Logga inBli medlem
Helgen med Rebecca

Del 4: Rebecca tar fram sin dominanta sida

Jag vaknar i ett dis och känner Rebeccas läppar om min morgonpigga bärstjälk. Hon rör munnen och läpparna upp och ner längs skaftet, känner på formerna och rör med fingrarna över den känsliga huden.

Hon ser fascinerat på när min penis växer och börjar styvna till. Hon smeker min mjuka varma säck och känner på de små plommonen som rör sig där inne.

Emellanåt slickar hon på den känsliga delen under mitt ollon och klämmer runt roten ända tills jag är stenhård och stönar högt av njutning.

Hon leker med mig en lång stund, och tittar sedan lurigt, ger min penis en liten smäll, sätter sig vid huvudändan, tar tag i mitt hår och för in mitt huvud mellan hennes ben.

"Idag är det ju jag som bestämmer," säger hon,

"och nu vill jag få riktigt bra oralsex och komma över ditt ansikte."

Hennes händer tar tag om mitt bakhuvud och trycker min mun mot hennes springa. Medan hon håller mig mot henne fortsätter hon att prata.

"Det här har jag väntat på!"

Hon är våt och jag känner hur safterna börjar rinna ur henne medan jag slickar runt hennes blomma och hon öppnar sig för min tunga.

Jag suger på hennes blygdläppar och jag slickar över hennes skåra och klitoris. Jag masserar henne med läpparna och fortsätter spela med tungan och läpparna över hela hennes kön. Hon smakar fantastiskt.

Rebecca tittar på mig,

"Precis där. Lite högre! Snabbare från sida till sida!"

Hon säger precis hur hon vill ha det medan jag fortsätter att ge henne hennes välförtjänta njutning. Hon stönar och blir våtare. Det är uppenbarligen eggande för henne att hon bestämmer också.

När hon känner orgasmen närma sig, trycker hon bort mitt huvud en stund.

"Vänta lite, jag vill inte komma ännu"

Hon vill dra ut på det hela och känna de njutbara kittlingarna mellan benen länge, medan mina mjuka läppar och tunga stimulerar henne. Känna och njuta när jag fokuserar på henne.

Jag fortsätter.

Till slut darrar hon till, tar tag i mitt bakhuvud och trycker mig hårt mellan hennes ben och rycker till när orgasmen börjar komma. Hennes höfter rör sig mot mitt ansikte och jag hör hur hon skriker till.

"Oooh oohhhh oohooooaaahhhHHHH!"

Hon kommer och hennes ben och höfter rycker till och hon pressar mitt ansikte hårt mot henne. Orgasmen går igenom kroppen. Det är svårt att andras men min mun och tunga fortsätter envist röra sig medan hon kommer våldsamt mot mitt ansikte och smetar ut sin våthet över min näsa och mun.

Ryckningarna stannar av och hon släpper det hårda greppet om min nacke.

Rebecca andas ut, slickar sig om munnen, stiger upp, och noterar min stenhårda pulserande penis.

"Mmm, Idag är det jag som bestämmer när du får komma, bara så du vet", säger hon innan hon med ett nöjdt leende lämnar mig och går i väg och tar en dusch.

Det fick jag acceptera, en deal är en deal, och jag misstänkte att jag nog hade en hel del mer spännande att vänta senare under dagen. Så det var nog inte så dumt att hålla min upphetsning igång lite extra genom att inte komma just nu.

Vi lagade frukost tillsammans, och pratade, men vi tänkte nog båda på lite annat och var väldigt nyfikna på vad den andra tänkte.

Jag såg att hon planerade och funderade medan hon tittade på mig. Hon fick en lite lurig min och gick iväg.

"Vänta här"

Efter en stund kommer hon tillbaka och håller två analpluggar i handen och en flaska glidmedel.

"Vi använder de här idag medan vi är ute."

"Så glömmer vi inte bort att vi skall vara extra busiga med varandra ikväll."

Rebecca drar lite på munnen och blinkar. Hon häller en stor droppe glidmedel på pluggarna och ger den ena till mig. Vi ser varandra i ögonen medan vi för in dem i våra trånga hål.

Hon stönar lite och slickar sig om läpparna när den tjockaste delen av pluggen passerar anusöppningen och den åker på plats. Min mun är öppen och jag ger ifrån mig en liten suck när det samma händer för mig.



Efter frukosten tar vi på oss ytterkläderna och går ut till bilen. Jag lyfter in min snowboard från garaget och vi åker iväg till liftsystemet i närheten. Vi går båda aningen ansträngt när vi känner pluggarna som fyller oss och gör sig påminda.

