Logga inBli medlem
Du tar andan ur mig

Del 3

Vi vaknar, intrasslade i lakanen, jag ligger fortfarande på hans bröst, mina fingrar leker med håret, så som jag älskar att göra.
Jag skrattar till när jag ser hans kläder utströdda över golvet, och går upp för att hänga upp hans kavaj och rock.
Han är utsvulten och skickar iväg mig att handla något att äta.
Jag orkar varken ta på mig trosor eller bh under kläderna, och mitt rufsiga hår och lyckliga leende talar nog om för de flesta jag möter att jag är precis nyknullad.

Tillbaka på rummet väntar han naken i sängen och vår vana trogna dukar vi upp en liten måltid där, jag skalar av mig kläderna och kryper upp bredvid honom.
Vi skålar i vin och småpratar medan vi äter, vår åtrå ligger där mellan oss och vibrerar hela tiden.
Jag ser i hans blick att han redan har något i åtanke , han ler mot mig och säger åt mig att lägga mig på rygg och blunda.
Plötsligt känner jag något pressa mot min mun, jag öppnar ögonen och ser att det är den stora dildon med sugpropp.
Han ler igen och säger att eftersom det bara är han och jag ikväll kanske jag vill leka att det finns en extra kuk med i leken?
Jag får slicka på sugproppen sedan sätter han fast den mot den stora spegeln i rummet.
Hans leende blir ännu större när han ber mig backa mot spegeln och svanka, mina kinder bränner av genans när jag låter dildon glida in och jag känner mina skinkor pressas mot det kalla spegelglaset.
Böj dig fram ännu mer och sug låter nästa order.
Jag lyder, känslan är smått surrealistisk när han för varje stöt in i min mun pressar mig mot dildon och spegeln.
Det är skönt, jag blundar och känner hur jag blir fylld från två håll, och jag är så nära att komma igen, men han har andra planer för mig.
ett snabbt tag i mitt hår och jag ligger på sängen igen när han tar fram en klädnypa i trä som han nyper fast i min ena bröstvårta.
Jag kvider högt, det är alldeles för hårt och han tar bort den, bara för att bända upp den lite så den inte blir så hård.
Med en lång blick på mig sätter han den försiktigt i min klitta, jag förväntar mig att jag ska vråla av smärta, men istället är sensationen skön.
Han ser direkt på mitt ansikte att jag njuter och välter mig på sidan, lyfter upp mitt ena ben och trycker sig in i mig med full kraft.
Det är redan så otroligt skönt att jag nästan skriker, han pumpar hårt i mig inna han drar sig ur och istället sakta glider in i mitt bakre hål.
Känslan av honom djupt inne i mig där tillsammans med klädnypans effekt är obeskrivlig.
Jag hör mig själv som i en dimma, jag vrålar rakt ner i kudden innan jag exploderar i en fantastisk orgasm samtidigt som han säger till mig att jag är en riktig slyna, hans slyna.
Som så ofta när jag kommit hårt börjar jag gråta okontrollerat, hulkande och kippande efter andan blir jag uppsvept i hans famn.
Han pressar mitt ansikte mot sitt bröst och stryker lugnande över min rygg tills min andning blir normal.
Jag tittar upp mot honom genom tårarna och ler fånigt, tack för att du får min kropp att överträffa sig själv varje gång vi ses.

Tillagd 6 apr 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Egenupplevt #BDSM #Erotik #Bondage #Breath control #Skor/stövlar #Strumpor/underkläder #Splosh/WAM

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 25430  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024