Logga inBli medlem
Max och Horan

Del 15: Del 15

Jag hörde vattnet från duschen i badrummet och det enda jag kunde tänkte på var Max underbara kropp och hans kuk i mig. Tankar jag tänkte kändes orena, jag var på ett sjukhus och det enda jag kunde tänka på var Max kropp nära min. Jag tittade på Nina igen och de orena tankarna spolades bort, och jag kom att tänka på min far. Hur jobbigt det var att se honom försvinna stund för stund i en sjukhussäng, han var som en jätte när han låg i sin säng. Han var klar i huvudet till sista stund men kroppen gav upp. Jag gick och satte mig bredvid Nina igen. Minnena av min far skar nu likt en skarp smärta, likt en kniv genom kroppen och när det var som värst kände jag hur Nina la sin hand på min. Hon blundade fortfarande samtidigt som hon kramade om min hand och jag fick känslan av att: Din far skulle varit väldigt stolt över dig. Hur kunde det vara möjligt? Kände hon vad jag kände? Det kanske inte var omöjligt eftersom jag kunde känna vad min far känt, även vad andra nära vänner kunde känna. Jag kunde också veta vad Max kände under vissa stunder. När Nina kramade om min hand kändes det som om hon gav ifrån sig en läkande kraft, som om mitt hjärta blev lättare och något inom mig sa: Det är okej men hur visste hon? Vem var hon egentligen? Hur kunde hennes hand läka mitt hjärta? Jag iakttog Nina där hon satt som en ängel framför mig. Inom mig hade jag minst en miljon frågor som jag inte kunde fråga just nu. Var vi alla kopplade tillsammans? Hade vi alltid varit det? Var det något med vår biologi? Eller var det mer som ”något” gjorde så att vi alla tillhörde varandra? Allt är ju trots allt gjort av atomer. Var det en koppling vi haft? Var vi bättre känslomässigt känsliga förut eller tillåter vi oss vara det? Är det något vi tappat? Är det en koppling till något ”större”? Jag hörde vattnet från duschen igen och kom ihåg hur underbar Max nakna kropp såg ut och kändes. Tanken av Max gjorde att jag log, leendet blev bekräftat av Nina och jag hörde: Nu gumman är du på rätt ställe i huvudet, stanna där, du är värd det. Det sas inte i ord utan i känslor, känslor som jag kände utifrån Nina. Stunden jag satt och tittade på henne kändes som en evighet, jag hade aldrig träffat kvinnan innan men på något sätt kändes det som om att vi känt varandra och delat flera liv tillsammans. Känslan var väldigt märklig då jag kände likadant om Max men hur kunde jag känna så om hans mor också? ”Beepbeep”, avbröt min tankelop, jag fick ett infall som jag gav upp, så jag böjde framåt och viskade:

– Det var tragiskt att vi träffas så här men jag måste bara berätta vilken underbar son du har. Du borde vara stolt över att du uppfostrat en sån man. Han är snäll, omtänksam, roligt, underbar, driven, ordningsam och ostrukturerad, karismatisk och toppen i sängen! Tack …, sa jag och la min hand på hennes.

Jag beundrar din styrka och ska ta hand om din son. Nina hörde allt men fortsatte blunda och tänkte ”flicka lilla”, Max kommer ta hand om dig, du kommer inte behöva ta hand om honom. Orden hon ville säga men valde att svälja för att sen somna in med ett leende. Jag lutade mig tillbaka i stolen. Att hon överlevt fem proppar, lärt sig prata två gånger, gå, äta och leva på egen hand igen var helt otroligt. Vilken kvinna och så stark som hon är vill jag också vara och bli när jag blir stor. Nina påminde mig väldigt mycket om min far och på något sätt kände jag honom genom henne. Det var väldigt märkligt och jag visste inte om jag skulle våga berätta det för Max, han kanske skulle tro att jag blivit helt galen? Eller nej han skulle förstå, han om någon skulle förstå eftersom han verkade vara ”uppkopplad” han med. Hur flummigt det än lät i mina egna tankar låg det en sanning i det, något var sant och äkta. Det var inget jag skulle gå runt och prata om ”oh är du uppkopplad” då hade jag blivit inlåst. Men tanken var inte helt galen eftersom vi alla är gjorda av atomer, vi alla är uppbyggda av elektricitet. Jag satte mig bekvämt i stolen, och hörde hur vattnet rann från duschen och det vaggade mig in i sömnvärlden.
Freja satt och sov i stolen med en hand på min mors när jag kom ut ifrån duschen.