Jag hyr ett par skidor åt henne och snart sitter vi i liften på väg upp. Det är fantastiskt väder igen och vi njuter av vårsolen. Där vi sitter i liften kysser vi varandra, och jag känner hennes hand mot mitt skrev.

"Mmmm, det här känns bra. Romantiskt men med en spännande touch. Jag är konstant våt..."

Vi känner båda hur liftstolen trycker mot pluggarna i våra bakre hål när vår upphetsning stiger.

Vi har en fantastisk skiddag, och tar en fika i toppstugan högst uppe i backen.

På eftermiddagen åker vi lite till, men vi känner båda att vi blir mer och mer upphetsade av att tänka på vad som komma skall och vi har svårt att hålla händerna borta från varandra.

Pluggarna gör oss konstant kåta där de känns mellan våra skinkor när vi åker, och när de trycker på vår ringmuskel när vi sitter i liften. Och när vi tafsar på varandra, obemärkt så de andra skidgästerna inte skall se...

Vi känner att vi nog behöver få i oss lite energi inför kvällen, så vi stannar vid en mysig backrestaurang för en sen lunch.

“Bra att vi äter lite, annars kanske jag äter upp dig senare idag”, skojar hon och ger mig en blinkning medan hon smackar med läpparna.

Det känns väldigt spännande att sitta bland folk med våra gemensamma hemligheter. De fysiska under kläderna och de psykiska i våra huvuden.

Vi är nog mer tysta än normalt och tittar lite spänt på varandra medan vi äter. Vi sneglar på de andra restauranggästerna och undrar vad de skulle tänka om de visste…

Efter några sista åk åker vi hem till stugan.



Väl inne för oss själva igen kysser hon mig snabbt, tar kommandot, och lägger en svart tygbit i min hand.

"Du vet vad du skall göra, och hur jag vill se dig om en liten stund..."

Efter en stund står jag naken mitt på golvet i gymmet, förutom den svarta minimala stringen hon gett mig som ligger tight över mitt kön och jag känner hur hård jag är av upphetsning. Stringen har bara en ytterst smal tygsträng mellan mina skinkor. Jag håller händerna knäppta bakom huvudet precis som hon ville se mig.

Jag flämtar till när hon kommer in genom dörren.

Hennes resväska hade uppenbarligen varit mycket välutrustad.

Rebecca bär svarta, höga läderstövlar över tighta svarta yogabyxor. Byxorna passar hennes former väl och framhäver hennes vältränade rumpa. Båda hennes skinkor framträder tydligt som två släta runda glober. Hon bär en sexig svart korsett som visar hennes kurvor under en röd läderjacka.

"Så, där har vi dig ju."

"Jag gillar vad jag ser. Få se nu vad jag skall göra med dig..."

Hon betraktar mig där jag står med benen brett isär och händerna fortsatt knäppta bakom mitt huvud. Hennes blick fastnar på mitt hårda stånd bakom stringen. Det känns som om den kommer att bryta igenom tyget när som helst. Hon drar med fingret över tyget och min fångade penis. Hennes röst är sensuell och eggande när hon pratar till mig.

"Hmm, den här skall jag nog ta och inspektera närmare om en stund, men först skall jag göra dig lite mer redo"

Rebecca rör händerna över mitt bröst och mina armar, hämtar lädermanschetterna, de samma som hon hade på sig i går, och nu är det min tur att få dem fästa runt mina handleder och vrister.

Snart är mina händer också fästa i vajrarna i taket och fötterna separerade med samma praktiska spreaderbar som visade sig så funktionsduglig igår. Nu är jag i min tur utsträckt som ett X framför henne, liksom hon var för mig igår. Jag känner mig fullt exponerad och min penis rycker i stringen och tyget spänns över den känsliga analöppningen mellan mina hårda skinkor.

Hon betraktar mig som en bit godis och jag känner mig fångad som ett oskyldigt byte i nätet på en spindel som gör sig redo att sluka mig.

Det pirrar och kittlar mellan benen, men jag kan inte göra något åt det. Jag är fast. Att hon är fullt klädd, och jag nästan naken, och antagligen snart helt naken, bygger ytterligare på känslan av utsatthet.

Hon kommer fram, slickar mig sensuellt över kinden och örat. Tar ett fast grepp om min stake och klämmer till medan hon biter mig i öronsnibben och viskar.

