Logga inBli medlem
En fantasi

Del 3: Lealös

...mina ben lossas och jag känner blodet strömma till lite extra. Varenda droppe riktas mot mitt bultande kön. Jag försöker vända mig, mer än redo för honom att tränga sig in i mig bakifrån, men jag hindras av att handlederna fortfarande är bundna till bordsbenen. Äntligen lättar knutarna och jag sliter loss handen.

Det svider till på knät när jag alldeles för hastigt vänder mig om. Han står redan bakom mig, och jag skjuter desperat tillbaka höfterna och putar med röven. Jag vill ha den där underbara kuken i mig Nu!

Men han tar ett stadigt tag om mina höfter och håller mig alldeles stilla.
”Såja. Du ska få det du önskar, och mer därtill. Bara lyft upp kroppen lite till först.” Jag står på knän och armbågar, men rätar mödosamt ut armarna.

En varm, naken kropp ålar sig in under mig. Jag känner den söta doften av henne och värmen från hennes bröst som pressas mot min mage. ”Såja” hörs den mörka rösten igen, och jag hör leendet nu.

Kroppen under mig är mindre än min, slank, men mjuk. En tung hand trycker mitt ansikte framåt och när mina läppar landar på hennes rakade kön inser jag att jag hade fel några minuter sedan. Jag kan visst bli mer upphetsad.

Men denna upphetsning är på en helt annan nivå, något jag aldrig upplevt tidigare, inte ens visste att jag kunde känna. Min kropp är som i en annan, magisk dimension. Mina läppar verkar instinktivt veta vad de ska göra, och när jag långsamt drar min tungspets över hennes våta klitta känner jag hur hon speglar mina rörelser.

Jag provar igen, två snabba slick, och känner hur hennes kropp reagerar under mig, hur hon härmar mig och min kropp reagerar i sin tur. Jag drar efter andan och växlar ner tempot igen, gör långsamma sicksackmönster ända ut mot ljumsken och kan inte motstå att nafsa lite. För sent inser jag att hon gör det samma mot mig, och ett hest stön undslipper mina läppar.

Som i berusning slickar jag hennes klitoris med bred tunga innan jag borrar mig in i hennes sköte. För sent inser jag att det är min egen akilleshäl jag sökt upp, och utan att kunna hindra det kommer jag i en pulserande virvel av fyrverkerier.

Mitt nirvana avbryts av en rapp smiskning på stjärten. ”Sa jag att du fick komma?”
Hennes närvaro hade nästan fått mig att glömma kuken jag längtade efter, men med det andra rappet mindes hela min kropp igen. Och jag kunde nu känna hans ollon trycka mot min våta fitta. Jag gnyr till och han frågar mig igen, strängare.

Jag blir nästan orolig för att jag gjort honom besviken och försöker få fram ett ”Nej, förlåt”, men orden drunknar på vägen. Han gör ett ljud jag inte kan tyda. Är han upprörd? Upphetsad? Jag vet inte, och jag ber om ursäkt igen. ”Jag, jag vill bättra mig” slipper det ur mig.

Han harklar sig, men jag kan inte tyda tonen när han fortsätter:
”Jaså det vill du?”
”Ja” nickar jag.
”Då kan du börja med att kalla mig för mitt rätta namn”
Det blir alldeles tyst. Det är helt tomt i mitt huvud.
”Mästare. Du ska kalla mig mästare.”
”Ja mästare. Förlåt mästare!”

Den varma kroppen under mig rör lite på sig, och hans hand släpper min höft.
”Då ska du börja med att slicka fram en ordentlig orgasm. Inte för dig, utan för henne.”
”Ja mäst-” Han avbryter mig genom att trycka ner mitt huvud.
”Du får inte vara så girig”

Han smiskar min rumpa igen och slagen fortplantar sig genom kroppen ner till mitt inre, där de sprider sig som små elektriska stötar. Skinnet svider nu, men just då slutar han.

Något vått droppar på mina skinkor och in mellan dem. Jag njuter av känslan, men är noga med att fortsätta slicka. Han ritar långsamt cirklar i det våta och jag ryser. Hans fingrar lägger sig så jag känner hela hans handflator mot mina skinkor. Han börjar knåda dem, och särar sedan på skinkorna.

Då känner jag hennes varma tunga mot mina läppar igen, och jag stönar mot hennes kön. Han fingrar glider mellan mina ben och jag känner hur det börjar dra ihop sig igen.
”Du är visst en analoskuld”. Jag blir mer alert. Han menar väl inte...?
”Vad säger du? Är det ett passande straff för att du kom utan lov?”

Fortsättning följer...

Fortsättning:

Del 1 (1 feb 2020)
Del 2: Forts... (20 jan 2020)
Del 3: Lealös (1 feb 2020)

Tillagd 1 feb 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #BDSM #Erotik #Bondage #Psykisk dominans #Smisk #Orgasmkontroll #Temperaturlekar #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 24897  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024