Logga inBli medlem
Helgen med Rebecca

Del 2: Rebecca får sitt straff, men ger mig en överraskning också

Framför oss ser vi fjällstugan på sluttningen och vi parkerar framför ingången. Stugan är rymlig och har alla bekvämligheter trots att den ligger helt avsides för sig själv men med fantastisk utsikt över vildmarken.

Vardagsrummet har en eldstad som ger fin stämning och sovrummet har stora fönster med utsikt rakt ut mot fjället. En fantastisk syn att vakna till. I ett annat rum hade jag ett gym, där jag i hemlighet hade gjort lite “förbättringar” inför helgen. Jag hade lite andra planer än att gymträna med Rebecca trots att de aktiviteterna också antagligen innehöll en hel del hög puls, flås och svett…

Jag tar hennes hand och leder in henne i huset, hjälper henne ta av ytterkläderna och beordrar henne sedan att klä av sig byxorna och trosorna. Hon ser generad ut när hon långsamt tar av sig först byxorna och efter en stunds tveksamhet åker trosorna av och hon är naken nedanför midjan förutom repet som försvinner ner mellan hennes ben. Jag tar ett fast tag om hennes hår, för att markera vem som bestämmer lite tydligare, och knyter upp repet och tar bort det.

“Sitt på knä mitt där på vardagsrumsgolvet, med brett särade ben och händerna knäppta bakom huvudet,”

beordrar jag. Jag ser den mörka upphetsningen i hennes ögon igen, hon ser visst med förväntan fram emot sitt ”straff” och det börjar pirra och kittla mellan hennes ben. Hon tar position och jag ser fascinerat på när en droppe faller från hennes kön och träffar golvet rakt under henne mellan hennes knän.

Jag går ut och tömmer bilen och lyfter in våra saker. Rebecca är varit stilla hela tiden medan jag går förbi och för saker mellan bilen och vårt rum. Slutligen sätter jag mig i fåtöljen framför henne och ser när hon andas och vi tittar länge in i varandras ögon medan spänningen och förväntan byggs upp. Dropparna mellan hennes ben har nu börjat forma en liten pöl.

“Kom,”

säger jag,

“lägg dig över mina knän.”

Hon stiger upp lite darrande och lägger sig ner för att ta emot sitt straff. Nu hade hon en bra aning om vad som skulle komma, och det gjorde henne lite nervös men också ännu mer upphetsad. Hennes nakna rumpa såg väldigt inbjudande ut och jag skymtade igen den röda änden av analpluggen mellan hennes skinkor.

Jag börjar smeka henne. Först över stjärten, sedan mellan benen och känner hur våt hon är.

Smack!

Det första slaget landar mitt på höger skinka och hon skriker till. Kroppen rycker till och jag håller fast henne i håret med vänster hand och håller henne mot mig. Höger hand levererar samtidigt en serie slag mot hennes exponerade stjärt.

Smack!

Smack! Smack!

Rebecca stönar och skriker lite av smärta, men också av njutning. Efter tio slag håller jag ett uppehåll och smeker hennes mjuka rumpa en stund och ger henne närhet och lite respit. Sedan fortsätter jag och ökar intensiteten lite.

Hon börjar ge efter och tar emot smärtan och börjar koppla det till njutningen från hennes kön när jag smeker hennes hål och klitoris mellan varven. Hennes skinkor börjar bli sexigt rödflammiga.

Jag fortsätter ge henne smisk och smekningar om vartannat och stryker hennes hår med den andra handen för att ge henne en trygg känsla i allt och för att hjälpa henne att slappna av och ta emot.  

Jag tar jag upp fjärrkontrollen och aktiverar ägget inne i henne, väljer hög intensitet. Hon skriker varje gång min hand träffar henne, men nu mer av njutning än av smärta. Hennes kropp rycker till och hon börjar komma medan jag fortfarande ger henne smisk och driver på. Orgasmen sköljer över henne och hon skriker medan hon kommer i floder och jag fortsätter smiska henne.

AaaahhhhooSMACK uuuHHhhhSMACK OoooooHHHhhhSMACK

Hon sjunker ihop i min famn och jag smeker henne varsamt över hennes röda känsliga skinkor, hennes rygg och över hennes hår. Rebecca andas flämtande och tar emot min kärlek.

“Mmmm, jag kanske skall vara olydig lite oftare,”

mumlar hon.

Jag behöver ta en dusch, säger hon sedan efter en stund och jag tycker det är en god idé. Vi behöver svalka ner oss och återhämta oss lite. Jag låter henne ta sovrumsduschen och går själv till bastun för att skölja av mig och fräscha upp mig lite grann.

