Jag behövde smisk, den första gången som ändrade allt

När jag fick smisk (egen erfarenhet av en tjej)

Jag var 28 år. Ganska nyskild. Det var jag som gjorde slut. Saknade något visste inte riktigt vad. Min f.d man var väldigt svartsjuk. Vi har ett barn. En kväll skulle jag äntligen ut i vimlet. Han skulle vara "barnvakt" (jag hade barnet typ 85% av tiden). Jag tog ett rött läppstift som verkligen lyste upp min glåmiga känsla och jag stod i mina nudie-jeans och vit blus och kände hur jag provocerade honom med att göra mig vacker nu. Han påpekade att jag tog på mig örhängen jag fått av honom. "Vill du ha tillbaka dom" svarade jag vasst när jag insåg att jag valt fel örhängen ikväll och det var försent att ändra sig.

Han kom över och gillade inte att jag stod och sminkade upp mig framför spegeln för att visa upp mig för andra män även om jag försäkrade att jag skulle ut med min bästiskompis och det var bara det.

Jag gav honom avstångdstagande svar och markerade min frihet och hans orättighet över mig på alla tänkbara sätt. Plötsligt smällde det till på min stjärt. En hård svidande dask som fick mig att hoppa till. "

-Jag borde ha gett dig smisk för längesen" När jag var din man!"

- Kanske det men nu är du inte det" svarade jag efter några sekunders ihopsamlande efter chocken, den plötsliga stingade svedan, förnedringen och en gnutta rädsla.

Jag kunde inte låta bli att gnida mig om skinkan och kunde inte förstå att jag som varit så tjurig och arg på honom inte blev det nu. En örfil hade varit på sin plats. men det fanns något manligt auktoritärt som kom nu, som jag inte sett hos honom förut, som jag inte vågade sätta mig upp mot och som jag omedelbart underordnade mig, och om jag kan beskriva dom där sekunderna ännu mer utförligt så var jag absolut närmare mig själv som kvinna än den krigande avståndstagande kvinnan. Han måste ha sett allt det där. Sen minns jag inte att det sades så mycket mer. Han drog in mig i köket (Vårt barn låg och sov djupt i ett sovrum längre bort). Tog fram en stol och gjorde allt det där klassiska en man gör när han agar sin kvinna. Lade mig över sitt knä, jag hade inte en chans att värja mig såklart, och sen följde en lång oändlig skur av riktigt hårda daskar på min Nudie-jeansklädda stjärt (och endast string inunder). Jag insåg också vad mitt svar var på hans första dask då jag stod framför spegeln med läppstift i hand och örhängen som han gett mig i 27 årspresent. Undermeningen var ju att om han var min man så borde han ge mig smisk!

Hela agan växte i smärta och svedan ökade och ökade och jag som aldrig fått smisk förr, varken av honom eller nån tidigare kille eller mina föräldrar fick för första gången förstå hur ont det verkligen gör, hur förnedrande det är att känna sig som en olydig flicka i en vuxen kvinnas kropp, hjälplösheten att ligga över knät med stjärten i vädret för hans starka handflata att smälla med all instängs ilska han känt under vår separation. Nu hade han all makt och kontroll igen och det konstiga är hur lätt jag fann mig i den. Och att jag upplevde det som sexigt på ett ursprungligt man- kvinna - sätt. När det äntligen var över snyftade jag som ett barn utan att det egentligen kommit tårar. Satt i hans knä och fick förmaningen att komma hem till klockan 12 och inte en minut senare. För en timme sedan hade jag svarat sarkastigt på detta men nu vågade jag bara nicka tyst. Inte så att jag plötsligt blivit rädd för min man men för att jag fann mig så i regelverket och konsekvenserna. Efteråt har jag förstått att jag saknat detta i vår relation och att det inte bara handlade om smisket som nån kinky grej, utan något djupare fundamentalt, att underordna mig en man och veta konsekvenserna av att inte lyda uppgjorda överenskommelser.

