Lilla Nymfo

Del 7: Sveket

Det är inte likt varken Ellen eller Leo att bryta en överenskommelse, men en kväll när Lydia är ute med vänner så känns det inte så farligt ändå, att bara tänja på reglerna lite grann. Det är ju inte som att de gör något de inte har gjort förut, bara att Lydia inte är där denna gången. De ligger på mage bredvid varandra i parets stora säng och kollar på en serie på laptopen. Ganska svårt när man ligger så nära någon man tycker om att inte glömma bort skärmen en stund och mysa lite, tycker Ellen och stoppar in handen innanför Leos tröja. Hon kryper närmare och han vänder sin kropp mot hennes. Hon borrar in sitt ansikte mot hans bröstkorg och tar ett djupt andetag. Han tar sin lediga hand och stryker henne över håret. “Blev du kramig nu?” “Mmm. Och pussig” säger hon och kravlar upp mot hans ansikte och ger honom en kyss. De ligger omfamnade och hånglar en stund. Han trycker in sitt ben mellan hennes och hon gnider försiktigt sitt underliv mot det. Hennes hand smyger ner och smeker hans stånd genom byxorna. “Leeoo” gnyr hon besvärat “Jag är kåååt”. “Mmm, jag med” svarar han “Vi kanske ska ta en kalldusch och fortsätta titta på serien istället”. Ellen suckar djupt och sätter sig upp. “Det är nog bäst”.

Om de bara hade kunnat låta bli att tvunget duscha tillsammans. Det där ståndet vägrar lägga sig trots de svala duschstrålarna som silar ner över deras nakna kroppar. De står mittemot varandra, antagligen lite för nära. Ellen kan inte motstå att pressa sin kropp mot den hårda kuken och sedan försiktigt låta båda sina händer smeka längs skaftet. “Det är varmt… i mig” viskar hon förföriskt. Fan. Dumma djuriska lustar, tänker Leo. Det är som att han inte har kontroll över sin kropp när han tar tag i Ellens hår och böjer hennes huvud och överkropp bakåt, samtidigt som han med andra handen för sin kuk in mellan hennes ben, och sedan glider in i den där värmen. Ellen andas in häftigt och böjer sin kropp för att möta honom. “Konstig ställning” tänker hon och provar att lägga ena benet upp över hans axel istället. Han tar ett grepp runt hennes lyfta ben och fortsätter stöta. “Gud, det här känns för mycket!” tänker hon och stönar högt för varje gång han trycker sig in i henne.

Så slutar han plötsligt. Han har hört ett ljud och tittar upp genom den blöta glasväggen som omger duschen. Där står hon. En festsnygg Lydia med en till synes helt oberörd min. Leo drar sig ur Ellen och tar ett litet steg ifrån henne. Lydias röst avslöjar att hon trots allt är fullständigt rasande. “Alltså. Jag visste att jag inte kunde lämna er två ensamma! För helvete! Vi hade ju bestämt! Vad är ni, två olydiga barn eller?!”

Ellen börjar nästan gråta, hon skäms så mycket. Lydia, som hon tycker så himla mycket om och som alltid varit så snäll mot henne. Hur kunde hon bryta löftet. Inget sex utan Lydia. Kyssar, smek, men inget sex. Leo sveper skamset en handduk om sin kropp. “Förlåt. Det var jävligt dumt.” Sedan vet han inte vad mer han ska säga. “Förlåt” viskar Ellen och tittar ner i golvet. Lydias blick pendlar mellan de båda. Hon funderar. Vad händer nu? Inte en chans att hon tänker avsluta detta förhållandet för en sådan sak. Men det kan verkligen inte få lov att gå ostraffat.

“Okej”. Säger Lydia till slut. “Det här kommer att hända nu”. Om ni båda vill ha kvar det vi har haft... Så kommer ni att göra exakt vad jag säger nu. Det kommer vara snuskigt, och vidrigt, och ni kommer antagligen inte att gilla det, men ni kommer att göra det. Okej?”. Leo och Ellen tittar nervöst på varandra. Vad tusan är det nu hon kokat ihop i sitt störda huvud.

Lydia beordrar de nakna avtalsbrytarna tillbaka till sovrummet, där Ellen får lov att sätta sig på knä framför Leo och ta hans numera halvslaka kön i munnen och göra sitt bästa för att få honom hård igen. Lydia passar på att bakbinda Ellens händer med ett tunt rep. Därefter binder hon ihop även fötterna på Ellen, som känner hur det pirrar mellan benen av behandlingen. “Okej… hur är det här ett straff?” hinner hon fundera, innan Lydia tittar gravallvarligt i Leos ögon och ger nästa kommando. “Nu… ska du knulla den här lilla odågan. Långt ner i halsen. Så hon klöks.” Leo försöker överkomma det faktum att han blir oväntat kåt av beordran och säger skyldigt “Men… det kan jag inte… hon kommer ju aldrig vilja ha en kuk i munnen igen”. Lydia rycker på axlarna.“Okej. Det är okej. Du kan packa dina grejer och flytta ut imorgon då. Du kommer ändå inte ha några problem att hitta en ny tjej” säger hon nonchalant. Han biter ihop. “Jävla psykfall. Varför blir jag så kåt av att vara ihop med ett jävla psykfall som tvingar mig göra detta?” tänker han. Leo kan inte ens titta på den stackars bundna tjejen på golvet, utan bara blundar, tar tag i hennes bakhuvud med båda händerna, och trycker sakta in sin nu stenhårda kuk så långt han kan.

