Logga inBli medlem
Sexlektionerna

Del 5: Lektion 4

Jag hade blivit så kåt av lektionen att jag onanerade en gång till samma kväll. Den gången kom jag i en mer långsam utdragen orgasm som kändes som att jag seglade bort i vällust och njutning. Sen blev det bara en gång till innan onaniförbudet trädde i kraft.

Jag var alltså tämligen kåt när jag satt där på nästa lektion. Naglarna hade jag målat kvällen innan, och läppstiftet kom på strax innan lektionen. Alla vi tjejer hade likadana klarröda läppar, det såg kul ut!

Lektionen började med en kort resumé av förra veckans instruktioner om hur man smeker varandra, och hur man slickar fitta och suger kuk. Sen fick alla ta av sig på underkroppen, och så kom det: alla tjejerna skulle få slicka fitta -- och killarna skulle få suga av varandra! Det var ju alldeles fantastiskt vågat! Några av killarna protesterade lite, men lärarinnan sa att det i så fall gick bra att lämna kursen. Det var det ingen som ville. Så fick vi oss tilldelade en partner, och så var det bara att sätta igång.

Tjejen som jag skulle slicka var rätt mullig, så det blev lite trångt om luften mellan hennes lår. Men jag kom snabbt på hur jag kunde ta ett andetag mellan varven, så det funkade. Jag ville ju absolut inte bli kuggad, och kanske få lämna kursen! Ett finger i fittan fick henne över gränsen till en duktig orgasm. Hennes lår klämde så hårt på mitt huvud att det satt helt fast medan hela hon skakade i orgasmens flammande eld. När det var över, reste jag mig och kysste henne på munnen, och hon kysste ivrigt tillbaka. Men då var en av lärarna där och visade mig tillbaka till min plats. Hon var lite blöt i ansiktet efter att ha slickat två tjejer till orgasm!

Killarna sög av varandra med en förvånansvärd entusiasm. Jag tänkte att det nog var så att den som bäst visste vad som var skönt på en kuk -- var en annan kille! Det stönades och sprutades friskt, och lärarinnan ropade "Killar! Se till att svälja ordentligt! Jag vill inte se något spill!" De lydde allesammans, vi visste ju alla vad som väntade om man inte följde order till punkt och pricka.

Sen var det byte. Alla fick en ny partner, och ett par av tjejerna fick en lärare att slicka. De drog upp den vita rocken, fick av sig trosorna och satte sig bredbent på var sin stol med en tjej mellan benen.

Jag fick en tunga i min fitta. Det var ljuvligt skönt, och tjejen smekte samtidigt mina lår på ett ljuvligt sätt. Jo, det var säkert så hon ville ha det också. Det var lärorikt att ha sex med många! Sen tänkte jag inte mer på det, eftersom njutningen i fittan blev så intensiv att jag försvann bort i ett moln av lycka. Orgasmen tog sats, sköt fart, och exploderade i hela mig så att jag försvann i vällustens storm. Jag försökte att inte skrika, men vet inte om jag lyckades. Det var bara så outsägligt skönt! Jag tackade tjejen som slickade mig, och hon log så fint med sin röda mun.

När alla tjejer och killar fått sitt, inklusive lärarinnorna, fick vi sitta och vila och titta på ett bildspel med vackra landskap. Det var väldigt avkopplande, och jag höll nästan på att nicka till lite, så härligt avslappnad var jag.

Lektionen avslutades med en genomgång av sexuella variationer. Det var allt från homosexualitet och transsexualitet till BDSM och jag vet inte vad. Jag gillade inte precis allt vad fröken berättade om, men hon sa att det var åkej att inte göra det, samtidigt som det är åkej att tycka om sånt. Avsnittet om bondage och smisk gjorde mig märkligt uppeggad, och jag drog mig till minnes fantasin som jag lämnat in. Skulle vi få prova på sånt också?

.Fröken läste upp ett par bitar ur några av våra uppsatser, utan att nämna författare, och det visade sig att vi var flera som gillade olika kinky saker. Jag tror dock att jag rodnade när min fantasi om att bli tillfångatagen och piskad lästes upp!

Till nästa lektion fick alla tjejerna ett par vita bomullstrosor och killarna ett par vita kalsonger, som vi skulle ha på oss då. Rött nagellack och läppstift på alla tjejer, som vanligt.

Tillagd 11 nov 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Verklig åldersskillnad #BDSM

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27395  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024