider in, du hanterar dina reflexer och får in hela kuken, när den är helt inne känner du att jag tar tag i ditt huvud och jag börjar sakta deepthroughta dig, du har hela tiden munnen öppen och varje gång jag drar ut kuken så rinner det saliv och slem ner för dina bröst och mage och ner på golvet. Jag tar dig snabbare och snabbare och du känner hur jag fyller upp din mun och hals, du känner att det är lite läskigt men du älskar känslan som denna behandling ger dig. Jag slutar efter ett tag och drar ut kuken, böjer mig ner och ger dig en kyss. ”Duktig flicka” säger jag.

”Nu ska du spruta för mig så sära på benen ” du gör som jag säger och jag sätter mig på huk framför dig och för in två fingrar i din blöta skåra. Det är redan slemmigt och blött på golvet och efter en kort behandling så kommer du i din första sprutorgasm, du sprutar ner min hand, arm och golv.
Du öppnar ögonen och tittar på mig och ser att jag ler belåtet. ”Bra, nu ska vi lära den lilla flickan en läxa så att hon aldrig lämnar sängen och disken på det sätt hon gjorde i morse!” Ställ dig på alla fyra och puta med rumpan” säger jag, du gör som jag säger direkt. Jag tar upp bältet och ger dig sex stycken hårda rapp, tre på vardera skinkan, det blir fina röda märken och du skriker till vid varje rapp.

Du står på alla fyra med brännande skinkor och du ser mig ta fram väskan igen. Jag tar upp glidmedel och ett koppel, kopplet sätter jag i ditt halsband som jag nu vänt på. Jag säger åt dig att sära på dina skinkor och du lägger ner överkroppen och tar tag i dina varma skinkor och särar på dom så mycket du kan. Du känner hur jag häller glidmedel över ditt kryss och känner hur jag smeker dig och försiktigt för in först ett finger och sedan två, du slappnar av och låter mig vänja dig vid mig. Jag drar ut mina fingrar och ställer mig bakom dig, du känner hur jag drar min hårda kuk i din skåra, jag trycker in den i din blöta mus och sedan känner du hur jag drar upp den mot ditt kryss och jag pressar försiktigt in den i dig, du slappnar av och låter mig glida in. Jag tar dig sakta först men allt eftersom du blir mer mottaglig så ökar jag takten, jag håller ett hårt tag i kopplet och du känner hur halsbandet stramar runt din hals. Jag tar dig nu hårt och du känner att jag börjar närma mig och plötsligt känner du hur jag pumpar dig full av min varma sats, jag håller den kvar i dig och låter den tömmas helt, sedan drar jag ut min blöta spermadränkta kuk. ”Sätt dig på knä igen på samma ställe som sist!”

Du gör som jag säger. Jag går runt dig och säger ”Slicka rent min kuk, börja längst ner under pungen och jobba dig uppåt” Du låter din tunga leka mellan mitt kryss och min pung för att sedan fortsätta uppåt och du slickar i dig all sperma som nu runnit ner, du känner samtidigt hur det droppar ur dig ner på golvet. När du slickat mig ren så tar jag tag i kopplet och pekar på golvet…”Gör rent där med!” säger jag och pekar på pölen av ditt sprut, slem, saliv och min sperma som droppat ur dig när du satt på huk.

Jag sätter mig i fåtöljen framför dig med kopplet i handen och säger ”Sätt igång, och vik inte undan din blick när du gör rent!” Du står på knä och böjer dig ner samtidigt som du håller ögonkontakt med mig, du låter din tunga slicka upp våra safter och du ser att jag sitter med ett leende och tittar på. När du är klar så drar jag upp dig på knä igen.

Jag går iväg och du får sitta kvar en liten stund, när jag kommer tillbaka så har jag hämtat en bricka med kallt vatten, lite snacks och en handduk. Jag sätter ner brickan och tar handduken och torkar av ditt ansikte, sedan lägger vi oss i soffan och jag ger dig vatten och en öm kyss och säger till dig vilken otroligt härlig kvinna du är som ger mig denna gåva att få behandla dig på detta sätt!

Vi ligger sedan i soffan och pratar igenom denna session och jag ser till så att du känner dig omhändertagen och får all den ömhet som du förtjänar.

Tillagd 21 jan 2021   Noveller   #Kvinna som bottom #Disciplin #Orgasmkontroll #Strumpor/underkläder #Analism

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 28100  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024