Logga inBli medlem
Sommarstorm

Del 2: Kvällsfrost

Hon hade fått den i sin egen mugg med grädde på toppen och eftersom det inte var den vanliga muggen med lock borde hon sett sig för men tyvärr gick hon i sina egna tankar. Tills hon krockade med någon och hällde en stor del av sin choklad över sig själv.

- Fitta!
- Förlåt, förlåt, det var inte meningen.

Deras blickar möttes. Han fann sig först och gick iväg för att hämta servetter som han räckte henne.

- Tack. Alltså, det var inte till dig jag sa fitta, det var situationen.
- Förlåt, jag såg mig inte för.
- Inte jag heller så det var liksom ingens fel, bara så typiskt.
- Brände du dig?
- Nej, jag är bara kladdig. Spillde jag på dig också?
- Nej, jag tror inte det.

De synar varandra och konstaterar att han klarade sig och att hennes svarta skjorta inte kommer missfärgas i alla fall, men att den är genomblöt.

- Jag har en idé, kom.

Han lägger armen om hennes axlar och föser henne med in på
handikapptoaletten.

- Jag gillar hur du tänker, sex hjälper mot det mesta.
- Va? Jaha, nej, eh, det är inte det jag …

Orden till trots drar han av sig sin tröja och fortsätter med att knäppa upp knapparna i skjortan. Hon ställer ifrån sig koppen på handfatet, redo att kasta sig över honom.

- Ta av dig skjortan.

Förvirrad börjar hon knäppa upp knapparna i den blöta skjortan. Han tar av sig sin och drar av sig sin t-shirt som han räcker henne. Hon tar emot den men blir stående med blicken fäst på hans bara överkropp. De breda axlarna. Den släta bröstkorgen med små styva bröstvårtor. Håret på magen som försvinner ner under byxorna. Han anstränger sig för att inte titta på de sexiga brösten i den svarta b-h:n eller den gulliga runda magen. Istället drar han skjortan över axlarna och fokuserar maniskt på att knäppa knapparna igen.

- Jag tänkte att du kan låna min tröja.
- Tack.

Hon drar t-shirten över huvudet och hans doft fyller hennes näsa och molekylerna färdas hela vägen ner till nervtrådarna i hennes klitoris.

- Varför har du så mycket kläder på dig?
- Va?
- Alltså, inte för att jag har något emot att du inte skulle ha kläder alls, men jag menar, varför har du t-shirt på dig under skjortan?
- Jag är rädd för att vara den där föreläsaren som går med svettringar under armarna.
- Så därför tar du på dig så många lager som möjligt så att du verkligen riskerar att svettas just så mycket?
- Haha, ja.

Han räcker henne den långärmade tröjan.

- Så nu ger du typ bort din säkerhetsfilt till mig?
- Typ.
- Åh, jag vet inte om jag är rätt person att hantera ett sådant förtroende.
- Du får göra som du vill men dina bröst syns genom tyget i t-shirten.

Hon tittar ner och inser att det stämmer till viss del. Hennes b-h syns tydligt men där tyget smiter åt om hennes bröst ser man också huden ovanför avteckna sig. Det ser inte helt okej ut för ett plagg man bär på jobbet så hon drar den mörkröda tröjan över huvudet. Den är lite stor för henne, en sån tröja som man kan dra ärmarna över händerna och kura ihop sig i. Hon drar in doften från armhålan.

- Du luktar så jävla gott, jag kommer att vara kåt hela dagen.

Han rodnar. Innan han hinner protestera lägger hon händerna på hans axlar och kysser honom. Läpparna smakar på hans, bara lite grann. Sedan tackar hon och tar upp sin mugg och skjorta. De öppnar dörren och går ut.

- Jag slutar klockan fem. Om du kommer förbi då kan du få tillbaka dina kläder, då borde min skjorta ha torkat. Och tack.
- Okej. Ha en bra dag.

Hon går tillbaka och tänker att hon ska hålla sig till transparent och torr mat och dryck idag så att hon inte förstör hans tröja. Hon hade bara varit halvt seriös när hon sa det men lukten från hans tröja håller henne faktiskt kåt hela dagen. Kvart i fem ser hon honom sitta och vänta på en bänk nere vid entrén så hon går dit.

- Hej, du är tidig.
- Ja, men det är lugnt, jag väntar. Men du måste inte byta om nu, det är okej att jag får tillbaka kläderna imorgon. Och du behöver inte tvätta dem eller nåt sånt.
- Tack. Skjortan är fortfarande lite fuktig och den luktar skumt.

