Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 5: Lilla Sissy träffar fröken Agda Berg och Åsa Larsson

Jag glömde bort tiden när jag satt och gosade med nalle. Plötsligt hörde jag att det ringde på dörren samtidigt som det doftade kaffe från köket. Tant Stål gick och öppnade, välkomnade gästerna och pratade glatt. Dom pratade en bra stund i hallen, säkert 20 minuter, medan jag och nalle fick sitta och vänta i soffan i vardagsrummet. Jag hörde att dom pratade om mig, lilla Sissy, men jag förstod inte vad det handlade om.

Så kom dom då äntligen in ”bekanta ni er med lilla Sissy, så ska ja hämta kaffet och fikabrödet” sa tant Stål. ”Nämen herre hjärtanes vilken liten sötnos vi har här då” sa fröken Agda Berg. Agda var grov och muskulös till utseendet. Hon satte sig på huk och tog tag i mina små fossingar med ena handen ” och så finklädd vi va idag ” Är det tant Stål som varit så snäll och klätt dig så fint lilla Sissy?”

Jaa tant Stål har berättat att du inte är man och heter Peter som det står i ansökan utan att du är en liten flicka och heter lilla Sissy. Jag är Agda Berg, utbildningsansvarig på sköterske-skolan och det här Åsa Larsson, student. Åsa hade högsta intagningspoäng och trots kursen inte börjat än har jag utnämnt Åsa till representant för studenterna.”

Just då kom tant Stål med kaffet ”Vad kul att höra, grattis Åsa, ja vi är så glada att Åsa hyr lägenhet här hos oss” ”Ska vi sätta oss till bords?” ”Gärna” sa Agda ”Fast nu när jag smekte lilla Sissy på kinden så kändes hon lite varm. Så vi behöver nog kolla tempen” ”Kan du göra det Åsa, så börjar tant Stål och jag dricka kaffe?” ”Jaa självklart” sa Åsa. Åsa Larsson var lång med bestämd uppsyn och långt svart hår. ”Hej lilla Sissy! Jag heter Åsa och är kurskamrat till dig.

Jag kommer att hjälpa dig med vissa saker eftersom du är så liten och barnslig. Som t.ex hålla dig i handen och följa dig till och från kursen. Jag kommer också att vara din barnvakt när tant Stål går ärenden. ”Hej Åsa” sa jag. Jag tyckte redan om Åsa. ”Jag tror så här lilla Sissy: jag har en äldre pojkvän som jag varit tillsammans med ett par år. Han heter Stefan och kommer snart på besök. Vi planerar och skaffa barn om något år. Och jag behöver öva på att bli mamma. Så eftersom jag ska ta hand om dig lilla Sissy så får du kalla mig mamma Åsa eller bara mamma om du vill. Blir det bra lilla Sissy?” ”Jaa mamma” sa Jag och mös.

”Så, bra lilla Sissy. Då ska vi ta tempen. Och vet du, på barn tar man fortfarande tempen i stjärten eftersom barn kan ha svårt och ligga stilla. Ställ dig på alla fyra med stjärten i vädret så drar jag ner dina söta små trosor. Såja, jätteduktig ju. Nu ska jag hämta termometern” Agda vände sig från kaffebordet och sa till tant Stål ”Ojj vilken söt stjärt lilla Sissy har. Blir inte herr Stål upphetsad av att ha en så lättklädd liten flicka i huset hela tiden?” ”Jo, det fick ju tant Stål medge, att det blev han. Hon funderade också vad dom skulle göra åt den saken.

Nu kom Åsa tillbaka med termometern. ”Så, lilla Sissy, nu kommer jag att trycka in termometern i ditt söta lilla stjärthål. Men först ska jag smörja både termometern, sådärja, och stjärthålet” Åsa masserade först stjärthålet och tryckte sen in fingret och körde det in och ut några gånger ”hur känns det lille vän?” ”Det känns bra mamma”

Så körde Åsa in termometern, samtidigt som hon pussade mina skinkor ”Såja nu är hela inne i bakfittan på dig lilla Sissy! Jätteduktig flicka. Jaa jag tycker bakfitta är ett bättre namn för en liten sissy. Tycker inte du?” ”Ja håller me mamma lilla Sissy dukti ha temometer bakfittan” ”Jaa lille vän du är ju jätteduktig! Nu ska mamma Åsa dricka kaffe med tant Stål och fröken Berg, så får du vara duktig och stå här med bakfittan i vädret en stund”

Det dracks kaffe och pratades en bra stund. Sedan kom Åsa tillbaka och drog ut termometern ”lilla Sissy har normal temp, så hon är frisk” ”Vad bra” sa Agda ”Dåså Åsa tar du med dig lilla Sissy till kursen när vi börjar på måndag” ”Jaa absolut gör jag det” ” kanske har jag också hunnit vara barnvakt till lilla Sissy innan dess och lärt känna henne bättre” så blinkade Åsa till mig och jag log tillbaka. Så kramades alla, tackade för kaffet och sa hej.

Forts...

Tillagd 3 aug 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23398  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024