Logga inBli medlem
Hon
Yogasalen har ett behagligt dunkelt sken av stearinljus som fladdrar i luften. Golvet är mörkt. Vid dörren hänger gardiner som silket vid fönstret för att skärma av yttervärlden. I speglarna ser vi oss själva som skuggor av oss i mörkret. Redo för att börja dagens klass. Stämningen är lung, deltagarna är samlade och avslappnade HON kommer in i salen och då skiner jag upp. Hon är alltid fin oavsett hur hon ser ut eller vad hon har på sig.
Vi börjar klassen med meditation.
- Släpp alla tankar på värden och förväntan på det som stör utanför, säger hon.

Det går inte, tänker jag. Hon är ju här inne. Hur ska jag kunna släppa det. Jag vill ju ha henne.
I mitt sinne lyser jag upp när jag ser henne. Hon har fin energi. Jag viskar till mig själv på insidan att jag hoppas att hon tar på mig idag. Jag hoppas att jag får känna hennes händer på min kropp. Ibland ser jag henne i positioner och fantiserar om vad jag skulle kunna göra med henne om jag bara skulle få chansen. Smeka hennes hud som verkar så len att ta på. Ta hennes hår bakom örat med mina fingrar. Kyssa hennes kropp och hjälpa henne att nå klimax i hunden eller happy baby.

Klassen börjar och jag försöker koppla bort tankarna men det går inte.
Jag är rädd att det ska synas på mig vad jag tänker. Att det på något sätt ska stråla ut attraktion och att andra ska märka mina känslor. Titta inte på henne tänker jag för mig själv.
Vi gör nedåtgående hunden och hon kommer fram till mig och trycker mig på höften så jag ska komma djupare ner i position.
Jag blir glad men tänker att hon gör bara sitt jobb.
Men jag hoppas i hemlighet att hon ska komma tillbaka.
Hon går runt i salen och ger nya instruktioner. Klassen fortsätter.
Vi gör utthita parsvakonasana och hon ställer sig bakom mig och trycker sin kropp mot mig och säger att jag ska tänka att hon är en vägg som jag ska trycka mig mot. Jag trycker mig mot hennes kropp. Hon rättar till mina fingrar och viskar ”jättefint” i mitt öra.
Jag lämnar min kropp. Svårt att hålla behärskningen. Jag tänker att det här är bara i mitt huvud. Hon kan väl inte höra mig.
Vi gör uppåtgående hunden och hon ställer sig gränsle bakom mig och trycker min axlar bakåt mot sina ben och säger till mig att titta uppåt.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kommer det finnas en chans att mina fantasier kommer bli verklighet? Jag kan inte fortsätta gå på hennes klasser....När vi ska slappna av i
shavasana kommer hon fram och trycker ner mina axlar mjukt i mattan och jag blir lugnt.
Jag viskar hela tiden i mitt huvud att jag vill att hon ska ta på mig igen, men jag vet att det kommer inte hända idag. Klassen är slut. Vi gör tre ohm chants och det är slut. Jag längtar till nästa gång men vet inte hur jag ska hantera det här.
Fantasi om en fantastisk person.

Tillagd 16 feb 2020   Noveller   #Egenupplevt #Erotik

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 25017  Anmäl 

Idag: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024