Logga inBli medlem
Helgen med Rebecca

Del 3: Rebecca får testa sina gränser

Vi vaknar långsamt när det börjar ljusna och myser och håller om varandra i sängen. Vi hade båda sovit jättebra efter gårdagen, och vi reflekterade lite över den. Ingen av oss tyckte att vi hade gått över någon gräns, tvärtom så var vi båda nyfikna på mer. Vi är båda lite överraskade att vi vågade utmana och leka med varandra på det sättet.

Efter en snabb dusch, där vi passade på att tvåla in varandra, ganska ordentligt, börjar vi laga frukost. Rebecca och jag skall ut på fjället idag, så vi passar på att göra matsäck samtidigt.

Medan vi njuter av frukosten tar vi varje tillfälle i akt att röra varandra när vi är nära. Vi känner en ny närhet mellan oss. Vi vill gå vidare på den stig vi gett oss in på. Längre in i den hemliga och något förbjudna, men väldigt spännande djungeln fylld av nya gemensamma upplevelser och njutningar.

“Nå, Vad har du mer planerat för helgen?”

“Någon mer överraskning?”

“Jag gillar överraskningar.. “

Rebecca tittar upp på mig och ser nyfiken ut. Jag ser tillbaka in i hennes ögon och får ett litet leende på läpparna. Nog hade jag planerat lite mer alltid...

“Kom med här så skall jag visa dig något,” Säger jag och tar med henne till mitt hemmagym.

“Fint!”

“Ser ut att vara trevligt att träna här, och välutrustat. “

Det finns flera träningsbänkar, mjuka träningsmattor, fästpunkter i tak och väggar för att hålla boxningssäckar eller annan träningsutrustning.

“Ja, se blev bra det här tycker, jag, men jag har funderat lite” säger jag.

Hon tittar lite frågande på mig.

“Det här rummet kunde vara något annat än ett gym också. Något mörkare, förföriskt och hemligt.”

Nu hade hon en aning om vad jag tänkte på. Hon såg framför sig hur hon var fastspänd mot väggen, kanske på bänken eller till och med hängde i taket, helt hjälplös medan jag utsatte henne för allt möjligt. Rebecca svalde och såg på mig.

“Behöver jag vara rädd eller orolig?”

“Nej, vi gör det här tillsammans i samförstånd“ svarade jag,

“Vi leker med varandra, men bara om vi båda vill.”

Rebecca blev lugnare och nyfikenheten återkom i hennes ögon. Hon går runt och betraktar rummet, ser på grejerna utrustningen som finns där och börjar fantisera hur vi kan leva ut vår intima lek hit och vad det kunde innebära.

“Jag behöver fundera lite” säger hon och fortsätter se sig runt en stund.

“Det känns pirrigt, och jag är nog nyfiken. Jag har fantiserat och drömt om något sånt här."

"Men det här går ganska snabbt och jag vill tänka lite.”

Jag nickar bekräftande åt henne och visar att jag förstår. Hon behöver lite tid nu. Vi går tillbaka och jag ser att tankarna snurrar i hennes huvud. Fantasin flödade mer och mer och hon började bli varm och pirrig mellan benen.

Vi packar ihop matsäcken och vår utrustning och börjar dra på oss vinterkläderna när jag hejdar henne.

“Vänta, jag har en idé, kommer snart,”

När jag är tillbaka har jag några längder rep med mig.

“Vi knyter lite shibari under kläderna så blir det lite intressantare”

“Vår hemlighet idag” säger jag och blinkar.

"Okej, vi kan prova" svarar hon, "ha rep mot kroppen under kläderna där andra kan se oss, känns lite pirrigt och olydigt, men sexigt"

Vi tar av oss och står i bara underkläderna. Hennes BH åkte också.

Jag tar ett längre rep och börjar knyta det i ett rutmönster runt hennes kropp, och snart har hon rep runt hela överkroppen, runt brösten, och mellan benen.

“Oj vad snyggt. Och faktiskt väldigt sexigt”, säger hon. "Känns spännande mot kroppen".