Jag bad att få gå ut och passa tiden för mitt möte med min kompis. Omtumlad och med svedan kvar i rumpan en bra tag gick jag ut i vimlet. Jag kände för första gången på länge alla manliga blickar. hade kunnat ligga med vilken söt kille som helst, men kände mig frånvarande där jag satt och kände att det skavde ömt mot denimtyget mot den hårda stolen. Jag kunde ju välja att stå upp hela kvällen vid baren. Det hade skonat rumpan från hårda stolar. Killarnas stirrande på min bak brukade jag bjuda på sådana här kvällar, har alltid varit ganska stolt över den. Men jag föredrog att under hela kvällen ständigt påminnas om att jag nyligen fått smäll som en olydig flicka. Det var en pirrande skamfyllda lustkänsla att inte för en sekund glömma det. Ville verkligen fråga min kompis som inte är den blyga tjejen, om hon nånsin fått smisk av sin kille. men det gjorde jag förstås inte. Kanske vi tjejer borde fråga varandra om sånt också. Berättade inte heller att jag själv nyss fått smisk. Av mitt ex! Jag avböjde med nöd och näppe verkligen samtliga inviter från män mer eller mindre fulla och påstridiga, och flirtande lagom tillbaka, drack för mycket rödvin och kom hem långt senare än 12. Men kände mig ändå som askungen men en orolig men pirrande känsla i magen när jag kom hem försent till min exman som återtagit tronen på ett sånt förödmjukande sätt. Han konstaterade båda sakerna: 1, att jag var full , vilket jag kraftfullt förnekade som en tonåring framför en förälder och 2, att jag var sen. (fann mig stå där och göra förklaringar varför).

Sen hände något som kändes så weird och otroligt förnedrande, men ändå så självklart. hur jag på hans stränga uppmaning knäppte upp jeansen, fumlade med knapparna, drog ner dom och la mig över hans knä, som om det hänt massor med gånger förr, där han satt på sängen. trosorna drog han själv ned trots att det knappast hade gjort nån skillnad. Sen fick jag en massa smisk "på bara stjärten". Det kändes ännu barnsligare, det klatschiga ljudet , hans hand mina nakna skinkor och han smällde mig ännu mer än förra gången. Den här gången kom det tårar.

När det var över och han hjälpte mig med tröst och återhämtning hade vi sex. Inget vanligt försoningssex utan sex med kryddan av svidande brinnande stjärt och känslan av att bli tagen, bestämt, och återtagen - som hans kvinna.

Efteråt fick jag svårt att somna. Medan han föll i djup sömn låg jag på magen vaken länge. Dels sved det en lång stund i skinkorna.Dels var huvudet fullt av tankar och känslan var en blandning av lust och djup skam.Gned mig försiktigt då och då om min stjärt som var glödhet och förmodligen tomteröd Jag hade fått smisk två gånger på samma kväll och andra gången fick jag verkligen ordentligt med smäll. Det kändes både naturligt (fast jag insåg att det var en sexistisk ofeministisk känsla) och overkligt. Men jag hade så länge känt att jag äntligen fått något jag förtjänat. Den duktiga flickan har fått smisk för inom sig är hon "a bad girl".

Jag tänkte på när jag bodde i Florida några år och gick på gymnasiet där. Jag hade en nära kompis som jag gjorde allt med. En jättesöt tjej som var infallsrik och rolig och som blev som en syster för mig. Minns en morgon i skolan, vi var båda arton år och hon satt med händerna i ansiktet längst in bakom ett flipperspel på skolans café och såg helt förstörd ut. Hon berättade att hon fick ställa in sina planer med mig ikväll. Varför då ? För att jag kommer gå och lägga mig tidigt! Typ Supertidigt ikväll! Varför då? Sen blev det en lång paus eftersom hon först kollade in att bara jag hörde. "Jag är "in trouble" . Hurdå? frågade jag.

Jo hennes mamma hade kommit in på hennes rum i morse och klagat över röran och tagit upp hennes slängda trasiga jeans som låg på golvet. Då upptäckte hon vad som fanns i jeansfickan. Inte bara ett paket vanliga cigg som hon var förbjuden att röka utan också Weed. Hon hade inte kommit undan med lögner och förklaringar. (Weed var en ovanlig grej hon testat ) och den rasande mamman hade bestämt att efter middagen ikväll skulle hon ge henne smisk på stjärten för det här. Jag bara; Va!!! Skojar du? Hon; Neeej! ( Hon tyckte det nästan var konstigt med min starka chockartade reaktion)
Smisk var och är ingen ovanlig grej i USA och mammor verkar fortsätta med det speciellt för döttrar tills dom flyttar hemifrån typ. Att vara 18 betyder ingenting så länge man bor under föräldrarnas tak. Allt med amerikanska ungdomar är barnsligare på något sätt.