Jag är tillbaka i vardagsrummet och har just tänt en brasa när Rebecca kommer upp bakom mig. Jag hade bara en vit handduk runt midjan efter duschen och hade tänkt byta om till något bekvämare. Hon hade bytt om till ett set väldigt sexiga underkläder och tittar på mig. Jag har också planerat lite säger hon leende.

“Gillar du dem?”

Jag nickar och hon ler. Sätt dig i fåtöljen säger hon och jag sätter mig ner och beundrar henne och väntar mig kanske en sensuell dans medan hon sexigt tar av underkläderna framför mig eller något sånt.

“Blunda,”

säger hon, och jag blundar förväntansfullt när hon börjar smeka mitt ansikte och min överkropp. Hon tar tag i mina handleder och för dem nedåt mot stolsbenen, och plötsligt så sitter jag fast!

Jag öppnar ögonen och ser till min överraskning att jag har ett par läderbojor runt handlederna, och den andra delen är fäst runt de bakre stolsbenen.

Rebecca ställer sig framför mig och ger mig en kyss på pannan.

“Du är inte den enda som har planerat att ha lite kul,”

säger hon.

“Nu är det min tur,”

fortsätter hon och ger mig ett snett leende och klappar mig på kinden. Jag känner hur mitt stånd växer innanför handduken. Hon tar ett steg bort och rör sig runt och retar mig med att visa sin kropp i de fantastiska underkläderna.

“Se men inte röra,”

säger hon, med ett elakt flin.

Hon kommer fram och öppnar handduken och frigör min stenhårda lem. Hon ställer sig på knä, fattar tag i roten och vrider och betraktar den noggrant.

“Mmmm”

säger hon och fuktar läpparna.

“Fin leksak! Just vad jag önskar mig ikväll.”

Hon tar fram ett set bojor till och fäster dem om mina vrister ovanför fötterna. Hon positionerar mina höfter framåt och lyfter upp mina knän och låser fast vristerna i ändan av fåtöljens armstöd så att mina knän böjs upp mot mina armar.

Med både ben och armar fastlåsta ligger min stjärt nu längst framme i fåtöljen, och med särade knän är jag helt exponerad. Hon kan se mitt pulserande stånd, och de fyllda testiklarna. Mitt tighta lilla anus är också fullt exponerat. Jag sväljer och flämtar när hon fattar tag i skaftet och nyfiket betraktar de små dropparna som börjar krypa fram ur ollonet.

Hon tar pekfingret och smetar ut en droppe sekret och för det sedan mot sin mun och smakar på min saft. Den är lite salt och har en konsistens nästan som glidmedel. Hon rör ut resten runt mitt ollon med lätta cirkelrörelser med fingret och ser hur min upphetsning trycker fram mer.

Rebecca hade verkligen planerat för en spännande weekend hon också, märker jag, och jag undrar vad mer hon hade i bakfickan.

Hon fortsätter att massera mitt stånd, fattar tag runt roten och mina känsliga testiklar och klämmer åt. Hon betraktar fascinerat när jag blir ännu hårdare och rödare. Jag stönar högt, och hon böjer sig fram, sträcker ut tungan, och smakar mitt könssekret direkt från källan och smackar uppskattande med läpparna. Hon börjar cirkla med tungan runt ollonet och för emellan in det mellan läpparna. Jag håller nästan på att dö av upphetsning.

Hennes andra hand kryper nedåt och börjar massera min mellangård. Hon fuktar ett finger och börjar långsamt rotera det runt min känsliga analöppning medan hon fortfarande bearbetar mitt ollon med munnen och håller staken i ett fast grepp om roten.

Rebecka fuktar fingret i munnen igen och börjar trycka på öppningen och för försiktigt in spetsen i mitt känsliga hål. Jag känner hur ringmuskeln tänjs ut och ger med sig när fingret glider längre och längre in. Hon böjer det uppåt och hittar min känsliga valnöt, min allra hemligaste njutningspunkt, och börjar massera den försiktigt.

“Mmmm, få se vad vi kan hitta här inne då”

Jag stelnar till av den nya känslan och en darrning går igenom hela mitt underliv. Hon släpper mitt ollon med munnen och tittar på mig medan hon masserar min prostata. Mer och mer vätska läcker ut och börjar droppa ner längs skaftet på hennes hand och på min mage.

“Ahaa, här ser jag att det händer saker. Om jag för fingret lite upp och ner såhär kanske?”

“Eller fram och tillbaka här?”

Hon pratar lite för sig själv, och eggar mig med flit medan hon utforskar mig. Jag stönar högt och rycker i mina fastbundna armar. Hon för ner munnen över min lem igen och börjar göra rörelser upp och ned medan hon klämmer åt roten och testiklarna samtidigt som hon masserar prostatan allt intensivare.

