Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 8: Lilla Sissy letar efter lekplatsen

Jag vaknade i min spjälsäng och funderade ett slag på vem jag var och var jag befann mig. Jag var en 25-årig pojke, fast mycket kort och smal till växten. Jag hade också ett barnsligt och flickaktigt utseende. Jag hade små söta fötter och en babyrumpa. Också en liten liten söt snopp utan hår. Detta tillsammans gjorde att alla behandlade mig som en liten flicka.

Vilket då också gjorde att jag själv kände mig liten och ville bli omhändertagen. Just nu ansåg min husmor tant Stål och min barnvakt Åsa Larsson att jag var mogen som en 3-åring och behandlade mig så. Jag kände att det passade mig bra. Det var precis så jag kände mig, som en gosig liten 3-åring som behövde hjälp med allt.

Efter en stund upptäckte jag att dörren till spjälsängen inte var helt stängd. Tant Stål måste ha glömt det när hon nattat mig. Jag satte mig först på pottan och kissade. Jag hade blivit riktigt duktig på att kissa pottan. Tant Stål hade berömt mig flera gånger. Sen smög jag ut ur spjälsängen och ut i hallen.

Det var tidigt på morgonen och helt tyst i paret Ståls lägenhet, där jag bodde. Det enda jag hade på mig var rosa baby-tröja med vita hjärtan på. Den räckte ner precis förbi navelen. I övrigt var jag naken. Precis som en liten 3-åring. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag tassade in till Tant Stål och Farbror Stål. Dom snarkade högt och verkade sova.

Så kom jag på att tant Stål nämnt en lekplats som skulle finnas i anslutning till hyreshuset. Jag älskade verkligen lekplatser. Att gunga, åka rutschkana och speciellt leka i sandlådan. Jag gick ut i trapphuset och stängde försiktigt dörren. Jag hade fortfarande bara baby-tröjan på mig. Jag kände mig härligt naken.

Jag tassade på tå nerför trappan till stora ytterdörren. Jag kikade försiktigt ut och såg att det gick folk ute på trottoaren. Till slut vågade jag mig ut och dörren smällde igen bakom mig. Den gick i lås. Nu var jag helt utlämnad. Jag kände mig ännu mer naken och liten. Det kändes både skönt och ängsligt på samma gång.

Jag såg inte till någon lekplats. Fast en bit bort såg jag en busskur. Jag tänkte att jag går dit och frågar. Där stod flera tanter och farbröder med portföljer och handväskor och väntade på bussen. Alla tittade på mig när jag kom tassande på tå, nästan helt naken, sugandes på tummen. Jag sög på tummen när jag blev ängslig. Det kändes jätteskönt när folk tittade på mig. En del log vänligt medan andra tittade konstigt.

Jag tog ut tummen ur munnen och sa ”Hej! Jag heter lilla Sissy. Och jag letar efter lekplatsen. Är det nån som vet var den är. Jag vill leka sandlådan” Ingen sa något, alla bara tittade. Jag tänkte att jag klättrar upp på bänken som fanns i busskuren och väntar på någon snäll tant som kan hjälpa mig.

Jag satt mellan en tant och en farbror med fötterna på bänken och knäna under hakan. Det kändes fortfarande skönt när alla tittade på mig, så jag särade på benen och började sakta leka med snoppen som mamma hade lärt mig. Efter en stund blev lilla snoppen hård och det blev jätteskönt. Folk kom och gick. Jag satt och onanerade, som mamma lärt mig att det heter. Det var jätteskönt.

Många såg arga ut nu. Men det gjorde inget. Då kändes det bara ännu skönare. Det var speciellt skönt när det kom en ny buss och folk klev av. Då drog jag upp mina små fossingar till öronen så att jag visade hela rumpan och stjärthålet också. Samtidigt som jag onanerade mmm så skönt det var.

Till slut kom det en konstig bil med blå lampor på taket. Ut steg en stor tant i uniform. Hon kom fram till mig och satte sig framför mig ”hej lilla vän, jag är polis och heter Anna. Vad heter du? Och vad håller du på med?” ”Hej tant polis. Jag heter lilla Sissy. Jag letar efter lekplatsen” ”Jaså gör du. Men det verkar du ju inte göra nu. Nu berättar du för mig vad du gör just nu!”

Jag blev lite rädd och berättade snabbt ”Jag visar stjärten och leker med snoppen” ”Just det, det ser jag ju att du gör. Flera personer har ringt till oss och rapporterat det. Tror du man får göra så bland folk?” Det blev ännu skönare nu. Jag fortsatte onanera och öppnade stjärthålet så mycket jag kunde ”jaa tant polis, det har min mamma sagt att jag får. Jag är bara liten flicka”

”Jaha, till att börja med är du ju en pojke eftersom du har snopp” jag onanerade vidare och tryckte fram stjärten så långt jag kunde mmm. Polis Anna fortsatte ”sedan är du nog äldre än du ser ut. Berätta nu! Till polisen talar man sanning!” Jag sa som det var ”jag är 25 år” ”Va! Haha! Vilken liten Sissy du är. Nu är det du som åker med mig till polis stationen. Så ska du få veta vad vi gör med såna som dig!”

Hon tog mig i örat, ledde mig till polisbilen och tryckte in mig i baksätet. Sen spände hon fast mig i en barnstol ”Såja, där sitter du bra din lilla Sissy!” Så körde vi iväg. Fast jag var rädd kunde jag inte låta bli att onanera. mmm så skönt. Fast såklart funderade jag oroligt på vad som skulle hända på polis stationen.

Forts...

Tillagd 24 aug 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23531  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024