Jag visar henne steg för steg hur hon skulle knyta på mig och det gick riktigt bra, och snart har jag också överkroppen inbunden i rep och det fortsätter runt roten av min penis, längs testiklarna och mellan skinkorna och trycker mot mina känsliga delar på ett stimulerande sätt.

“Mmmmm”

Rebecca synar mig upp och ner och fastnar länge med blicken på min hårda penis. Hennes knytande hade också gjort mig mycket upphetsad.

Vi klädde på oss och kände på varandra, man kunde inte riktigt känna repen under de tjocka vinterkläderna men vi kände av dem själva och visste hur det kändes för den andre. Vi kände oss busiga och var båda varma och kåta.

“Kom så åker vi” säger jag och bryter spänningen mellan oss.

Vi går ut till skotergaraget, och jag startar upp min Polaris långfärdsskoter.

Hon sätter sig bakom mig, och vi kör iväg ut i vildmarken. Hon håller om mig bakifrån och kramar mig. Vi beundrar den vackra naturen medan vi kör genom skogen och upp på fjället.

Nästan vid toppen stannar jag skotern, och vi stiger av.

Det är en fantastisk dag, utan vind och moln, och utsikten är milsvid.

“Oh, vad vackert det är här”

Hon beundrar vyn och hon känner solens värme mot sitt ansikte och snön glänser.

Jag tar fram en filt och vi sätter oss en stund bredvid varandra och bara njuter.

Ur picknickväskan i skotern plockar jag fram två kristallglas, en flaska fin champagne och lite kex, ost och frukt. Hon blir förvånad och ler stort.

“Jag väntade mig inte det där”, säger hon.

“Champagne och ost högst uppe på fjället en sån här dag.”

“Jag smälter inombords”

Rebecca ser sött på mig när jag häller upp åt oss båda och vi passar på att skåla för oss och en fantastisk helg.

Det smakar ljuvligt. Vi njuter länge av champagnen, ostarna och den vackra utsikten. Vi kysser varandra emellanåt. Djupare och djupare. Repen stramar åt över våra kroppar och gör sig påminda. Vi är båda varma av åtrå.

Hon tar min hand och för den mellan hennes ben. Trycker sin andra hand mot mitt skrev och känner mitt stånd.

“Jag är okej”, säger hon.

“Jag är okej att vara med dig, jag vill utforska bdsm-världen tillsammans med dig.”

“Det känns spännande och jag är nyfiken.”

“Och ganska kåt…”, tillade hon.

Jag fattar hennes händer och det finns en het spänning mellan oss, men också en outtalad tillit att vi litar på varandra. Vi ser båda fram emot att fortsätta utmana och leka med varandra. Men är båda spända för vi vet att vi nu har en tyst överenskommelse att vi kommer att gå längre in på den hemliga stigen än vi någonsin gjort med varandra tidigare.

Trots att vi var högt uppe på fjället fanns det fortfarande en gnutta mobiltäckning som nådde oss.

Vi loggade in på en BDSM-sida och fyllde i ett formulär var för sig om våra kinks.

Vad vi tyckte om, vad vi var nyfikna på, och vad som inte var okej.

När vi var klara, det tog sin tid eftersom vi båda kände att det var bra att vara noggrann, delade vi resultaten med varandra så vi i lugn och ro kan kolla vad vi båda tycker är okej och inte. Och vad vi inte riktigt vet om vi gillar, men är nyfikna på.

Vi går också igenom vilka regler som gäller, och kodord och signaler till varandra. Speciellt om det skulle bli för intensivt eller gå över gränsen. Säkerheten först.

Sedan bestämde vi också att ikväll var det min tur att styra, men morgondagen var hennes…

Vi känner båda att vi är intresserade av båda delarna. Det kittlar mellan våra ben medan vi rör vid varandra och tänker på vårt vår relation är på väg.

Vi passar på att njuta lite till av vårsolen men dagarna är fortfarande korta och det var dags att åka hemåt innan det blev mörkt. Vi kände att vi hade lite bråttom att komma hem också, och hade svårt att hålla fingrarna ifrån varandra.