"Nu skall du få tillbaka lite för gammal ost från igår"

Hon klämmer hårt en gång till och jag stönar lite.

Rebecca tar fram en väska med saker som hon plockat ihop och jag tittar storögt på när hon börjar lägga fram dem framför mig. Bröstklämmor, några analpluggar, en strap-on, olika gags.

Hon tar upp en röd ball-gag och för in bollen i munnen på mig och fäster remmarna i nacken.

"Hmmm, det börjar ser bra ut", säger hon.

Bröstklämmorna kommer på som nästa, hon spänner dem jämfört med igår så de passar på mina mindre bröstvårtor. Smärtan skjuter genom brösten och jag stönar lite. Men hon tog smärtan igår utan att knysta så jag kan ju inte vara sämre, tänker jag och biter ihop.

Hon sjunker ner på knä framför mig, och låter fingrarna smeka mig längs sidorna på stringen och genom tyget känner hon min lena kulsäck längst ner. Jag frustar av njutning och hoppas hon skall fortsätta. Ett finger rör sig bakåt och trycker lätt på mitt anus. Hon tittar upp och skrattar lite.

"Du är känslig här märker jag. Vi skall nog hantera ditt hål om en liten stund, och se till att det inte är bortglömt och tomt."

Rebecca tar sedan tag i min string med båda händerna och börjar föra den nedåt.

Plötsligt rycker hon till och den delar sig i två och hon slänger den åt sidan. Praktiskt.

Hon hade tydligen sytt om den lite själv, men det var mycket effektfullt. Min stenhårda helt rakade släta penis och lena pung är nu blottade framför henne. Hon tar tag över min kulsäck och masserar mina testiklar genom den, medan hon stryker mitt skaft med ett finger. Hennes tunga sträcks ut mot mitt ollon och hon rör den över spetsen och smakar på mig.

"Mmmm, inte illa, det smakar gott."

Hon slickar runt några varv till. Det känns som om jag skall explodera här och nu.

"Men det är nog dags att vi värmer upp dig lite mer."

SMACK

Jag rycker till när det första slaget med öppen hand plötsligt träffar min stjärt.

Smack, smack, smack, SMACK.

Hon njuter helt klart av att ge tillbaka lite från igår.

Jag biter ihop och känner hur det börjar hetta till i mina skinkor, en känsla som sprider sig längre och längre in mellan mina ben. Min penis hoppar upp och ner och glänsande droppar sekret ramlar ner på golvet från spetsen.

Rebecca slutar och börjar applicera glidmedel på en analplugg framför mina ögon.

Hon för spetsen mot min lilla känsliga öppning och börjar föra in den, längre och längre, innan den åker på plats när den tjockaste delen passerar öppningen och min ringmuskel drar ihop sig. Jag känner hur pluggen stimulerar mig inifrån och känslorna går igenom hela skaftet på min penis, ända ut i spetsen.

"Sådär, det gick ju bra, trots att du är så tight här bak annars. Får se om vi fick någon reaktion här framme då?"

Rebecca går ner på knä framför mig och börjar röra hennes tunga upp och ner längs mitt hårda stånd, följt av att hon slickar på min säck.

“Mmm”, mumlar hon. "Inte illa."

"Det är nu jag kommer att tömma dig på din säd."

"Jag vill smaka på dig med hela min mun och låta din sperma ligga på min tunga innan jag sväljer ner den."

"Jag kommer att äta dig till kvällsmat."

Jag kommer nästan där och nu.

Jag ser hur hela mitt skaft försvinner in i hennes mun, och hon sträcker in sin hand mellan mina ben och tar tag i analpluggen. Hon börjar föra den in och ut medan hon håller handen runt min penis och rör den fram och tillbaka.

Hon säkerställer att när spetsen dyker fram ur hennes hand går den rakt in i hennes mun. Det kittlar fantastiskt, och jag känner hur min orgasm börjar komma. Hon drar ut pluggen, släpper den på golvet, och skjuter in ett finger i mitt trånga hål istället där hon snabbt hittar min prostata med spetsen och börjar stryka och massera den.

"Aahhh Aaahhhh Ahhh Aaaaaaaaaahhh Aaahhhhhhhhh !!"

Jag vrålar okontrollerat in i min gag, när min penis och pungkulor exploderar och hela min kropp knycker i bojorna. Hela dagens uppbyggda spänning övergår i okontrollerade spasmer och mina överfyllda kulor drar ihop sig och skickar iväg en enorm sats upp genom mitt kön. Hon känner sammandragningarna och masserar min pulserande prostata ännu hårdare. Det ger ytterligare fart åt min utlösning.

