Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 7: Farbror Stål kommer hem från arbetet

När tant Stål hämtade mig, lilla Sissy, hos min barnvakt mamma Åsa, så berättade Åsa för tant Stål varför hon tagit av mina kläder och bara tagit på på mig ett babylinne med nyckelpigor. Hon berättade att hon kommit fram till att jag mognadsmässigt bara var en 3-åring då jag fortfarande drack välling och kissade på mig. Dessutom hade Utbildningsansvarige på sköterske-skolan Agda Berg berättat att jag kommit in som sista reserv på överlägset sämst betyg.

Tant Stål tittade på mig och sa ”jaa Åsa du har nog rätt du. Jag har också haft den känslan. Då blir det baby-flick linne och baby-flick strumpor och rumpan bar för dig lilla Sissy i fortsättningen” tant Stål tog mig i handen och så gick vi ner till lägenheten. Jag fick ha nyckelpige-linnet på mig och så tog tant Stål på mig ett par rosa baby-strumpor så jag skulle se ut som en riktigt söt 3-årig flicka när farbror Stål kom hem.

Det var viktigt sa tant Stål eftersom det då var dags för kvälls-smisket och jag hade brutit mot flera regler. Dessutom brukade han vara frustrerad och arg när han kom från jobbet. Å andra sidan, resonerade tant Stål, passade det ju bra att smisket låg just då, så att han fick rasta av sig ordentligt. Tant Stål sa till mig att i god tid sätta mig framför dörren och leka med en docka.

Så nu satt jag och väntade vid dörren kelandes med dockan och stjärten i vädret i riktning mot dörren. Så satt jag i 20 minuter tills dörren öppnades och farbror Stål steg in. Han såg ilsken ut och ropade genom lägenheten ”Sonja (som tant Stål hette) berätta hur många regler lilla Sissy brutit mot? så ska hon få det stryk hon förtjänar. ”6 regler ropade tant Stål tillbaka” ”jaha, tack”

farbror Stål lyfte upp mig under ena armen, bar in mig i arbetsrummet och stängde dörren. Han satte mig i famnen, tittade mig barskt i ögonen och sa: ” vet du vad jag tycker väldigt mycket om lilla vän?” ”Nää fabror Stål, det vet jag inte” ” Jaså? Jo, det är att smiska små olydiga flickor” så la han mig över knät och började smiska min stjärt ”klatsch! Ajj! klatsch! Ajj! klatsch! Ajj!.......”

efter 20 smisk började jag gråta ”buhuhuhuuuuu Ajj! buhuhuhuhuuu Ajj! buhuhuhuuuuuuu ”det lönar ingenting till att gråta, det är 10 smisk för varje regelbrott, totalt 60, som gäller. Farbror Stål höll fast mig som i ett skrivstäd med ena handen och fortsatte smiska mig lika hårt varje gång. Det gjorde jätteont och jag grät mig igenom hela straffet.

När farbror Stål var klar grymtade han nöjt. ”Såja, hoppas du har lärt dig nåt nu lilla vän” men jag bara grät, så farbror Stål tog upp mig i knät och tröstade mig med smek, kyssar och kramar ”såja såja lilla Sissy, detta är ju för ditt eget bästa” jag lugnade mig lite ”jaa fabror Stål jag vet, tack för att du straffar mig när jag varit olydig” så kramade jag farbror Stål och pussade honom på munnen ”Jaa lilla vän, så ska det låta”

”Sen är det en sak till lilla vän som ingår i kvälls-smisk rutinen som vi behöver göra varje kväll. Har tant Stål nämnt det?” ” Nää fabro Stål” ”Jo, du förstår flicka lilla att farbror Stål har vissa behov, ganska stora behov, sexuella behov” ”förstår du” ”Nää fabro Stål” ” Jo, när jag ser och umgås med en sån söt flicka som du så blir jag upphetsad. Särskilt när jag smiskat dig. Känn här” jag kände mellan benen på farbror Stål.

Där fanns en lång tjock sak” ”va e de fabro Stål?” ” Det är min kuk. Vet du vad en kuk är lilla vän?” Nää fabro Stål” ” Jo, det är som din lilla snopp fast på en man och 20 gånger större” ojj, tänkte jag. ”Här ska du få se lilla vän” farbror Stål tog fram sin kuk ur byxorna. Den var jättestor ”sätt dig här mellan mina ben så får du leka med den, kom!” Den såg både lite farlig och spännande ut.

Jag tog i den med händerna och nådde runt halva kuken ungefär. Den var längre än min underarm. Fastän den var hård var den också lite mjuk och gosig. Jag kramade och pussade och kelade med den ” mmm såja duktig flicka” ” tack fabro Stål lilla Sissy tycke om leka me fabro Ståls stora kuk” ”mmm så bra lilla vän så bra mmm.

Men nu vill jag att du stoppar in kuken i munnen och suger på den” ”jaha fabro Stål” jag började slicka på den och mumsa på den och sedan suga ” såja duktig flicka, sug längre ner” jag sög upp och ner längs kuken så att den kom ner i halsen ”mmm jätteduktigt” Detta pågick en timma innan farbror Stål frustade och sa ”nu kommer jag att spruta nyttig sås i halsen på dig.

Om du är duktig flicka och slickar i dig allt kanske du växer och blir stor en dag” så sprutade han och det vällde ner sås i halsen på mig. Hälften lyckades jag svälja men hälften åkte ut på golvet ”som du slabbar ner, på golvet nu allt ska slickas upp ”jaa fabro Stål tack för att ja får slicka i mig din sås så ja blir stor” ja tyckte farbror Ståls sås var riktigt god.

Så efter jag slickat upp allt frågade jag om jag fick mer ” ja såklart lilla vän, sätt dig här under kuken” först slickade jag av hela kuken. Sen drog farbror Stål i kuken tills det sprutade igen. Jag slickade i mig allt mmmm så god såsen var ” vad bra ”sa farbror Stål ” all min sås dom kommande åren kommer du att få i något av dina hål lilla Sissy” ”tack tack fabro Stål” sa jag

Tant Stål nattade mig och det ända jag kunde tänka på när jag somnade var farbror Ståls goda sås.

Forts...

Tillagd 6 aug 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23414  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024