Ellen har provat att deep throata bara någon enstaka gång och hade glömt känslan av att plötsligt inte kunna andas, ens genom näsan. Tur att hon är bra på att hålla andan, tänker hon, och gör sitt bästa för att kämpa emot så att Leo inte ska kunna komma längre in än han absolut måste. Han börjar sakta att stöta in och ut, och plötsligt rycker Ellen huvudet åt sidan med all sin kraft, hostar och kippar efter andan. Det hinner inte gå många sekunder innan Lydia, som sitter på sängkanten och tittar på, iskallt säger “In med den igen. Fortsätt”. Leo suckar uppgivet och möter Ellens tårfyllda blick. Hon sväljer hårt, lutar huvudet bakåt och gapar stort som för att ta bort lite av hans tvekan och visa att hon också vill spela ut det här straffet. De har trots allt gjort sig förtjänt av det. Han upprepar proceduren och stöter djupt i hennes svalg tills hon klöks och hostar, och tjock saliv börjar rinna ner från hennes mun och droppa ner på hennes kropp och golvet. “Fortsätt” säger Lydia lika kallt. “Fortsätt tills du kommer i henne. Och sen tar du inte ut den förrän hon svalt”.

Nu måste Leo protestera. Det här börjar kännas som en våldtäkt. “Men va fan. Du vet att hon hatar att få det i munnen. Det här är ju misshandel”. Flickvännen ger honom ännu en helt nonchalant blick medan hon lutar sig bakåt på sina armar. “Jag kan” flämtar plötsligt Ellen från golvet, där hon sitter naken, bunden och nerdreglad. Hon stirrar storögt upp på Leos plågade ansikte och fortsätter; “Jag ska göra det, jag lovar. Bara fortsätt. Du får. Jag kan”. Hon blundar hårt och öppnar munnen igen. “Det här är helt jävla sjukt” muttrar Leo, och fullföljer den smädade flickvännens order.

Ellen lyckas på något sätt använda all sin viljestyrka för att inte kräkas, när hon tvingar sig själv att svälja ner den varma, kladdiga substansen som Leo motvilligt pumpat in i hennes mun. “Slicka rent den” befaller Lydia så fort Ellens mun befriats. Ellen gnider sitt ansikte mot Leos ben för att torka bort allt slem, sperma och tårar. Därefter slickar hon snällt rent Leos färdiga kuk från de sista resterna. Äntligen. Tänker hon. Hon klarade det. Dem klarade det. Nu vill hon bara sluta ögonen och vila. Bakbunden eller ej. Bara vila.

Lydia har helt andra planer. “Lyft upp henne på sängen. Huvudet ner i kudden. Röven upp” domderar hon Leo. Han spärrar upp ögonen och slår ut med armarna. “Men va!” stammar han och får inte fram mer av sin protest förrän Lydia avbryter. “Vi är inte klara än. Vet du hur många tjejer som hade ställt upp på det vi tre har, och som hade varit beredda att förlåta det ni två gjorde idag? Det finns inget orimligt alls i det som händer nu. Gör som jag säger. Eller gå”. Ellen är för utmattad för att tänka, än mindre protestera. Hon känner hur Leos händer tar tag om hennes kropp så försiktigt han kan, och snart ligger hon med huvudet ner i en kudde i sängen. Hennes händer och fötter är fortfarande bundna och hon andas tungt och långsamt. Hon hör Lydias röst som i en dröm. “Tjugo rapp. Här”. Det smäller till över Ellens skinkor och hon kryper ihop i reflex av smärtan. Hon känner Lydias annars så snälla händer som ovarsamt drar bak hennes fötter igen. “Du sitter exakt still. Det här är ditt straff. Du vet att du förtjänar det. Det bästa du kan göra är att försöka njuta av det. Det spelar inte mig någon roll”. Hon ger det dubbelvikta bältet till Leo och sätter sig med benen i kors på andra sidan sängen. “Tjugo. Nu. Och du. Jag märker om du försöker göra det för löst. Då lägger jag på dubbelt antal. Hon ska få märken”.

Att bli smiskad lite lekfullt med handen, och att bli slagen med ett skärp, är två helt olika saker, det blir Ellen strax varse. Hon tappar räkningen på rappen och tänker snart bara “härda ut, härda ut, härda ut”. När hon istället för ännu ett rapp plötsligt känner Lydias fingrar smeka försiktigt över hennes kön ryser hon till av ett välbehag hon knappt trodde var möjligt. Fingrarna glider in mellan blygdläpparna och Lydia flinar förnöjt. “Vem blir så här våt av att bli behandlad på detta viset!” Hon lutar sig ner och viskar i Ellens öra. “Du. Är. En. Liten. Snuskfia... Och jag tänker behålla dig.” Hon puttar försiktigt Ellens kropp så att hon hamnar på sidan och kan andas fritt. Sedan knyter hon upp banden kring Ellens händer och fötter. Ellens kropp flyter ut över sängen i lättnad och utmattning. Lydia lägger sig intill och smeker sin kompis våta kön så skönt att hela Ellens kropp böjer sig. “Jag förlåter dig. Leo är jag inte klar med än. Men du är förlåten. En kåt liten sak som du kan knappast rå för att hon inte kan motstå en man som honom när hon har chansen. Skulden ligger hos honom. Du är förlåten.”
Man
Kvinna
Kvinna som top
Man som top
Kvinna som bottom
Man som bottom
BDSM
Övrig erotik
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smärta
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Ageplay
Breath control
Utlåning


Laridae
K33
8 sep 2019

Vill du bli underrättad när Laridae skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.