Vi var båda pigga och energiska efter en dag ute i det fria. Och förstås av adrenalinet och endorfinerna som rusade igenom våra kroppar när vi tänkte på vad som skulle hända senare idag.

Jag packar ihop sakerna, och vi sätter oss på skotern och börjar köra nerför fjället och är snart framme i garaget igen.




Vi har precis kommit in när det knackar på dörren. Rebecca rycker till.

“Vem är det?”

Jag öppnar och säger hej till Micke som kommer in och jag hälsar honom välkommen.

Rebecca ser fundersam ut, och viskar frågande till mig.

“Vad är det här, jag trodde vi skulle vara ensamma ikväll?”

“Det här är Micke, jag har bjudit hit honom ikväll för att göra det lite mysigt för oss”, säger jag och blinkar lite samtidigt åt Micke.

"Vad då mysigt? Jag är lite osäker på om jag är med på det här..."

Rebecca tar mig i armen. Jag tittar på henne och känner att det nog är bra om jag förtydligar lite.

“Micke är den bästa kocken jag känner och jag har ordnat så att han kommer att laga middag åt oss här ikväll”

Rebecca slappnar tydligt av, hennes kinder blir röda och ett stort leende sprider sig över hela hennes ansikte, hon ger mig en stor kram.

“Fantastiskt, så romantiskt, en egen kock hemma, det har jag aldrig varit med om tidigare. kan jag gå och byta om lite?”

Hon kysser mig på kinden och tittar uppskattande på mig.

“Absolut, jag hjälper Micke lite att komma igång. Sedan byter jag också om till något lite mer lämpligt."

Jag hjälper Micke att sätta allt i ordning, och går sedan och tar en dusch för att fräscha upp mig och byter om till ett par snygga men ändå tighta byxor och en fint sittande ljus skjorta.

När jag kommer ner till köket igen pratar jag lite med Micke medan han gör varmrätten redo och pysslar med upplägget för förrätten.

Vi tystnar båda när Rebecca kommer in. Hon har en fantastisk svart klänning på sig, som framhäver varenda detalj av hennes vackra figur. Hon har nätstrumpbyxor ör att göra det hela ännu lite mer sexigt och det bästa av allt, ett par utsnygga röda högklackade skor. Håret är snyggt uppsatt med en sensuell lugg över ena sidan. Hennes makeup är förförande, och framhäver hennes djupa åtråvärda ögon och rosa kinder.

"Du är fantastiskt vacker" säger jag medan jag drar ut hennes stol och hon sätter sig

"Den synen gör det värt att beställa kock hit varje kväll..."

Hon ser uppskattande på mig och rodnar lite, medan jag plockar fram dagens andra champagneflaska, öppnar den med ett "plopp", och häller upp två glas.

Vi skålar för oss, och pratar om vår dag så långt medan Micke serverar förrätten, en fantastisk laxtartar.

När vi är inne på huvudrätten, en delikat skaldjurspasta, och vi ser på varandra fattar hon min hand och ser djupt på mig. Hon slickar sig lite runt mjnnen och jag känner hennes fot mot mitt skrev där hon börjar massera mig med tårna. Hon styrker min hand med sina fingrar och slickar sig sexigt om läpparna.

"Det här var nog det mest romantiska jag varit med om. Jag ser fram emot efterrätten..."

"Den kommer lite senare, men den kan ha lite sting i" svarar jag medan vi äter klart.

Hennes fot återkommer ofta till den intressanta platsen mellan mina ben och vi känner hur vår upphetsning stiger.

Micke är klar, och jag tackar honom varmt och han glider smidigt iväg med ett kort "hejdå, hoppas ni tyckte det var gott, ha en jättefin kväll nu."




Jag och Rebecca ser spänt på varandra och känner att det är dags.

“Vi ses om en kvart i rummet" säger jag.

“Du skall vara naken och stå på knä mitt på golvet med särade ben och händerna knäppta bakom huvudet, som igår.”

Hon säger ingenting men ler och nickar kort och smiter sedan iväg mot sovrummet medan hon vickar sexigt på rumpan.

