Kvällen

Del 1

En vanlig kväll.

Dagen var härlig, Regnet hängde tungt i luften hela dagen, men vi hade saker att greja med utomhus, så vi tog på oss det vi hade och jobbade på. Du hade dina röda galonisar, med rosa regnjacka och jag hade mina gula galonisar och röda regnjacka. Vi grävde i landet, lastade skräp på släpkärran, handlade på ICA, allt i galonisar.

Efter maten och några glas rödvin tog vi en lång dusch tillsammans, dels för att mjuka upp oss själva, men också för att göra rent galonisarna. Jag löddrade in dig med mycket tvål, gnodde in din rumpa, tvättade av lorten från benen på galonisarna, smekte dina bröst. Kände tydligt dina bröstvårtor under den glatta och blöta materilaet. Duschvattnet strilade öer oss i duschkabinen och vi kysstes länge. Jag tryckte mig själv mot dig, så du skulle känna min kuk mot dig, och vi rörde oss mot varandra i en konstant rörelse.

Vi drog av våra galonisar, hängde upp dom på tork, torkade oss själva med handdukar. Jag hade fortfarande stånd, och du torkade av den, tills jag var helt torr. Jag masserade ditt hår med handduken och hjälpte dig att fläta det. Efter duschen, när vi torkat ordentligt framför kaminen tar du dig en gul regnjacka och över det ett par rosa galonbyxor med hål i grenen. Jag själv tar på mig en blå regnkappa och röda galonisar ööver det med hål för min snopp som du lirkar fram. Vi bäddar på golvet framför kaminen, där det är varmt och skönt. Du ligger på rygg på golvet framför brasan och jag smeker dig över hela din kropp, nyper tag om bröstvårtorna, masserar brösten. Jag glider ner för dig och börjar sakta slicka din klitoris, och känner din doft av kåthet. Dina ben är lätt uppdragna och dina höfter rör sig tillsammans med min tunga. Jag börjar massera din klitoris med mina fingrar och pullar dig långsamt. Dina höftrörelser blir hårdare och snabbare och med en hand på dina brös och med fingrarna i dig får du din första orgasm. Du ber om mer och jag börjar med att sätta mig på dig. På mitt ollon syns en lite droppe av något vått och du smeker ut det och runkar mg lite försiktigt. En glider jag ner över dig och riktar in ollonet mot dig och långsamt fyller jag dig. Det går långsamt först, men ju längre in jag kommer desto hårdare pressar jag på tills hela min kuk är i dig. Jag knullar dig långsamt och ser hur du försöker fånga varje del av min kuk. När jag börjar stöta hårdare ser jag hur dina bröst gungar under de rosa galonisarna. Vi tar varandras händer och du lägger dom bakom dig, så hela min tyngd vilar på dom. Vi stannar ett tag, jag landar på dig och vi kysser varandra länge. Jag är fortfarande inne i dig med min kuk, och medan vi kysser varandra omfamnar vi varandra. Du tar tag i min rumpa och pressar mig hårade mot dig, du slår benen om min rygg. Människa mot människa, i galon som luktar och låter. Jag drar mig tillbaka och vi sätter oss mittemot varandra. Jag runkar medan du pullar dig själv och medan vi ser på varandra så går det får oss. Jag sprutar min min säd över dina galonisar, och det rinner sakta ner. Medan du fortfarande sitter och småsmeker din klitoris. Efter att vi torkat går vi och lägger oss i en sval säng. Vi somnar i sked och vaknar upp på morgonen, svettiga, men väldigt kåta igen...