Logga inBli medlem
Sexlektionerna

Del 8: Kursavslutning - prov

Vi hade fått veta att det sista tillfället skulle bli en avslutningsfest, och något slags prov. Beordrad klädsel var finklänning för tjejerna och kostym för killarna.

Kursavslutningen hölls i gympasalen, som hade inretts med bord och mysig belysning. På borden fanns lite dricka och snacks.

Jag hade en klänning i rött blankt tyg, med generös urringning, och hade ansträngt mig lite extra med en fin makeup i rött. Mina röda naglarna hade fått ett blankt topplack och såg härligt lyxiga ut. Allt det röda matchandes av mina svarta spetsunderkläder, med svarta långstrumpor och svarta nätta högklackade sandaletter. Med mina pärlörhängen kände jag mig som en miljonär!

De andra tjejerna hade också klätt upp sig i samma stil. Eva hade en lite mer punkig stil med en kort svart skinnkjol, nätstrumpor och en genomskinlig spetstopp. Killarna hade alla svart kostym, det enda som skiljde dem åt var färgen på slipsarna. Lite enformigt, jag hade hoppats på lite mer spännande saker. Nåja, de var i alla fall hela och rena - och en av killarna hade röda högklackade pumps! De tre äldre männen var också med, även de i kostym. Vår fröken såg fantastisk ut! Hon hade en vit blus, kort svart läderkorsett, svart lackkjol, nylonstrumpor med söm och svarta blanka pumps med jättehög klack. Och i ena handen hade hon en ridpiska!

Vi fick alla en lapp med ett nummer på, och fick i uppdrag att leta upp en annan med samma nummer, medan vi minglade. Det tog ett bra tag, men jag fick en stilig kille från en parallellklass. När vi hittat våra partners skulle vi gå till ena änden av salen. Det gick rätt fort mot slutet när det inte var så många kvar. Sen klappade fröken i händerna och äskade tystnad.

"Ikväll är det avslutning, så det är dags att visa vad ni lärt er. Ni kommer alla att få en uppgift. Det är lite olika uppgifter, beroende på era preferenser. Ni kommer alla att få se saker som ni kanske inte själva föredrar, men kom ihåg vad jag sagt tidigare om att respektera andras preferenser. Men vi börjar med ett oralprov!"

Jag och de andra tjejerna fick stå på knä framför våra utvalda killar (eller män), och de fick ta fram kuken ur byxorna. Sen fick vi visa att vi kunde ge dem stånd med munnen och händerna.

Sen fick alla tjejer dra av sig trosorna. En av tjejerna fick det besvärligt eftersom hennes trosor var innanför banden på hennes höfthållare. Viss munterhet uppstod, och fröken fick hjälpa henne på med strumporna igen. Nåja, det misstaget kommer hon inte att göra om.

Vi tjejer fick sätta oss på borden och dra upp klänningen, och sen fick killarna slicka oss. Min kille var inte jätteduktig, men det blev rätt skönt ändå efter en liten stund då jag viskat lite instruktioner till honom.

Sen blev det byte, så att tjejerna fick slicka varandra, och killarna suga varandra. Det var en syn att se en massa kostymklädda killar (och äldre män) stå på knä med en styv kuk i munnen

En blyg blond tjej kom fram till mig, rodnade lite, och satte igång. Men oj, vad hon var duktig! Jag stönade till lite ofrivilligt, och fröken var där och berömde henne. Sen blev det byte. Killarna bytte plats, och jag fick slicka min blondin. Hon smakade gott, och jag gav henne ett par långa drag med bred tunga, och gick sen på hennes klitta med tungspetsen så att hon kippade efter andan. "Bra, där" hörde jag fröken viska i mitt öra.

"Utmärkt, allihopa!" ropade fröken strax. "Nu blir det uppvisning". Och det blev en uppvisning av det mest perversa slag jag kunde tänka mig!

Två killar och en tjej fick ta på sig läderhalsband, och sen fick två två tjejer och en kille dominera dem. En av tjejerna fick snabbt av sig sin klänning, och visade en tajt svart läderkorsett, och så hade hon svarta långa skinnhandskar som matchade ett par tajt snörda lårhöga svarta högklackade skinnstövlar. Hon såg jätteläcker ut! Tjejen som skulle bli dominerad fick klä av sig helnaken, bortsett från hennes röda högklackade sandaletter. Halsbanden försågs med koppel, och sen blev de undergivna ledda krypandes ett varv runt salen av sina dominanta partners. "Attityd, attityd!" ropade fröken, och nog syntes det vilka det var som bestämde, minsann. Uppvisningen avslutades med att de undergivna blev lite piskade med ridspöt som fröken lånade ut. Sen fick den undergivna killen slicka sin dominas skor, och de två undergivna tjejerna fick suga lite på sina herrars kukar. "Bra, ni är godkända" ropade fröken. Vi andra applåderande!

Sen följde en lång kavalkad av kinky aktiviteter. Jag och några andra tjejer blev snyggt surrade med rep i olika slags bindningar, ett par av tjejerna fick byta om till en slags gammaldags skoluniform med kort kjol och knästrumpor - ja en av killarna fick också ha det - och blev lagda över knät på fröken för smisk. Det blev en modevisning med sexiga underkläder, och till min förvåning var där inte bara tjejer utan även två killar i behå, trosor, höfthållare, nylonstrumpor och högklackat. De verkade kunna gå jättebra i högklackat, och jag tänkte att de måste ha fått öva en del. Alla underklädsmodeller fick sen välja var sin kille eller herre att suga kuken på.

Fröken gick runt och gav order, och klatschade med ridspöet på rumpan på några killar och tjejer som inte kvickt nog gjorde som hon sa.

Mera perversiteter serverades; jag och flera andra blev rejält piskade med ridspöet, och en av av tjejerna spändes upp helnaken med ett rep till taket, och blev sen piskad med en lång svart piska av fröken. Hennes vita kropp korsades av röda ränder när fröken var klar med henne. Vi fick se lite oljebrottning i en barnpool, där senare en tjej blev nedkissad av tre killar. Bläh, inte min grej, men... det pirrade ändå lite snuskskönt i min fitta. En tjej blev perforerad av injektionsnålar - inte heller min grej - och två killar blev piskade på pungen och kuken. Några killar blev runkade, och några tjejer fingrade eller slickade. Ett par onaniuppvisningar ingick också. Alla fick göra något, ingen var enbart åskådare.

Det blev också mera vanliga sexaktiviteter, men inget knull. Även fröken fick en tunga i fittan av en blyg kort kille. Men det var stränga order på inget sprut, än. Tjejerna fick komma, om de ville, men inte killarna.

Så tog proven slut. Alla hade klarat sig, och blev godkända. "Ni har alla varit jätteduktiga. Jag är verkligen stolt över er!" sade fröken, och jag såg hur några rodnade. "Nu börjar avslutningsfesten!" Vi jublade samstämt!

Tillagd 3 dec 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Verklig åldersskillnad #BDSM

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27595  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024