Hon håller mitt skaft i ett hårt grepp, och håller munnen som fastlimmad över ändan av min penis när hon suger varenda droppe ur mig. Min slutmuskel rycker och klämmer okontrollerat runt hennes invaderande finger.

Jag kommer och kommer rakt in i hennes mun medan jag drar i mina bojor tills jag till slut hänger helt utmattad, medan Rebecca ännu slickar i sig det sista av min säd.

"Oj, det var en kraftfull orgasm, du har laddat upp bra idag”, säger hon lite mumlande med min säd i munnen medan hon ställer sig upp, och lossar min gag.

Hon kysser mig djupt och hennes tunga cirklar runt min, och jag känner smaken av mig själv i hennes mun.

Hon tar ett steg tillbaka och betraktar hur min penis långsamt sjunker ihop.



Rebecca låter mig vila lite medan hon uppenbart klurar på vad hon tänker göra som nästa.

Hon kommer fram och tar bort bröstklämmorna. Det svider till ordentligt när hon tar bort dem och blodet rusar tillbaka, mer än när hon satte på dem.

Hon tar fram en lite större analplugg, och smörjer in den med glidmedel framför mina ögon. Hon har ett lite elakt grin när hon smörjer den extra noggrant och retar mig lite extra och låter mig fantisera om vad som skall hända.

"Jahaa, den förra klarade du bra, få se hur det går med den här då?"

Hon sjunker ner bakom mig och för pluggen mot mitt hål. Hon tittar fascinerat på när spetsen börjar sjunka in och hålet tänjs ut och öppnar sig. Hon för pluggen in och ut en lång stund medan hon leker med mig.

Men det är också en större plugg, så det tar en stund innan muskeln slappnar av tillräckligt för att låta den bredaste delen passera igenom. Jag biter ihop och stönar till när den äntligen glider på plats. Samtidigt känner jag att jag långsamt börjat hårdna till igen.

"Det gick ju det också, men vi får nog öva lite mer på det här framöver. Det tog alldeles för lång tid för dig att ta den så nu måste jag straffa dig."

Hon plockar åt sig floggern, och börjar gå runt mig medan hon betraktar min utsatta kropp. Som en elak fångvaktare som nu skall utdela ett straff åt en olydig fånge. Jag darrar lite, och rycker till när det första slaget träffar över mina skinkor.

Swisch – smack!

Jag rycker till och biter ihop. En annorlunda mer stingande men också rundare känsla än att bli smiskad med öppen hand.

"Ahaa, du tar det bra ser jag. Vi skall se om vi får dig att låta lite också."

Hon tar bort min gag. Sedan fortsätter hon leverera slag över hela min baksida. Neråt längs benen, över skinkorna och upp över ryggen. Jag fortsätter att bita ihop.

Svisch - Smack, Svisch - Smack, Svisch – Smack

Rebecca ser hur rödflammig jag börjar bli, och hon lugnar sig en stund, ställer sig framför mig, fattar tag med hela handen runt min penis, och känner på mina kulor inne i säcken som nu dragit ihop sig ordentligt av behandlingen. Hon klämmer och masserar mig en stund och jag känner hur min kåthet stiger.

Hon släpper och börjar smiska mig med floggern på framsidan, där jag är så mycket mer känslig. Jag biter ihop, och försöker andas djupt och kontrollerat medan hon träffar mig med slag efter slag.

Svisch – smack, svisch – smack… SMACK

"Ahh ahhhhhh! oh oh oh ooohh"

Jag kan inte hålla mig längre och stönar högt av behandlingen.

Jag är röd över hela kroppen när hon stäcker sig efter ridpiskan med en lägerbit på ändan och grinar när hon ser minen då rör den framför mina ögon.

Jag började bli orolig nu, men hon tog ett steg bakåt sjönk ner och började stryka med läderspetsen över min hårda penis och runt testiklarna. Hon klappar med spetsen först försiktigt, sedan lite hårdare medan hon följer mina reaktioner. Jag styvnar till max och seg vätska börjar droppa ner från mitt ollon.

"Oooohhh"

Ett stön undslipper mig när hon klämmer hårt runt skaftet och trär en penisring över ollonet och för den hela vägen ner till roten. Jag trodde inte jag kunde bli hårdare men nu känns det som om jag kommer att explodera. Hon betraktar mig nöjt och kommenterar det hon ser.

