Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 9: Lilla Sissy hos polisen

När vi kom fram till polishuset så lyfte polistant Anna ut mig på trottoaren och satte fast något på min arm ”det är handklovar lilla vän, jag sätter fast en runt din lilla handled och en runt min handled såhär. Nu är du min lilla ägodel och alla ser att du tillhör mig” Så gick hon med raska steg i sina grova poliskängor mot entren. Och jag fick springa på tå för att hänga med och inte ramla. Jag hade fortfarande bara min rosa babytröja med vita hjärtan på mig.

Vi passerade in genom dörrarna och kom fram till vakten ”nämen Anna vad är det för ett gulligt litet barn du har där” ”det är inget gulligt barn” svarade polistant Anna ”han är 25 år och en liten sissy. Även om han är så liten och söt och absolut får gå naken klädd såhär på stan, så får han inte sitta bland folk och onanera. Han behöver få sitt straff så han lär sig. Från och med nu är han min lilla sissy”

Polistant Anna satte sig på huk för att komma i jämnhöjd med mitt söta lilla ansikte. Hon smekte mig längs benen upp till rumpan, klämde åt ordentligt och gav mig en stor kyss på munnen ”Förstår du det lilla vän, att nu är du min?” Jag tittade in i polistant Annas bestämda ögon samtidigt som jag kände hennes stora kraftiga polishand klämma mig på rumpan. Det kändes både ängsligt och tryggt på samma gång ”Jaa polistant lilla Sissy förstå ja e din”

hon log belåtet och reste sig ”kom nu så följer du med här” Vi kom in i ett rum med fängelse celler ”detta är häktet” sa polistant Anna ”här får man sitta när man gjort något olagligt och väntar på dom. Så egentligen skulle jag låsa in dig här med dom andra, vill du det lilla Sissy?” ”Nä! Snälla polistant det vill ja inte snälla snäll” ”Nåväl lilla vän, då bestämmer vi att vi hanterar detta fallet vid sidan av lagen. Och att jag hanterar straffet.”tack snälla polistant” ”då följer du med mig in här i förhörsrummet”

Det var ett vitt stort kalt rum med 2 stolar. Polistant Anna låste dörren och gick. Efter en timma kom hon tillbaka. Jag fick sätta mig på den ena stolen med min nakna rumpa. Jag nådde inte ned med fötterna till golvet ”nu ska du få berätta för mig hur en 25 år ung man har kunnat bli en liten sissy som sitter och onanerar framför folk i en busskur”

Jag berättade om hela min uppväxt och mitt boende hos paret Stål för polistant Anna ”Jaha då förstår jag. Då kommer vi till saken. Du har brutit grovt mot lagen och det kan hända igen tror jag. Jag har inte kunnat få barn men alltid drömt om en pojke att få uppfostra och vara sträng mot. Jag har ett papper framför mig som jag vill att du skriver på” ”Jaha vad är det för papper” ”Jo det är ett adoptionspapper.

Där står det att jag blir din förmyndare, din mamma kan man säga, och att jag bestämmer över dig resten av ditt liv. Jag har ringt din nuvarande mamma och förklarat situationen. Hon förstår. Det står också att du själv aldrig kan bli myndig eftersom du är en liten sissy och mentalt på en 3-årings nivå” jag började gråta mycket. Då lyfte polistant Anna upp mig i knät och tröstade mig ”såja såja lilla vän” hon kramade smekte och pussade mig länge.

Det kändes lite bättre ”Vi kan åka och hälsa på din före detta mamma ibland ju” jag kände att jag inte hade något val, jag ville ju inte sitta i fängelse. Så jag skrev på adoptionspappret. ”Såja haha” sa polistant Anna ”nu är du min lilla sötnos på riktigt. Kan du säga mamma?” Jag tittade på min nya mamma och sa ”Mamma” ”åhh så duktig pojke du är. Får mamma höra igen ”Mamma” ”åhh så duktig liten pojke”

Så lyfte hon upp mig i famnen och kramade och pussade mig ”du är en så söt liten 3-åring och kommer alltid att vara” det kändes ganska skönt i min polismammas famn när hon sa ”Fast nu är det dags för straffet. Vi börjar med ett rejält kok stryk på rumpan” hon la mig över knäna, höll fast min nacke i ett järngrepp och började smiska mig på stjärten.

Först lugnt och sedan allt hårdare. Jag började gråta efter några minuter, efter en halvtimma hulkade jag av smärta. Fast jag bönade henne att sluta bara fortsatte hon ”mmm vad jag tycker om att smiska små olydiga pojkar mmm och du min alldeles egna lilla pojke nu” jag fortsatte gråta och skrika. Och hon fortsatte smiska mig ”mmm lilla pojke vad du behöver mycket smisk mmm”

Plötsligt efter ca en timmas smisk slutade hon och lyfte upp min skakande hulkande kropp i sin stora polismamma famn och började trösta mig ”Såja såja lilla snuttegubben såja såja mammas lilla lilla söta pojksnutt” jag grät och grät i hennes famn ”du förstår lilla gubben mamma måste ge dig ordentligt med smisk när du varit så olydig”

Jag grät vidare ”Såja snutten såja lilla lilla pojkplutten mamma älskar dig ju” hon kramade och smekte och pussade mig över hela kroppen ”såja min söta lilla snuttepojk” det började kännas skönt och jag accepterade min nya mamma. Jag kramade tillbaka och sa ”mamma lilla Sissy älskar dig” hon slappnade av och sa ” mamma älskar dig också min lilla lilla snutte pojke jättemycket” jag slappnade av och somnade i min polismammas stora famn.

Forts...

Tillagd 7 sep 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23621  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024