Jag går upp och sätter på mig ett par tighta jeans, lämnar överkroppen bar och kör även utan underkläder. Smidigare så.

Man ser min hårda lem tydligt där den trycker direkt mot framsidan av jeansen.

Det hörs när hon går nerför trappan, jag väntar tio minuter extra innan jag hänger på för att retas lite…

När jag kommer in i rummet ser jag henne mitt på golvet väntande i korrekt position. Hon andas lite snabbt, jag ser att hon nog är nervös, men mellan benen ser jag hur våt hon är och det är redan några droppar på golvet under henne.

Mina byxor känns plötsligt extra trånga när jag stannar och ser på henne.

Rebecca tittar upp och våra blickar möts. Hennes bröstkorg höjs och sänks, de vackra brösten skjuter fram och bröstvårtorna är stenhårda.

“Ikväll är jag din” säger hon lågt.

“Ta mig med på resan.”

“Då åker vi” svarar jag.

Jag fattar hennes händer och lägger breda lädermanschetter med fästringar runt hennes handleder. Jag fortsätter med vristerna, och till sist ett läderhalsband med fler ringar runt hennes nacke. Handlederna fäster jag sedan i två vajrar som hänger från taket, och med ett lågt surrande vinschas hon upp i stående position med händerna upp över huvudet i ett V.

Som nästa tar jag en spreaderbar och låser den mellan hennes ben med en bredd på en dryg meter. Hon står nu upprätt som ett X, och är väldigt blottad.

Hon gapar snällt när jag lägger in en röd ball-gag i hennes mun och fäster den i nacken. Slutligen tar jag fram ett par klämmor med kedja emellan som jag fäster på hennes bröstvårtor och hon knycker till och stönar lite.

“Aaammmffff”

Rebecca får stå där några minuter medan jag observerar henne och hon känner på sina bundna armar och ben och försöker röra på sig fram och tillbaka.

Hon sitter fast och kommer ingenstans.

Hon är helt exponerad med händerna högt över huvudet och benen brett isär.

Efter en stund andas hon långsammare och ger mig signalen ”grönt” att det är okej att fortsätta.

Jag går fram till skåpet i väggen plockar fram en flogger med långa svansar och en kort piska med en bit läder på ändan.

Jag börjar smeka henne över kroppen med piskans läderbit, och hon ryser och får gåshud där den går fram.

Piskan fortsätter att smeka henne och börjar hitta hennes känsliga, exponerade privata delar. Jag lägger mycket tid på hennes bröst, bröstvårtor och mellan hennes ben. När jag för den över hennes kön ser jag hur lädret blir glansigt av fukt när jag drar tillbaka den igen.

Hon gnyr lite av behandlingen och adrenalinet rusar igenom hennes kropp när hon känner hur utsatt hon är.

Floggern viner kort innan den träffar hennes skinkor för första gången.

Svisch - Smack

“Aaaaiiiihhmmm”

Hon ger ifrån sig ett dämpat tjut genom gagen. Jag smiskar henne konstant och snabbt men ändå ganska mjukt till en början så hon får vänja sig. Floggern går över hennes skinkor, ner mellan hennes ben, upp över hennes rygg, och tillbaka till skinkorna igen.

Hela Rebeccas baksida börjar bli sexigt rödflammig.

Jag går över till hennes känsliga framsida och floggern stryker över benen och magen.

Jag stannar lite och observerar henne, och hon signalerar grönt igen.

OK, jag kan fortsätta.

Jag fortsätter administrera svischande slag och kommer närmare brösten och hennes våta springa mellan benen.

Smack, smack, smack, smack

“Aiiiihhhhh”

När floggern träffar bröstvårtorna tjuter hon till och darrar. Hennes ögon är slutna.

Svisch SMACK

“Oouuuuhhhhhhh”

Den första träffen mellan hennes ben får henne att hoppa bita ihop och hon slutar andas. Hon ger signalen för orange och jag sänker intensiteten. Jag fortsätter bearbeta hennes bröst och springan mellan benen en stund men med lite lägre kraft.