Jag ställde många frågor och hon svarade först; vad är det med dig? Har du aldrig fått smisk av din mamma? Lika chockad som jag blev att hon skulle få det lika chockad blev hon att jag aldrig ens fått en dask i baken av mina föräldrar.Det var mest sig själv hon var arg på som inte följt det bättre, straffet som hon verkligen hatade var mer självklart att hon förtjänat .Hon skulle direkt efter middagen diska upp och sedan gå till sitt rum och sätta på sig nattlinnet och vänta på sin mamma. Sen fick hon lägga sig över mammans knä på sängkanten och få massor med smisk på bara stjärten. Först med handen och på slutet med hårborsten. ( Senare visade hon mig den ovala turkosfärgade hårborsten i plast hemma hos sig som hennes mamma brukade ge henne smäll med). Sen var det raka vägen i säng och så var den katastrofala dagen slut, på magen i sängen med knallröda skinkor vid typ halv åtta tiden medans jag och kompisarna var på vårt stamställe!

Gissa vad jag tänkte på när jag vid åttatiden fixade mig för att gå ut? På vad som hände just då hos min kompis. Det var både med stort medlidande förstås men också något annat. En pirrande lite lustfylld fascination över det skämmiga hon fick utstå. Ja min kompis fick smisk på bara stjärten av sin mamma när hon gjorde nåt dumt! Det hände faktiskt då och då. (Hon verkade trots detta jättesnäll och trevlig när jag träffade henne!!!). Jag har sedan dess undrat hur det verkligen skulle kännas att själv få smäll, precis som min kompis fortfarande fick (och flera andra tjejer i plugget fick jag veta när jag började "forska lite") , jag var ju tjej i samma ålder och verkligen inte världens präktigaste heller ,ja både rökning med tobak och Weed och andra dumheter, även om det kändes otänkbart att min mamma skulle ge mig det ens när jag var yngre. Men tankar har dykt upp när det gäller killar . Men det har aldrig kommit i närheten av det även om många gillar att klappa mig i baken. NU hade jag fått uppleva hur det verkligen känns. Även om det inte är samma sak att få det av mamma när man är arton år! och varit olydig som att få det av sin man- när man varit olydig:) För min kompis del var det naturligtvis inget sexuellt eller lustfyllt, bara förnedrande barnsligt och smärtsamt men något som hörde uppväxten till. För mig var tanken att hon fick det lustfylld för det kunde vara jag, i fantasin och i verkligheten i alla fall om jag växte upp här. Och med min exman var det först smärtsamt. Gud vad det sved! Men att vara utlämnad över hans knä, den glödande stickande värmen i skinkorna efteråt, skamkänslan som också värmde min kinder och att han satte mig på plats blev otroligt sexig.


Morgonen efter låg vi där jag fortfarande sminkad med överdelen av min kvällsoutfit kvar med huvudet mot hans tvättbräda, (ja han har en fin sån) tittade ner på hans nyvakna växande kuk och påpekade att den hade märken kvar av mitt läppstift från nattens ivriga sex, jag med stora avtagande rodnader på skinkorna (kunde se det själv sedan i badrummet). Jag gick ner på honom igen för att göra det hela vägen den här gången och det kändes trösterikt att dia honom, suga girigt och intensivt, känna doften av manskön , det otroligt upphetsande närbilden av hans mäktiga stånd , veta att man har en stor kuk i munnen och känna smaken av hans säd vars stora sats jag svalde i klunkar utan att släppa taget med läpparna. Fortfarande skamsen för att jag fått smisk. på riktigt och det kändes bättre att fokusera på hans vackra kuk än att se honom i ögonen. Jag tror vi båda var fullt medvetna att en spärr hade släppt och att det här skulle hända igen, och igen och igen. Jag hade inte fullt accepterat tanken vad jag gett mig in i. Vad det skulle innebära för mig som kvinna. Jag hann bli färdig tills barnet kom in och ville ha vår uppmärksamhet, lite förvånad att mamma och pappa sovit tillsammans igen.