–Är du hungrig? frågade jag.
Freja vaknade till liv och insåg att hon satt på ett sjukhus och svarade förvånat.
– Mat vore toppen!
– Jag fixar det, sa jag och tog fram två matlådor samtidigt som jag smekte henne på låren, ned på insidan och rörde enbart fittan. Freja tittade på mig i total chock som om att hon inte kunde tro vad som precis hänt. För att göra situationen mer overklig och göra henne mer kåt lutade jag mig mot hennes öra och viskade:
– Jag skulle vilja slicka dig, få dig att komma och efter försöka knulla ihjäl dig. Orden penetrerade Freja som ett svärd. Hon kände min tunga nudda hennes örsnibb och ett tungt andetag vibrerade ut i hennes öra innan jag gick iväg.

22.
Lusten galopperade genom min kropp och jag kunde inte sluta tänka på Max. Tankarna och känslorna om honom och hur han fick mig att känna gjorde att det enda jag ville var att få en underbar orgasm. Jag försökte vifta bort tankarna och känslorna men det gick inte, det brann i kroppen och mitt behov var för starkt. Så starkt att jag hörde en klar röst inom mig som sa: Duschen, duschen. Jag tog min väska och gick mot badrummet som om att jag var radiostyrd och varje sekund kändes som en evighet, en som jag enbart ville spola förbi då jag inte ville vänta en djävla sekund till. Jag höll på att explodera Det här är fel Freja, det här är fel, jag måste, nej det här går inte, hörde jag medan jag låste dörren. Jag stod i badrummet och kände hur hjärnan gick åt alla håll samtidigt, det var som om jag höll på att bli galen, en del av mig sa ABSOLUT! En annan sa ABSOLUT INTE! Den som sa absolut vann i stunden och gjorde att jag öppnade väskan och var förlorad till absolut. Jag andades in Max och allt inom mig eskalerade fruktansvärt snabbt. Jag tänkte på hur skön hans tunga var mellan mina ben, hur jag älskade när han greppade tag i mig med en djurisk kraft, hur han styrde mig och hur jag ibland stretade emot för att vilja ha mer motstånd. Jag tänkte på hur skön hans kuk var i mig, hur han rörde min kropp, hur jag älskade att känna tyngden av honom, hur han slickade mig och hur han fick mig att komma. Alla tankar fick mig att återigen drunkna i lustens hav. Jag ville bara skrika ut allt men det gick inte, jag visste att det fel att vara kåt här men jag kunde inte hjälpa det, utan det enda jag kunde tänka på var Max. Jag klädde av mig kläderna gick in i duschen, blundade och kände det varma vattnet smeka min hud, jag tog ett stadigt grepp under mina bröst och tryckte upp dem dominant. Max du vet hur du ska röra min kropp. Mina egna händer var Max i min fantasi och jag kände hur han smekte mina läppar, hals, ned på brösten och till fittan. Jag vinklade bort strålen och slickade på handen samtidigt som jag förde ned handen till fittan. Det var för sent att sluta, jag ville men det gick inte, jag var som helt besatt. I stunden ville jag bara stöna ut allt jag kände, jag ville skrika på Max, att han skulle komma in och dunka mig hårt men jag kunde inte. Jag kände hur jag kippade efter luft samtidigt som jag förde in två fingrar långsamt i fittan, de gled försiktigt in och ut med olika djupt och fart. Det var inte mina fingrar utan Max kuk. Nu ville jag ha en orgasm, få släppa alla tankar, känslor och spänningen som hade byggts upp under den korta tiden. Jag började gnugga på klitoris som om att det var en trisslott och jag bet mig själv i armen för att inte släppa fram något ljud eftersom jag tyckte min handling var smutsig och oacceptabel på ett sjukhus.