Efter en stund känner jag hur hon nästan börjar gå in i trans och hennes hjärna kopplar ihop och börjar förnimmelserna mellan smärta och njutning. Jag ser at hon istället för att dra sig bort från floggern börjar trycka sig fram mot den som om hon vill ha mer.

Floggern får vila ett tag och jag kupar handen över hennes vulva medan jag sänker hennes armar så att hon kan svanka ut. Hon är våt och svullen. Och mycket känslig. Jag drar ner mina byxor och tränger in i henne bakifrån.

“aaaahhh oh oh oooooh”

Hennes nervceller går på högvarv efter min tidigare behandling, och hon skriker till av njutning när hon känner mig inne i sig. jag för en vibrator mot hennes klitoris medan jag stöter mitt stånd in och ut i hennes våta öppning. Det tar inte länge innan hon kommer i en kraftig orgasm medan jag tar henne hårdare och hårdare med ett rytmiskt smackande ljud när min höft slår emot hennes stjärt och jag tränger hela vägen in i henne.

“Mm mm mm mmmmm mmMMMMHHHH!!”

Hon stönar och det rycker i hennes kropp medan hennes hål vibrerar runt min stake och jag fortsätter stöta och ta henne bakifrån tills orgasmen avtar.

Jag drar mig ur och hon får återhämta sig lite.

Armarna åker upp igen när jag styr vinschen och hon är snabbt tillbaka upprätt i X-position. Hon ser tilltufsad ut och en blöt rännil rinner ner från hennes ball-gag. Ner över hakan och mellan brösten ända ner mellan benen. Otroligt sexigt.

Rebecca andas lugnare och jag tar fram en analplugg som jag sakta börjar föra in i hennes anus. Försiktigt först, men det går ganska bra, hon är väldigt avslappnad nu. Snart åker den bredaste delen igenom slutmuskeln och den lägger sig på plats.

Ett specialbälte kommer fram som nästa. Bältet har ett läderband som går mellan benen, med en ring i där man kan fästa huvudet på en kraftig Hitachi-wand vibrator. Jag spänner fast det runt höfterna på henne, fäster den vita vibratorn i ringen, och spänner remmen mellan hennes ben så huvudet på skaftet trycks direkt mot hennes skåra och klitoris. Remmen klämmer också om analpluggen och håller den på plats.

Sedan tar jag bort gagen för nu vill jag höra henne njuta.

Jag tar fram en stol och sätter mig framför henne och bara tittar en lång stund. Hennes hela kropp är utspänd och svetten glänser. Bröstklämmorna sitter kvar med kedjan emellan, och vibratorn hänger i bältet mellan hennes ben. I läge...

Jag öppnar byxorna och börjar smeka min hårda penis och masserar testiklarna. Jag drar fingrarna upp och ner längs hela längde, jag är fortfarande hal av hennes safter.

Det är skönt men jag gör de mest för att reta henne.

Hon tittar när jag smeker mig och försöker röra på höfterna för att stimulera sig själv. Hon juckar på höften fram och tillbaka och får till en liten rörelse mot sin klitoris, men ger snart upp med en suck och ett lågt stönande. Hon vill komma igen men klarar det inte själv.

Det är då jag lägger i sladden i väggen och vibratorn startar upp.

“Ahh jaaa jaaa ooooHHHH”

Hon tjuter till och rör på höfterna när hon känner hur det starka vibratorhuvudet får hela hennes sköte att vibrera och hennes ringmuskel klämmer pulserande runt analpluggen.

Jag njuter av att se på henne när hon stönar och gnyr och vibratorn obönhörligt masserar henne mot en ostoppbar ny orgasm. Det tar några minuter, och är fantastiskt att se på. Hon andas och gryr men sedan skriker hon ut sin njutning och rycker och skakar flämtande medan orgasmen kommer över henne och hon kommer.

“oooooouuuuuiiiiiiiiHHHHH!! Ja ja ja jaaaaaaoooHHHH!!”