"Riktigt bra. Jag tror du är redo för nästa grej som jag har planerat."

"Nu skall du få se hur det känns att ha mig inne i dig..."

Jag tittar storögt medan hon tar fram sin strap-on, det är en modell där den ena änden går in i henne, och trycker mot hennes g-punkt och klitoris. Den andra änden sticker ut framför henne och den hade jag nog en bra aning om vad hon tänkte göra av. En sele runt höfterna ser till att hålla den på plats också under vildare aktiviteter.

Rebecca stryker gummistaken med handen och känner hur den stimulerar henne när hon drar i den böjer den upp och ner. Hon tar tid på sig och smörjer in den ordentligt med glidmedel.

När hon är nöjd ställer hon sig bakom mig. Analpluggen åker ut och jag känner hur spetsen på hennes gummipenis börjar pressa mot mitt hål. Hon tar tag om mina höfter och börjar obönhörligt sjunka in i mig.

"aaaAA ouhhfff"

Min slutmuskel ger med sig och hon tränger in nästan ända till roten och fyller upp mig. Jag darrar när spetsen trycker till och passerar prostatan.

Rebecca håller ett fast grepp om mina höfter och börjar röra sig in och ut. Det är en konstig men ändå eggande känsla när hon tar mig. Sekretet nästan flödar ur min penis, droppar ner på golvet av stimulanserna och trycket på min prostata.

Hon håller en vibrator mot mitt ollon medan hon tar mig bakifrån, och en ny känsla av njutning exploderar i mitt huvud när hennes gummistake rör sig inne i mig och min penis stimuleras utifrån.

Hon fortsätter knulla mig och rör sig in och ut under en lång stund medan hon njuter av att ta mig bakifrån och retas med mig. När hon känner att jag börjar komma nära tar hon bort vibratorn men fortsätter att stöta in i mig och stönar i min nacke.

"Ja ja ja oh oh ja ja aaah oh, vilket fint tight hål du har för mig att knulla dig i..."

Hon slår på vibratorn inne i dildon och suckar av njutning när vibrationerna känns inne i henne och mot hennes klitoris. Vibrationerna fortplantar sig också in i mig på ett härligt sätt. Jag börjar närma mig en ny kraftig orgasm, och spänner musklerna.

Men precis Innan jag kommer drar hon sig ur mig och tittar på mig med ett nöjt grin.

"Nej nej, inte komma, jag vill ha dig i mig, på det sätt som jag bestämmer"

Rebecca tar loss mig och leder mig till sovrummet, men med bojorna kvar runt mina armar och fötter.

Hon vill ha mig på rygg i sängen och är snabb att fästa mig i sänggavlarna, både benen och armarna. Hon sänker belysningen och tänder några ljus innan hon lämnar rummet för en stund. Jag kan andas och slappna av lite.

När hon återkommer blir jag betagen av hur vacker och sexig hon är. Hon har tagit av sig alla kläder, förutom de höga läderstövlarna och en svart string som precis döljer hennes mest privata delar. Håret hänger över brösten, men jag kan se hennes delikata rosa bröstvårtor.

"Gillar du vad du ser?"

"Kanske du är nyfiken på vad som göms härinne?"

Hon tar tag i stringtrosan och börjar föra den en aning upp och ner för att reta mig. Det fungerar. Om jag inte varit fastbunden skulle jag inte ha kunnat hålla mig från att slänga mig över henne och ta henne här och nu.

Till sist tar hon av trosorna och jag kan se hennes fantastiskt vackra och släta sköte. Jag längtar efter att få smaka henne, rulla min tunga över hela hennes våta härlighet. Dofta på henne.

"Jag har varit sååå kåt hela kvällen", säger hon.

Hon kommer upp på sängen och jag känner hur hennes läppar och hår rör sig över min mage. Hon suger på mina hårda bröstvårtor en stund innan hennes läppar rör vid mina och hon kysser mig.

Våra tungor rör vid varandra, först långsamt, sen allt mer passionerat. Fram till att vi nästan slukar varandra.

Hon sätter sig gränsle över mig och för sitt ena bröst mot min mun. Jag smeker hennes bröstvårta med min tunga och roterar runt och börjar slicka och suga på den. Rebecca börjar stöna och röra på höften när mitt slickande fortplantar sig och gör så att det kittlar härligt mellan hennes ben. Hon byter bröst jag fortsätter samma behandling.