23.
Korridoren i sjukhuset var spöklik, inte en enda människa, bara tomma sjukhussängar och vita väggar. Om jag inte hört några skratt från ett personalrum skulle jag trott att det var övergivet. När jag kom ut i restaurangen som endast bestod av några trästolar och bord såg jag kvällens mörker. Jag stoppade in matlådorna i mikron och gick fram till fönstret och tittade ut. Månskenet och stjärnorna lyste upp mörkret. Av någon anledning hade jag alltid varit fascinerad av månen och stjärnorna. Det kanske var det mystiska? Att det lyste villkorslöst? Pling, när jag vände mig om för att hämta matlådorna såg jag att det stod tre ljus på ett bord i restaurangen. Jag gick fram och tittade ned i ljusen och såg att de var fejkade, ett ljus med en lampa i. Smart. Jag stoppade ned två ljus i fickan, vek tre pappersrosor av servetter, la över maten på två tallrikar, tog med bestick, glas och ett extra glas som skulle bli en ”vas” till rosorna. När jag kom tillbaka in i rummet hörde jag att duschen var på. Jag ställde iordning två stolar och ett bord vid fönstret inne i rummet. ”Vasen” fick stå mitten av bordet med de vikta pappersrosorna tillsammans. Ljusen, servetterna låg bredvid, besticken låg på servetterna och mörkret hade lagt sig utanför. Man kan göra mycket av lite, tänkte jag. Månljuset penetrerade fönstret och gav ett märkligt sken i rummet. Det fyllde rummet med mystik och möjligheter som väckte ett annat behov. Jag kände hur min kuk vaknade till liv och tog över. Känslorna inom mig ville få känna Freja nära, känna den leda insidan, hur min kuk var skapt för den, slicka hennes fitta, äta den som en djävla taco var det enda jag tänkte på, sen penetrera den. Det var inte ett litet stånd längre utan en sån man kan hugga ned ett träd med. Mina tankar rusade fram som tjurar som sprang på bete och jag kände att jag höll på att tappa kontrollen över min kåthet. Jag gick fram och la örat mot badrumsdörren och hörde ett litet stön. Ett stön som inte var meningen att komma fram, men det kom fram och gjorde så jag enbart ville sparka in dörren och ställa upp henne mot toan med ett ben för att trycka mig in i henne, djupt och hårt. Jag hämtade en kniv på bordet och låste upp dörren försiktigt.

24.
Jag såg hur Freja stod där i duschen, naken, blundade och gnuggade sin klitoris våldsamt samtidigt som hon skakade. Jag stängde dörren försiktigt, låste, klädde av mig och gick in bredvid henne. Hon gnuggade så hårt och snabbt att det såg ut som om att hon höll på att explodera. Jag tog handen för hennes mun och slickade från hennes bröst upp till munnen. När hon öppnade sina ögon blev hon chockad. Hon stod där tagen på bar gärning och jag älskade att se varje sekund av det. Freja stirrade in i mina grönbruna ögon och kände min kuk mot hennes klitoris. Hennes ögon rullade bakåt, precis som om att hon dog för att stunden var så het och förbjuden. Hon ville skrika av lycka, kåthet men kunde inte göra ett ljud, då min hand satt för hennes mun tills jag släppte den. Jag tog upp ett finger framför läpparna som ”var tyst” samtidigt som jag tog bort hennes hand från sin klitoris och lät min kuk glida in i henne. Ögonen som varit i chock tidigare blev tagna av njutning. Ett av hennes ben satte hon upp mot duschväggen och jag började penetrera henne. Freja började låta även om hon försökte hålla emot, så jag satte för min hand över hennes mun igen. Hon såg in i min själ medan jag stötte in i henne. Sen drog jag ut, ställde mig på knä och började slicka henne, slicka henne för att jag ville att hon skulle komma, jag ville känna hennes orgasm i min mun. Jag drog isär blygdläpparna och började stimulera hennes klitoris som redan var stor som en ärta med min tunga. Jag lät sen två fingrar glida in och ut ur henne, fram och tillbaka med varierande djupt. Varje gång jag nuddade klitoris spände hon sig mer. Freja skulle explodera vilken sekund som helst, så jag fortsatte lite till för att dra tillbaka. Jag avbröt annars hade jag blivit tvungen att knulla ihjäl henne och då skulle det inte gå att vara tyst.
– Jag skulle vilja sätta på dig men maten är serverad, viskade jag.
– Du är galen Max, viskade hon tillbaka.
Suget att komma brann som en eld inom Freja, en eld hon ville släcka genom att komma. En eld jag visste brann eftersom den brann inom mig också. En eld som jag ville skulle brinna inom henne för evigt. En eld som behöver syre och bränsle för att bli större och brinna klarare och starkare än någonsin. Freja stod kvar i duschen, tittade på mig som om jag skämtade när jag klädde på mig. Hon ville inget hellre än att komma med hjälp av mig.
– Vi ses där ute, sa jag och gick ut. När jag kom in i rummet var det becksvart utanför fönstret och de ”levande” ljusen på bordet gjorde att de kändes som en riktig restaurang trots att vi var på ett sjukhus. Freja kom ut strax efter och hon såg ut som om att någon gett henne precis vad hon velat. Det var så enkelt men skapat med hjärtat.

Läs mer om Max serien här: https://tomas-oberg.se/kop-den-kritikerrosade-bokserien-max-och-horan/

Fortsättning:

Del 1 (3 okt 2020)
Del 7 (3 okt 2020)
Del 15: Del 15 (3 okt 2020)

Tillagd 3 okt 2020   Noveller  

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27060  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024