Lilla Nymfo

Del 1

Info om denna berättelse: Den börjar väldigt oskyldigt men det blir grövre och grövre ju längre in man kommer. Tips är att börja på kapitel 7 om du vill ha nåt göttigt med bdsm-inslag, upp till dess är det mest snuskig romance (och kapitel två är typ enbart story/mellanspel). Fler kapitel kommer!

--------------------------Prolog

De hade bott ihop i trerummaren ett tag när Leo föreslog för sin flickvän att hyra ut ett av rummen. Lydia var skeptisk, men Leo hade tidigare goda erfarenheter av inneboende, och eftersom de kunde behöva den extra inkomsten så lyckades han till slut övertala henne. När en tidigare klasskamrat till honom fick jobb i Malmö och behövde någonstans att bo, bestämde sig paret för att låta henne flytta in. Leo hade alltid kommit bra överens med Ellen, och trodde att hon skulle klicka även med Lydia. Känslan stämde, och kontraktets första två månader förlängdes snabbt till ett tillsvidareavtal.


--------------------------


Kapitel 1: Nattåget


När en jobbkonferens tvingar Lydia till Stockholm i ett par dagar, passar Ellen på att slå henne följe på nattåget för att själv hälsa på vänner i huvudstaden. Ett välkommet litet äventyr i vardagen, tycker båda, och de köper med sig en flaska vin att dela på i kupén. Ellen har bara sovit i liggvagn med andra resenärer tidigare, och tycker att det ska bli skönt att ha en hytt helt för dem själva. “Färdigbäddade sängar, vilken lyx!” utbrister hon exalterat när de kommer in i kupén vid tiotiden på kvällen. “Ja, och vi har egen toa med dusch också, kolla” skryter Lydia, som fått resan bekostad av sin arbetsgivare.

När tåget väl börjar rulla har vännerna redan kommit halvvägs genom vinflaskan. Ellen är ganska lättpåverkad och sitter på golvet och fnissar hysteriskt åt Lydias historier om mer eller mindre lyckade engångsligg hon haft genom åren. Det är rätt så vågade situationer hon har utsatt sig för, tänker Ellen, som varit singel ett tag och inte är typen som ligger runt på det viset, eller alls skulle få för sig att ha sex med någon hon inte är tillsammans med. En väldigt frustrerande tillvaro för någon som egentligen vill ha sex ganska ofta. Själv är ju inte bäste dräng hur länge som helst.

Att tjejer kan vara väldigt attraktiva och sexiga, det har Ellen nog alltid tyckt, men med Lydia är det något alldeles speciellt… det är något med hennes utstrålning som är fullständigt oemotståndligt och som gör Ellen helt pirrig. Hon har dessutom misstänkt att Lydia är bisexuell, men inte känt sig bekväm med att fråga. Nu har hon fått sina aningar förstärkta av anekdoterna och känner sig extra nyfiken. “Tror du… tror du att Leo skulle bli svartsjuk eller så, om vi hånglade?” frågar hon busigt medan hon häller upp det sista ur vinflaskan i sitt glas. “Nää, det tror jag inte. Jag får ju till och med lov att ha sex med tjejer om jag vill.” svarar Lydia. Ellen utbrister chockerat “Va, är det sant! ... Har du haft det då?”. Lydia svarar oberört “Inte sen vi blev ihop, nej. Men tidigare har jag ju. Jag hade till och med flickvän ett tag. Men vi gjorde slut för jag längtade för mycket efter kuk, haha, och hon var inte så sugen på ett öppet förhållande… så sedan dess har jag alltid det som villkor när jag blir tillsammans med någon… fast det är ju väldigt sällan jag har… behövt utnyttja det liksom”.

Ellen nickar tyst. “Alltså, alla bisexuella är ju inte så!” förtydligar Lydia, “Det är bara jag som är lite… översexuell” säger hon och skrattar. Ellens tankar skenar iväg, hon rodnar och flackar med blicken. “Du behöver inte vara rädd! Jag kommer inte försöka ligga med dig!” skojar Lydia i ett försök att göra sin resepartner mindre nervös. “Jag är inte rädd” svarar Ellen plötsligt självsäkert och ler tillbaka. Lydias blick smalnar medan hon försöker läsa av vad den märkbart berusade damen på golvet egentligen menar. “Ellen… vill du hångla?” frågar hon till slut bestämt och spänner blicken i sin väns vinblanka ögon. Ellen ler brett och sätter sig upp på knäna. “Hmm... Kanske! Okej! Lite! Tror jag!”. Lydia är plötsligt gravallvarlig. “Kom hit då”.

Ellen tömmer sitt glas, reser sig upp och sätter sig sedan nervöst bredvid sin kompis i sängen. Lydia har en känsla av att detta inte är en person som tar initiativ i sådana här lägen, så hon lutar sig avslappnat fram mot Ellen, tar ett fast tag om hennes bakhuvud, och trycker hennes mun mot sin. Genast släpper Ellens nervositet, och hon lägger båda sina armar om Lydias hals och låter sin tunga möta hennes i en lång och passionerad kyss. Ett ögonblick senare ligger de omfamnade i sängen med sammanflätade ben och flämtar under kyssar och smek, till tågets milda vaggande.

