Logga inBli medlem
Lillan ensam hemma

Del 2: Mammisen kommer hem

Mammisen kom hem sent. Lillan sov sedan länge när nyckeln rasslade till i låset och ytterdörren svängde upp. Med en stor suck av lättnad över att äntligen vara hemma så sparkade hon av skorna i hallen och hängde av kappan på en galje och styrde sedan in mot köket. Först blev Mammisen förvånad att det inte var någon smutsig tallrik vid bordet eller andra tecken på att någon ätit. Hade Lillan inte ätit maten som hon förberett åt henne?
Hon tittade i kylskåpet och matlådan var borta. "Vad konstig" tänkte Mammisen för sig själv och såg sedan den försvunna disken i diskstället.

Hon tog upp tallriken och inspekterade dess renlighet och nickade nöjt. Lillan hade varit en duktig flicka och diskat efter sig! Det måste belönas med stjärnor på belöningskartan såklart! Mammisen tog och klistrade dit tre stjärnor på lappen.

"Sover du?" Viskade hon med dörren till sovrummet på glänt. Inget svar.
I sängen kunde man se en liten fot sticka fram från under täcket och gosedjur ligga kaotiskt spritt överallt - men kossan låg såklart tryggt under lillans arm.
Mammisen smög fram till sängen och började kittla den fot som låg så perfekt framme utan skydd från en attack från kittel-monstret! "Killi killi killi!

" Ahhh! Va? Huh? Hihi neeej inte kittlas! " Skrek lillan till av först chock och sedan glädje medans hon kvickt drog undan foten.
Men mammisen gav sig inte, utan hoppade upp och började försöka komma åt vid magen som möttes av massor fniss och försök att sparka bort det elaka kittel-monstret. "Neeee! Mammi inte kittlas! Ihhh!" tjöt lillan vidare och försökte sitt bästa att åla sig iväg utan större framgång.
"Joho Mamma får kittla hur mycket hon vill! Min fina lilla busunge!" sa mammisen medans hon pussade massor på lillans ansikte.

Lillans försök att komma undan eller hålla borta mammisens händer ledde enbart till att mammisen blev mer hårdhänt. Benen lyckades hon låsa fast under sina egna och hon fångade vardera arm i varsin hand som hon sedan tryckte ner i madrassen över lillans huvud. Hon lyckades frigöra en hand genom att hålla lillans smala armar tillsammans med en hand och så fortsatte hon kittla där hon kom åt.

"Neeej mamma jag kommer kissa på mig!"
Varnade lillan i hopp att slippa undan, men det var inget hot som kom långt då mammisen tydligt svarade "Det vill jag inte veta av! Om du nu är för liten för att hålla dig så blir det blöja och det vet du!"

Lillan frös till. Hon tyckte det var så pinsamt när hon blev itvingad blöja av Mammisen. Särskilt om de skulle ut efteråt, typ till affären eller så. Men det räcker med att ha på den hemma för att få tyst på lillan om hon inte uppför sig. Dessutom vet Mammisen att lillan nog innerst inne tycker det är lite mysigt när hon väl infunnit sig i situationen med blöja och hon brukar leka så fint där på golvet med sina klossar och dockor.

"Jag är stor flicka! Jag kan hålla mig faktiskt..." Muttrade lillan surmulet. Mammisen fortsatte kittlande.
"Säker på det lilla busfrö?" Skrattade Mammisen och lillan kved och ålade sig men inget hjälpte.
"Neeeej! Sluta! Jag kan inte..."
Skrek hon först men mumlade lågt i slutet av meningen.
"Kan inte vadå?" Tryckte Mammisen på, hon visste att lillan var påväg att ge upp.
"Jag kan inte hålla mig länge till" fick hon ur sig buttert.
"Dåså, kom med mig nu! Seså." Kvittrade Mammisen triumferande och hjälpte lillan upp ur sängen.

"Vi vill inte ha några olyckor och det vet du. Kom nu så ska du få en fin blöja min lilla prinsessa" Forsatte hon och ledde lillan till badrummet och lyfte upp henne på skötbordet. Sedan gick hon till skåpet och drog ut en låda och visade några blöjor och frågade: "Vilken vill du ha? Det finns med enhörningar, det finns dinosaurier... Och så har vi med fjärilar!"

Lillan tänkte en stund och pekade sedan den rosa med fjärilar i olika färger. "Fjärilar!"
Mammisen nickade och lade undan dem andra och kom sedan tillbaka till skötbordet.
"Så upp med rumpan." Sa hon och lillan sträckte benen högt upp i vädret.
Först så krånglade Mammisen av pyjamasbyxor, sedan så lade hon blöjan under lillans rumpa. "Ner igen" kommenderade hon enkelt och lillan lade benen så de hängde dinglandes utanför skötbordskanten medans Mammisen satte åt blöjan.

"Sådär nu är det klart!" sa Mammisen nöjt och tog upp lillan i sin famn och bar henne till sängen. Mammisen var ganska mycket större än lillan så att lyfta upp henne var inget svårt.

Mammisen stoppade om lillan med hennes gosedjur under armen och drog över täcket i den lilla sängen. Lillan fick en puss på pannan innan Mammisen gick ut ur rummet och stängde dörren efter sig samtidigt som hon önskade lillan godnatt och sedan gick till sitt eget sovrum. Hon tänkte att hon var den mest lyckliga Mammisen i världen som hade en så fin liten prinsessa att ta hand om. Det tog inte lång tid innan hon somnade.

Fortsättning:

Del 1 (2 apr 2020)
Del 2: Mammisen kommer hem (2 apr 2020)

Tillagd 2 apr 2020   Noveller   #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Disciplin #Ageplay #TPE

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 25393  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024