Hon går och hämtar sin jacka. När hon kommer tillbaka sitter han fortfarande kvar.

- Väntar du på någon eller, eh, jag menar, det har jag kanske inte med att göra.
- Jag väntar på dig, jag tänkte fråga om du vill ha sällskap.
- Gärna.

De går ut i mörkret. Det är stjärnklart så istället för att titta vart hon sätter fötterna har hon blicken i skyn. Marken som tidigare under dagen varit täckt av en våt hinna har frusit och hon halkar till och blir liggande på rygg. Hon känner att den här dagen bjudit på för många intryck, det går inte att processa fler. För ett ögonblick sluter hon ögonen och funderar på att bara stanna kvar här där hon ligger så att inget mer kan hända. Men han är över henne och låter orolig på riktigt.

- Hur gick det? Är du skadad? Säg något.

Ett skrattanfall letar sig upp från ingenstans och pågår i flera minuter medan tårarna rinner längs hennes kinder. Han sitter på knä bredvid henne och plötsligt lutar han sig fram och kysser henne, en riktig kyss, med tunga och allt. Så drar han sig undan. Hon gnyr missnöjt.

- Om du vill ha mer måste du resa dig.

Hon tar sig upp i stående position. Vid första steget halkar hon till men han fångar henne. Han tar hennes hand och de börjar gå.

