Logga inBli medlem
Sexlektionerna

Del 3: Lektion 2

Fröken och de två andra kom in, likadant klädda den här gången med. Den här gången blev det genast lite mer spännande. Fröken började med en handuppräckning om vi hade hållit oss. De flesta räckte upp handen, men ett par av killarna gjorde det inte, och såg förlägna ut. En av dem försökte sen räcka upp handen ändå, men blev snabbt utskrattad. "Nåja, det är ju första gången, men i fortsättningen måste ni göra precis som jag säger. Annars får ni inte vara med längre." Alla nickade ivrigt.

Sen berättade fröken om sexuell upphetsning, hur den uppstår och vad som bygger upp den. Det var allt från erogena zoner till fantasier. Jo, det var åkej med fantasier! Och så fick vi läxa: att skriva ner en personlig sexfantasi, att lämnas in nästa lektion. Ojoj, jag undrade om jag skulle våga... "Det är bara jag som kommer att läsa dem, och allt är tillåtet", sade hon. Åkej.

Sen fick vi lära oss hur man smeker varandra. Det är inte bara att gå rakt pang på, känslan behöver byggas upp och tar tid. Sedan kan man göra skönt på kuken eller fittan. Jag brukade ju fingra på kittlaren när jag onanerade, men nu fick jag för första gången lära mig om G-punkten och en del annat spännande. Vi fick också lära oss hur en kuk bäst stimuleras. Det illustrerades med en kort film, och när den var slut var jag rätt upphetsad!

Lektionen avslutades med att alla fick onanera. Det var åkej om man inte kom, det var inte så viktigt. Alla fick en handduk att sitta på, och en pappersrulle. Så fick vi alla ta av oss på underkroppen, och så startade lärarna ett bildspel med sexiga bilder, medan alla började onanera. Jag sneglade på killen i bänken bredvid, hans kuk stod rakt upp medans han runkade den snabbt. Jag fick in ett finger i fittan, och kände njutningen komma. Lärarna gick runt och instruerade och hjälpte till lite här och där. En kille hade svårt att få stånd, men fröken ordnade det på nolltid. Hon var visst en riktig expert!

Jag kände att jag hade en orgasm på väg, det var jätteskönt att kolla på de läckta bilderna och se - och höra! - de andras härliga upplevelser. Mina knän började darra, och så kom den farande, tog sats, och exploderade i hela mig. Jag tror att jag ropade till lite, och flåsade sen en god stund medan de underbara ryckningarna sakta avtog. Det var ljuvligt!

När jag kom till sans igen hörde jag hur det var det fullt med stön och flås i salen. Jag såg hur killen bredvid sprutade en stor stråle som landade på bänklocket med ett plask. Han fick sen en del jobb med att torka upp! Så där fortsatte det ett tag, tills det bara var några kvar som höll på. Lärarinnorna tog hand om de killar som inte var klara, och fick dem att spruta på nolltid! Vad skickliga de var, så bra ville jag också bli! De tjejer som inte kommit i mål blev behandlade med vibrationsapparater, och det tog inte lång tid innan även de skrek ut sina orgasmer. Vilken lektion!

Så avbröts övningen med att fick torka upp och klä på oss. Fröken berättade om hur olika orgasmer kan kännas, och att man inte ska stressa fram dem. Jo, det kunde jag hålla med om! Innan det var slut, fick vi återigen order om att onanera, men inte fyra dagar innan, denna gång!

Tillagd 3 nov 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Verklig åldersskillnad #BDSM

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27321  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024