Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 11: Elsa hjälper till

Precis när vi skulle köra hem till paret Stål så gick larmet på polishuset och det blev full utryckning. Ett rån hade begåtts och alla var tvungna att hjälpa till, även min nya polismamma. ”Lyssna nu noga på mamma lilla Sissy. Jag hinner inte lämna dig hos paret Stål. Elsa här är dotter till polischefen och praktiserar hos oss. Hon är 18 år fast väldigt mogen och duktig. Elsa kommer att hjälpa dig hem” ”Då Elsa, lämnar jag över lilla Sissy till dig. Gör du färdigt ditt jobb först. Lilla Sissy kan sitta fint på golvet bredvid dig under tiden.” Så försvann mamma. ”Kom här” sa Elsa och tog min hand.

Elsa var mycket större än mig. Jag nådde henne ungefär till brösten. När vi kom till hennes arbetsplats tryckte hon mig mot sina bröst så att mitt huvud begravdes ”Oj vad liten du är lilla Sissy, och värdelös också har jag förstått! Så här tar jag hand om värdelösa små sissy pojkar som du” hon höll mig hårt i håret och började slå mig hårt i ansiktet med lavetter ”klatsch, klatsch, klatsch,...” jag började gråta ”Jaa din mamma har bett mig vara hård och rättvis mot dig” ”klatsch, klatsch, klatsch,....” jag grät mycket

”Så! Nu sätter du dig på huk i hörnet! Fastän du är naken under naveln får du inte röra din lilla snopp. Den har du för att kissa med, inget annat! Du särar på benen så att jag hela tiden kan se din lilla snopp! Såja, duktig sissy!” Jag satt på huk i hörnet och var noga med att sära benen och visa Elsa snoppen hela tiden. Med jämna mellanrum vände hon sig om för att kontrollera att jag lydde henne.

Efter en timme kom hon fram till mig ” Nu har du varit jette jette duktig liten sissy som varit såå lydig och gjort vad tant Elsa sagt” hon höll mig om hakan, böjde sig ner o gav mig en stor puss på munnen ”ohh så söt du är och dukti dukti som inte pillat på lilla snoppisen. Snart har tant Elsa jobbat färdigt, då ska jag hjälpa dig hem lilla gullisen” så jobbade Elsa vidare och jag satt kvar i hörnet med särade ben och visade snoppen så tydligt jag kunde för Elsa. När hon vände sig mot mig så sköt jag fram underkroppen för att visa Elsa att jag ville va duktig pojke och visa snoppen o lyda. Hon nickade bestämt tillbaka.

Efter tre timmar var Elsa färdig med jobbet. Jag vågade inte röra mig utan fortsatte sitta på huk o lydigt visa snoppen. Hon kom bort till mig i hörnet ”Du sitter kvar där du sitter! Vilken tur att det finns så ynkliga små liv som du som jag kan få bestämma över. Jag ska be din mamma att få vara din barnvakt när hon är bortrest mmm längtar redan. Du sitter kvar medan jag klär mig och gör mig i ordning! Hör du vad tant Elsa säger?” ”Jaa tant Elsa, lilla sissy lovar” ”klatsch, klatsch, klatsch,...” ”Uhuuu huuu...” ”Även när du lyder kommer jag ibland ge dig stryk, bara för att markera hur det kan bli när du inte lyder, förstått?!!” ”Ja tant Elsa” ”Bra!”

Efter 15 minuter kom Elsa tillbaka med jackan på och en potta i handen ”Jag kommer att sätta dig på en buss hem. Och det betyder att du först behöver kissa pottan lilla Sissy. Jag har förstått att du är mogen som en treåring även om du ser ut att vara 8-9 år.” Jag vågade inte säga att jag var 25 år.

”Nu sätter tant Elsa pottan här så kan du kissa lilla vän!” Jag försökte men det kom inget kiss. Då blev Elsa arg ”klatsch, klatsch, klatsch du kissar nu!!!” Trots att det gjorde on i kinderna blev jag så rädd att jag började kissa ”Såja, duktigt liten gosse! Där ser du att det hjälper med lite stryk ibland” så smekte hon mig över mina rödsmiskade kinder och tårar medan jag kissade färdigt. ”Sååja dukti dukti liten, nu kan du resa dig, så tar du tant Elsa i handen, så ska vi gå till bussen” så lämnade vi polishuset, jag bara klädd i ett rosa linne springande på tå bredvid Elsa mot busshållplatsen.

Forts...

Tillagd 27 dec 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 24578  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024