Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 6: Åsa Larsson är barnvakt åt lilla Sissy

Redan samma eftermiddag var tant Stål tvungen att gå ärenden på stan. Och då behövde ju jag, lilla Sissy, en barnvakt som kan passa mig. ”Lilla Sissy, jag har pratat med Åsa Larsson. Hon är snäll och passar dig under eftermiddagen, emedan jag går ärenden”. Så tog tant Stål mig i handen och jag tassade med på tå i mina söta underkläder när vi gick uppför trapporna till Åsa Larssons lägenhet på fjärde våningen. Tant Stål ringde på.

”Hej, stig på” sa Åsa. ”Hej Åsa, så snäll du är som kan vara barnvakt åt lilla Sissy. Det kan nog bli fler gånger redan under helgen. Och betalt får du ju. Det är mycket jobb med en liten” ”Jotack det gör jag så gärna så. Inte fel att dryga ut studentkassan” ”Vad bra, jag förstod att du redan inhandlat barnkläder, skötbord mm. Det är bra att du tar uppdraget så seriöst. Ge mig bara kvittona så får du betalt. Det drar vi från hyran lilla Sissys mamma betalar mig. Fast jag kan redan se att vi nog måste höja lilla Sissys hyra då vi måste ha dubbel uppsättning av allt”

”Då är du duktig nu lilla Sissy och lyder mamma Åsa! Jaa Åsa berättade för mig att ni kommit överens om att du ska kalla Åsa för mamma. Det tycker jag låter bra. Det kan göra att du snabbare tyr dig till Åsa, förlåt mamma Åsa, lilla Sissy. Då går jag nu. Heejdå!” Tant Stål lyfte upp mig och gav mig en stor puss på munnen, satte ner mig, stängde dörren och gick.

Utan att säga något tog Åsa mig i handen och ledde in mig i köket. Hon satte sig på en köks-stol så att våra ansikten kom i samma höjd, höll mig i händerna, tittade in i mina ögon och log. Jag log tillbaka. Hon smekte mig på kinden och pussade mig. ”Tänk lilla Sissy att det blivit så, att denna lägenhet som egentligen skulle varit din, nu är min, och så är du dessutom mitt lilla barn. Och tänk att du är 25 år och jag är 20 år, och ändå är du nu mitt lilla barn som måste lyda allt jag säger till dig” jag funderade en stund innan jag sa ”Jag älskar dig manma Åsa”

Åsa lyfte upp mig i knät och pussade mig på munnen ”åhh lilla vännen, det var precis vad jag hoppades att du skulle säga. För mognadsmässigt är du ju snarare 5 år än 25 år. Fast med tanke på att du fortfarande dricker välling och kissar på dig, så skulle jag säga 3 år. Vad tror du om det lilla Sissy, kan det stämma? Ja, förresten det spelar ingen roll vad du tycker. Från och med nu kommer jag att behandla dig som en tre-åring. Förstått lilla Sissy?” Där jag satt i knät med Åsas armar om mig, och tittade rakt in i Åsas stora bruna bestämda ögon, så kunde jag inte annat än säga ”Jaa mamma lilla Sissy förstå”

Åsa gav mig en stor puss på munnen och lyfte ner mig på golvet igen ”Då lilla Sissy ska vi först ta av dig dina kläder och sätta på dig något som passar en 3-åring bättre” Åsa tog av mig mina strumpor, mina trosor och mitt linne, så jag blev helt naken” så lyfte hon upp mig i famnen igen ”Nämen ååhh så söt du är helt naken lilla vän mmmm så gosig” hon klappade mig på rumpan, kramade mig och kelade med mig en lång stund, säkert en halvtimma. Och jag mös och stönade av välbehag. Sen sa Åsa ”absolut högst 3 år” och kysste mig flera gånger på munnen och jag kysste tillbaka ”du är min nu” ”Jaa mamma de e jag”

”Det kan bli lite kallt för dig lilla Sissy och springa naken, så du ska få en topp här” den var vit med nyckelpigor på och räckte nästan ner till lilla snoppen. ”Oj vad söt den blev. Jag ser att du tittar på lilla snoppen, Ja den ska ju synas på en 3-åring, även bland andra bekanta och vänner. Och i fastigheten, trädgården och lekparken. 3-åringar brukar också upptäcka och leka med sin snopp, både själva och när andra är med. Det uppmuntrar jag dig till att göra också lilla Sissy, det är både utvecklande och skönt” mamma Åsa såg att jag verkade fundersam

”Kom lilla vän så ska mamma Åsa visa dig” just då ringde det på dörren. Det var Eva som också var kurskamrat till Åsa och mig ”hej Eva, stig på” ”Hej Åsa, jag blev så spänd när jag hörde att du skulle passa lilla Sissy!” ”Ja, hon är här nu. Stig in så bjuder jag på kaffe” ”tack, vad trevligt” Så kom Eva in i vardagsrummet, just när jag börjat leka med snoppen.

Eva fann sig snabbt ”hej lilla vän, jag heter Eva och är kurskamrat till Åsa. Så söt du är. Leker du med lilla snoppisen?” Jag rodnade och släppte snoppen ”Lille vän du behöver inte skämmas för det. Små barn får leka med snoppen, det är bra för utvecklingen” ”Också är det ganska skönt med” sa hon, blinkade till mig och smekte mig på kinden.

Åsa kom in med kaffet. Dom satte sig på var sin sida och pratade över mitt huvud, jag var ju ett huvud kortare än dom. Dom pratade om något svårt som hade med kursen att göra så jag förstod inte. Jag satt naken i soffan i bara nyckelpige-linnet mellan damerna. Mina fötter nådde bara till kanten av soffkudden. Ja tittade ner på min lilla snopp och återgick till att leka med den nu när jag blivit uppmuntrad till det.

Först tyckte ja mest det var kul och leka med snoppen, jag kunde dra i den och snurra med den. Fast efter en stund började den bli hård och större. Då blev det också skönare i snoppen. Speciellt när jag drog upp och ner på den. Jag började stöna. Då sa Eva ”nämen titta så fint lilla Sissy leker med sin lilla snopp. Så dukti dukti du är” jag tittade upp på Eva. Hon kysste mig på munnen och lyfte upp mig i famnen ”Jaa fortsätt du lek med snoppen här i tant Evas famn.

”Det tycker jag mycket om. Det heter att man onanerar” jag satt nu i Evas famn med hennes armar om mig och onanerade. Mamma Åsa tittade också uppskattande på mig. Det var jätteskönt. Ibland tog Eva över och onanerade min snopp åt mig ”hjälper dig lilla vän, ser du”. Jag såg också att både mamma Åsa och tant Eva hade ena handen innanför trosorna och började stöna.

Diskuterandet och onanerandet pågick i någon timma innan det var dags för Eva att gå hem och för mig att bli hämtad av tant Stål. Det kramades och pussades och vinkades när vi sade hej till varann.

Forts...

Tillagd 4 aug 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23403  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024