- Jag har tänkt lite. Eller, ärligt talat har jag tänkt väldigt mycket. På dig, på det som hände, på vad jag vill.
- Okej. Vad kommer du fram till?
- Jag kommer inte fram till någonting förutom en massa frågor och om och men.
- Är det något av det jag kan hjälpa till med?
- Jag hoppas det. Jag gick bara runt i cirklar i mitt eget huvud men så kom jag på att du sa en gång att när du fastnade i tankespiraler försökte du tänka på vad jag skulle säga och så tog du dig ur.
- Mhm.
- Så jag försökte tänka ut vad du skulle säga.
- Spännande.. Vad skulle jag säga?
- Du skulle säga att jag bara lever en gång och därför ska välja det som ger mig mest glädje så länge alla är med på det och det inte skadar någon oskyldig.
- Det är vad jag brukar säga, ja.
- Och så skulle du himla med ögonen och säga att om jag undrar över saker som har med en annan människa att göra ska jag prata med den personen.
- Det låter ju som det mest rimliga att göra, ja.
- Så en sak som jag kommer tillbaka till är, varför jag? Vad är det du ser hos mig? Jag vet att vi pratade om det i somras och det här är verkligen inte ett försök från min sida att få höra dig säga saker som, alltså att ge mig komplimanger. Men jag antar att jag har en oro för att du ser mig som något annat än det jag är eller att du vill ha något annat än jag tänker mig.
- Så, som i alla andra relationer vill du veta vad du kan förvänta dig av mig och du vill vara säker på att jag inte förväntar mig orimliga saker av dig?
- Ja, ungefär så.
- Okej. Så här är det. Jag hade trasslat in mig så mycket att jag inte trodde att jag skulle kunna ta mig ut. Så, plötsligt en dag för några år sedan så var det som att jag plötsligt såg hela bilden. Jag såg vart alla bitar hörde ihop och det var som att något liksom lossnade. Alla svar var så självklara. När det finns saker i livet som får mig att må dåligt, då kommer jag må dåligt så länge jag gör dem. Så jag minimerade dem till de som jag verkligen måste göra och resten hittade jag andra lösningar för. Jag började prioritera saker jag vill göra framför saker jag trodde att jag behövde göra. I början var det nästan som ett experiment, hur mycket kan jag sluta att göra utan att det får alltför stor negativ inverkan på mitt liv? Det visade sig att det mesta går att göra på latare sätt eller delegera om man bara har en bra struktur och planering i grunden. Sen började jag se orsaker till att jag tappade bort mig. Kommentarer och krav som fått mig att tro att jag behövde ändra på mig, att det var ett tvång eller i alla fall något eftersträvansvärt att passa in eller vara normal. Att det var viktigt hur andra människor uppfattar en, att man inte är pinsam eller för mycket. Jag vet att det kan låta som att jag fortfarande är lika trasig och förvirrad som första gången vi träffades men det är verkligen helt tvärtom. Alltså, jag är fortfarande helt galen, det har inte ändrats, men skillnaden är att nu har jag kontrollen över det. Det är inte mörkret som styr mig, det är jag som kontrollerar kaoset. jag väljer vilka fällor jag vill falla i och vilka jag ska undvika. Jag skriver manus till och regisserar min egen katastrof. Det här blev en lång historia om mig, fast jag skulle förklara vad jag ser hos dig, men det är viktigt för mig att du förstår min utgångspunkt.
- Det där besvarar faktiskt en hel del av mina funderingar.
- Så bra? Hoppas jag. Så då är det var du kommer in i bilden. När jag såg dig i somras tändes en lust i mig som jag inte känt på länge. Ett begär nästan, som jag inte vet om jag någonsin känt. Jag har alltid tänkt att det bara är ett uttryck men det var verkligen som att allt jag ville var att slita av dig kläderna, ha dig i mig. Du är något med dig som gör mig så otroligt kåt. Jag vet inte om jag kan förklara, jag tror inte att jag kan sätta fingret på exakt vad det är. Du fascinerar mig, det jag vet om dig, jag får inte bitarna att passa ihop och jag antar att jag är nyfiken på vem du egentligen är. Det är något med din röst, när du pratar så lyssnar man. Din röst är väldigt behaglig och övertygande. Alltså, du har en sån där röst som skulle kunna läsa en telefonkatalog och man skulle lyssna. Just det, en telefonkatalog är alltså något som fanns förr i ti….
- För helvete, Mella, jag vet vad en telefonkatalog är.
- Å, så bra. I alla fall, du har liksom en utstrålning, eller kanske något i din blick, som gör att man vill göra som du säger. Man vill liksom att du ska bli nöjd och man vill vara den som gör dig nöjd. Du vet det där uttrycket att man smälter som smör när någon rör vid en? Du har liksom den effekten på folk fast det räcker med ett ord eller en blick för att man ska vilja sätta sig på knä och invänta instruktioner. Jag vill bara få se dig njuta. Men vad det är som gör det, vad exakt det är du har, det har jag ingen aning om. Men det är samma sak som James Spader i Secretary eller Tommy Shelby i Peaky blinders. Inte för att du är lik de karaktärerna på något annat sätt. Du är mer som Reed i Criminal minds så insnöad i det du håller på med att du glömmer att vi andra inte befinner oss på samma kunskapsnivå. Dag tror att det är en av mina kinks, jag tänder på människor som kan saker om sånt jag vill veta. Det är förmodligen något inbyggt biologiskt. Du kan så mycket om det jag undrar över och med den rösten, jag vill bara sitta och höra dig prata om saker, vilket kanske inte märks eftersom jag själv pratar typ hela tiden. Men du har ett sätt att berätta, det märks att du är passionerad och tycker om att lära ut saker och du är väldigt rolig, fast på det lite torra sättet men ändå liksom med glimten i ögat. Jag vet inte, det är en kaotisk bild av vad som attraherar mig. Och här bor du. Har du blivit något klokare av allt mitt pladder eller är det värre än innan?
- Jag har blivit lite klokare och mitt ego har vuxit rejält även om jag har en känsla av att andra delar av hjärnan kommer krympa det till en mer hanterbar nivå så snart jag blir själv med mina tankar. Vill du komma in och dricka varm choklad?
- Ja tack.

Hon sitter vid hans köksbord och ser på när han mikrar mjölk, rör i kakao, vaniljsocker och hackad choklad och toppar med grädde och marshmallows.

- Wow, det här är verkligen riktig choklad.

Han ler.

- Mitt liv hade varit så mycket enklare om vi aldrig träffats. Förmodligen tråkigare, men enklare. Men jag har en känsla av att nu när du tagit dig in kommer jag aldrig kunna stänga dig ute helt och hållet, även om jag borde. Men du har också något, som jag inte kan förklara. Jag tycker om att se mig själv med dina ögon. Och att smiska dig, det öppnade en helt ny dimension av fantasier och lust. Det har jag förmodligen vetat hela tiden men inte riktigt velat erkänna och Gud, jag hoppas verkligen att jag inte kommer ångra det här, men jag vill inte att du ska försvinna ur mitt liv. Och jag vill inte låta bli att ha sex med dig.
- Såklart inte. Om jag plötsligt får lust att ligga med dig av en för mig oförklarlig anledning är väl den enda rimliga förklaringen att du omedvetet måste ha överfört dina känslor, lustar och förväntningar till mig så att jag ska förstå dig bättre? Eller fungerar det bara åt andra hållet?
- Haha, det där kan vi prata om en annan dag. Men om vi ska göra det här, vad det än är, måste vi göra det på ett sätt jag är bekväm med. Du har makten. Om du bestämmer dig för att lämna över den till mig så är det jag som bestämmer. När vi ses, bestämmer jag reglerna, straffen om du bryter dem, och det är ett envälde där inget kan överklagas. Tills du säger stopp. Stopp är stopp och det är slutet på det sista kapitlet. Jag menar inte stopp som i att du använder ditt stoppord utan stopp för det vi gör på det sättet vi gör det. Jag säger inte det här för att tvinga in dig i något eller för att vara svår, men jag måste kunna möta min blick i spegeln utan att skämmas. Det här är inte okej av så många anledningar, vare sig vi håller med om det eller inte. Om jag ska bortse från det måste jag få göra det på mitt sätt.
- Okej.
- Okej?
- Du bestämmer. Tills jag säger stopp. Eller tills du säger stopp.