Hon kryper högre upp mot sänggaveln, placerar knäna på sidan av mitt huvud och hennes våta kärleksspringa rakt över mitt ansikte. Jag slickar och suger på hennes blygdläppar och klitoris medan jag rör mitt huvud upp och ner. Sida till sida. Hon blir våtare och våtare och jag känner hur kåtheten växer inne i henne.

"Ahhhh Ja Ja Jaaa precis där! OooohhhhHHH"

Hon skriker plötsligt högt när orgasmen kommer över henne från min outtröttliga tunga. Jag suger direkt på hennes klitoris med mina läppar medan hon kommer över mitt ansikte och utsöndrar en stor mängd väldoftande könssaft som rinner ner över min mun och hals.

Efter att hon kommit glider hon ner för min kropp, kysser mig, och för sitt fuktiga hål ner till toppen av min stenhårda stake. Hon för mitt ollon fram och tillbaka längs hela hennes skåra innan hon sjunker ner och jag glider in i henne.

"Nu skall jag knulla dig ordentligt, och det är bäst att du inte kommer innan jag är klar."

"Om du inte vill att jag skall straffa dig igen."

Rebecca flinar åt mig. Hon börjar röra sig upp och ner, fram och tillbaka, sida till sida över mig medan hon njuter av känslan av att ha mig inne i henne. Hon kan kontrollera alla rörelser för att maximera hennes njutning. Hennes slida klämmer och masserar mitt skaft och jag använder alla tekniker jag kan för att styra min egen njutning och inte gå över gränsen.

Hennes stönande blir intensivare hon slänger huvudet bakåt när den andra orgasmen på kort tid kommer över henne.

"Ahhhh Ahh Ahhmm Jaa Jaaaaahhh Ooh Ohhhh Oohhhhhhhh"

Hon skriker ut sin orgasm innan hon kollapsar över mig. Hon är uppenbarligen otroligt kåt och upphetsad av hela situationen och det behövs inte mycket för att hon skall komma igen och igen ikväll.

Det var väldigt hett att se henne komma, jag känner hennes varma svettiga kropp över mig. Hon vilar en liten stund, andas in och börjar rida mig igen!

"Jag vill att vi kommer tillsammans", säger hon.

Hennes bröst gungar upp och ner. Hon smeker sig med handen över klitoris och jag tittar fascinerat. Hon börjar steg för steg bygga upp sin tredje orgasm, och utnyttjar mig kallt där jag ligger fastbunden.

Hon rör sig snabbare och snabbare, sträcker ner andra handen mellan mina ben, hittar mitt anus, och för in två fingrar i mig medan hon fortfarande rider mig och spelar med fingrarna över hennes klitoris.

"oh ohh ohhHHH"

Jag stönar. Hon ser på mig att jag börja komma närmare punkten där jag inte kan hålla tillbaka längre, och ökar intensiteten på hennes smekningar och hennes fingrar pumpar in och ut i mitt hål. Vi börjar andas snabbare och snabbare. Vi stönar högt tillsammans medan hon tar oss båda över kanten och vi kommer i en gemensam explosion.

"OooooooOOOooOOOOOHHHHH "

Våra kroppar rycker och skakar, det suger till i mina testiklar och min lem pulserar kraftigt medan jag skjuter min säd långt upp in i henne. Hon fortsätter röra sig upp och ner över mig medan först hennes egen och sedan vår blandade saft rinner ner över mig.

Rebecca ramlar kollapsar över mig och vi fortsätter båda att skaka en stund tills vi äntligen börjar återhämta oss.

Hon tar loss mina bojor och vi lägger oss bredvid varandra, kramas och smeker varandras kroppar medan vi förenas i en lång öm kyss.

Vi njuter av varandra en stund, kysser varandra och smeker oss till sömns. Båda är helt utmattade men väldigt nöjda med vår helg tillsammans.

Bilresan hem följande dag blev kanske lite tråkigare än bilresan upp, men vi pratade mycket om våra upplevelser under helgen och våra känslor för varandra. Hon gillade speciellt att bli dominerad, och pratade att hon nog ville gå några steg längre nästa gång. Men hon tyckte också det var spännande att styra över mig ibland, men inte så ofta.

Vi började också båda planera för allt spännande vi skulle göra nästa gång vi ses.

Hur skulle vi matcha den här helgen? Hur långt skulle vi våga gå egentligen?

Resan gick vidare... och bdsm-stigen är lång.

Tillagd 16 dec 2020   Noveller   #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Man som bottom #BDSM #Man #Kvinna #Bondage #Piskning/flogging #Smisk #Orgasmkontroll

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27704  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024