Logga inBli medlem
Nu är det dags att ses..

Del 3: Vad händer nästa gång?

Det har gått några dagar sedan vi sågs sist, vi hade smsat en del där vi utvecklade våra fantasier och vad vi tänkte på…

Vi hade bestämt att vi skulle ses hemma hos dig på kvällen nästa dag, jag skulle ta med mig lite take-away och en flaska vin. Vi båda såg fram emot att ses igen och du kände att du ville testa mig lite, vara olydig för att se vart det skulle leda.

Du vaknade på morgonen och kände dig förväntansfull och lite busig, så du bestämde dig för att inte skicka dom där bilderna från jobbet som jag sagt till dig att göra. Jag hade sagt till dig att du skulle ha på dig den där pinnkjolen och vita blusen du hade på dig på vår lunch, bilderna skulle du skicka till mig på morgonen.

Du kom till jobbet och var som vanligt ensam där, de andra kollegorna brukade komma in ca 30min senare så du kunde dricka ditt morgonkaffe i lugn och ro. Du tog din kaffe och gick in på ditt kontor och ställde upp mobilen så att du kunde ta dom där sexiga bilderna som jag ville ha. När du fotat klart log du för dig själv och tänkte ”nu får han vänta, får se hur länge det dröjer innan han blir otålig..”

Runt lunch piper det till i luren och det är från mig, det står endast ”???”
Du ler återigen för dig själv och skriver lite utmanande: ”Vad menar du?”
Direkt får du ett svar ”Var är mina bilder?? Du skulle skicka dom direkt på morgonen!”
”Jag har inte hunnit” skriver du och lägger till ”Du får dom senare under dagen..”
Det piper till i luren igen och det står ”Ok, det är så du vill spela! Helt ok för mig! Jag vet hur jag ska ta hand om en olydig flicka!” Du känner hur du blir lite varm när du läser smset och tänker på vad som kommer hända. Du skickar bilderna och skriver ”Förlåt, ville bara vara lite olydig..” Det piper till direkt igen och du läser ”Du är fantastisk, kan knappt vänta på att ta hand om dig ikväll, din olydiga flicka! Vi ses kl 19:00”

Du går hem från jobbet och hoppar direkt in i duschen, du vet hur jag vill ha dig så du rakar och smörjer in dig och tar på lagom med parfym över hela kroppen, du vill att jag ska känna din härliga doft över hela din kropp. Du sätter på dig ett par svarta stay-ups, ett par nya fina spetstrosor som är öppna i grenen, du känner att du redan nu är lite varm och blöt även fast vi inte har hunnit träffas ännu.

Klocka blir 19:00, du har satt på ”vår” spellista och det kackar på dörren. Du ler och öppnar dörren förväntansfullt.
Jag kliver in och du ser att jag har med mig en väska, du tänker snabbt ”hoppas det är något för min lilla olydnad”. Jag ställer ifrån mig väskan och maten sedan tar jag ett bestämt tag i din hästsvans, trycker upp dig mot väggen och ger dig en kyss samtidigt som du känner min hand mellan dina ben. När jag kommer upp till den öppna grenen så ser du hur det lyser till i mina ögon och du ger mig ett leende tillbaka. Jag känner kort att du är varm och blöt, släpper sedan taget om dig och går sedan in i din lägenhet, samtidigt som du ser att jag snabbt smakar på mitt finger med ett leende.