Han lägger sin hand på hennes arm. Hon rycker till och gnyr.

- Förlåt? Gjorde jag dig illa? Vad hände?
- Nej, inget. Minns du vad jag sa när jag fick låna din tröja?
- Att du skulle vara kåt hela dagen?
- Ja. Och det har jag varit. Så jag är liksom lite övertänd nu.

Hans hand rör sig upp längs hennes arm och hennes kropp darrar under hans beröring. Hon flämtar, gnyr och drar efter andan. När hans fingrar rör sig över den bara huden på hennes hals stönar hon och rycker till som om hon blivit kittlad.

- Är det här för att du är kåt?

Hon kan inte svara utan nickar bara. Han reser sig och lägger händerna på hennes axlar. Hon darrar som ett asplöv, hela kroppen skakar och hon gör ljud som är en blandning av njutning och frustration. Han drar av henne tröjan och låter händerna glida över hennes kropp, fascinerad över hur den reagerar. När hans händer knådar hennes bröst lutar hon huvudet bakåt mot hans mage och stönar med slutna ögon och öppen mun. Hennes kroppsspråk är inte helt olikt en katts.

- Kommer du komma om jag fortsätter att bara röra vid din hud?
- Nja, du kan nog hålla mig på gränsen väldigt länge men jag vet inte om jag kan komma över den av det. Jag har aldrig lyckats själv i alla fall.
- Jag menar, bara från det här jag gör just nu.
- Jag med.
- Seriöst?

Hans händer rör sig ner över hennes mage och hon kan bara nicka till svar.

- Så om jag inte bjudit in dig?
- Då, ah, då skulle jag, mmm, typ hållit din ah, tröja gisslan tills, mm, åh, du, knullat mig.

Han lägger hennes hår över axeln och kysser hennes hals.

- Vad får dig att tro att jag tänker knulla dig?

Frustrationen i ljudet hon utstöter hade fått den mest övertygade avhållsamma att vekna. Hans kuk är hårdare än han kan minnas att den någonsin varit, det börjar bli obekvämt. Men han älskar känslan av makt, tanken på att ha hennes njutning i sina händer. Han måste dra ut på det längre.

- Så om du inte blir knullad, hur länge håller det här i sig?
- Dagar.
- Är du seriös?
- Mm.
- Res dig.

Hon gör som hon blir tillsagd, på skakiga ben. Långsamt klär han av henne plagg efter plagg medan hon fortsätter att darra och gny. Han stoppar tummen i hennes mun och hon suger och slickar så ivrigt och girigt att även han drar efter andan.

- Du verkar lite skakig. Sätt dig på bordet.

Hon gör som hon blir tillsagd. Han låter fingrarna glida in i henne. Han trodde inte att någons fitta kunde vara så våt att den faktiskt droppade, att det bara var något man sa, men när de två fingrarna inuti henne kommit så långt in han kan få dem och han börjar röra dem i henne känner han hennes safter rinna över handryggen. Hon gör en ansats att lägga sig men han hindrar henne.

- Du sitter så där tills jag ger dig tillåtelse att göra något annat.

Han anar en hint av missnöje i hennes stönande men när han rör sin hand snabbare glömmer hon allt annat än hur den känns. Varje gång hon börjar stöta sig mot hans hand smackar han missnöjt med tungan. lägger handen på hennes lår och drar ur fingrarna. Smeker hennes klitoris en stund innan han går tillbaka till att knulla hennes fitta med dem. När hon börjar be honom att knulla henne tar han hennes hand.

- Kom, vi går till sängen.