Om gårdagen kvällen började med att jag gav uppkäftiga svar till min exman stod jag denna förmiddag i mamma - pappa barn familjen, med hans stora herrskjorta som nattlinne över min nakna kropp, behagligt underdånig, tillfredsställd efter en längre sextorka, och ännu riktigt öm om skinkorna för att jag fått något som han borde gett mig för länge sen och uppenbarligen något som jag behövde. Inte bara smisket- utan hela kitTet. Någon variant på det som många lever i och som benäms som domestic disciplin. På svenska kanske vi säger gammaldags förhållande mellan man och kvinna. Jag valde att ha det så.. Jag har fått smäll många gånger efter detta, även om det inte sker så ofta längre Alltid som bestraffning. Men jag ser till att undvika det. Vill aldrig ha det när det händer. Det tror jag ingen vill. Jag protesterar och vädjar ofta när jag blir lagd över hans knä. Men efteråt blir jag kåt. Sexigt att veta att man kan få det. Har blivit mjukare och inte så stridig ( kanske inte så svårt att förstå) . Kan oftast tycka det är okej att lyda honom även om min frihet är begränsad med tider och uppförande och hur jag använder pengar och det som kan vara skadligt och farligt för mig. ( Ensam ute på nätter, eller i taxi m.m) Hotet om smisk som alltid finns är som ett kitt i vårt förhållande. Jag fantiserar också om att se på när någon annan kvinna får. Eller när jag ser en film eller TV serie. Typ "Big Litet lies": Tänk om Celeste får klassiskt smisk på stjärten av sin man istället för misshandeln hon får utstå. Eller att Madeleines man lägger henne över knät och ger hennes smisk när hon sitter i pyjamas vid sminkbordet och han frågar vad hon gjorde i bilen efter olyckan med sin f.d älskare. Sådana saker.

Efterord

Jag får alltså smisk av min man ibland. När jag förtjänat det. Ibland kan jag tycka att jag fått det orättvist. Det är svårare att ta. Verkligen. Men oftast har jag förtjänat det och då är det som att bikta sig. Man blir förlåten efteråt och kan börja om från ett vitt rent blad. Om än med svidande självkänsla och rumpa.Efteråt tar han hand om mig, tröst och förlåtelse men sexet får vänta. Lusten byggas upp. Ofta skickar han mig i säng som en olydig flicka. Där får jag ligga och vänta. Ibland ända till morgonen om jag somnat när han går och lägger sig. När jag har dåligt samvete för något kan jag känna att jag behöver smäll, som att jag inte blir av med skuldkänslorna om jag inte får det.
Jag lever ju med en man. Men fantiserar ofta om andra kvinnor. Då finns alltid smisk med som en del. Jag minns att jag då i slutet av tonåren i Florida ofta tänkte på min kompis "på ett annat sätt" efter den där dagen hon berättade om hennes mammas uppfostringsmetod. Att denna disciplin med regler och dess konsekvenser var helt orubbade fast att hon var 18. När jag var hemma hos dom kunde jag sitta och konversera med hennes trevliga självklara och auktoritära vackra mamma när hon satt i fåtöljen och kunde inte låta bli att så ofta jag kunde utan att det skulle märkas titta på hennes ofta jeansklädda knä. Hur skulle det vara att vara tvungen och lägga sig där om jag var hennes dotter. Så mjukt samtidigt så förödmjukande och svidande. Att inte ha något val. Bli uppläxad och få smäll. Jag tittade på hennes högra hand och undrade hur det skulle kännas om den daskade min nakna stjärt.Jag började titta oftare på min kompis rumpa, speciellt när hon hade tajts eller tighta jeans och undra hur det skulle vara att smiska den. Om jag var hennes mamma. Minns en gång hur hon reflexmässigt satte båda händerna på rumpan någon sekund när hon insåg vad klockan var när vi var ute och hon skulle bli sen hem. När jag ser hårborstar så tänker jag inte bara längre på hår utan på amerikanska mammors uppfostringsredskap på tjejrumpor. Minns att jag "på skoj" daskade till min kompis stjärt ibland. Skojade om att jag skulle skvallra för hennes mamma om nåt naughty hon gjort om jag inte fick som jag ville. Att hon borde ha smisk. Hon tyckte å sin sida att jag skulle behöva det när jag var väl kaxig och stygg. Hon skulle nog tycka, om hon visste hur jag lever idag, att jag förtjänar en man som agar mig eftersom jag slapp ifrån smisk hela tonårstiden. Men hon älskade sin mamma och föredrog alla gånger smisk framför utegångsförbud. Jag hade alltså sexuella känslor för min kompis som hade pojkvän i tajt förhållande, men vägrade att erkänna dom för mig själv. Ville absolut inte definiera mig själv. Men ville stundtals ha min kompis tydliga ramar regler och straff även om det låter sjukt att jag kunde vara avundsjuk på någon som kunde få stryk hemma.
www.spankingtube.com/video/2957/punishment…

Man
Kvinna
Kvinna som bottom
Disciplin
Smisk
Jeans


Veronique88
K29
19 nov 2019

Vill du bli underrättad när Veronique88 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.