“AaahhhhuuuHHHHH”

En våg sköljer över mig och jag känner att jag börjar närma gränsen och snart kommer att spruta en jättesats utan att kunna påverka det alls. Jag slänger huvudet bakåt och vrålar ut min njutning. Hon släpper sina grepp och kniper åt hårt under ollonet med två fingrar och ger mig ett hårt slag på stjärten med den andra handen.

Jag skakar till, darrar, och försöker komma in i orgasmen, men hennes hårda grepp hindrade mig precis från att nå den. Hon tittar på mig och skrattar lite åt min frustration.

“Inte så bråttom där nu, jag är inte klar med dig ännu”

Säger hon. Hon fortsätter igen och slickar runt mitt skaft, och tar mig emellan in i munnen så långt det går medan hon återigen massera min inifrån med sitt finger och mjölkar min prostata på dess innehåll. Hon håller mig hela tiden på gränsen till att komma, men känner av min kropp och slutar alltid precis innan jag går över gränsen.

Hon retas med mig och njuter av min belägenhet i vad som känns som en evighet. Samtidigt utforskar hon mitt kön, kulorna i min helt rakade lena känsliga säck och alla andra känsliga områden omkring.

Hennes fingrar undersöker mig från insidan och testar hur jag reagerar när hon trycker och smeker olika punkter runt ringmuskeln och prostatan.

Till sist verkar hon nöjd och stiger upp. Och tar av sig underkläderna.

Hon frigör mina vrister, lyfter ner mina ben och sätter sig gränsle över mig.

Hennes varma grotta sjunker ner över min hårda lem. När ollonet är inne börjar hon massera och klämma med sina slidmuskler och känner när jag glider djupare och djupare in i henne.

Snart upptar hon mig helt och sitter orörlig förutom hennes nedre muskler som fortsätter att arbeta. Mina händer är fortfarande bundna vid stolen så jag kan inte annat än sitta och ta emot henne.

“Ohhh Ja Jaaahh”

Hon stönar, slickar sig om läpparna och roterar höfterna, njuter av mig inne i henne, och tar för sig.

Efter något som känns som en evighet tar hon fram en tryckluftsvibrator och för den mot hennes klitoris. Den börjar surra och hennes kropp börjar darra.

Med mig djupt inne i henne känner jag hur det börjar rycka i henne och hon slänger huvudet bakåt med öppen mun och sluter ögonen.

“Oh oh oh ohhhohhhhiiiIIIAAAA”

Rebecca exploderar i en enorm orgasm och jag känner hur hennes kåthet och safter rinner ner över mina testiklar och ner på handduken under mig. Hon slänger fram huvudet, tar tag i mitt huvud med handen, biter ihop och ser tyst in i mina ögon när hon fortsätter att bara komma och komma över mig.

“Uuuuhhh”

Säger hon när orgasmen äntligen börjar lägga sig. Hon darrar när hon stiger upp och jag glider ur henne. Jag är fortfarande stenhård.

Hon låter mig vila lite och tar sedan bort bojorna från stolen och kysser mig.

Vi fattar varandras händer och går in i sovrummet.

Vi kysser varandra djupt och passionerat och utforskar varandras kroppar med händerna.

Hon stönar när jag tränger in i hennes varma grotta och klämmer om mig med ben och armar.

Vi är helt stilla och känner våra svettiga kroppar och våra sammankopplade kön. Jag pulserar inne i henne och hon känner det och hennes muskler klämmer tillbaka.

Vi älskar och blir ett, medan jag rör mig in och ut i henne.

Hon stönar och skriker till när hon njuter extra mycket och hon river med naglarna över min rygg.

“oh oh oh oh jaaaaaaa”

Endorfinerna exploderar i våra hjärnor när vi kommer tillsammans och hon skriker högt, rycker och kramar mig hårt när jag vrålar till och sprutar min sats i henne. Vi bara kommer och kommer tillsammans i en gemensam orgasm som känns som om den vara en evighet.

Vi fortsätter hålla om varandra och somnar snart tillsammans utmattade efter en lång och spännande dag.



Fortsättning i del 3 där Rebecca upplever lekrummet

Fortsättning:

Del 1 (16 dec 2020)
Del 2: Rebecca får sitt straff, men ger mig en överraskning också (4 dec 2020)
Del 3: Rebecca får testa sina gränser (9 dec 2020)
Del 4: Rebecca tar fram sin dominanta sida (16 dec 2020)

Tillagd 4 dec 2020   Noveller   #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Man som bottom #BDSM #Man #Kvinna #Bondage #Piskning/flogging #Smisk #Orgasmkontroll

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27607  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024