Logga inBli medlem
Frida blir belönad

Del 2

Igen förde jag wanden mot hennes klitoris, nu någon sekund extra för att få henne till bristningsgränsen, ännu en gång.

Staven började vibrera i samma stund som den landade mot hennes pulserande klitoris, utan en millisekund till förberedelse. Hennes andning som redan innan var tung gick över i frustanden i tandem med de nästan guturala stönen, långt ner i hennes hals. Salivet rann längs hakan och ryckningarna fick hennes händer att spjärna mot stången, vilket så klart bara gjorde saken värre. Hon gråtstönade i smärtblandad, desperat frustration och spasmerna fick rumpan att skjuta ut mot mig, i ett försök att trycka sig mot det vibrerande huvudet.

Vibrationerna stannade av, tvärt, och en tyst snyftning hördes från andra sidan plinten.

Jag tyckte nästan lite synd om henne, medan jag plockade fram den första klämman.

Det kalla stålet smekte längs hennes blygläppar, över hennes klitoris och sen plötsligt, fingerfärdigt, satt den om henne och täckte igen hennes öppning.

- HnngaaaAAAAAH!

Hennes kropp konvulserade, benen darrade kraftigt och hade plinten inte stöttat henne hade knäna vikt sig under henne, och hennes andning gick över i korta, snabba, intensiva, stönfyllda, gnyende andetag.

Den fick sitta ett tag, innan mina händer började smeka henne ömt upp över låren, rumpan och sakta, fingertoppslätt, upp längs hennes rygg. Gick långsamt längs hennes sida samtidigt som mina fingrar smekte hennes skuldror, axlar, ner över armen och upp igen, för att till slut låta handflatan landa mot hennes kind. Precis som på kafét, strök hon sig mot den.

Jag stod nu framför henne, med hennes mun i höjd med mitt skrev.

- Gapa.

Hon gapade.

Den lediga handen drog ner gylfen, drog fram min hårda, ådriga lem nu kladdig av försats, och med en lätt rörelse med höften trycktes den in i hennes mun.

Med handen kvar om sin kind, började henne tunga leka över ollonet. Ett stön kom när hon fick känna smaken av försats, och samtidigt som jag kopplade loss kedjan mellan hennes halsband och plinten, gick hennes mun hungrigt över mitt skaft.

Det var svårt att inte beundra hennes kropp även i vanliga fall, men det är något med den positionen, att stå framför henne samtidigt som hon står framlutad, som får mig att stanna upp närhelst det sker.

Det är mycket som är vackert med henne, med Frida, och inte sällan flöt mina tankar iväg med bilder av henne på näthinnan. Blicken inte minst. Tindrande blå ögon, som var lika fängslande nu som första gången vi setts. Som första gången vi delade ett skratt.
Att sätta på en ögonbindel var lika mycket en säkerhetsåtgärd för mig - för att inte tappa bort mig själv i hennes ögon - som något perceptionsberövande för henne.

Jag kom på mig själv med att ha fastnat med ena pekfingret mot hennes axel, mitt i en smekning, medan mina tankar flög iväg, och för att inte bli påkommen slöt jag båda mina händer om hennes hår, och tryckte mig längre ned i hennes hals. Med kanske 2/3 inne tog det stopp, och jag började dra ut igen.

När ollonet återigen låg mot hennes läppar, slöt min tumme och pekfinger om hennes näsa medan skaftet sakta tryckte sig ned i hennes hals igen, och ju längre ned det kom, desto mer klämde fingrana åt.

Hon chokade mot ollonet och den hårda kuken som tryckte sig ned i hennes hals, och mörka, mascarablandade tårar rann ut från under ögonbindeln.

När jag kände hur hennes halsmuskler började tryck sig mot skaftet, drog jag ut. Saliven hängde i långa strängar från hennes haka, med svarta ränder som formats längs hennes kind från tårarna, som någon sorts krigsmålning.

Med ett hängande huvud tog hon några djupa, tunga andetag och rättade sedan till sig så att munnen återigen var i höjd med mitt skrev, och gapade.

- Duktig slyna. Väldigt duktig.

Hon fortsatte gapa.

Imponerad och med en känsla av stolthet som är ganska svår att sätta fingret på, var det nu bestämt att hon skulle få komma.

Hon munknullades igen, och igen, och fingrarna täppte till mer än en gång. Varje gång rättade hon till sig efter och gapade, duktigt.

När trycket började kännas i roten, var det dags.

Med båda händerna om vardera sida om hennes kinder, med vardera tumme som strök henne över kindbenen, fick hon en öm, långdragen, kyss mot sina läppar.

Hennes kropp som måste ha varit på spänn sedan klämman åkte på, slappnade av akompanjerat av ett lättat stön och hon mötte min kyss.

Kroken spändes av, och handklovarna likaså.
Ögglan som tidigare prytts av kedjan mellan halsbandet och printen, fick nu ett koppel till sig, istället.

Med en lätt dragning reste hon sig från plinten, och ställde sig på knä på golvet.

Vid det här laget var hon sannolikt rätt dissorienterad. Inte minst med tanke på att ögonbindeln fortfarande satt på. Så att mina kliv var på väg mot bordet och den andra klämman var nog inget hon var varse förrän det kalla stålet slöt om hennes blygläppar, och klämde till.

Hennes ben spände sig och vek sig inåt, medan hennes huvud vände sig upp i ett smärtblandad stön.

När den initiala reaktionen var över och hon fick tillbaka hållningen, stod jag över henne, med ett ben på vardera sida om henne. Ögonbindeln åkte av, och ring-gagen åkte på. Analpluggen följde på, och vibrerade svagt i henne.

Hon tittade omkring sig, ovan vid att se något alls, men det var så mörkt vid det här laget att det inte var mycket till omställning. Efter några sekunder fick hon syn på mig, i dörröppningen till sovrummet. Hon snyftade till, sannolikt för att hon förstod vad som väntade.

Jag vinkade in henne.

Fortsättning:

Del 1 (2 dec 2020)
Del 2 (2 dec 2020)

Tillagd 2 dec 2020   Noveller   #Kvinna #Kvinna som bottom #BDSM #Egenupplevt #Bondage #Disciplin #Psykisk dominans #Piskning/flogging #Smisk #Smärta #Temperaturlekar #Naken vs. påklädd #Kostymer #Analism

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27586  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024