Vi dukar fram maten och sätter oss vid bordet, vi pratar om dagen och annat som kommer upp. Du undrar varför jag inte säger något om att du varit olydig och du känner att du blir lite frustrerad. Jag hade ju sagt att det skulle bli konsekvenser, ”Vart är dessa konsekvenser, vill ha dom nu” tänker du.
Efter maten går vi in i vardagsrummet, sätter oss i soffan.
Efter en stund säger jag till dig ”ställ dig framför bordet och ta sakta av dig kläderna tills du bara har stay-ups och skorna kvar” Du gör som du blivit tillsagd och tar sakta av dig blusen och behån, dina bröstvårtor är styva och du känner hur kåt du nu är, du tänker ”äntligen, som jag har längtat”.
När du tagit av dig kjolen och står framför mig naken så ser du hur jag tittar på dig med en blick full av beundran och kåthet.. ”ner på knä och blunda” hör du mig säga. Du gör som jag befaller och du hör hur jag reser mig upp från soffan och går iväg för att hämta väskan. Du hör hur den öppnas och du känner hur jag tar tag i dina armar och för dom bakom din rygg. Du känner hur jag lindar rep runt dina armar, flera varv av hampa repet, det sitter lite hårt och du tänker ”Det här kommer bli fina märken imorgon”. Jag säger till dig att ställa dig upp, du gör direkt som jag säger och du ser nu hur jag tar fram två vristbojor och en spreader, sätter på dig bojorna och särar på dina ben så att jag kan sätta fast spreadern mellan dina ben. Jag tar tag i din strupe bakifrån och tvingar bak ditt huvud och viskar ”NU kommer den olydiga lilla flicka bli medveten om konsekvenserna för sin lilla olydnad” Du stönar till lite och känner hur en våg av förväntan sköljer över din kropp. Jag tar ett hårt tag i din hästsvans igen och trycker ner dig över soffkanten så att du står med putande rumpa och särade ben vid soffan. Du hör mig säga ”Dina skinkor kommer att få ta konsekvensen av din olydnad, varje gång du sätter dig imorgon så ska du bli påmind om din olydnad!” Du känner hur jag smeker och masserar dina skinkor, blodflödet strömmar till och de blir lite varma. Det är skönt och behagligt tycker du.. plötsligt så smackar det till på din skinka och du känner hur det svider till, strax efter landar en till på andra skinkan och du grymtar till. Jag smeker sedan dina skinkor igen, ser hela tiden till att jag har närkontakt och växlar ömhet med stingande snärtar. Efter ett tag så är dina skinkor illröda och jätte varma, du stönar till vid varje slag och du känner att det här kommer kännas imorgon på kontoret, ”I love it” tänker du. Jag tar återigen tag i din hästsvans och drar upp dig och ger dig en het kyss och viskar ”Har den lilla olydiga flicka förstått vad konsekvensen blir?” ”Ja, det har jag” säger du.

Jag lägger ner dig i soffan på rygg, sätter på dig ett chokerhalsband och fäster det i mitten av spreadern så att du inte kan ta ner dina ben. Du ligger nu med särade ben och du ser hur jag tar fram min Magic Wand. ”Nu ska du spruta för mig” säger jag och ställer mig på knä framför dig så att jag kan smaka på dig samtidigt som jag har två fingrar i dig. Du är nu jätteblöt och du njuter av min tunga och mina fingrar, du kommer snabbt i en vanlig orgasm och du skälver till i hela din kropp.
Jag slutar och går upp och ger dig en blöt kyss och du smakar dina egna safter på mina läppar. ”Nu kommer du spruta för mig och det är JAG som bestämmer när vi är klara, detta är den andra konsekvensen!” Du ler och tänker snabbt ”Du ska bara veta hur olydig jag kommer vara från nu”
Jag sätter på Magic Wanden och du känner hur skön och intensiv den är, jag vrider upp den tills jag har den på max samtidigt som jag har två fingrar i dig, du kommer nästan på en gång i en stor blöt explosion som sprutar ner hela min hand och arm, du blir blöt över hela magen och bröstet. Du ser hur mycket jag tycker om detta. Jag fortsätter och du kommer flera gånger och soffan och hela du är nu helt blöt av dina härliga safter, du säger ”Jag orkar inte mer..” samtidigt som du darrar och rycker lite i kroppen efter alla explosioner. ”En till ska du få, det var ju jag som bestämde när det var slut, har du glömt det” säger jag med ett belåtet leende. Du känner hur fontänorgasmen byggs upp igen tills du skrikandes exploderar en sista gång.. Jag knäpper loss dig och bär dig till sängen där vi lägger oss, du ligger på min arm och vi smeker och tar på varandra och jag säger ”Du vet att vi inte är klara än va??” Du ler, nickar och säger ”underbart!”…

Fortsättning:

Del 1 (21 jan 2021)
Del 2: Instruktioner.. (3 dec 2020)
Del 3: Vad händer nästa gång? (10 dec 2020)
Del 4: Nya fantasier.. (21 jan 2021)

Tillagd 10 dec 2020   Noveller   #Kvinna som bottom #Disciplin #Orgasmkontroll #Strumpor/underkläder #Analism

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27655  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024