På darriga ben följer hon honom. Han lägger henne på sängen med benen på golvet och särar hennes ben brett innan han sätter sig mellan dem. Med två fingrar inuti hennes fitta slickar och suger han hennes klitoris. Hon skriker högt. Hennes fitta kramar om hans fingrar. Han är säker på att han aldrig sett någon njuta så och han kan snart inte hålla sig från att knulla henne, men han vill se henne så här en liten stund till. Han sätter sig bekvämare på knä och låter två fingrar röra sig allt snabbare i henne. Plötsligt blir hon tyst, skriken upphör i alla fall och det är mer som ett väsande kippande efter andan. Han ska precis sakta ner, fråga om hon är okej, när hon skriker högre än innan och safter forsar ur henne. Hennes fitta försöker suga in hans hand känns det som. Han fortsätter, hon har tagit en kudde och lagt över ansiktet och han låter henne. Efter en stund hör han hur hon tigger och ber om att få bli knullad och han kan inte stå emot längre.

- Upp på knä.

Hon lyder och han knäpper upp gylfen, drar ner byxorna bara så mycket som krävs för att få fram kuken och med händerna om hennes höfter knullar han henne hårdare än han någonsin vågat knulla någon innan. Hon stönar och snyftar om vartannat och han kommer så snabbt att han skäms lite. Men när han lagt sig bredvid henne med hennes huvud på bröstkorgen tackar hon honom om och om igen, mumlar om hur skönt det var tills han säger åt henne att sluta. Han gör ett försök att resa sig men hon klamrar sig fast i honom.

- Jag ska bara fixa så vi kan krypa ner under täcket, okej?

Hon nickar. Han fixar med sängen, klär av sig naken och får med henne in under täcket. Hon lägger sig på hans bröstkorg igen och han smeker henne över håret.

- Är du okej?
- Ja, mer än okej. Det var bara väldigt, intensivt. oväntat. Och gudomligt. Du är inte kristen va?
- Haha, va? Nej?
- Jag tänkte att det kanske var hädiskt att säga så eller nåt.
- Jag tror du yrar.
- Jag med. Det är så här det känns att bli knullad vettlös, antar jag.
- Jag vet inte om själva knullandet var så bidragande.
- Du kan ju låta mig avgöra det.
- Så, vad hände? Du var som en marskatt, fast ännu värre. Blir du ofta sådär?
- Nej, inte så ofta som tur är. Det enda som hjälper är att bli knullad hårt, vilket är problematiskt när man är singel. Eller, alltså, det går ju över efter ett tag men det är som att gå i en annan värld, jag tänker typ bara på sex, onanerar, kollar på porr, men det hjälper liksom inte. Det är som att det inte är själva sexuella tillfredsställelsen, det måste vara med en annan människa. Fysisk kontakt, liksom.

Han brister ut i gapskratt.

- Du säger det som om det vore något fruktansvärt.
- Det är det ju. Har du träffat andra människor? Motbjudande. Inte du då, du är en av få uthärdliga exemplar av människosläktet.
- Tackar ödmjukast. Men alltså, vad beror det på? Det var ju inte min tröja.

Hennes händer smeker över hans kropp, i allt snävare cirklar närmar de sig hans kuk som börjat resa sig igen.

- Alltså, det var inte, inte din tröja. Din doft väckte tankar på allt jag vill göra med dig. Och sakerna du sa, i köket. Din röst. Och att jag inte haft sex på, sen vi hade sex senast. Jag fattar inte att jag kommer säga det här, om du någonsin upprepar det kommer jag förneka det, men kan du tänka dig att knulla mig lite lugnt och stillsamt?
- Du menar att du vill älska?

Hon gör ett kräkljud. Han lägger sig över henne. Låter kuken röra sig över hennes springa, gnida mot hennes klitoris.

- Bara om du ber mig att älska med dig.
- Nej, då får det vara.

Han greppar kuken, Varierar mellan att smeka den mot hennes klitoris och låta den glida in bara någon centimeter.

- Du är så kåt, Mella. Du behöver bara säga det så ger jag dig det du vill ha.

Han ser henne våndas. Hon är så uppenbart desperat, hon gnyr, greppar lakanet ibland. lutar huvudet bakåt när han smeker extra länge över hennes klitoris. Tillslut tar hon ett djupt andetag och säger det i rekordfart. Han överväger att neka och be henne tala tydligare men han vill knulla henne så mycket att det vore lika illa för honom själv.

Tillagd 18 dec 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Bondage #Smisk

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27724  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024