Efter en stund stannar tåget för att ta emot fler passagerare, och Lydia passar på att stanna upp och titta på sin vän. “Vad vill du göra?” frågar hon. Ellen tittar ner med blicken och viskar “Hmm, vet inte”. Lydia smeker undan håret från hennes ansikte och fortsätter “Vi kan gå och lägga oss? Och sova. Vill du det?”. “Hmmm” svarar Ellen, böjer ner blicken ännu mer, pressar in ansiktet mot kompisens hals, tar ett djupt andetag och trycker sin kropp närmare. Hennes hand har letat sig in innanför Lydias linne, där den trevande smeker sig fram över den lena huden. “Eller... “ säger Lydia nästan viskandes “vill du att jag visar... hur skönt tjejer kan ha det med varandra?”. Hon flinar och bevakar noga Ellens reaktion. Ellen andas ut häftigt, tittar upp och kysser sin vän försiktigt på munnen, först med bara läpparna och sedan med tungan. Sedan viskar hon blygt i Lydias öra “Okej… du kan visa!”

Med sitt ansikte tryckt mot Lydias hals kan Ellen inte se kompisens nöjda leende medan hon börjar dra av Ellen tröjan. Sekunder senare är båda nakna på överkroppen, och Lydia glider neråt för att kyssa och slicka Ellens bröstvårtor. Hon får inte jättemycket gensvar så hon chansar och testar att bita försiktigt. Det gick hem, Ellen stönar högt och pressar sin kropp hårdare mot hennes. Lydia slösar ingen tid, hennes hand börjar mjukt leta sig ned över Ellens mage, ned för trosorna och in mellan benen där hon låter fingrarna smeka fram och tillbaka utanpå trosorna, först med fingertopparna och sedan med naglarna.

Att ha någon annans händer mellan sina ben för första gången på så länge, det känns nästan som att vara på väg att bli av med oskulden igen, tänker Ellen. Hon andas riktigt tungt och hjälper hastigt till att dra ner sina trosor. Sedan lägger hon armen över ögonen som för att gömma sig, och stoppar nervöst in andra handens fingrar mellan tänderna. Lydia fnissar inombords åt sin väns oskuldsfullt nervösa reaktion, lägger sitt huvud mot hennes bröst och smeker henne försiktigt upp längs innerlåret. Ellen stönar åter högt när Lydias fingrar så sakta de kan letar sig fram mellan hennes blygdläppar, stannar och masserar en stund där det är som skönast, för att sedan glida neråt och pressa retfullt mot hennes öppning, och sen upp igen. Så håller hon på, fram och tillbaka tills Ellen tror att hon ska svimma av sin häftiga andning. Lydia smeker sina läppar över Ellens bröst och biter målmedvetet till i bröstvårtan samtidigt som hon låter två fingrar glida in i vad som nog är den våtaste fittan hon känt. Vid det här laget kan Ellen inte längre hålla tyst. Hon tänker generat på tågets övriga passagerare, rycker hastigt till sig en kudde och pressar den mot sitt ansikte.När tåget nästa morgon stannar på sin slutdestination vaknar Lydia med Ellens arm omkring sig. Hon ler åt livets små överraskningar och vänder sig mot sin vän som fortfarande är naken, invirad i täcket. Ellen hatar morgnar, särskilt tidiga som den här, men idag öppnar hon ögonen klarvaken. Hon stoppar ansiktet i händerna i simulerad skam och utbrister “Lia! Din fresterska! Du tog min lesbiska oskuld!”

En stund senare har Lydia kommit ut från tågkupéns lilla duschrum och står bredvid sängen och torkar sitt hår. Ellen har sett henne naken förr, men detta är första gången hon känner sig tillåten att verkligen titta.
- “Förlåt att jag stirrar” säger hon utan att låta ett dugg ångerfull. “Du är så himla vacker! Åh, jag skulle vilja fotografera dig nån gång! Naken alltså.”
- “Leo gjorde det en gång.” svarar Lydia. “På vår första semester, när vi precis blivit ihop.”
- “Åh, jag skulle vilja se de bilderna!” utbrister Ellen med tindrande ögon. Sedan blir hon plötsligt fundersam. “Eh, förresten. Hur gör vi. Alltså. Hur tänker du att vi berättar detta för honom?”.
- “Jag ringer och pratar med honom sen.” svarar Lydia oberört. “Tänk du inte på det”.
- “Gud vad jag velat höra det samtalet!” utbrister Ellen.
Lydia funderar en sekund, sedan frågar hon “Vad är klockan? Kvart i? Han är nog vaken. Jag kan testa ringa nu direkt om du vill?” Ellen nickar intensivt, varpå Lydia ringer upp sin pojkvän.

- “Hej”, hörs Leo från lurens högtalare.
- “Hej älskling!” svarar Lydia. “Är du uppe?”
- “Mm, jag gick upp för en stund sen. Måsarna skrek så det gick inte sova mer. Hur var tåget? Är ni framme nu?”
- “Jo, vi är inne på centralen och ska precis gå av.”
- “Gick det bra att sova? Eller låg ni uppe och pratade om pojkar och hästar hela natten som två småflickor?”
- “Haa haa. Jo, vi sov bra. Fast vi somnade rätt sent.”
Lydia verkar plötsligt lite skamsen. “För att vi… hade... typ... sex. Med varandra”
- “Vaaaa.” Leo skrattar nervöst. “Nääää? Du skojar!”
Lydia pausar en sekund för att välja sina ord.
- “Jo, vi skulle typ bara hångla lite, typ på skoj, och sen ville hon inte sova så… då hände det… så”
Leo blir tyst en stund. Sen samlar han sig.
- “Fan va gött!” Han skrockar elakt. “Får jag vara med nästa gång?”

Tjejerna utbrister unisont “Alltså! Män!” och Lydia klickar bort samtalet varpå de båda brister ut i en lättad skrattattack. Ellen slås en sekund av tanken på att Leo kanske gått och fantiserat om detta ända sedan hon flyttade in. Skulle inte det vara typiskt. Han ska då verkligen inte få tillfredsställelsen att få vara med! Verkligen inte.