Logga inBli medlem
En fantasi

Del 2: Forts...

Jag ville verkligen säga ifrån. Det ville jag. Eller okej, den utåt-sociala-pk-sidan ville det. Den inre, gömda sidan jublade. Och för en gångs skull lät jag den vinna. Om han nu var en galen mördare, så var väl den orgasmatiska vägen den bästa att lämna denna värld på?

Så istället för att bita ifrån, hör jag min egen röst desperat viska ”vad som helst”.

En tystnad uppstår, och jag kan ana att han ler innan han lätt klappar mig på knät och åter yttrar de där orden som av någon anledning gör mig så svag; ”duktig flicka”.

Kall metall smeker min mage och jag hinner fråga mig om jag ändå inte gjort fel val. Den rör sig retsamt och lekfullt över revbenen och stannar precis under bröstet. Ett kort gnisslande ljud, och mitt ena bröst befrias. Metallen rör sig till andra sidan och lösgör även andra kupan. Bh:n ligger nu helt lös från min bröstkorg och trycker istället lätt mot min hals.

Han måste vända på saxen, för bladet känns ännu kallare när det slingrar sig ner mot resterna av mina trosor, som samlats runt min midja. Med ett enda klipp är jag helt bar.

Något vått, men hett, droppar ner på min mage, över brösten, halsen, ner över armarna, över blygdbenet och låren. Det rinner ner mellan blygdläpparna och känslan får mig att rysa.

Jag blir plötsligt medveten om min nakenhet och hur kallt det är i rummet. Eller var det en pust kall luft som orsakade det?

En varm hand börjar ömt röra sig i små cirklar runt min navel. Jag släpper ut ett stön, förvånad över hur sensuell huden på min mage är. Handen fortsätter sakta uppåt, passerar förbi brösten och masserar mina axlar och överarmar.

”Du behöver slappna av ordentligt om du ska orka igenom hela natten” hörs en viskning i mitt ena öra. En till hand läggs på andra axeln och drar långa, tunga drag ner mot mina armar. Jag känner värmen från hans kropp och sträcker mig reflexmässigt mot den med ett stön.

Ett finger kommer över mina läppar åtföljt av en förmanande röst ”Såja, ligg bara alldeles stilla nu.” Först då slår det mig att de två händerna fortsatt medan fingret landade på mina läppar. Han måste se förvåningen på mitt ansikte, för han skrattar nöjt till och trycker in fingrarna i min mun.

”Tillsvidare får du hålla tillgodo med dessa. Blöt nu ner dem ordentligt, för du vet nog vart de ska härnäst”. De andra händerna cirklar nu kring mina bröst och när de nyper om mina styva bröstvårtor slår lusten igenom som en spark i magen. Jag suger på fingrarna och påminner mig om att vara tyst och inte tigga om kuken.

En hand smeker mitt hår med ett lågt ”Så ja” medan de varma händerna på mina bröst rör sig söderut. De hinner inte in mellan blygdläpparna innan jag drar efter andan. Då dras fingrarna ur min mun och ett piskrapp landar på min bara skinka.

”Jag sa väl åt dig att vara tyst?”
Smärtan övergår i njutning och jag vill skrika åt honom att fylla mig nu. Tårar faller nästan, så stor är min längtan, och oförmögen att hindra mig själv släpper jag ut ett gnyende. Ett nytt piskrapp, och en varm andedräkt mot min ljumske.

”Nej! Vänta.” Hans röst låter annorlunda, och jag förstår att han måste vara vänd mot den andra personen i rummet.
”Jag tror att vi måste lära denna hur man håller tand för tunga först”

Jag hör ett bälte lossas och en gylf dras ner. Sekunderna känns evighetslånga och mitt sköte bultar. En fast hand vrider mitt huvud och jag känner lukten av kuk. Hungrigt öppnar jag munnen och slickar mig om läpparna, men då dras den undan.
”Säg snälla”

Jag ber, ”snälla”, med min vänaste röst. Han fattar tag bakom min nacke och kör in hela sitt hårda kön i min mun.
”Nu” säger han med en alldeles för kontrollerad röst, och jag känner någon bita mig på innerlåret, följt av blöta kyssar. Bita längre in, följt av ömt blåsande och en lekande tunga.

Jag kan inte kontrollera min kropp, utan skjuter höfterna framåt, vill ha den där tungan i mig NU, men två starka händer håller ner mina ben. Jag stönar, men det blir bara ett gurglande med ollonet fast i min gom. Jag blir orolig för att börja kväljas, men då når munnen som retat mig så min klitoris. I ett enda svep famlar himmel och jord omkull och jag kommer så kroppen skakar.

Tungan fortsätter sitt nogsamma arbete och följs snart åt av ett finger, två fingrar, tre fingrar... Och precis när jag tror att jag ska över krönet lägger han sin hand över min näsa. Kuken pulserar i min mun och mitt blod rusar i kroppen. Han tar ut den stenhårda lemmen och utan anvisning ber jag honom snälla ta mig hårt bakifrån.

Med ett leende vänder han sig åter till den andra personen och säger: ”Ok, släpp hennes fötter och ena arm. Du vet vad som kommer näst”

Fortsättning följer...

Fortsättning:

Del 1 (1 feb 2020)
Del 2: Forts... (20 jan 2020)
Del 3: Lealös (1 feb 2020)

Tillagd 20 jan 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #BDSM #Erotik #Bondage #Psykisk dominans #Smisk #Orgasmkontroll #Temperaturlekar #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 24818  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024