Hon skriker högt och rycker i armarna och benen men de sitter ordentligt fast och vibratorn fortsätter surra och hon kommer och kommer framför ögonen på mig. Fantastiskt att se på. Hon är helt fastspänd och rycker i armar och men. Hela kroppen skakar och darrar och hon slänger huvudet från sida till sida. Till sist ser jag hennes ögon rulla uppåt så bara ögonvitorna syns och hon slänger huvudet bakåt medan ännu kraftigare ryckningar kommer över henne. Vibratorn är outtröttlig och håller henne på toppen av orgasmen och tvingar henne att bara ta emot. Samtidigt stryker jag mig själv och får använda hela min viljestyrka att inte komma medan jag ser på henne.

"Uh uh uuuuhhh aaaaaAAAAA oo oOOOOOOOmmmmmmmm!

När Rebeccas explosiva orgasm äntligen stannar, stannar jag vibratorn och låter henne andas och återhämta sig en stund medan jag knäpper byxorna och stiger upp.

"Det där var fantastiskt, jag har aldrig upplevt en så explosiv orgasm tidigare", säger hon.

"Jag är helt slut, nu vill jag känna dig i mig, kan du ta loss mig?"

Hon ser på mig lite bönfallande.

"Ssschhh" svarar jag, och sträcker handen mot sladden.

"Lite till kan du nog ta."

Hon rycker till lite när vibratorn startar igen, med låg effekt, och huvudet börjar massera hennes överkänsliga underliv. Efter några minuter höjer jag effekter och hon känner när de bekanta kittlingarna i underlivet återkommer och jag höjer lite till. Efter en stund när jag ser att hon är ordentligt på gång igen tar jag fram floggern och börjar administrera slag efter slag mot hennes utsatta kropp.

Smack,

smack, smack, smack, smack

Med en snabb rörelse tar jag bort bröstklämmorna och hon känner blodet rusa tillbaka ut i bröstvårtorna. Slagen träffar hennes bröst och slår mot den surrande vibratorn mellan hennes ben. Det tar henne över gränsen och börjar komma igen.

“Oh oh, nej nej nej Aaaaaaaahhhh!”

Jag fortsätter smiska henne och slagen och vibrationerna håller orgasmen igång och hon känner huvudet explodera av en ny känsla smärta och njutning när hon blir smiskad samtidigt som hon kommer. Hon skakar och skakar.

Smiskningarna ökar i intensitet och driver på orgasmen, Rebecca slänger huvudet bakåt och benen darrar. Floggern träffar henne hårdare mellan benen, musklerna ömsom krampar, ömsom ger efter och hon ejakulerar ut över vibratorn och hennes safter rinner ner i en större och större pöl på golvet. Med några slag till ger hennes kropp ifrån sig en sista genomvälvande skakning och hon faller ihop hängande i sina armar. Huvudet ramlar framåt när hon kort tappar medvetandet och jag går fram och stänger av vibratorn igen.

Jag tar loss henne, frigör bältet och tar ut analpluggen, kysser henne på pannan och stöttar henne.

Vi börjar lite stapplande gå mot sovrummet medan hon lutar sig mot mig.

Vi kramar varandra på sängen och kysser varandra.

Medan jag känner hennes svettiga kropp under mig tränger jag långsamt in i henne och vi älskar djupt medan vi håller om varandra.

“Du är så fantastisk”, viskar jag i hennes öra. Och hon ser in i mina ögon och håller om mig.

Jag rör mig i henne och trots att hon fått flera kraftiga orgasmer ikväll njuter hon av att känna mig inne i henne, krama mig och känna min puls och andning.

Vi njuter av varandra i något som känns som en evighet när den känns som om vi blir till en kropp och ett medvetande.

När jag slutligen kommer i henne ser hon djupt och ömt in i mina ögon, klämmer åt och mjölkar ut de sista dropparna ur mig med sina slidmuskler och känner darrningarna från min orgasm.

Svettiga och nöjda somnar vi bredvid varandra och börjar ladda om batterierna inför morgondagen. Då var det hennes tur, och jag såg med spänning fram emot vad hon hade planerat...

Tillagd 9 dec 2020   Noveller   #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Man som bottom #BDSM #Man #Kvinna #Bondage #Piskning/flogging #Smisk #Orgasmkontroll

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27648  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024