Lilla Nymfo

Del 11: Spelkvällen

Kanske borde Ellen ha anat att det inte skulle bli en vanlig brädspelskväll när Lydia bjöd hem en av sina killkompisar och korkade upp en flaska vin. Magnus har suttit och lett lite väl många gånger mot Ellen under kvällen, när Lydia - efter att hon vunnit omgången - viskar till henne “Vill du ligga med honom?”. Ellen tittar tillbaka i tystnad, som att hon inte riktigt förstår frågan. “Han vill. Du kan få båda. Det blir roligt!” Nog för att Ellen tycker att Magnus är attraktiv, och säkert kunnat fantisera om honom, men därifrån är det ett väldigt långt steg till att faktiskt ha sex med en person hon knappt känner. Lydia märker av hennes skepsis, och föreslår att tjejerna kan gå till sovrummet och börja, också får Ellen bestämma sen om hon vill ha med de andra. Det kan Ellen gå med på.

Lydia är en väldigt snäll älskarinna denna kvällen. Hon kramar, kysser och smeker, samtidigt som hon överöser Ellen med kärlek och komplimanger. Hon berättar hur fin och sexig Ellen är, hur glad hon är över att ha en sådan duktig liten sexslav, och hur stolt hon är över hur snabbt Ellen har blivit så lydig. Ellen har inte det bästa självförtroendet och kan ha lite svårt att ta emot komplimanger, men kan inte låta bli att ta åt sig nu - hon måste hålla med om att det faktiskt är en roll hon passar fantastiskt väl i. Äntligen något hon är bra på och som kan vara andra till nytta! Så när Lydia till slut frågar om Ellen vill vara sin ägare till lags och låta två män ta för sig av henne samtidigt, blir det omöjligt att neka.

Tack och lov att hon fick ha på sig ett nattlinne, tänker Ellen där hon befinner sig i en av de mest nervösa situationerna hon varit med om. Hon sitter mitt i sängen, som nu utan några täcken eller kuddar breder ut sig under henne som en vit kanvas där denna scen ska utspela sig. Hon slipper i alla fall visa sig helt naken för den här ytligt bekanta mannen som tydligen ska in i henne nu. Skönt också att Lydia sitter bredvid sängen och regisserar akten, så att Ellen själv slipper fundera över hur hon ska agera.

Magnus verkar också lite nervös över situationen, men Lydia ger raskt order för att de ska komma igång. “Sätt dig mot sänggaveln och dra ner byxorna. Ellen vet vad hon ska göra”. Ellen kryper generat fram på alla fyra. Hon är inte alls särskilt sugen på att ha denna mannens kön i munnen, men hon vet att göra som hon blir tillsagd. Snart är hennes huvud inklämt mellan en stönande Magnus skrev och händer. Också känner hon ett mer välbekant par manshänder läggas på hennes höfter. Leo stryker med ollonet längs hennes underliv några gånger, innan han trycker sig in i henne. Han är så skön att hon tappar fokus på vad hon skulle göra med munnen, men Lydia är snart där och styr upp. “Är det ett ridspö hon korrigerar med?” funderar Ellen när hon känner toppen på spöet strykas längs undersidan av sin hals, “glöm inte vad du håller på med” manar ägarinnan. Ellen tittar upp mot Magnus ansikte som en generad hund, och fortsätter plikttroget att tillfredsställa honom med sin mun, medan Leo tar för sig av hennes kropp bakifrån.

“Okej”, säger Lydia snart. “Mange ska få byta hål. Ellen, lägg dig ner med ryggen hitåt. Leo, du lägger dig mittemot henne och fortsätter där du var.” Hon räcker Magnus en kondom och en flaska glidmedel. “Vet du vad du ska göra eller behöver du hjälp?” Magnus vet.

Ellen håller hårt om Leos kropp och blundar. Leo lyfter upp hennes ben och tränger in i henne på nytt. Han rör sig långsamt och klappar och pussar slaven för att lugna henne, samtidigt som han håller ett öga på Magnus. Ellen känner snart Magnus fingrar stryka det kalla glidmedlet över hennes bakre öppning, och hon piper till när ett finger glider in. Hon blundar hårt och kramar om Leo ännu hårdare. Leo stannar en stund och låter kuken vara stilla inuti henne. Han håller om och stryker henne över nacken och ryggen, medan Magnus låter ett andra finger tränga in där bak. Ellen håller andan och flämtar om vartannat medan Magnus förbereder henne för det som stundar. Snart dras fingrarna ut och hon känner istället Magnus varma kropp lägga sig intill henne, och hur han målmedvetet utan att tveka trycker in sin kuk där bak.

Ellen stönar högt av obehag och försöker komma ihåg att det blir lättare ju mer hon slappnar av. “Var försiktig!” manar Leo. Sedan frågar han Ellen “Hur känns det? Är du okej?” Ellen biter ihop en stund, tar några djupa andetag och svarar sedan “Mmm, sakta”. Leo tittar på Magnus för att försäkra sig om att han hörde. Det gjorde han. Han tar tag om Ellens höft med sin högra hand och börjar långsamt att röra sig in och ut. Ellen andas häftigt och fortsätter att göra sitt bästa för att bara slappna av. Analsex känns alltid väldigt mycket, men nu har hon dessutom Leos hårda kuk tålmodigt väntandes i sitt andra hål. Han är inte tålmodig så länge till. Snart börjar även Leo försiktigt att att röra sig in och ut ur henne igen. Den jäveln, det är som att han går igång på att veta hur överväldigande detta är för Ellen, och snart är han inte särskilt långsam i sina rörelser längre. Han stannar till efter en stund för att återigen försäkra sig om att Ellen är okej. Hon tittar upp på honom med glansig blick och nickar försiktigt. Han kysser henne ömt och fortsätter, lite för hårt, tills han får utlösning i henne.

Magnus drar sig också ur och Lydia frågar om han vill bli klar i andra hålet istället. Han drar av kondomen och tar tag i Ellens kropp, som intagit fosterställning, och lägger henne på rygg mitt i sängen. Han låter henne återhämta sig lite, smeker henne försiktigt mellan benen samtidigt som han slickar och biter henne i bröstvårtorna. Men snart kan han inte hålla sig längre. Han lägger sin kropp över henne och trycker in kuken i hennes fitta, som vid det här laget är väl lubricerad av både hennes egna och Leos vätskor. Ellen vrider huvudet åt sidan och möter Lydias blick. Lydia. Tänk att hon suttit där hela tiden och bara observerat. Bedömt. Utvärderat. Ellen drar upp benen och låter Magnus lägga dem över sina axlar. Det känns egentligen för mycket för henne, men hon vet att det är skönare för honom, och hon vill visa sin ägarinna hur duktig hon är. Lydia ler och lägger ridspöet mot Ellens läppar. Ellen öppnar munnen, biter ner på spöet, och låter Magnus komma in så djupt och hårt han vill, tills även han är färdig med henne.

Min duktiga lilla flicka, säger Lydia nöjt. Dig ska vi låna ut fler gånger.
Man
Kvinna
Kvinna som top
Man som top
Kvinna som bottom
Man som bottom
BDSM
Övrig erotik
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smärta
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Ageplay
Breath control
Utlåning


Laridae
K33
9 okt 2019

Vill du bli underrättad när Laridae skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.