Logga inBli medlem
Middag

Del 2: En kväll efter jobbet.

De hade just ätit klart. Doften av de utblåsta stearinljusen sträckte sig som en våg och bildade en härlig kontrast mot kvällens rester som låg utspridda på matbordet. Hon tog ett par djupa andetag. Fantasierna om vad som skulle hända näst skingrades i hennes tankar, för varje gång var den andra inte lik. Men efter flera månader av fredagskvällar hade det ändå bildats en struktur, en sådan som hon helst inte velat att hennes undermedvetna förde upp. Hon gillade inte att veta, hon gillade det okända.

Han ställde sig upp och rättade till sin krage. Till hans förvåning hade den vita skjortan förblivit vit trots den glupska som uppstod bara några minuter tidigare. Han förde sig mot diskbänken och plockade upp saxen. Saxen, gjord i rostfritt stål stod alltid redo på fredagskvällarna. Hon hade lämnat den där för honom, som instruerad. Hon kunde känna hans varma andedräkt mot sin nakna nacke. Och så hände det. Det som alltid händer på fredagskvällarna. Det som alltid startar igång leken som hållit ihop deras äktenskap så länge.

Med två enkla snitt så skar han de tunna ärmarna bort från den röda klänningen. Dess tajta form gjorde att han var tvungen att förlita sig på sina händer för att dra ner klänningen hela vägen till hennes fötter. Hennes reaktion var minimal. Hittills följdes strukturen. Han skulle köpa en ny klänning till henne nästa gång, liksom alla andra gånger.

Han flyttade på disken och placerade den i köket. Hans händer tvättade han med kallt vatten för att få bort den kladd som kan ha uppstått. Denna tillsynes vänliga handling kom med mörka intentioner. Han hade tänkt knulla henne på matbordet.

Han återvände till henne. Hans händer nu mellan hennes skakiga ben.

Han flyttade försiktigt hennes svarta stringtrosor åt sidan. Trosorna som var gjorda i spets hjälpte inte det minsta mot den våta som bildades i förväntan under den tiden de hade ätit. En större pöl hade bildats på den stol hon hade suttit på och en mindre nedanför henne. Han böjde sig försiktigt ner och skrapade upp pölen med sina två fingrar och förde dessa djupt in i hennes svalj.
"Hur smakar det?".

Hon hade svårt att svara då hans fingrar torkade av hennes våta på hennes mjuka tunga. Ett svagt hum talade om för honom att hon uppskattade smaken.
"Vill du ha mer?"

Han hade tagit ut sina fingrar vars fukt nu hade ersatts av hennes saliv.
"Ja tack, daddy".

Han tog tag i hennes hår och drog ner hennes ansikte till den blöta stolen. Hennes ansikte gneds mot den tillsynes oskyldiga IKEA-stolen. Stolen var nu, liksom henne för länge sedan, berövad på sin oskyldighet. Han höll kvar hennes ansikte, hennes kinder blev allt rödare. Han tog samtidigt av sig sina byxor igen. Liksom någon timme tidigare låg dessa nu ihopsjunkna mellan hans ben. Hans ena hand flyttade han mot hennes rygg och ett tryck från hans sida berättade om för henne att det var dags att böja sig.

Med sina händer på stolen böjde hon sig ner och väntade. Hennes rumpa som låg riktad mot honom fick en dask från hans bara handflata. En svag rodnad bildades.
Han placerade sin hand mellan hennes ben och torkade upp all våta. Han använda sedan denna fukt för att fukta sitt styva kön. Med sin hand som guide och ett stark tryck från sina lår förde han hårt in sitt kön i henne. Hon stönade till och blev allt mer våt.

Det hela kunde liknas vid magi. En kåt magiker som om och om trollade fram och trollade bort sin hårda veniga manlighet för sina åskådare. Hennes ögon var som besatta. Trots den gapande munnen kunde hon inte förmå att trycka ut ett enda ljud. Hon var borta i sin egna värld. I en värld med bara hon och hennes njutning. En njutning som med glädje betalas av alla örfilar och öknamn som hon blev kallad dagligen.

Återigen sprutar han utan förvarning. Det tar stopp. Det är slut nu. Med ett par snabba ryck drar han upp sina svarta kostymbyxor. Han flyttar sedan tillbaka hennes stringtrosor på plats och kysser henne på kinden som vanligt innan han sakta går därifrån. De svarta stringtrosorna gör ett dåligt jobb i att hålla kvar hela hans sats som långsamt droppar mot golvet och bygger på den redan befintliga pölen. Hon kollar ut mot fönstret och torkar bort den maskara som runnit ner för hennes kinder. Nästa fredag är det dags igen.

Fortsättning:

Del 1 (20 okt 2020)
Del 2: En kväll efter jobbet. (20 okt 2020)

Tillagd 8 apr 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Disciplin #Psykisk dominans #Fysisk dominans #Kostymer #Traditionella könsroller

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 25445  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024